Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yanlış hatırlamıyorsum kardeşin daha önce bu diyeti yapıp 17 kg falan verip güçlendirmesini tamamlamıştı değilmi merak ettim hala vermeyemi devam ediyor dikkat ederek yoksa biraz daha vermek için diyetimi tekrarlıyor 20 kiloda süper olmuş verilen kilolar için 2 nizide tebrik ediyorum
sende 38 bedene inmişsin

Canim 78,4 ciktim demissin ama kac gun once tartilmistin en son ve kacti kilon?

5 mayısta tartılmıştım.79 idi belki de tartıldığım tartı yanlıştı daha fazlaydı belki de.

hiç bir şekilde diyet dışına çıkmadım. zaten 2 litreye yakın su tüketiyorum. yürüyüşümü aksatmıyorum. umarım regl yüzündendir

inşallah!inşallah!

Güçlendirmesini tamamlamak üzereydi bir kaç haftası kalmıştı, ama son bir ayda biraz hareketlendi spor falan yaptı sanırım protein perşembelerinin de etkisi ile bir anda 3 kilo daha bitti, ama artık sonu 4.evreye son 1 hafta:)))
Çok sağol bende seni tebrik ederim, epeydir takip ediyorum ciddi istikrarlısın sende :))

Pudingi yerken ne guzeldi simdi ise koca bir vicdan azabi

:) ben evde ne kadar çukulata bisküvi varsa eve geri götürüyorum haftaya hepsini doldurdum bir poşete. pirinçti şekerdi mercimekti hep annemler bana gönderirlerdi şimdi ters bir durum söz konusu olsun kiloları verince patlayana kadar yirim ( alma sen de bir daha :)

Uzun bir aradan sonra merhaba,

Bu uzun arada tam 6 kilo verdim. 17 Mart'ta başlamış, arada 1 hafta yurt dışında olduğum için sapıtmış, 13 Nisan'da yeniden başlamıştım. Başlangıçtan bugüne 72 kilodan 66 kiloya düştüm. Hedef 59:)) Diyete başlamayı düşünen arkadaşlar, inanın bu diyet benim hayatım boyunca en kolay yaptığım ve sonuçlarını en çabuk aldığım diyet. Etrafımda bir sürü insanı dukana başlattım. herkes çok memnun. beni görenler inanamıyor bu kadar kolay kilo vermiş olmama. Ayrıca ben dışarıda döner, adana gibi etleri hep tükettim, bir zararını görmedi. light süt ve yoğurt bulamayınca normalini yedim. Her şey sıfır yağlı olacak diye çok kasmadım, gene de çok güzel sonuç aldım.

Gelelim bezeye; ben her yumurta akı için 1 adet tatlandırıcı koyuyorum. daha çok tatlı isteyenler tatlandırıcı miktarını artırabilir. Mesela 3 yumurta akını ezdiğiniz 4 tatlandırıcıyla çırpın. Çırptığınız kabı ters çevirince dökülmüyorsa olmuştur. pişirme kağıdının üzerine küçük parçalar halinde yerleştirin 140-145 derecede 30 dakika pişirin. fırını kapattıktan sonra da bir süre içinde bekletin. aynı gün yerseniz içi biraz cıvık oluyor ama ertesi gün ağızda dağılır kıvama geliyor.

Tatlı krizi için ayrıca sıcak süt, tatlandırıcı ve türk kahvesi karışımını öneririm.

