Ya kızlar birşey soracağım..Bu altın çilek hapını deneyen var mı?
Ben böyle haplara artık pek inanmıyorum..bir daha boş yere para vermek istemedim..o yüzden hiç almadım bile..ama etrafımda işe yarayan oldu diyor birkaç kişi...işe yaramadı diyen de var tabii..
ben dukan diyetini çok sevdim,bırakmayı düşünmüyorum ama hazır diyet yapıyorken onu da kullansam mı?Çünkü normalde bu tarz haplar diyetle ve sporla faydasını gösterir ya ,o yüzden biz de faydasını görmeyiz bunları yapamadığımız için..şimdi tam zamanı olabilir aslında,deneyeyim sizce?
canım benim arkadaşımın eşi yakın bi zamanda kullandı o haplardan onda işe yaramış ama akşamları hiç yemek yememiş bir tek öğle yemiş
artık yememekten mi yoksa çilekten mi ben çözemedim...
bence de bizim diyet harika bırakmayalım ve incecik olalaım...
kızlar merhaba, ben karbonhidrat diyeti yaparken dukana dönenlerdenim, atak evremi 6 gün yaptım 2 kg verdim 88 den 86 ya indim,bu hafta seyir evremin 2. haftası,toplam 10 gün oldu seyir ve şimdi 84.7 kg oldum, pzt günleri tartılıyorum yani aslında her gün de kg takibi açısından pzt leri..bu diyette dikkat edemediğim konu yürüyüş yapmak..geçmişi biraz okumaya çalıştım ama deneyimlerinize göre en hızlı kg kaybı nasıl oluyor? Acilen incelmem gerek, dün kilo yüzünden iş kaybettim :2:
yok zaten dedim ya bırakmayı düşünmüyorum ...asla hapa güvenip diyeti bırakmam çünkü artık öğrendim ki öyle bir dünya yok
Ama hani hazır diyetteyken daha hızlandırabilir diye düşündüm...Umut vadedici mi diye bir de size sorayım dedim...
dukanın kitabında 1/1 ile 5/5 yapma arasında pek fark olmadığı yazıyor, bu grupta bununla ilgili yorum var mı?
ne çok yazılmış yine yetişemiyorum resmen
Reglim henüz bitmedi ama yine de tartıldım 66 çıktı yaşasın 600 gram gitmiş
Canim o benim :) sevgili ssoleil yarin urunun bizim aradigimiz urun oldugunu soylerse cunku ben urunu hic tanimiyorum, pazartesi gidip alabilirim cunku evdeyim o gun. Ve beylikduzu ve florya civari yani evim ve isyerim civari arkadaslara yardimci olabilirim hepimiz ayni sikintidayiz hepimizin amaci ortak :)
Ya kızlar birşey soracağım..Bu altın çilek hapını deneyen var mı?
Ben böyle haplara artık pek inanmıyorum..bir daha boş yere para vermek istemedim..o yüzden hiç almadım bile..ama etrafımda işe yarayan oldu diyor birkaç kişi...işe yaramadı diyen de var tabii..
ben dukan diyetini çok sevdim,bırakmayı düşünmüyorum ama hazır diyet yapıyorken onu da kullansam mı?Çünkü normalde bu tarz haplar diyetle ve sporla faydasını gösterir ya ,o yüzden biz de faydasını görmeyiz bunları yapamadığımız için..şimdi tam zamanı olabilir aslında,deneyeyim sizce?
pena82 gebzedekı rosmann urunu gercek uurnmus sen gıtmeyı duusnuyormusun gebzeye almak ıcın eger dusunuyorsan bende sana aldırabılırım yoksa kargoyla ıstetıcem nerdesın
Simla'nin bu tarifini jambon yerine corek otu eklenmis lorla ve tursuyla yapabilirsin.
Ya da benim protein ekmegi tarifimle Simla'nin omletini (dukan diyeti tariflerim: SEBZELİ PEYNİRLİ OMLET) birlestirip kahvaltini renklendirebilirsin.
Eki Görüntüle 192133
Eki Görüntüle 192134
Kalp ekmeklerimi waffle makinasinda yaptim. Bir cirpma kabina 2 corba kasigi Soke marka Yulaf unu, 2 yumurta, buyuk bardakta Sutas yagsiz sut, 1 cay kasigi splenda, yarim cay kasigi Becel sodyumsuz tuz koydum. Bunlari cirptim. Sonra Eti yulaf ezmemi aldim elime ve koyulasmasi icin goz karari ne kadar gerekiyorsa ekledim. Tekrar cirptim.
Sonra waffleda pisirdim. Ailece herkes begendi. Benim icin tam bir protein kaynagi bu kalpler. Bunlardan bugun 3 kucuk kalp ile eski kasar peyniri yedim. Evdekilerden arta kalanlari da saklama kabina arasina yagli kagit koyarak yerlestirdim. Derin dondurucuya attim. Sabahlari ya da istenildigi zaman 2 tane cikarip mikrodalgada isitip afiyetle yeniyor.
:)))
kabızlık çeken arkadaşlar,
eşime yurt dışındaydı.dün geldi.ordayken bir arkadaşı ona bitkisel bir toz vermiş.adam şeker hastasıymış.bu tozu o yüzden içiyormuş.eşime de üç kutu vermiş.
bu tozun ismi psyllum husks (karnıyarık otu).ben nette araştırdım.onlarca sayfa okudum.diyette çok faydalıymış.bağırsakları çalıştırıyormuş,tokluk hissi veriyormuş.alınan miktarın 40-50 katı şişiyormuş ve buna benzer bir sürü faydası varmış.
bence netten bakmalısınız.
eşim bu gidişinde arkadaşının çok zayıflamış olduğunu söyledi.
hepimize kolay gelsin:))
Omletin içine koyabilirsin,krebe karıştırabilirsin..Ben bir de tuzlu kek yapıyorum peynirli dereotulu ona koyuyorum...
Bir de sebze günlerindeysen eğer,kabağı ortadan kesip,ortasını oyup karnıyarık gibi içine peynirden harç yapıp fırınlayabilirsin.
yapanlar genellikle bi atak evresini geçirdikten sonra 1/1 yada 5/5 yapıyolar sanırım
ben mesela yarın başlıyorum 6 gün atak evresi var soraki 6 günde sebze+protein yapıcam daha sonrasında 1+1 yapmayı düşünüyorum inşaallah ideal kiloma gelene kadar
ama ben mutlaka kitabın alınıp okunmasından yanayım çünkü daha iyi anlıyorsun
akşam girmeye çalışırım arkadaşlar...
HEP DESTEK TAM DESTEK bekliyorum herkesten
veeeee kocamaaannn öpüyorum
gerçi daha çizelgemi yenilemedim ama 83.5 olmuşum.spor da yapıyorum .ama her tarafım ağrıyor bugün.dün tüm kas gruplarını birden çalıştıran bir derse girmiştim bugün perişanım ama yarın yine devam sen de karar vermişsin motivasyonunu bozma.hepimiz başarıcaz inşallah.motivasyonun bozulunca kitaba dön ya da forumu oku.toparlanıyorsun hemen.başarılar.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?