• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sağol canım:16::16:
doktora gidene kadar z.yağından olduğunu düşündüm açıkçası ve dedimki ne zamandır yağlı yemiyorum herhalde miğde kabul etmiyor artık ve telaşlandım ama neyse ki değilmiş en azından buna sevindim.ah şu diyetten hemoroid sahibi biri olmadan kurtulabilsem çok mutlu olucm

Cok gecmis olsun canim.

Bugun 11. Gunum ve bende de yok :( bugun doktora gidecegim.

Cok gecmis olsun canim.

Bugun 11. Gunum ve bende de yok :( bugun doktora gidecegim.

sağol canım.benim en fazla 5 gün sürmüştü hatta bu ptesi kayısılı çay yardımıyla zorla da olsa tuvalete çıkabilmiştim ama dünkü sancıyı daha önce hiç çekmedim.bence sen de biran önce gitmelisin.valla bir tuvalet bile insanı ne hallere düşürüyor:9::9::9::9::9:

ne demek canım burda birbirimize destek için varız dimi ama :)merak etme sen 600 gr senin motivasyonu yerine getiremediği için canın kaçamak istiyor bak adetin bitince kilolar düşmeye başlicak ve sen o zevkle yemek bile yemek istemiceksin:9:

merhaba ben de dün gece adet oldum.gerçekten tatlı ihtiyacı artıyor.dayandım ama gece 83.5 den 85 e çıkmıştım sabah aç karnına sabah 84.4 çıktım ama kendimi kilo almış gibi hissediyorum.inşallah kilo almadan atlatırım bu dönemi bugün 4 tane bisküvi yedim :47:çok pişmanım:17:ayrıca kabızlık çeken arkadaşlar neden maydanoz ve limon suyunu denemiyorsunuz hepinize başarılar

ilk kilolar en çok nerde varsa oradan gidiyor benim izlenimim bu bende genelde bel ve göbek çevresi kiloluydu büyük oranda gitti

dukan bu diyeti en çok bu problem için öneriyor zten.nette selülit için beslenme şeklini okumuştum bu bölgeler ve selülit için protein ağırlıklı beslenin diyor.:16:

merhaba ben de dün gece adet oldum.gerçekten tatlı ihtiyacı artıyor.dayandım ama gece 83.5 den 85 e çıkmıştım sabah aç karnına sabah 84.4 çıktım ama kendimi kilo almış gibi hissediyorum.inşallah kilo almadan atlatırım bu dönemi bugün 4 tane bisküvi yedim :47:çok pişmanım:17:ayrıca kabızlık çeken arkadaşlar neden maydanoz ve limon suyunu denemiyorsunuz hepinize başarılar

tatlım adet olduğum ilk gün benim karnım kocaman olmuştu hatta arkadaşım yürüyen göbek die dalga geçti benimle:9:ama ama 2.günden sonra inmeye başladı ve bence mens bittikten 3-4 gün sonra tamamen ödem atıp asıl kilona ulaşıyorsun.ben son günümden itibaren 1kg'ın üstünde verdim 4 günde ve 60'a düştüm:65::65:ama tabi son 3 gündür yeniden duraklama başladı ve dün yediğim zeytinyağlı patlıcandan sonra bugün 60.5 çıktım.bakalım artık hayırlısı.ama bisküviyi yemesen iyi olurdu ben o dönemi ligt süte light pudin karıştırark ve sakızlarla atlattm.ama olmuşla ölmüşe çare yok

Son düzenleme:

Adet döneminde ortalama 2 kilo ödem ve şişlik olur demişti diyetisyenim, hakikaten de oluyor, o nedenle bu dönemde çok fazla tartıya çıkmamak da fayda var, moralini hiç bozma.

Bu arada daha önce konusu geçmişti, ama ben adet dönemlerini light puding ile atlatıyorum. Dr Oetker in light pudingi var, vanilyal ve kakaolu. Tabi vanilyalının kalorisi diğerine göre daha az, ben 2 paketini 1 lt. light süt ile pişiriyorum 6 kase çıkıyor rahat rahat. Her gün 1 tanesini yiyerek 5 gününü sorunsuz atlatabilirsin, tatlı ihtiyacını inanılmaz azaltıyor.:56::56::56:

Bisküvi hem kalorili hem de karbonhidrat miktarı yüksek bir yiyecek onun yerine bunu dene, tadı da çok güzel...

Adet döneminde ortalama 2 kilo ödem ve şişlik olur demişti diyetisyenim, hakikaten de oluyor, o nedenle bu dönemde çok fazla tartıya çıkmamak da fayda var, moralini hiç bozma.

