• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım dr.oetker'in light pudingi var kakaolu ve vanilyalı.ben tansaştan alıyorum. puding olarak tüketenler de var ama ben sütü ısıtıp içine 1 çay kaşığı atıyorum.çünkü hepsini yaptığımda gidip gelip yiyorum.hatta bir keresinde 3 kaseyi 1 günde yemiştim:1:süte karıştırıp yiyince haftada 1 anca aklıma geliyor.tabi ben vanilyalısını daha çok sevmiştim.vanilyalıyı pudin olarak tükettim sütle hiç denemedim. pudingin üzerine biraz da(hatta bolca) tarçın da ekince çook güzel olmuştu:56::56:tavsiye ederim

çok teşekkür ederim:46:deniycem:56:

17 Ocakta başladım, Nisan a kadar 8 kilo verdim, sonra ara vermek zorunda kaldım, hatta sapıttım hiç yapamadım:17: ama almadım, 2 hafta önce tekrar başladım 1 kilo daha gitti, bende farkettim hedeflerimizde aynı :1:

Ama ben doğru bir ölçüt olmayabilirim bende hipotroidi var, o yüzden vermem çok zor oluyor. Bir de hiç spor yapamamıştım, bu haftadan itibaren leslie sansone ile evde yürüyüş yapmaya başladım. Ayrıca demir hapı kullandığım için sabahları süt ve ürünlerini tüketemiyordum rejim boyunca sürekli kahvaltıda sadece meyve yedim.
Eğer spor yapabilseydim ve sabahları meyve yemeseydim daha fazla giderdi eminim. Tabi troit direncini hiç saymıyorum.

Ama 3 senedir yani kilo alığımdan beri denemediğim rejim , dökmediğim para kalmadı. İlk defa bu rejim bu kadar zayıflattı. 38 bedene indim, çok mutluyum. :64::64::64:

oh oh ne güzel ya hem meyve yemeler hem ara vermeler.buna rağmen(troide rağman)kilo vermeler..tebrik ederim canım:65::65:bravo vallahi ben de meyvesiz dayanamam aslında kendime güvensem günde 1 porsiyon yerdim ama veremem diye korktum ve diyet boyunca yanlızca 2 kez meyve yiyebildim:59:neyse artık şu son 2 kilomu da verip güçlendirmeye geçersem ben de meyvelere kavuşurum inş:37::37:

Son düzenleme:
bugün tartılıcaktım ya :( tartıldım. sadece 1 bardak su içmiştim aç karnına tartıldım. wcye de çıkmıştım biraz :( ama 78.4 çıktı :( ben en fazla 77 bekliodm :(((((( çok mutsuzummmm :43:

ayrıca 5 günün ardından nasıl tuvalete çıktığımı yazayım. dün ilk kez yulaf kepeği yedim. yatmadan önce de 1 tatlı kaşığı buğday kepeği. sabah ta sıcak limonlu su içtim. akşam otur kalk egzersizler yaptım. öyle çıktım. tavsiye ederim :(

7sinde regl olmam gerekiodu o da olmadı :( belki de ondandır :(

Son düzenleme:
kızlar slm ben 63lerd edolanıyorum hatta bı ıkı gundur ufak kacamaklarla 63.6 dan 63.8 e çıktım.kucuk bır sehır dısı zıyaretım olacak.ve orda rejıme cok uyacagımı sanmıyorum.cevremdekıler çok zayıflaıdgımı guclendırmeye geçmem gerektiğini söylüyor. bakalım 63.8 le gıdıyorum. pteıs sabahaı kaçla gelecegım. aslında bu ödülü hak ettim ama umarım çok abartmam.gelınce tekrar atak yapıp seyır yapıp alacagım kıloları vereceğime inanıyorum. ben yulaf kepegıd ehıc tuketmedım karbonhıdrat özlemi var:1: hamburger pızzalar gözumde tütüyor. tam guclendırmeye geçecekken ıyımı kötü mü yapacagım bilmiyorum.ama guclendırmede 3 ay sürecek bıraz molayla güç toparlarım dıye düşündüm. burda kacamak yapanlarıda görünce artık 2 ay sonra esaslı bırkaç ödül yemeği yesem dıye düşünüyorum. bilmiyorum yinede dikkat edeceğim hepten bırakmayacagım kendımı.bana şans dileyin. :1:

oh oh ne güzel ya hem meyve yemeler hem ara vermeler.buna rağmen(troide rağman)kilo vermeler..tebrik ederim canım:65::65:bravo vallahi ben de meyvesiz dayanamam aslında kendime güvensem günde 1 porsiyon yerdim ama veremem diye korktum ve diyet boyunca yanlızca 2 kez meyve yiyebildim:59:neyse artık şu son 2 kilomu da verip güçlendirmeye geçersem ben de meyvelere kavuşurum inş:37::37:

