- 10 Mart 2011
- 864
- 403
- 103
çok saol canım inşallah bidaha hiiiç ama hiiç görmeyiz.gerçi artık görsek bile başımızdan atmayı da öğrendik ya artık sırtımız yere gelemez:97: varolsun DUKANÇok çok sevindim, darısı başıma
İnşallah bir daha dediğin gibi hiç görmeyiz o kiloları
Bu arada boy kaçtı ?
evet canım yanlızca dukan'la verdim ve 16 martta başladım.5 gün atak yaptım 20sinde güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum bölece 60 gün de seyir yapmış olucam.sana da başarılar diliyorum
ne kadar güzeldarısı başımıza
sadece dukan uygulayarak mı verdin canım ve ne kadar sürede ?
çok saol canım inşallah bidaha hiiiç ama hiiç görmeyiz.gerçi artık görsek bile başımızdan atmayı da öğrendik ya artık sırtımız yere gelemez:97: varolsun DUKANbenim boy 1.68 ama bedenimi hala bilmiyorum inan diyete başladığımdan beri hiçbir mağazaya girmedim
evet canım yanlızca dukan'la verdim ve 16 martta başladım.5 gün atak yaptım 20sinde güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum bölece 60 gün de seyir yapmış olucam.sana da başarılar diliyorum
merak etme emin ol vereceksin sen de
bugün bende başladım arkadaşlar atak dönemini 5 gün uygulamayı düşünüyorum
inşallah başarılı olabilirim
sabah 2 haşlanmış yumurta az peynir ve yeşil çay
ara yoğurt baharatlı (yediklerim )
öğle diyet ton balık limonlu
ara süt
akşam tavuk ya da yumurta ve yoğurt
inşallah sizlerde istediğiniz kiloya inip benim gibi çok mutlu olursunuz ümitsizliğe kapılmayın benim gibi 4 diyetisyenden sonra kendi başınıza dukan la başarabilirsiniz merak etmeyin takılsada artsada eninde sonunda tartı istediğiniz yere iniyor ki ben hem dukanın hemde kendi koyduğum hedefin altında geçtim güçlendirmeye daha dikkatli olsam eminim çok önce geçerdim daha fazlasınıda verirdim ama olsun bu kadarıda benim için büyük zafer
kızlaaaar bugün 59'u gördümne kadaaan mutluyum bir bilseniz en son 3-4 yıl önce 5oleri hatırlıyorum hayatımda nihayet 59.9'da olsa 60lara veda ettim allah bidaha yüzünü göstermesin 60ların.hatta yakınımdan bile geçirmesin ama çizelgemi henüz yenilemedim belki yarın 100 grcık daha verir öyle yenilerim
inşallah sizlerde istediğiniz kiloya inip benim gibi çok mutlu olursunuz ümitsizliğe kapılmayın benim gibi 4 diyetisyenden sonra kendi başınıza dukan la başarabilirsiniz merak etmeyin takılsada artsada eninde sonunda tartı istediğiniz yere iniyor ki ben hem dukanın hemde kendi koyduğum hedefin altında geçtim güçlendirmeye daha dikkatli olsam eminim çok önce geçerdim daha fazlasınıda verirdim ama olsun bu kadarıda benim için büyük zafer
canım benim bu ne hız maşallah arkadaşıma.
sen baya baya başlamışın yarın detayları bana da anlatırsın.ben daha kitabı okuyorum.
canım ben daha kitabı almadım atak devresi bitene kadar edinmeliyim
şu an iyi gidiyoruz bakalım yarın sen bana anlatırsın
ben son 2 haftadır hafta sonları önüme geleni çatlayana kadar yedim yazmıştım 1800 ü bulan artışlar oldu ama 2 3 gün içinde gitti bunlar hatta yedim diye ertesigün protein yapayımda demedim sebze proteine denk geldi öyle devam ettim gidişini bozmadım diyetin abartmadan ye istersen sen benim kadar alsanda gidiyor yani bende gitti
kızlaaaar bugün 59'u gördümne kadaaan mutluyum bir bilseniz en son 3-4 yıl önce 5oleri hatırlıyorum hayatımda nihayet 59.9'da olsa 60lara veda ettim allah bidaha yüzünü göstermesin 60ların.hatta yakınımdan bile geçirmesin ama çizelgemi henüz yenilemedim belki yarın 100 grcık daha verir öyle yenilerim
Kizlar bugun birakip birakmamak arasinda cok savas veriyorum
çok güzel tebrik ederim tekrardan
ben bir şey sormak istiyorum siz tecrübeli arkadaşlara
gün içinde yeme saatinizi ne zaman sonlandırdınız ?
tebrikleerr gözün aydın..ne kadar sürede verdin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?