• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

banada 3 gün vermişti ama 5 yaptım fikrimi sorasan benden sonra başlayanlar ve kendimden edindiğim izlenim ilk 2 3 günde giden gidiyor aslında sonra yavaşlıyor seyire geçince bazen hızlı bazen yavaş devam ediyor atak evresi zaten dukanında söylediği gbi moral amaçlı su ve kas kaybedersiniz sebze günlerinde artış olabilir diyor bende de eşimdede seyire geçince artış olmadı sebze günlerinde her bünyede farklı aslında bunu diyeti yaptıkça göreceksin tek söyleyeceğim öyle yada böyle kilo veriyorsun pes etmediğin sürece

sitesinden girip bilgilerimi yazdım.vermem gereken 10 kilo var.bana 2 günlük atak evresi ve 75 günlük seyir evresi vermiş.normal mi bu ?:26:

banada 3 gün vermişti ama 5 yaptım fikrimi sorasan benden sonra başlayanlar ve kendimden edindiğim izlenim ilk 2 3 günde giden gidiyor aslında sonra yavaşlıyor seyire geçince bazen hızlı bazen yavaş devam ediyor atak evresi zaten dukanında söylediği gbi moral amaçlı su ve kas kaybedersiniz sebze günlerinde artış olabilir diyor bende de eşimdede seyire geçince artış olmadı sebze günlerinde her bünyede farklı aslında bunu diyeti yaptıkça göreceksin tek söyleyeceğim öyle yada böyle kilo veriyorsun pes etmediğin sürece

3 yapsammı acep :) benim için bu diyet çok kolay ve de tam beslenme şeklime göre aslında.gebelikde o kadar kilo almasaydım şimdi böyle ağlamayacaktım. :52: 22 kilo verdim.devamı da dukan ile olacak inşallah.

ceylaan :) önceki sayfalarda bütün ayrıntılar varr. lütfen önce oraları okuyun. Yoksa burada defalarca aynı şeyler tekrarlanıyor olacaakk. yani bu sorunun cevabını da en fazla 20 sayfa geriden başlayarak bulabilirsin.

teşekkür ederim arkadaşım.siteye yeni üye oldum baştan itibaren okumaya başladım henüz dediğin sayfalara gelemedim.ayrıca biliyosan bana bu uyarıyı yaparkende yazabilirdin.okuduğum yere kadar tekrar olan bir çok şey var. tekrar olması çok kötü bişey değil en azından benim gibi yeni üye olanlara bilgi amaçlı olurdu.yinede teşekkür ederim.

kızlaaaar bugün 59'u gördüm :64::64::64::66:ne kadaaan mutluyum bir bilseniz en son 3-4 yıl önce 5oleri hatırlıyorum hayatımda nihayet 59.9'da olsa 60lara veda ettim:62::62:allah bidaha yüzünü göstermesin 60ların.hatta yakınımdan bile geçirmesin:63::63:ama çizelgemi henüz yenilemedim belki yarın 100 grcık daha verir öyle yenilerim

tebriklerrrrrrrrr çok çok çok süper birşeydir herhalde ...ne güzel...ben de 60 ları görünce böyle mendili alıcam elime.tey tey tey oynıycam anasını satayım...:64::64:

hani diyet yapıyor olmaktan sıkılmıyorum ama kilo vermeme durumu sıkıcı :51::51::51:

Violet8 sen deme bari bunu neredeyse aynı zamanlarda başladık ben 5,5-6 kilodayım sen 9 kilo verdin..süper gidiyorsun bence...Bozma moralini...4 günlük duraklama nedir ki benim 10 gün aynı kaldı...arada bir iki lokmalık kaçamaklarla ödüllendir kendini istersen yolum uzun diyorsan..Sıkılmazsın hem..

Violet8 sen deme bari bunu neredeyse aynı zamanlarda başladık ben 5,5-6 kilodayım sen 9 kilo verdin..süper gidiyorsun bence...Bozma moralini...4 günlük duraklama nedir ki benim 10 gün aynı kaldı...arada bir iki lokmalık kaçamaklarla ödüllendir kendini istersen yolum uzun diyorsan..Sıkılmazsın hem..

teşekkür ederim canım moral verdin :38: ama işte dedim ya 9 kg verdim ama daha 37 kg vermem gerekiyor o biraz bozuyor moralimi. Gerçi şuda var bu 37 kg nun 25 kgsu falan son 5 yılda alındı 12 kgsu falanda 10-12 yıldır benle . Demek istediğim yıllardır benle olan şeyleri üstümden atmak kolay değil tabii:82:

teşekkür ederim canım moral verdin :38: ama işte dedim ya 9 kg verdim ama daha 37 kg vermem gerekiyor o biraz bozuyor moralimi. Gerçi şuda var bu 37 kg nun 25 kgsu falan son 5 yılda alındı 12 kgsu falanda 10-12 yıldır benle . Demek istediğim yıllardır benle olan şeyleri üstümden atmak kolay değil tabii:82:

Kesinlikle anlıyorum seni...Ama sen de yolun sonuna geldiğinde burada böyle mendille halay çekeceksin :1:
Belki sana az geliyor ama 9 kilo süper ötesi birşey...bence 25 kiloya kadar rahat rahat vereceksin..İşte ondan sonrası biraz süründürür eğer sana alışmış kilolarsa :)
Ama ben inanıyorum ben 10 verdiğimde (inanıyorum olacak :) sen 15 vermiş olacaksın ...
Şimdi yaz meyveleri çıkınca dayanamıyorsan eğer sebze günlerinde sebze yerine onlardan yersin mesela bazen...Kendini eğlendirecek yeni tatlar,tarifler dene...dediğim gibi bir iki lokmalık ödüller ver kendine arada bir...

