• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aaaaa :)) yok artık görüklede misinn :)

hahahaha

kampusteyim :)

Canim yalniz sana ozel mesaj atamadim. soyle diyor: Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir. Benim 46 imis hehe :)

Sen bana yazabiliyorsan cevap yazayim sana

hahahaha

kampusteyim :)

Canim yalniz sana ozel mesaj atamadim. soyle diyor: Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir. Benim 46 imis hehe :)

Sen bana yazabiliyorsan cevap yazayim sana

benim de 100 olmadı henüz :( ben de atamıyorum.

Son düzenleme:
Selam,

Kabızlık sorununu ıspanak ile giderdim, gün boyu haşlanmış ıspanak tükettim, faydalı oldu :)
Yarın tartıda daha büyük değişiklikler göreceğimden eminim bu nedenle.
Kabızlık nedeniyle bırakmak istemiştim ama diyeti hazır bozmamışken, sadece ıspanak ve birkaç atıştırmalıkla geçiştirmişken kaldığım yerden devam etmek istiyorum.

Ben şekersiz kola miktarını abartmamaya çalıştım, 1 bardağı aşmadım ama bu konuda bir sınırlama var mı?
Yani gün içinde en fazla kaç bardak içebiliriz, 2-3 bardak içmemiz kilo vermemize olumsuz yönde etki eder mi?

Lor peynirinden sonra biraz çeçil peyniri tüketeyim diyorum.
Hindi salamı, yoğurt, kefir, çeçil ve arada da ızgara tavuk.
Ne dersiniz güzel bir liste olur mu?
Zaten yavaş kilo veriyorum, bu liste daha da yavaşlatır mı kilo verme hızımı acaba?:26:

Son düzenleme:
$DSCF7718.jpg

Bu aksam yemeginde yaptigim yayla corbasi.

1 yumurta ile 1 corba kasesi light yogurdu cirptim. Kucuk bir tencereye bu karisimi koyup uzerine yulaf ezmesi koydum. 1 cay bardagi ya da az fazlasi. Nane, tuz ve su da ekleyip surekli karistirarak pisirdim.

Tek kelimeyle enfes. 2 kase ictim. :)

Bu aksam yaptigim bir turlu pismek bilmeyen, firini olmayan kahverenginin ozenip de bizi tanistiracagi sutlu tatlim. Simla'nin sitesinden aldim tarifi. dukan diyeti tariflerim: KREM VANİLYA Splenda miktari bana gore fazla, ya da o corba kasigi yerine cay kasigi demek istemis.

Enfes tadi var gercekten.

$DSCF7731.jpg

Suyun icinde yuzen kremler. Bu arada pyrex cam kabiniz varsa ya da minik guveciniz varsa daha yuksek isida pisirilebilir bence. Benim boyle 1 saatten fazla surdu tariftekinin aksine. Benim kaplardan kaynaklaniyor sanirim.

$DSCF7733.jpg $DSCF7736.jpg

Kaplardan ters cevrilip servis edilebilir gibi gelmisti. Ama maalesef dagildi. O yuzden direk kaplarin icinde servis daha uygun. Ben uzerine tarcin serptim.

Hmmmm... Nefisti... Bundan da 2 kase yedim.

$DSCF7737.jpg

Back