:1::1: Ama yaptığım süre boyunca hiç bozmadım, hep düzenli yedim ... Sanırım ilk atak dönemim dahil meyveyi hep içine aldığım için benim bünye bunu böyle kabul etti.. Ama yaz meyveleri geldi ben napim dayanamıyorum valla:17::17::17:
İnşallah kalan 6 kiloyu da evde yapacağım sporla önümüzdeki 2 ay içersinde atmayı hedefliyorum sonra bende güçlendirmeye geçeceğim.
Şöyle bir bilgi vereyim kız kardeşim toplam 20 kilo verdi bu rejimle, hatta 3 kilosunu 3.evresinde verdi.. Artık 4. evreye geçmesine 1 haftası kaldı, ödül yemeklerini de yiyor hiç sorun yok, kaçamak da yapsa geri almıyor. Çok güzel bişey...Darısı hepimizin başına.:66::66::66:

17 Ocakta başladım, Nisan a kadar 8 kilo verdim, sonra ara vermek zorunda kaldım, hatta sapıttım hiç yapamadım:17: ama almadım, 2 hafta önce tekrar başladım 1 kilo daha gitti, bende farkettim hedeflerimizde aynı :1:

Ama ben doğru bir ölçüt olmayabilirim bende hipotroidi var, o yüzden vermem çok zor oluyor. Bir de hiç spor yapamamıştım, bu haftadan itibaren leslie sansone ile evde yürüyüş yapmaya başladım. Ayrıca demir hapı kullandığım için sabahları süt ve ürünlerini tüketemiyordum rejim boyunca sürekli kahvaltıda sadece meyve yedim.
Eğer spor yapabilseydim ve sabahları meyve yemeseydim daha fazla giderdi eminim. Tabi troit direncini hiç saymıyorum.

Ama 3 senedir yani kilo alığımdan beri denemediğim rejim , dökmediğim para kalmadı. İlk defa bu rejim bu kadar zayıflattı. 38 bedene indim, çok mutluyum. :64::64::64:

çok güzel gitmiş gerçekten :nazar:tebrikler ama seninki tam dukan olmamaış galiba çünkü meyva yemişsin arada puding yemişsin normalde dukanda atak ve seyirde sıfır meyva değil mi ? birde bu pudinglerin içinde nişasta, prinç unu filan vardır herhalde onlarda yasak olmalı diye düşünüyorum

kızlar slm ben 63lerd edolanıyorum hatta bı ıkı gundur ufak kacamaklarla 63.6 dan 63.8 e çıktım.kucuk bır sehır dısı zıyaretım olacak.ve orda rejıme cok uyacagımı sanmıyorum.cevremdekıler çok zayıflaıdgımı guclendırmeye geçmem gerektiğini söylüyor. bakalım 63.8 le gıdıyorum. pteıs sabahaı kaçla gelecegım. aslında bu ödülü hak ettim ama umarım çok abartmam.gelınce tekrar atak yapıp seyır yapıp alacagım kıloları vereceğime inanıyorum. ben yulaf kepegıd ehıc tuketmedım karbonhıdrat özlemi var:1: hamburger pızzalar gözumde tütüyor. tam guclendırmeye geçecekken ıyımı kötü mü yapacagım bilmiyorum.ama guclendırmede 3 ay sürecek bıraz molayla güç toparlarım dıye düşündüm. burda kacamak yapanlarıda görünce artık 2 ay sonra esaslı bırkaç ödül yemeği yesem dıye düşünüyorum. bilmiyorum yinede dikkat edeceğim hepten bırakmayacagım kendımı.bana şans dileyin. :1:

Şans dileriz tabi... bol şanslar, bu arada kalan kilolarını güçlendirmede de verebilirsin bence :)) İnanılmaz vermişsin zaten, ödülü çoktan haketmişsin...:56:

merhabalar. ya bişi sorcam size. bu diyetiuygulamak çok mu zor. yani böle ayrıntılı bi şekilde mi program yapmak gerekiyor? yoksa kolay mıı??

bence bu sizin beslenme alışkanlığınıza göre değişen bişey.kendi adıma zaten protein ağırlıklı beslenip fazla ekmek ve kış meyvelerini tüketmeyen bi insan olarak bu diyet tam bana göreydi çok şükür sıkılmadan devam ettiriyorum.mesela başka biri fazla etten haz etmeyen ekmek tüketimi meyve tüketimi fazla olan biriyse onun için bana olduğundan kat kat çok zor olur çünkü özellikle et yemeden sadece yumurta ve süt ürünleriyle bu diyet götürülemez.yeteri miktarda günlük protein alınması gerekli.bence diyeti güzelce bi araştırın ne yeyip ne yiyemiyeceğinizi öğrenin ondan sonra sizin için zor olup olmadığını kendiniz daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum.

