Bence nedeni tamamen tuvaletSıvı şeyler tüketmeye çalış, ve bol bol hareket, bacakların ne kadar çok hareket ederse kabızlık o kadar çabuk geçer.
Klasik bir tarif söyleyebilirim sabah aç karnına 2 adet kuru kayısı ve üzerine 1 brd. su , ve buna ilave gene aç karına 1 ymk kaşığı zeytinyağı, ufak kaçamaklar rejimi etkilemiyor, moralini bozma lütfen. Çok geçmiş olsun
Canim 78,4 ciktim demissin ama kac gun once tartilmistin en son ve kacti kilon?
cnm sen takma kafana moralini motivasyonun düşürme,ilk etapta benim 2 ileri 1 geri gidiyodu hatta ara ara duruyo bıkacgundur yine durdu mesela.ama eğer regl dönemi öncesi falan değilse 1 gün artsa bile 1-2 gun ıcınde hepsi toptan gidiyo,su tüketimin çok değilse muhakkak en az 2 litre içmeye çalış,fırsatın varsa yürüyüş,spor yapmaya çalış.yeşil çay iç.kırılmayı yaşarsın hiç merak etme.ya gidecek ya gidecek zaten bu kilolar
a
ama çünkü cevabını sen de söylemişsin zateeeeennn..hepimizin derdi aynı bu aralar..bkz son 3-4 sayfa
ne bu böyle hepimiz aynı zamanda mı regl oluyoruz
son 3 gündür ne zaman tartıya çıksam 200-300 gr yukarı doğru çıktığımı görüyorum..çünkü bugün reglimin 2. günü..bu yüzden olduğunu düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum
o yüzden bu şekilde mesajlarınıza şaşırmadım,aynı şekildeyim diye..bak kızlar da neler demişler...bir bildiğimiz vardır inşallah...hiç merak etme gecikmenin verdiği şişkinliktir...reglin bittiğinde anlayacaksın artık...ben de öyle...umarım öyledir
kızlar bişi sorcam güçlendirme evresinde zeytin yiyebilecek miyiz? şey ben çok özledim ama tuzlu die korkuyorumm.inş güçlendirmede yiyebiliyoruzdur
yanlış hatırlamıyorsum kardeşin daha önce bu diyeti yapıp 17 kg falan verip güçlendirmesini tamamlamıştı değilmi merak ettim hala vermeyemi devam ediyor dikkat ederek yoksa biraz daha vermek için diyetimi tekrarlıyor 20 kiloda süper olmuş verilen kilolar için 2 nizide tebrik ediyorum
sende 38 bedene inmişsin
Pudingi yerken ne guzeldi simdi ise koca bir vicdan azabi
merhaba daha önce yanılmıyorsam tarifini okumuştum burda ama arıyorum arıyorum bir türlü bulamadım.kızım istiyor.tekrarlaman ya da hangi sayfada olduğunu yazman mümkün mü acaba.şimdiden teşekkürler başarılar.
nerden nasıl yapıyorsunuz bunu?
gerçi daha çizelgemi yenilemedim ama 83.5 olmuşum.spor da yapıyorum .ama her tarafım ağrıyor bugün.dün tüm kas gruplarını birden çalıştıran bir derse girmiştim bugün perişanım ama yarın yine devam sen de karar vermişsin motivasyonunu bozma.hepimiz başarıcaz inşallah.motivasyonun bozulunca kitaba dön ya da forumu oku.toparlanıyorsun hemen.başarılar.......
Güçlendirmesini tamamlamak üzereydi bir kaç haftası kalmıştı, ama son bir ayda biraz hareketlendi spor falan yaptı sanırım protein perşembelerinin de etkisi ile bir anda 3 kilo daha bitti, ama artık sonu 4.evreye son 1 hafta:)))
Çok sağol bende seni tebrik ederim, epeydir takip ediyorum ciddi istikrarlısın sende :))
kızlarrr biliyorsunuz takıldı kaldım.haftasonu da hem motivasyonumun düşmüş olmasından hem de biraz vücudu şaşırtmak için hafif kaçamaklar yaptım..cuma günüyle hala aynı kilodayım 63.6, yani dukanı eksiksiz yapsam da aynı, kaçamak yaptığım 2 günün ardından da aynııı..ne saçma iştir anlmadım..şimdiki stratejim bugunden itibaren 5 günlük atak programi, yoksa bütün inancımı kaybetmiş olacağım, bugun 1.ayımın son günü ve sadece 2.3 gr verdim..Bu hafta 1-1,5 kilo verip psikoljik bariyerin altına inmek istiyorum..siz olmasanız walla bırakmıştım bu işi ..sevgiler ( ticker'ı değştirmek içimden gelmiyor, inşallah 1-2 günde 62 seviyesine sabitlerim )
off yaÖdül günlerinde yersin canım yoksa yok :)))) Tuzlu olmasından ziyade yağlı
Güçlendirmesini tamamlamak üzereydi bir kaç haftası kalmıştı, ama son bir ayda biraz hareketlendi spor falan yaptı sanırım protein perşembelerinin de etkisi ile bir anda 3 kilo daha bitti, ama artık sonu 4.evreye son 1 hafta:)))
Çok sağol bende seni tebrik ederim, epeydir takip ediyorum ciddi istikrarlısın sende :))
ya kitabı bulamıcagım galiba. Şu gün hesaplarını tam anlamıyla anlayamadm ve bilgi bulamadım.
İlk 10 gün saldırı aşaması sadce protein. aha sonra sebze- protein gidicez ama kaç gün yapıcaz bu2. aşamayı 3. aşamaya kaç gün sonra geçmeliyim anlayamadım. Biri şunu tam olarak özetlese ne kadar güzel olur yeni başlıyacak arkadaşlar için. Çoğu yorumu okudum ama tam anlamıyla toparlanmış bir anlatım yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?