Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sdürekli getirler artık diye düşünüyordum ürünnü getirebildikleri halde yok satıyolar burada fos çıkcak galiba tüh ya ne güzel sevinmiştim inşallah gelir yine
mrb herkez kabızlıktan şikayetçi ben 3.günümdeyim ama tam tersi bir durumdayım bu normakmi acaba
bende aradım ama bu hafta ıcınde gelecek dedıler ben umutluyum kızlar moral bozmayalım bence bu sefer ıyı sonuclar cıkacak ama getırdıklerı mıktar cok degıl onu arttırmaları gerekecek sıparısı karsılayabılmelerı ıcın
Selam Kizlar...
Mac varmis. Evdekiler tv basinda ben de mutfakta kendime tatli yapiyorum. Simla'nin blogundaki tarifi: dukan diyeti tariflerim: KREM VANİLYA
Firinda simdi. Cok civik geldi bana nasil katilasacak gorecegiz.
Size bir merhaba diyeyim dedim. Simdi dun aksamdan bu yana ne yazilmis incelemeye gidiyorum.
Kizlar 300 gramin moral bozuklugu ile dr oetker pudingi yaptim ve bir oturusta hepsini yedim offff ((((
Ama iyi haber birden bagirsaklarim guruldamaya basladi oglen ispanak yemistim, az da olsa disari cikabildim
Valla eskiden gunde 3 kere cikardim bugun 11. Gun birazcik cikabildim diye seviniyorum, insan elinden gitmedikce boyle seylerin kiymetini ne yazikki bilemiyor.
Cok affredersin, affina siginiyorum amacim bilgiclik taslamak degil sakin yanlis anlama. Ama bu isi cozmek istiyorsan gercekten; hemen nobetci eczaneye gidiyorsun, magnesie calcinee aliyorsun. Yatmadan once su icinde hazirlayip iciyorsun. Sabah rahatlayacaksin.
Kabak corbami ictim 1 saat once ve 15 dk sonra tuvalete kostum rahatladim vallahi sukurler olsun
Bugunku 3 kase puding yarin bana nasil donecek bakalim
Not: kabak corbasi super gozukuyordu ama tadini o kadar sevmedim ama ilac niyetine ictim iste :)
Selam Kizlar...
Mac varmis. Evdekiler tv basinda ben de mutfakta kendime tatli yapiyorum. Simla'nin blogundaki tarifi: dukan diyeti tariflerim: KREM VANİLYA
Size bir merhaba diyeyim dedim. Simdi dun aksamdan bu yana ne yazilmis incelemeye gidiyorum.
Canim ya o kadar cok sey yazilmis ki hala son sayfaya gelemedim ama halletmissin sanirim. gecmis olsun.
He he... Sonunda son sayfaya gelebildim. Aksamdan aksama da zor oluyor okumasi.
Neyse saat kacta yazmistim bu krem vanilya yaptigimi bilmiyorum ama defalarca firinin saatini uzattim. Cok civik ve pismiyor. Nasil da umutlenmistim. tuh...
Selam Kizlar...
Bugun 2 kere gidebildim ama cok az o yuzden senin dedigini yapacagim sevgili dukan.
ya bende ne alacam diyip duruyordum
çarşıya çıkıyom bişiy eksik meğer kitabı alacaktım:26:
neyse arkadaşın sayesinde siteyi çözdüm benim gelişim tablomda bu şekilde olması lazımmış
ben 55 kg diye yazdım ama dukan amca 59,4 ol diyo
Eki Görüntüle 193417
hmmmmmmm...
2.yi yedim :)))))))))
Tesekkurler Simla... Eger ugruyorsan buralara bil ki HARIKASIN...
fırını olan var olmayan varr :) ayıp ayıp şaka şaka afiyet olsunn :)
Benim tablomda da isteğim kilo 50 yazmıştım ama dukan amca 55.2 diyor....
Eki Görüntüle 193468