Bu arada daha önce konusu geçmişti, ama ben adet dönemlerini light puding ile atlatıyorum. Dr Oetker in light pudingi var, vanilyal ve kakaolu. Tabi vanilyalının kalorisi diğerine göre daha az, ben 2 paketini 1 lt. light süt ile pişiriyorum 6 kase çıkıyor rahat rahat. Her gün 1 tanesini yiyerek 5 gününü sorunsuz atlatabilirsin, tatlı ihtiyacını inanılmaz azaltıyor.:56::56::56:

Bisküvi hem kalorili hem de karbonhidrat miktarı yüksek bir yiyecek onun yerine bunu dene, tadı da çok güzel...

arwenz sen ne zaman başladın bu diyete.başladığımız kilolar ve şu anki kilolarımız aynı.hani benim için de bir karşılaştırma olur.

Çok iyi:nazar:24 kilonun tamamını Dukanla mı verdin, kaç kg ile başlamıştın ?

tatlım adet olduğum ilk gün benim karnım kocaman olmuştu hatta arkadaşım yürüyen göbek die dalga geçti benimle:9:ama ama 2.günden sonra inmeye başladı ve bence mens bittikten 3-4 gün sonra tamamen ödem atıp asıl kilona ulaşıyorsun.ben son günümden itibaren 1kg'ın üstünde verdim 4 günde ve 60'a düştüm:65::65:ama tabi son 3 gündür yeniden duraklama başladı ve dün yediğim zeytinyağlı patlıcandan sonra bugün 60.5 çıktım.bakalım artık hayırlısı.ama bisküviyi yemesen iyi olurdu ben o dönemi ligt süte light pudin karıştırark ve sakızlarla atlattm.ama olmuşla ölmüşe çare yok

çok hoşsun:70:sana da geçmiş olsun.bu light puding neyin nesi allah aşkına.hiç rastlamadım.ne marka

casperl sana bravo diyorum.diyetteyken yardımcı bir şeler kullanıyor musun:65::65::65::65::65:

Tesekkurler prenses :82: Bol bol kola zero iciyorum (karbonhidrat alma istegine karsi direncimi arttirdigini dusunuyorum), bir de gnc multivitaminim var. Onlar disinda iliskili birsey yapmiyorum. Bir de aksam yemegini olabildigince erken yemeye calisiyorum.

çok hoşsun:70:sana da geçmiş olsun.bu light puding neyin nesi allah aşkına.hiç rastlamadım.ne marka

canım dr.oetker'in light pudingi var kakaolu ve vanilyalı.ben tansaştan alıyorum. puding olarak tüketenler de var ama ben sütü ısıtıp içine 1 çay kaşığı atıyorum.çünkü hepsini yaptığımda gidip gelip yiyorum.hatta bir keresinde 3 kaseyi 1 günde yemiştim:1:süte karıştırıp yiyince haftada 1 anca aklıma geliyor.tabi ben vanilyalısını daha çok sevmiştim.vanilyalıyı pudin olarak tükettim sütle hiç denemedim. pudingin üzerine biraz da(hatta bolca) tarçın da ekince çook güzel olmuştu:56::56:tavsiye ederim

Son düzenleme:
arwenz sen ne zaman başladın bu diyete.başladığımız kilolar ve şu anki kilolarımız aynı.hani benim için de bir karşılaştırma olur.

17 Ocakta başladım, Nisan a kadar 8 kilo verdim, sonra ara vermek zorunda kaldım, hatta sapıttım hiç yapamadım:17: ama almadım, 2 hafta önce tekrar başladım 1 kilo daha gitti, bende farkettim hedeflerimizde aynı :1:

Ama ben doğru bir ölçüt olmayabilirim bende hipotroidi var, o yüzden vermem çok zor oluyor. Bir de hiç spor yapamamıştım, bu haftadan itibaren leslie sansone ile evde yürüyüş yapmaya başladım. Ayrıca demir hapı kullandığım için sabahları süt ve ürünlerini tüketemiyordum rejim boyunca sürekli kahvaltıda sadece meyve yedim.
Eğer spor yapabilseydim ve sabahları meyve yemeseydim daha fazla giderdi eminim. Tabi troit direncini hiç saymıyorum.

Ama 3 senedir yani kilo alığımdan beri denemediğim rejim , dökmediğim para kalmadı. İlk defa bu rejim bu kadar zayıflattı. 38 bedene indim, çok mutluyum. :64::64::64:

Back