Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba daha önce yanılmıyorsam tarifini okumuştum burda ama arıyorum arıyorum bir türlü bulamadım.kızım istiyor.tekrarlaman ya da hangi sayfada olduğunu yazman mümkün mü acaba.şimdiden teşekkürler başarılar.

Pınar ligt beyaz peyniri dene inan birçok normal peynirden daha güzel, bu arada dondurma tarifini bekliyoruz en kısa zamanda

Selam,
Normalde Dukan atak gününü 5 gün öneriyor, aşırı obezlerde 10 güne kadar çıkılabileceğini söylüyor, ama bence 5 gün yeterli atak evresi için.
Günde 3 ana 3 ara toplam 6 öğün yapıyorum , eğer gece çok aç hissediyorsam yatmadan 1 brd light süt içerek 7.öğünü de yaptığım oluyor :)))
Tavuk - balık ızgara ve yağsız yemen şartı ile sınırsız doyana kadar yiyebilirsin, ama yumurta hem kolestrol açısından sıkıntı yaratabilen bir yiyecek hem de allerjik etkileri olabileceğinden dolayı şahsi fikrim haftada 3-4 ü aşmaman yönünde.
Kolay gelsin... iyi rejimler

violet sen ne zamandır yapıyorsun dukanı?tüm verdiğin kiloları bununla mı verdin?

benim bugun 43. günüm evet dukanla verdim fakat ben kilom fazla olmasına rağmen atak kısmını sadece 3 gün yaptım, esasında 7 gün yapmam gerekiyordu.7 gün üstüste sadece protein yeme fikri beni panikletti açıkçası.hiç yürüyüş veya spor yapmadım eğer yapmış olsaydım verdiğim kilo 10-12 kg gibi olurdu:44:

şimdi seyirde 1/1 mi devam ediyorsun?

merhaba arkadaşlar bende dukan diyetine dün başladım bugün ikinci günüm.formada dün kayıt oldum.gerçekten formda yazılanlar ben çok motive etti.inşallah bendede işe yarar.bişey sormak istiyorum.sebze gününde sabah kahvaltıda domates salatalık yiyebiliyormuyuz.

prenses sen ne zamandır yapıyorsun bu diyeti? ne kadar sürede 6.5kg verdin?

18 nisan da başlamıştım.atakta 3 kg verdim ama 10 gün atak yapmıştım.seyiri de 5/5 yapıyorum ama 1/1 e dönücem sanırım.takıldığımda atak yapabilmek için 1/1 daha iyi olur diye düşünüyorum.dukan ideal kilomu 69.5 olarak hesapladı.umarım sabrım tükenmeden erişirim o kiloya.ben 65 istiyordum ama yaklaşık 7 8 yıldır bu kiloda olduğum için o hallerimi unuttum.ahhhh ahhhhhhh o zamanlar kendimi hep çok kilolu bulurdum şimdi o halimi nasıl arıyorum.umarım herkes dilediği kiloya erişir:

nerden nasıl yapıyorsunuz bunu?

mrb beraber başlamışız bende dün başladım kolay gelsin kitabı aldım okudum kitap varsa sizde 96.sayfada yazıyor her öğünde tüketmemek koşuluyla domates salatalık yenebilir yazıyor

mrb beraber başlamışız bende dün başladım kolay gelsin kitabı aldım okudum kitap varsa sizde 96.sayfada yazıyor her öğünde tüketmemek koşuluyla domates salatalık yenebilir yazıyor

teşekkür ederim sizede kolay gelsin.kitabı internetten siparış verdim bugün geldi okumaya fırsatım olmadı.iyice bi incelim akşam.

Dukan,dondurma tarifini dört gözle bekliyoruz haberin olsun :)

çok teşekkür ederim.. ellerine emeğine sağlık ablacım hepinize kolay gelsin :)

Kizlar bugun markette superfresh in koftesinde %100 dana eti yaziyordu.

Zor da kalindi mi yenilebilir bir alternatif olabilir mi acaba?

Bence yag oranina bakin %10-15 in altindaysa neden yenmesin. Ben yag orani %20 altindaki her tur hazir et urununu yiyorum ve Ocak tan bu yana 24 kilo verdim Ve yurt ortaminda kaldigimdan zaten %80-90 bu urunleri yedigimi soyleyebilirim.

yağsız et yemek zorunda olduğumuz için hazır köfteler bana cazip gelmiyor yağ oranınada bakmalısın bu arada kepek alamamışsın sanırm hafta içi gelir demişlerdi bana birde kasiyer sordu sabah sizmi aradınız birisi 60 paket istedi diye allahtan ondan önce gitmişim yoksa banada kalmayacaktı herhalde :) organik olanlar bitmişti son paketleri ben almıştım diğerlerinden vardı onlarıda o aldı o zaman rossmannda bu satışları gördükten sonra artık sürekli bulundurur herhalde
Kizlar bugun markette superfresh in koftesinde %100 dana eti yaziyordu.

Zor da kalindi mi yenilebilir bir alternatif olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…