çok güzel gitmiş gerçekten :nazar:tebrikler ama seninki tam dukan olmamaış galiba çünkü meyva yemişsin arada puding yemişsin normalde dukanda atak ve seyirde sıfır meyva değil mi ? birde bu pudinglerin içinde nişasta, prinç unu filan vardır herhalde onlarda yasak olmalı diye düşünüyorum

Meyve hariç aslında tam Dukan oldu :))) Meyveyi de mecburiyetten yedim, düşündüm düşündüm sabahları demir hapı ile birlikte ne dokunmaz diye, karbonhidrat alacağıma vitaminde olur diye meyve alayım dedim. Ama onun haricinde hiç bozmadım.
Light pudingi adet dönemlerinde tükettim ama ilk 1 ay değil , sonrasında :77:
Bu pudinglerin kalorileri oldukça düşük , eğer light süt ile yapılırsa iyice düşüyor, migroslarda satılıyor kontrol edebilirsin sende almadan önce.:17:

Kizlar 300 gramin moral bozuklugu ile dr oetker pudingi yaptim ve bir oturusta hepsini yedim offff :(((((

Ama iyi haber birden bagirsaklarim guruldamaya basladi oglen ispanak yemistim, az da olsa disari cikabildim :46:

Valla eskiden gunde 3 kere cikardim bugun 11. Gun birazcik cikabildim diye seviniyorum, insan elinden gitmedikce boyle seylerin kiymetini ne yazikki bilemiyor.

bugün tartılıcaktım ya :( tartıldım. sadece 1 bardak su içmiştim aç karnına tartıldım. wcye de çıkmıştım biraz :( ama 78.4 çıktı :( ben en fazla 77 bekliodm :(((((( çok mutsuzummmm :43:

ayrıca 5 günün ardından nasıl tuvalete çıktığımı yazayım. dün ilk kez yulaf kepeği yedim. yatmadan önce de 1 tatlı kaşığı buğday kepeği. sabah ta sıcak limonlu su içtim. akşam otur kalk egzersizler yaptım. öyle çıktım. tavsiye ederim :(

7sinde regl olmam gerekiodu o da olmadı :( belki de ondandır :(

Canim 78,4 ciktim demissin ama kac gun once tartilmistin en son ve kacti kilon?

kimse bana destek olmuyo moral vermiyooo :43::43::43:

cnm sen takma kafana moralini motivasyonun düşürme,ilk etapta benim 2 ileri 1 geri gidiyodu hatta ara ara duruyo bıkacgundur yine durdu mesela.ama eğer regl dönemi öncesi falan değilse 1 gün artsa bile 1-2 gun ıcınde hepsi toptan gidiyo,su tüketimin çok değilse muhakkak en az 2 litre içmeye çalış,fırsatın varsa yürüyüş,spor yapmaya çalış.yeşil çay iç.kırılmayı yaşarsın hiç merak etme.ya gidecek ya gidecek zaten bu kilolar:D

:kkk:a
kimse bana destek olmuyo moral vermiyooo :43::43::43:

ama çünkü cevabını sen de söylemişsin zateeeeennn..hepimizin derdi aynı bu aralar..bkz son 3-4 sayfa:61:
ne bu böyle hepimiz aynı zamanda mı regl oluyoruz :1:
son 3 gündür ne zaman tartıya çıksam 200-300 gr yukarı doğru çıktığımı görüyorum..çünkü bugün reglimin 2. günü..bu yüzden olduğunu düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum:1:
o yüzden bu şekilde mesajlarınıza şaşırmadım,aynı şekildeyim diye..bak kızlar da neler demişler...bir bildiğimiz vardır inşallah...hiç merak etme gecikmenin verdiği şişkinliktir...reglin bittiğinde anlayacaksın artık...ben de öyle...umarım öyledir:61:

Kizlar 300 gramin moral bozuklugu ile dr oetker pudingi yaptim ve bir oturusta hepsini yedim offff :(((((

Ama iyi haber birden bagirsaklarim guruldamaya basladi oglen ispanak yemistim, az da olsa disari cikabildim :46:

Valla eskiden gunde 3 kere cikardim bugun 11. Gun birazcik cikabildim diye seviniyorum, insan elinden gitmedikce boyle seylerin kiymetini ne yazikki bilemiyor.

aynen yaaa bayram yapıpcam nerdeyse her tualete çıkışımda ...bu kadar büyük mutluluk olduğunu hiç düşünmemiştim önceden :)

Back