sitesinden girip bilgilerimi yazdım.vermem gereken 10 kilo var.bana 2 günlük atak evresi ve 75 günlük seyir evresi vermiş.normal mi bu ?:26:
banada 3 gün vermişti ama 5 yaptım fikrimi sorasan benden sonra başlayanlar ve kendimden edindiğim izlenim ilk 2 3 günde giden gidiyor aslında sonra yavaşlıyor seyire geçince bazen hızlı bazen yavaş devam ediyor atak evresi zaten dukanında söylediği gbi moral amaçlı su ve kas kaybedersiniz sebze günlerinde artış olabilir diyor bende de eşimdede seyire geçince artış olmadı sebze günlerinde her bünyede farklı aslında bunu diyeti yaptıkça göreceksin tek söyleyeceğim öyle yada böyle kilo veriyorsun pes etmediğin sürece
ceylaan :) önceki sayfalarda bütün ayrıntılar varr. lütfen önce oraları okuyun. Yoksa burada defalarca aynı şeyler tekrarlanıyor olacaakk. yani bu sorunun cevabını da en fazla 20 sayfa geriden başlayarak bulabilirsin.
kızlar
başladıktan ne kadar sonra kilonuzda oynama oldu
kızlaaaar bugün 59'u gördümne kadaaan mutluyum bir bilseniz en son 3-4 yıl önce 5oleri hatırlıyorum hayatımda nihayet 59.9'da olsa 60lara veda ettim allah bidaha yüzünü göstermesin 60ların.hatta yakınımdan bile geçirmesin ama çizelgemi henüz yenilemedim belki yarın 100 grcık daha verir öyle yenilerim
hani diyet yapıyor olmaktan sıkılmıyorum ama kilo vermeme durumu sıkıcı
Violet8 sen deme bari bunu neredeyse aynı zamanlarda başladık ben 5,5-6 kilodayım sen 9 kilo verdin..süper gidiyorsun bence...Bozma moralini...4 günlük duraklama nedir ki benim 10 gün aynı kaldı...arada bir iki lokmalık kaçamaklarla ödüllendir kendini istersen yolum uzun diyorsan..Sıkılmazsın hem..
teşekkür ederim canım moral verdinama işte dedim ya 9 kg verdim ama daha 37 kg vermem gerekiyor o biraz bozuyor moralimi. Gerçi şuda var bu 37 kg nun 25 kgsu falan son 5 yılda alındı 12 kgsu falanda 10-12 yıldır benle . Demek istediğim yıllardır benle olan şeyleri üstümden atmak kolay değil tabii:82:
Kesinlikle anlıyorum seni...Ama sen de yolun sonuna geldiğinde burada böyle mendille halay çekeceksin
Belki sana az geliyor ama 9 kilo süper ötesi birşey...bence 25 kiloya kadar rahat rahat vereceksin..İşte ondan sonrası biraz süründürür eğer sana alışmış kilolarsa :)
Ama ben inanıyorum ben 10 verdiğimde (inanıyorum olacak :) sen 15 vermiş olacaksın ...
Şimdi yaz meyveleri çıkınca dayanamıyorsan eğer sebze günlerinde sebze yerine onlardan yersin mesela bazen...Kendini eğlendirecek yeni tatlar,tarifler dene...dediğim gibi bir iki lokmalık ödüller ver kendine arada bir...
teşekkür ederim canım moral verdinama işte dedim ya 9 kg verdim ama daha 37 kg vermem gerekiyor o biraz bozuyor moralimi. Gerçi şuda var bu 37 kg nun 25 kgsu falan son 5 yılda alındı 12 kgsu falanda 10-12 yıldır benle . Demek istediğim yıllardır benle olan şeyleri üstümden atmak kolay değil tabii:82:
3 yapsammı acep :) benim için bu diyet çok kolay ve de tam beslenme şeklime göre aslında.gebelikde o kadar kilo almasaydım şimdi böyle ağlamayacaktım.22 kilo verdim.devamı da dukan ile olacak inşallah.
Selam,
Ben yeni üye oldum buraya. Ama hemen hemen bütün yorumları okudum Dukan Diyeti ile ilgili.
Bende cushing hastalığı var, 3 senede 30 kg aldım. Rejim yaptığım zamanlarda bile kilo alıyordum. Şubat ayında ameliyat oldum, ameliyat başarısız dedi doktor. Yani gene kilo veremeyeceğim anlamına geliyordu bu. Ama yaklaşık bir ay kadar önce bu diyete başladım. Diyete başladığımda 92.5-93 kg idim. Şimdi 89 kg'ım ve bir haftadır tartılmıyorum. Çünkü geceleri 2 saatte bir kalkıp 2-3 bardak su içiyorum. Bundan dolayı kilo yüksek çıkar diye korkudan tartılmadım. İnşallah kilo vermeye devam ederim. Benim için çok kolay bir rejim.
kızlar sizdede baş ağrısı var mı
Kizlar ya asiri demoralize oldum ben ve toplayamiyorum olumlu yonde(
Insallah bozmam ve aranizdan ayrilmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?