• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

darısı en kısa zamanda başıma sosellicim arkandan gelmekteyim 3 kilom daha var benim :53:
evet arkadaşlar bugün büyük gün 3. aşamaya geçmiş bulunmaktayım perşembeye denk geldi ama neyse artık 110 günlük yeni bir serüven başladı 11 kg gitti aslında 57.5 a inmiştim ama 57.8 le başladım güçlendirmeye bundan sonraki tecrübelerimide paylaşmaya devam edeceğim inşallah bana dua edin almayım :1: ben ufak artış ve inişlerle geçecek diye düşünüyorum ama bakalım göreceğiz hergün tartılmayayım haftada 1 2 tartılayım diyorum ama bakalım ne kadar sabırlı olabileceğim

inşallah sizlerde istediğiniz kiloya inip benim gibi çok mutlu olursunuz ümitsizliğe kapılmayın benim gibi 4 diyetisyenden sonra kendi başınıza dukan la başarabilirsiniz merak etmeyin takılsada artsada eninde sonunda tartı istediğiniz yere iniyor ki ben hem dukanın hemde kendi koyduğum hedefin altında geçtim güçlendirmeye daha dikkatli olsam eminim çok önce geçerdim daha fazlasınıda verirdim ama olsun bu kadarıda benim için büyük zafer

adına çooookkk sevindimmmm canım :65: :65: :65: darısı bizim başımıza :64::64:

ayrıcana da çooookkkk kıskandıııımmmm :63::63::63:

ben şimdi gidip bakayım günlük meyve hakkım için neler var alınacak çok komik ama sabah 1 dilim ekmek yedim niye yiyorumki ne değişti diye düşündüm sabah kahvaltısında ekmek yemek bir zamanlar benim için olmassa olmazdı bu diyet farketmeden yeni bir beslenme şekli oluşturuyor hayatınızda kaçamak yaptığım zamanlarda da hep yedimde ne değiştiki diye düşünüyordum

inşallah sizlerde istediğiniz kiloya inip benim gibi çok mutlu olursunuz ümitsizliğe kapılmayın benim gibi 4 diyetisyenden sonra kendi başınıza dukan la başarabilirsiniz merak etmeyin takılsada artsada eninde sonunda tartı istediğiniz yere iniyor ki ben hem dukanın hemde kendi koyduğum hedefin altında geçtim güçlendirmeye daha dikkatli olsam eminim çok önce geçerdim daha fazlasınıda verirdim ama olsun bu kadarıda benim için büyük zafer

inşallah benim hatam da çok fazla diyet yapmış olmam denemediğim ilaç ot çay diyet kalmadı herbalife lar mı dersin başka şeyler mi dersin :37: ne varsa kim ne dediyse yaptım ama sonu hep hüsran oldu :43::43:

bu diyet çok kafama yattı bakalım neler olcak :41:

$çizelgem yeni.png

benim çizelgem bu çıktı aslında 58 istiyodum :26:

dün 78.3 tüm. Bugün 78.6yım. 300 gr almışm. ve benden gitmiyor bu kilolar! atak evremin 8.günü bugün :'( ve hala regl olamadım. Bu protein fazlalağı gecikmeye sebebp olabiliyor mu. regl olunca tümden gider herhalde değil mi :( bu işte bir yanlş var :( ya aksatmıyorum yürüyüşü. yemekler de uygun :( yulaf kepeğim de var su da içiyorum :( nerde yanlış var nerde nerde nerde! :43:

ama ben antalyadayım nasıl alabilirim.telefonla şipariş verilebiliyomuyuz.

ceylaan :) önceki sayfalarda bütün ayrıntılar varr. lütfen önce oraları okuyun. Yoksa burada defalarca aynı şeyler tekrarlanıyor olacaakk. yani bu sorunun cevabını da en fazla 20 sayfa geriden başlayarak bulabilirsin.

dün 78.3 tüm. Bugün 78.6yım. 300 gr almışm. ve benden gitmiyor bu kilolar! atak evremin 8.günü bugün :'( ve hala regl olamadım. Bu protein fazlalağı gecikmeye sebebp olabiliyor mu. regl olunca tümden gider herhalde değil mi :( bu işte bir yanlş var :( ya aksatmıyorum yürüyüşü. yemekler de uygun :( yulaf kepeğim de var su da içiyorum :( nerde yanlış var nerde nerde nerde! :43:

sabırlı ollllllll canım yaaa bak şincik vurarım sana haaaaa :41::41::41:

olacak ben inanıyorum hepimiz başaracağız çok sık tartılmasak iyi olacak bi de:17::17:

