Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. 17 Mart'taDukan'a başladım. Forumdaki tüm yorumları ve kitabı okudum. Artık kendimi uzman dukancı gibi hissediyorum. Etrafımdaki 4 kişiyi de dukana başlattım.
73 kilo olarak başladım va atak dönemim bittiğinde 70 kiloydum. 4 gündür de seyir evresindeyim. Arada light süt ve yoğurt yerine normal süt ve yoğurt tüketmek ve yağsız kıyma yerine normal kıymadan yapılmış köfte yemek dışında hiçbir kaçamağım olmadı.
Bunda bu forumun katkısının ne kadar yüksek olduğunu anlatamam. Burada sizlerin yaşadıklarını okudukça motivasyonum artıyor. Lütfen birbirimnizi yüreklendirmeye devam edeilim.
Bu arada 2 yumurta akı ve 3 adet tatlandırıcıyı ezip bolca çırparak beze yaptım. Fena olmadı.
Hepinize bol şanssss...
hm tamam :) yarın yapacağım sonundaa. :) teşekkürler.
Gunaydinlar efendim.
Herkese aydinlik harika bir gun dilerim.
Dun gece kendime dondurma yaptim ve derin dondurucuya attim. Bu aksam yedikten sonra tadini yazarim.
Bugun sebze + protein gunum. Kahvaltida kalpli ekmeklerimden (2 adet) light kasar ve light beyaz peynir, yumurta, domates, salatalik yedim. Light peynir urunlerinden hic hoslanmadim. Kibrit kutusu kadar peynir kavramini bu sabah yasadim. Tadini begenmedigimden ancak o kadar yiyebildim. Tam yagli beyaz peynir olsaydi nasil da bitirirdim. :)
Bugunun guzel yani erken kalkmis olmam. Evde kahvalti yapip ciktik.
Yogun bir calisma gunu beni bekliyor. Aksama gorusmek uzere. Sevgiler...
Pınar ligt beyaz peyniri dene inan birçok normal peynirden daha güzel, bu arada dondurma tarifini bekliyoruz en kısa zamanda
Pınar ligt beyaz peyniri dene inan birçok normal peynirden daha güzel, bu arada dondurma tarifini bekliyoruz en kısa zamanda
Ben yine bişey sorucamBnm bu kitabı okuma fırsatım olmuyo dediğim gibi öğrenciyim 88 kiloyum sizce atak evresini ne adar yapmam lazım 5 gün yeterlimidir ? birde kaç öğün yiyorsunuz günde tavuk balık yumurta gün içinde sınırları var mı bunların ? yardımcı olabilirmsnz..
violet sen ne zamandır yapıyorsun dukanı?tüm verdiğin kiloları bununla mı verdin?
benim bugun 43. günüm evet dukanla verdim fakat ben kilom fazla olmasına rağmen atak kısmını sadece 3 gün yaptım, esasında 7 gün yapmam gerekiyordu.7 gün üstüste sadece protein yeme fikri beni panikletti açıkçası.hiç yürüyüş veya spor yapmadım eğer yapmış olsaydım verdiğim kilo 10-12 kg gibi olurdu:44:
prenses sen ne zamandır yapıyorsun bu diyeti? ne kadar sürede 6.5kg verdin?
başardııımmmmmbayağı zor oldu ama çeviri yapmak
kimse yardım etmeyince:26: iş başa düştü dedim
3 günlük atak verdi 22 08 2011 de 64 kiloya inecekmişim öööle dio dukan amca144 gün sonunda istediğim kilonun sabitlenmesi de bitiyo
aslında ben 58 istiyodum ama 64 çıkardı
şimdi seyirde 1/1 mi devam ediyorsun?
merhaba arkadaşlar bende dukan diyetine dün başladım bugün ikinci günüm.formada dün kayıt oldum.gerçekten formda yazılanlar ben çok motive etti.inşallah bendede işe yarar.bişey sormak istiyorum.sebze gününde sabah kahvaltıda domates salatalık yiyebiliyormuyuz.
mrb beraber başlamışız bende dün başladım kolay gelsin kitabı aldım okudum kitap varsa sizde 96.sayfada yazıyor her öğünde tüketmemek koşuluyla domates salatalık yenebilir yazıyor
Canim yaptim onu aksam ama sana yetismedi. Foruma yolladim.
Dukan kitabinda bu diyeti hayatimizda sadece 2 kez uygulamamizi soyluyor. O yuzden aman dikkatli olalim, kacamak yapmayalim, ilk uygulamamizi yikmayalim.
Herkese aydinlik gunler. Ben kacar, aksama gorusuruz.
Selam,
Normalde Dukan atak gününü 5 gün öneriyor, aşırı obezlerde 10 güne kadar çıkılabileceğini söylüyor, ama bence 5 gün yeterli atak evresi için.
Günde 3 ana 3 ara toplam 6 öğün yapıyorum , eğer gece çok aç hissediyorsam yatmadan 1 brd light süt içerek 7.öğünü de yaptığım oluyor :)))
Tavuk - balık ızgara ve yağsız yemen şartı ile sınırsız doyana kadar yiyebilirsin, ama yumurta hem kolestrol açısından sıkıntı yaratabilen bir yiyecek hem de allerjik etkileri olabileceğinden dolayı şahsi fikrim haftada 3-4 ü aşmaman yönünde.
Kolay gelsin... iyi rejimler
Kizlar bugun markette superfresh in koftesinde %100 dana eti yaziyordu.
Zor da kalindi mi yenilebilir bir alternatif olabilir mi acaba?
Kizlar bugun markette superfresh in koftesinde %100 dana eti yaziyordu.
Zor da kalindi mi yenilebilir bir alternatif olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?