sadece dukanın kitapta soyledıgı gıbı bikaç damla yag döküp kagıt havluyla tavaya dagıtıp fazlasını alıyorum okadar.mikser kullanmıyorum çatalla çırpıveriyorum
hm tamam :) yarın yapacağım sonundaa. :) teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece dukanın kitapta soyledıgı gıbı bikaç damla yag döküp kagıt havluyla tavaya dagıtıp fazlasını alıyorum okadar.mikser kullanmıyorum çatalla çırpıveriyorum
evet yarından itibaren orjinal 2 kilo yulaf kepeğim olacak. :)
Gunaydin. Moralini bozma. Okumussundur ben de kacamaklar yapiyordum ama bugun sabah erkenden Metro Gross Market'e gittim. Light urunlerle doldurdum sepetimi.
Tatli krizlerimi bastirmak icin Sutas'in Light cilekli yogurdunu aldim. Evdeki KitKatlari dun ev halkina yedirip tukettim. Yerine artik meyveli yogurt geldi. :) En azindan uzeride %0 yag, %0 kolesterol ve %0 sakkaroz yaziyor. Evde o kadar cok cikolata ve abur cubur urun var ki ama ilgimi cekebilecek sadece ceviz ve bu yogurt kaldi.
Ise de getirdim. Gune bir de surprizle basladim. Cok degil ama Dukan'a basladigimdan beri karsilasmadigim bir is arkadasim otoparkta beni gordu. Bana inanamadigini ve harika gorundugumu soyledi. Muthis moral oldu arkadasim. Sen de ne zamandir Dukan uyguluyorsun, harika gidiyor ve daha da harika gidecek.
Selam
bende bir haftadır dukan araştırıyorum
ama açıkcası tam kafa basmadı
nette bir yerlerde kitabın dowlandı var dediler ama bulmadım
24 kg fazlam var bu durumda diyeti 216 gün mü sürdüreceğim?
birde ilk 10 gün için yenilmesi gerekenleri buldum ama doğrumu bilmiyorum
okuyan yapan var ise bakabilirmi
1 et
2 tavuk
3 yağsız et
4 et
5 balık
6 kabuklu deniz ürünü
7 yumurta
8 yoğurt süt
9 marul yeşillik
10 marul yeşillik
kısaca bu tarz bir listeme buldum ne kadar doğru??
nerden buldun yulaf kepeğini....
canım ben de senin gibi 63'te takılıp kalmıştım ama o uğursuz 63 sınırını bir kere kırınca daha rahat ve daha hızlı gidiyor kilolar.sen atak yaptın mı.bence şansını denemelisin.ben de 15-20gün 63'te takılınca 3 gün atak ve spor yaptım ve 61.7'ye düşüp motivasyonumu arttır4mıştım ama inan 60 olmak çok zor değil senin için.2 yada 3 hafta sonra ulaşmış olursun bence.
kolaylıklar
Maydanoz otlu lorlu omlet ?
evet yarından itibaren orjinal 2 kilo yulaf kepeğim olacak. :)
Aslinda sana adim adim ekran alintilarini da alip nasil yapilacagini hazirlayacaktim ama is yerinde uygun olmaz diye aksam yapacaktim. Is yerinde sadece kisa molalarimda bakiyorum foruma ve Dukan'a.
Ama kendi kendine ogrenmek en guzeli. Tebrikler...
canım emeğine sağlık.
Kızlar lor peyniri aldım yarın protein günüm lor peynirini nasıl kullanabilirim önerebileceginız tarif var mı
Bu wee dediğiniz nedir anlatrmısınız hiçbişey anlamadım birde dukan diyetini uygulamak istiyorum ama yağsız tuzsuz eti nasıl pişiricem ben haşlama da ye ye nereye kdr öğrenciyim birisi yemek tarifleri konusunda yardımcı olabilir mi siz cevap yazar yazmaz başlamayı düşünüyorum 88 kiloyum ya napıcam bilmiyorum
teşekkürler yine de düşünmen bile yetti...
Simla'nin bu tarifini jambon yerine corek otu eklenmis lorla ve tursuyla yapabilirsin.
Ya da benim protein ekmegi tarifimle Simla'nin omletini (dukan diyeti tariflerim: SEBZELİ PEYNİRLİ OMLET) birlestirip kahvaltini renklendirebilirsin.
Eki Görüntüle 192133
Eki Görüntüle 192134
Kalp ekmeklerimi waffle makinasinda yaptim. Bir cirpma kabina 2 corba kasigi Soke marka Yulaf unu, 2 yumurta, buyuk bardakta Sutas yagsiz sut, 1 cay kasigi splenda, yarim cay kasigi Becel sodyumsuz tuz koydum. Bunlari cirptim. Sonra Eti yulaf ezmemi aldim elime ve koyulasmasi icin goz karari ne kadar gerekiyorsa ekledim. Tekrar cirptim.
Sonra waffleda pisirdim. Ailece herkes begendi. Benim icin tam bir protein kaynagi bu kalpler. Bunlardan bugun 3 kucuk kalp ile eski kasar peyniri yedim. Evdekilerden arta kalanlari da saklama kabina arasina yagli kagit koyarak yerlestirdim. Derin dondurucuya attim. Sabahlari ya da istenildigi zaman 2 tane cikarip mikrodalgada isitip afiyetle yeniyor.
:)))
iyi de yulaf unu var onda. Un kelimesi beni ürkütüyor da :) kepekle sanırım krep olmuyor o zaman. Un gerekiyor illa
Ben de istiyorum
ben de çörekotu ile karıştırıp biraz da maydanoz kıyıp yiyorum sabahları, omlet yapmadan :)
Canim yaptim onu aksam ama sana yetismedi. Foruma yolladim.
Dukan kitabinda bu diyeti hayatimizda sadece 2 kez uygulamamizi soyluyor. O yuzden aman dikkatli olalim, kacamak yapmayalim, ilk uygulamamizi yikmayalim.
Herkese aydinlik gunler. Ben kacar, aksama gorusuruz.