Denemediğim bi bu kalmıştı
Bendeki sorun sebatsızlık
İnşallah devam ederim
Bugün ikinci günüm
Sorularım var
1-Kendimi çok moralsiz hissediyorum normal mi?
2-Başımda pis bir ağrı var ve kafamın içi kazan gibi
3-Safra kesem olmadığı için mi bu kadar hazımsızlık çekiyorum?
Veeeee çok mutsuzum!!!:58:

bugün bende başladım arkadaşlar atak dönemini 5 gün uygulamayı düşünüyorum
inşallah başarılı olabilirim

sabah 2 haşlanmış yumurta az peynir ve yeşil çay

ara yoğurt baharatlı (yediklerim )

öğle diyet ton balık limonlu

ara süt

akşam tavuk ya da yumurta ve yoğurt

kızlaaaar bugün 59'u gördüm :64::64::64::66:ne kadaaan mutluyum bir bilseniz en son 3-4 yıl önce 5oleri hatırlıyorum hayatımda nihayet 59.9'da olsa 60lara veda ettim:62::62:allah bidaha yüzünü göstermesin 60ların.hatta yakınımdan bile geçirmesin:63::63:ama çizelgemi henüz yenilemedim belki yarın 100 grcık daha verir öyle yenilerim

Son düzenleme:
kızlaaaar bugün 59'u gördüm :64::64::64::66:ne kadaaan mutluyum bir bilseniz en son 3-4 yıl önce 5oleri hatırlıyorum hayatımda nihayet 59.9'da olsa 60lara veda ettim:62::62:allah bidaha yüzünü göstermesin 60ların.hatta yakınımdan bile geçirmesin:63::63:ama çizelgemi henüz yenilemedim belki yarın 100 grcık daha verir öyle yenilerim

Çok çok sevindim, darısı başıma :17:
İnşallah bir daha dediğin gibi hiç görmeyiz o kiloları
Bu arada boy kaçtı ?

ne kadar güzel :46: darısı başımıza

sadece dukan uygulayarak mı verdin canım ve ne kadar sürede ?

:66::66::66::66::66::66::66: sonunda tekrar inişe gectim regl dönemimde sapıtmama ramen dün kocaman birtane çikolata parçalı fındıklı krabiye yemem ramen bu sabah sıkıla sıkıla tartıya cıktım birde ne göreyim 61,3 :52::52::52::52: gözlerime inanamdım ki hafta basında 62,3 görünüyordu :66::66::66: bekle beni güçlendirme eversi cok yakında seninleyim :27::27:

hadi gözün aydın.çikolata yiye yiye bitirdin bu diyeti:9:ne güzel valla.benimde son1.9 (dikkat edin 2 diil)kilom kaldı hadi güçlendirmeye doğru yol alalım beraberce:70::70:

evet arkadaşlar bugün büyük gün 3. aşamaya geçmiş bulunmaktayım perşembeye denk geldi ama neyse artık 110 günlük yeni bir serüven başladı 11 kg gitti aslında 57.5 a inmiştim ama 57.8 le başladım güçlendirmeye bundan sonraki tecrübelerimide paylaşmaya devam edeceğim inşallah bana dua edin almayım :1: ben ufak artış ve inişlerle geçecek diye düşünüyorum ama bakalım göreceğiz hergün tartılmayayım haftada 1 2 tartılayım diyorum ama bakalım ne kadar sabırlı olabileceğim

Çok sevindim gerçekten, 3.aşama çok daha kolay ve zevkli, inşallah 6 kilo sonra bende geçeceğim.
Ufak iniş-çıkışlar elbetki olacak, özellikle ilk dönemde, kardeşimde de oldu, vucüt su tutmaya başlıyor yeni yiyeceklerle ama sonradan inanılmaz bir şekilde kaçamak da yapsan almıyorsun.
Bundan önce 5 diyetisyene döktüğüm paralara acıyorum valla böyle devam
sevgiler...:52::52::52:

Back