Kesinlikle anlıyorum seni...Ama sen de yolun sonuna geldiğinde burada böyle mendille halay çekeceksin :1:
Belki sana az geliyor ama 9 kilo süper ötesi birşey...bence 25 kiloya kadar rahat rahat vereceksin..İşte ondan sonrası biraz süründürür eğer sana alışmış kilolarsa :)
Ama ben inanıyorum ben 10 verdiğimde (inanıyorum olacak :) sen 15 vermiş olacaksın ...
Şimdi yaz meyveleri çıkınca dayanamıyorsan eğer sebze günlerinde sebze yerine onlardan yersin mesela bazen...Kendini eğlendirecek yeni tatlar,tarifler dene...dediğim gibi bir iki lokmalık ödüller ver kendine arada bir...

İnşallah canım hep beraber güzel güzel verelim kilolarımızı :):64:

Violet, moralini hiç bozma , en çok kaldığın kiloda en fazla duruyor, bende de öyle oldu kız kardeşimde de . Ama hakikaten takıldığını düşünüyorsan 3 gün atak yap, tekrar 1P 1PS ye dön, emin ol tekrar başlayacaktır.svg

3 yapsammı acep :) benim için bu diyet çok kolay ve de tam beslenme şeklime göre aslında.gebelikde o kadar kilo almasaydım şimdi böyle ağlamayacaktım. :52: 22 kilo verdim.devamı da dukan ile olacak inşallah.

Kaç kilodan kaç kiloya inmek istiyorsun bilemioyrum ama bende 5 gün yapmıştım atağı, sağlam bir giriş oluyor rejime :52::52::52:

arkadaşlar merhaba,

22 nisanda başlamıştım bugün 20. gün itiraf etmem gerekirki arada kaçamak yapıyorum ama bu kaçamaklar lokma şeklinde ve henüz bana kötü dönüşü olmadı. light puding de yapıyorum ve 1 kase yediğimde hiç kilo artışım olmadı 300-400 gr gidiyor. bu arada ben pcos hastasıyım ve 2 aydır regl olmuyorum, bir olsam daha hızlı gidecek diye düşünüyorum..

Bende senelerdir 60-63 arası olurdum evlenmeden önceki 1 kaç yıl dikkat ederek 55 e düştüm.Sonra doğum kontrol hapı ile geri 6 kilo aldım eski halime döndüm.Evlendim yine doğum kontrol hapı ile düzensiz beslenince bi 6 kilo daha aldım.Bi de hamile kaldım.Doğumdan sonra ilk bi kaç ay 73 lerde gezdim sonra en az kiloyu 3 yıl sonra bugün gördüm evlendikten sonra 62.6 .... Sanırım bu nedenle dukanın sitesinde 55.2 görünüyor çünkü senlerdir.50 li rakamlara pek bi hasretim.Ama ben beden ölçüleriminde değişmesini istiyorum ama görünürde bi şey yok.........En çok sinir olduğum şey bu? Bi de bu kiloyu evdeki tartım 21.4 olarak belirtti.Gerçekten öyle ise zaten normal aralıkta mıyım ben şimdi?

Bende zayıf olmak istiyorum ya.....:84:

Son düzenleme:
Selam,

Ben yeni üye oldum buraya. Ama hemen hemen bütün yorumları okudum Dukan Diyeti ile ilgili.
Bende cushing hastalığı var, 3 senede 30 kg aldım. Rejim yaptığım zamanlarda bile kilo alıyordum. Şubat ayında ameliyat oldum, ameliyat başarısız dedi doktor. Yani gene kilo veremeyeceğim anlamına geliyordu bu. Ama yaklaşık bir ay kadar önce bu diyete başladım. Diyete başladığımda 92.5-93 kg idim. Şimdi 89 kg'ım ve bir haftadır tartılmıyorum. Çünkü geceleri 2 saatte bir kalkıp 2-3 bardak su içiyorum. Bundan dolayı kilo yüksek çıkar diye korkudan tartılmadım. İnşallah kilo vermeye devam ederim. Benim için çok kolay bir rejim.:nazar:

:18:
Selam,

Ben yeni üye oldum buraya. Ama hemen hemen bütün yorumları okudum Dukan Diyeti ile ilgili.
Bende cushing hastalığı var, 3 senede 30 kg aldım. Rejim yaptığım zamanlarda bile kilo alıyordum. Şubat ayında ameliyat oldum, ameliyat başarısız dedi doktor. Yani gene kilo veremeyeceğim anlamına geliyordu bu. Ama yaklaşık bir ay kadar önce bu diyete başladım. Diyete başladığımda 92.5-93 kg idim. Şimdi 89 kg'ım ve bir haftadır tartılmıyorum. Çünkü geceleri 2 saatte bir kalkıp 2-3 bardak su içiyorum. Bundan dolayı kilo yüksek çıkar diye korkudan tartılmadım. İnşallah kilo vermeye devam ederim. Benim için çok kolay bir rejim.:nazar:

Aramıza hoşgeldin...Geçmiş olsun..İnşallah iyileşir de birdaha almazsın...

vermen gereken az kilo var boşuna üzüyorsun kendini benimde veremediğim üstüne aldığım ve yaklaşık bu şekilde 20 günümü geçirdiğim zaman oldu bak şimdi ne durumdayım hedefin altına indim ve güçlendirmeye geçtim malesef hergün inmiyor hatta artıyor ama sen ne kadar azimli olursan o kadar başarılı oluyorsun sabır en önemli şey başka bir diyette bu kadar başarı yok buna emin ol

Kizlar ya asiri demoralize oldum ben ve toplayamiyorum olumlu yonde :((

Insallah bozmam ve aranizdan ayrilmam :(

Back