• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:66::66::66::66::66::66::66: sonunda tekrar inişe gectim regl dönemimde sapıtmama ramen dün kocaman birtane çikolata parçalı fındıklı krabiye yemem ramen bu sabah sıkıla sıkıla tartıya cıktım birde ne göreyim 61,3 :52::52::52::52: gözlerime inanamdım ki hafta basında 62,3 görünüyordu :66::66::66: bekle beni güçlendirme eversi cok yakında seninleyim :27::27:

cnm sen takma kafana moralini motivasyonun düşürme,ilk etapta benim 2 ileri 1 geri gidiyodu hatta ara ara duruyo bıkacgundur yine durdu mesela.ama eğer regl dönemi öncesi falan değilse 1 gün artsa bile 1-2 gun ıcınde hepsi toptan gidiyo,su tüketimin çok değilse muhakkak en az 2 litre içmeye çalış,fırsatın varsa yürüyüş,spor yapmaya çalış.yeşil çay iç.kırılmayı yaşarsın hiç merak etme.ya gidecek ya gidecek zaten bu kilolar:D

hiç takma devam et bak ben 63te takıldım kaldım 2 gündğr ataktayım gram oynamıyor suyu 3 ltnin de üstüne çıkardım bekliyorum sabırla

Eki Görüntüle 193502

Bu aksam yemeginde yaptigim yayla corbasi.

1 yumurta ile 1 corba kasesi light yogurdu cirptim. Kucuk bir tencereye bu karisimi koyup uzerine yulaf ezmesi koydum. 1 cay bardagi ya da az fazlasi. Nane, tuz ve su da ekleyip surekli karistirarak pisirdim.

Tek kelimeyle enfes. 2 kase ictim. :)

Ellerine sağlık dukan..Evet bu çorbayı ben diyete başladığımdan beri yapıyorum..Eşim diyette değil o da çok seviyor..O yulaf ezmeleri daha iri olduğu için pirinç hissi veriyor çorbaya dimi :)
Yalnız ben tam tersi şekilde pişiriyorum...Önce suda yulaf ezmelerini haşlayıp sonra terbiye yapar gibi pişiriyorum,,muhtemelen aynı tat oluyordur..

bende teşekkür ederim yarın güçlendirmeye geçmeye düşünüyorum ama perşembe olduğu için kararsızım ben istediğim kiloya indim çoktan uzatıp duruyorum nasılsa indim diyede 2 haftadır hafta sonları önüme geleni yiyorum böyle oluncada dönüp duruyorum aynı yerde o yüzden yarın güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum bakalım yarın sabah tam karaımı vereceğim artık :)

slm ssoleil benımde sana sorum olacak bende seyırın sonlarındayım bılıyorsun 63 ler bıle benım ıcın ıdeal belkı hanımkoruma payı 61 -62 ıstıyorum. yada guclendırmeyemı gecsem ordamı versem dıye dusunuyordum senın gıbı.yalnız 3 gunluk tatıle cıkınca bende de 2 aydır mahrum kaldıgım karbonhıdratları yeme ıstegı oldu. 3 gun ara versem daha dogrusu yıne dıkkat edıp ama ıstedıgımıde yesem ptesı donsem dıyete cok kılo alınıyormu sende naısl oldu.guclendırme de uzun olacak benım nerdeyse 3 ay ondan onc ebıraz guç depolasammı:1: iştahımla vicdanımın arasınd akaldım

ceylaaan[/COLOR .!.:
ceylaaan[/COLOR .!.:
19148744]sonunda buldum sayfayı ve yaptım.:
ceylaaan[/COLOR .!.:
66:teşekkür ediyorum dukan arkadaşımıza.:54:

bulduğuna sevindim...

herkese günaydın geçmişi okuyup geldim benim bugün atak evresinin 2. günü sabah tartıldım 100 gr cık :37: vermişim

kahvaltımı yaptım 1 yumurta bir parça light peynir ve birazcık da maydonoz

sabah 8:00-9:00 yürüyüş yaptım yaklaşık 5 km

ben son 2 haftadır hafta sonları önüme geleni çatlayana kadar yedim yazmıştım 1800 ü bulan artışlar oldu ama 2 3 gün içinde gitti bunlar hatta yedim diye ertesigün protein yapayımda demedim sebze proteine denk geldi öyle devam ettim gidişini bozmadım diyetin abartmadan ye istersen sen benim kadar alsanda gidiyor yani bende gitti

slm ssoleil benımde sana sorum olacak bende seyırın sonlarındayım bılıyorsun 63 ler bıle benım ıcın ıdeal belkı hanımkoruma payı 61 -62 ıstıyorum. yada guclendırmeyemı gecsem ordamı versem dıye dusunuyordum senın gıbı.yalnız 3 gunluk tatıle cıkınca bende de 2 aydır mahrum kaldıgım karbonhıdratları yeme ıstegı oldu. 3 gun ara versem daha dogrusu yıne dıkkat edıp ama ıstedıgımıde yesem ptesı donsem dıyete cok kılo alınıyormu sende naısl oldu.guclendırme de uzun olacak benım nerdeyse 3 ay ondan onc ebıraz guç depolasammı:1: iştahımla vicdanımın arasınd akaldım

Herkese gunaydin,

Kilonun oynamamasini anladim da ben bugun de 500 gr almisim :43: 3 kase puding 500 gr olarak dondu ustelik gunler sonra tuvalete de cikabil istim dun :(

Dun 300 bugun 500 :((((

ben gram sektirmeden en ufak bir hata yapmadan 62.8den 63.7yi gördüm..enteresan şeyler oluyor bazen metabolizmada

evet arkadaşlar bugün büyük gün 3. aşamaya geçmiş bulunmaktayım perşembeye denk geldi ama neyse artık 110 günlük yeni bir serüven başladı 11 kg gitti aslında 57.5 a inmiştim ama 57.8 le başladım güçlendirmeye bundan sonraki tecrübelerimide paylaşmaya devam edeceğim inşallah bana dua edin almayım :1: ben ufak artış ve inişlerle geçecek diye düşünüyorum ama bakalım göreceğiz hergün tartılmayayım haftada 1 2 tartılayım diyorum ama bakalım ne kadar sabırlı olabileceğim

evet arkadaşlar bugün büyük gün 3. aşamaya geçmiş bulunmaktayım perşembeye denk geldi ama neyse artık 110 günlük yeni bir serüven başladı 11 kg gitti aslında 57.5 a inmiştim ama 57.8 le başladım güçlendirmeye bundan sonraki tecrübelerimide paylaşmaya devam edeceğim inşallah bana dua edin almayım :1: ben ufak artış ve inişlerle geçecek diye düşünüyorum ama bakalım göreceğiz hergün tartılmayayım haftada 1 2 tartılayım diyorum ama bakalım ne kadar sabırlı olabileceğim

adına çooookkk sevindimmmm canım :65: :65: :65: darısı bizim başımıza :64::64:

ayrıcana da çooookkkk kıskandıııımmmm :63::63::63:

Back