Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar merhaba, ben karbonhidrat diyeti yaparken dukana dönenlerdenim, atak evremi 6 gün yaptım 2 kg verdim 88 den 86 ya indim,bu hafta seyir evremin 2. haftası,toplam 10 gün oldu seyir ve şimdi 84.7 kg oldum, pzt günleri tartılıyorum yani aslında her gün de kg takibi açısından pzt leri..bu diyette dikkat edemediğim konu yürüyüş yapmak..geçmişi biraz okumaya çalıştım ama deneyimlerinize göre en hızlı kg kaybı nasıl oluyor? Acilen incelmem gerek, dün kilo yüzünden iş kaybettim :2:

canım benim arkadaşımın eşi yakın bi zamanda kullandı o haplardan onda işe yaramış ama akşamları hiç yemek yememiş bir tek öğle yemiş
artık yememekten mi yoksa çilekten mi ben çözemedim...

bence de bizim diyet harika bırakmayalım ve incecik olalaım...

yok zaten dedim ya bırakmayı düşünmüyorum ...asla hapa güvenip diyeti bırakmam çünkü artık öğrendim ki öyle bir dünya yok
Ama hani hazır diyetteyken daha hızlandırabilir diye düşündüm...Umut vadedici mi diye bir de size sorayım dedim...

vagus hiçbişey kolay değil bu hayatta biraz sabırlı olmamız lazım inan bana bende biran evvel fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum ama hemen olsun istediğim zamanlarda hep hata yaptım bıktım diyetten ve bu uğraşılardan...
bu beslenme tarzı çok hoşuma gitti benimde ama ben yarın başlıyorum atak 6 çıktı bende bakalım herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için...

boşver onları ona vereceğin parayla yulaf kepeği ve et al bence

dukanın kitabında 1/1 ile 5/5 yapma arasında pek fark olmadığı yazıyor, bu grupta bununla ilgili yorum var mı?

yapanlar genellikle bi atak evresini geçirdikten sonra 1/1 yada 5/5 yapıyolar sanırım
ben mesela yarın başlıyorum 6 gün atak evresi var soraki 6 günde sebze+protein yapıcam daha sonrasında 1+1 yapmayı düşünüyorum inşaallah ideal kiloma gelene kadar

ama ben mutlaka kitabın alınıp okunmasından yanayım çünkü daha iyi anlıyorsun

akşam girmeye çalışırım arkadaşlar...

HEP DESTEK TAM DESTEK bekliyorum herkesten
veeeee kocamaaannn öpüyorum

Kizlar ya cok seviyorum burayi ve sizi :) evdeki notebookum hep acik olur bu sayfada hep acik :)

2 gun seyirde 100 gr vermistim sadece, 2 gun atagimin bugun son gunu ve 1 gunluk atakta 200 gr gitti :)

Sanirim atak gunlerini hepimiz daha cok seviyoruz :) Insana moral oluyor.

pena82 gebzedekı rosmann urunu gercek uurnmus sen gıtmeyı duusnuyormusun gebzeye almak ıcın eger dusunuyorsan bende sana aldırabılırım yoksa kargoyla ıstetıcem nerdesın

asla kullanma asla ben kullandım hemde orjinal olduğuna eminim ama hiçbir faydasını göremedim.. eğer hap kullanmak istiyorsan ki ben hapların hiçbirini normalde tavsiye etmem verdiğin kiloyu geri alacağına emin olarak Lw 60 90 kullan bu hapı 3 kez kullandım 1 er ay ara vererek her ay 4-5 kilo cok rhat verdm kullanırsan görüceksn zten hemen kilo verdiriyo.. ama geri alması bütün haplarda garanti yerinde olsam kullanmazdm.. karar senin

kabızlık çeken arkadaşlar,
eşime yurt dışındaydı.dün geldi.ordayken bir arkadaşı ona bitkisel bir toz vermiş.adam şeker hastasıymış.bu tozu o yüzden içiyormuş.eşime de üç kutu vermiş.
bu tozun ismi psyllum husks (karnıyarık otu).ben nette araştırdım.onlarca sayfa okudum.diyette çok faydalıymış.bağırsakları çalıştırıyormuş,tokluk hissi veriyormuş.alınan miktarın 40-50 katı şişiyormuş ve buna benzer bir sürü faydası varmış.
bence netten bakmalısınız.
eşim bu gidişinde arkadaşının çok zayıflamış olduğunu söyledi.
hepimize kolay gelsin:))

pena82 gebzedekı rosmann urunu gercek uurnmus sen gıtmeyı duusnuyormusun gebzeye almak ıcın eger dusunuyorsan bende sana aldırabılırım yoksa kargoyla ıstetıcem nerdesın

Canim dun gidiyordum hatta baya yaklasmistim dur arayayim dedim bir aradim kalmamis ellerinde sali gunu ya da carsamba gelecek dediler bir daha arayacagim bugun.

Ben yine bişey sorucam Bnm bu kitabı okuma fırsatım olmuyo dediğim gibi öğrenciyim 88 kiloyum sizce atak evresini ne adar yapmam lazım 5 gün yeterlimidir ? birde kaç öğün yiyorsunuz günde tavuk balık yumurta gün içinde sınırları var mı bunların ? yardımcı olabilirmsnz..

şimdi bunları ben yiyebilecekmiyim..inanılmaz harika çok Sevindimçok teşekkürler seyir evresini çok sevdim beeen hep aynı şeyleri yemekten sıkılmıştı

tozu nasıl kullanıcağımızı anlatırmısın? ne kadar suyla brlikte ne kadar içicez bu tozdan?

evet canım sebze günlerine geçtim.dün sebze+protein gününü yaptım.bu tarifler gerçekten güzel çalıştığım için kolay olmalar beni sevindiriyo:)

gerçi daha çizelgemi yenilemedim ama 83.5 olmuşum.spor da yapıyorum .ama her tarafım ağrıyor bugün.dün tüm kas gruplarını birden çalıştıran bir derse girmiştim bugün perişanım ama yarın yine devamsen de karar vermişsin motivasyonunu bozma.hepimiz başarıcaz inşallah.motivasyonun bozulunca kitaba dön ya da forumu oku.toparlanıyorsun hemen.başarılar.......

prenses sen ne zamandır yapıyorsun bu diyeti? ne kadar sürede 6.5kg verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…