Ayrıca tatlandırıcılı light yoğurt da hiç fena olmuyor. 2 adet tatlandırıcıyı ezip bir kase yoğurtla karıştırabilirsiniz. Denemedim ama buzlukta dondurularak da tüketilebilir. Bu akşam deneyeyim bakayım:)

Herkese kolaylıklar diliyorum. Yılmak yooook

teşekkürler canıımmmmm....

bende teşekkür ederim yarın güçlendirmeye geçmeye düşünüyorum ama perşembe olduğu için kararsızım ben istediğim kiloya indim çoktan uzatıp duruyorum nasılsa indim diyede 2 haftadır hafta sonları önüme geleni yiyorum böyle oluncada dönüp duruyorum aynı yerde o yüzden yarın güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum bakalım yarın sabah tam karaımı vereceğim artık :)

Bende 3 gün aynı kiloda takıldım, devam ettim 4. gün 600 gr birden, 5.gün 300 gr daha gitti. takılınca devam etmek gerekiyor

eeveeetttt geçmişi okumam bittiii

bugün atakta 1. günüm ve şuana kadar 4 adet tavuk burger yedim yağ oranı biraz fazla oldu sanırım ama birazdan tavuk şinitsel yapıcam kendime yağsız tavada suyumu da içtim ama 3 tane küçük yeşil erik yedim sanırım bişi olmaz

geçmişde okuduklarımdan biraz endişelendim doğrusuben zaten kabızlık sorunu yaşayan biriyim bi de bu eklenirse vay benim halime artık

şimdilik çıkıyorum yarın sabah tartılcam sonucu yazarım gerçi daha yolun çooook başındayım ama beni süper motive ediyosunuz arkadaşlar hepinizi öpüyorum kocamaaaannnn

bi de ben şimdilik yulaf ezmesi kullanıyorum ama ben de bu rossman dan alınandan istiyorum

Ödül günlerinde yersin canım yoksa yok :)))) Tuzlu olmasından ziyade yağlı
off ya valla sırf bir zeytin içinödül yemeklerimi kahvaltıya alamam akşam yemeklerinde daha fazla seçenek var hem peynir yumurta domates salatalık bir kahvaltı için yeter bence.artık napalım 3-4 ay daha uzak durucaz zeytinden

dukan'ın sitesinde ideal kilom 59 çıkmıştı.şu anda 60 kiloyum diyorum ki bu ayın 20'sinde güçlendirmeye geçerim(zaten 9 günde 1 kilo verip 59 olurum) güçlendirmede de spor eşliğinde 1 kg verebilir miyim diye düşünüyordum ki kardeşinin verdiğini söyledin çok mutlu oldum vallahi.inş ben de güçlendirmede verebilirim.kardeşini de tebrik ederim 20 kg harika valla

ya kitabı bulamıcagım galiba. Şu gün hesaplarını tam anlamıyla anlayamadm ve bilgi bulamadım.
İlk 10 gün saldırı aşaması sadce protein. aha sonra sebze- protein gidicez ama kaç gün yapıcaz bu2. aşamayı 3. aşamaya kaç gün sonra geçmeliyim anlayamadım. Biri şunu tam olarak özetlese ne kadar güzel olur yeni başlıyacak arkadaşlar için. Çoğu yorumu okudum ama tam anlamıyla toparlanmış bir anlatım yok :/

bikaç sayfa önce verdiğim linklerde gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kabak corbami ictim 1 saat once ve 15 dk sonra tuvalete kostum rahatladim vallahi sukurler olsun

Bugunku 3 kase puding yarin bana nasil donecek bakalim

Not: kabak corbasi super gozukuyordu ama tadini o kadar sevmedim ama ilac niyetine ictim iste :)

Son düzenleme:
diyeti uzun araştırmalar sonu bayağı anladım. Tek takıldığım kısım. 3. aşamada( güçlendirme evresnde ) protein + sebze + karbonhidrat ile besleniyoruz. Peki bu üçünxü aşamada 1 gün sadece protein bir gün sebze+protein+karbonhidrat şeklindemi. ve yağ çikolata vs. halen yasakmı

3. aşamayıda açıklarsanız başlıyorum bende

Son düzenleme:
ya bende ne alacam diyip duruyordum
çarşıya çıkıyom bişiy eksik meğer kitabı alacaktım:26:
neyse arkadaşın sayesinde siteyi çözdüm benim gelişim tablomda bu şekilde olması lazımmış
ben 55 kg diye yazdım ama dukan amca 59,4 ol diyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…