• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok çok sevindim, darısı başıma :17:
İnşallah bir daha dediğin gibi hiç görmeyiz o kiloları
Bu arada boy kaçtı ?
çok saol canım inşallah bidaha hiiiç ama hiiç görmeyiz.gerçi artık görsek bile başımızdan atmayı da öğrendik ya artık sırtımız yere gelemez:97: varolsun DUKAN:1:benim boy 1.68 ama bedenimi hala bilmiyorum inan diyete başladığımdan beri hiçbir mağazaya girmedim

ne kadar güzel :46: darısı başımıza

sadece dukan uygulayarak mı verdin canım ve ne kadar sürede ?
evet canım yanlızca dukan'la verdim ve 16 martta başladım.5 gün atak yaptım 20sinde güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum bölece 60 gün de seyir yapmış olucam.sana da başarılar diliyorum
merak etme emin ol vereceksin sen de:34:

çok saol canım inşallah bidaha hiiiç ama hiiç görmeyiz.gerçi artık görsek bile başımızdan atmayı da öğrendik ya artık sırtımız yere gelemez:97: varolsun DUKAN:1:benim boy 1.68 ama bedenimi hala bilmiyorum inan diyete başladığımdan beri hiçbir mağazaya girmedim

evet canım yanlızca dukan'la verdim ve 16 martta başladım.5 gün atak yaptım 20sinde güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum bölece 60 gün de seyir yapmış olucam.sana da başarılar diliyorum
merak etme emin ol vereceksin sen de:34:

çok güzel tebrik ederim tekrardan :46: :46:

ben bir şey sormak istiyorum siz tecrübeli arkadaşlara

gün içinde yeme saatinizi ne zaman sonlandırdınız ?

bugün bende başladım arkadaşlar atak dönemini 5 gün uygulamayı düşünüyorum
inşallah başarılı olabilirim

sabah 2 haşlanmış yumurta az peynir ve yeşil çay

ara yoğurt baharatlı (yediklerim )

öğle diyet ton balık limonlu

ara süt

akşam tavuk ya da yumurta ve yoğurt

canım benim bu ne hız maşallah arkadaşıma. :nazar:
sen baya baya başlamışın yarın detayları bana da anlatırsın.ben daha kitabı okuyorum.:1:

inşallah sizlerde istediğiniz kiloya inip benim gibi çok mutlu olursunuz ümitsizliğe kapılmayın benim gibi 4 diyetisyenden sonra kendi başınıza dukan la başarabilirsiniz merak etmeyin takılsada artsada eninde sonunda tartı istediğiniz yere iniyor ki ben hem dukanın hemde kendi koyduğum hedefin altında geçtim güçlendirmeye daha dikkatli olsam eminim çok önce geçerdim daha fazlasınıda verirdim ama olsun bu kadarıda benim için büyük zafer

tebrikleerr gözün aydın..ne kadar sürede verdin ??

kızlaaaar bugün 59'u gördüm :64::64::64::66:ne kadaaan mutluyum bir bilseniz en son 3-4 yıl önce 5oleri hatırlıyorum hayatımda nihayet 59.9'da olsa 60lara veda ettim:62::62:allah bidaha yüzünü göstermesin 60ların.hatta yakınımdan bile geçirmesin:63::63:ama çizelgemi henüz yenilemedim belki yarın 100 grcık daha verir öyle yenilerim

süppersin çok sevindimm en sonunda şükürr :) tebrikler

inşallah sizlerde istediğiniz kiloya inip benim gibi çok mutlu olursunuz ümitsizliğe kapılmayın benim gibi 4 diyetisyenden sonra kendi başınıza dukan la başarabilirsiniz merak etmeyin takılsada artsada eninde sonunda tartı istediğiniz yere iniyor ki ben hem dukanın hemde kendi koyduğum hedefin altında geçtim güçlendirmeye daha dikkatli olsam eminim çok önce geçerdim daha fazlasınıda verirdim ama olsun bu kadarıda benim için büyük zafer

Tebrik ederim cnm, 3. evrede de başarılar diliyorum sana. Sen bizim üstadımızsın seni izlemeye devam ediyoruz :16:

ben son 2 haftadır hafta sonları önüme geleni çatlayana kadar yedim yazmıştım 1800 ü bulan artışlar oldu ama 2 3 gün içinde gitti bunlar hatta yedim diye ertesigün protein yapayımda demedim sebze proteine denk geldi öyle devam ettim gidişini bozmadım diyetin abartmadan ye istersen sen benim kadar alsanda gidiyor yani bende gitti

teşekkürler deneyimlerin için güçlendirmendede çok başarılar çok sevindim adına asıl başarın kılo amaman cunku frenlemeyi öğrendik sanırım.ben bugün 2 bucuk poğaca yedim 3 dilim sucuk 1 dılım kasar kahvaltıda.ama gunun kalanında dkkat edecegım bagırsak çalıstırıcı cayıımıda içtim.

benim tam 1,5 ay oldu 4 gündür aynı kilodayım hiç kaçamağım yok ama hiç de spor yapmıyorum, esasında sıkılmıyorum hiç biraz meyva konusu kafama takılıyor ama 4 gündür aynı kiloda olmak hele bir de daha verilecek 37 kg'ın var sa çok sıkıcı geliyor. haftaya da tahlil yaptırıcam özellikle karaciğer fonksiyon testi ve kolestrol sonuçlarımı çok merak ediyorum.Bakalım ne olacak. Hepinize kolay gelsin.

kızlaaaar bugün 59'u gördüm :64::64::64::66:ne kadaaan mutluyum bir bilseniz en son 3-4 yıl önce 5oleri hatırlıyorum hayatımda nihayet 59.9'da olsa 60lara veda ettim:62::62:allah bidaha yüzünü göstermesin 60ların.hatta yakınımdan bile geçirmesin:63::63:ama çizelgemi henüz yenilemedim belki yarın 100 grcık daha verir öyle yenilerim

cnmm çoooook sevindimmm gözün aydın :66::66::66:

ben genel olarak 18:30 19:00 gibi akşam yemeklerimi bitirmiş oluyorum ama ilerleyen saatlerde 1 bardak süt yada birkaç parça kuru et yediğim zamanlar çok oldu özelliklede sebze günleri

çok güzel tebrik ederim tekrardan :46: :46:

ben bir şey sormak istiyorum siz tecrübeli arkadaşlara

gün içinde yeme saatinizi ne zaman sonlandırdınız ?

ben 10 kiloyu 2,5 ayda verdim ama arada kaçamak hastalık falan oldu son aydada 1 verdim çok kaçamak oldu :1::1: ya aslında ben çok kasmadan ama çokda salıvermeden yaptım diyeti yediğim herşeye takılmadım söylenenleri yedim ama arada ligt olmayan ürünlerden yediğim zamanlarda oldu ama tatlı şeyler hamur işleri falan yemedim ilk zamanlar 1 -2 poğaça yeyince yaşadığım artışlar gözümü korkutmuştu :1:
tebrikleerr gözün aydın..ne kadar sürede verdin ??

Back