Seninle gurur duyuyorum. Tarti yuzunu gulumsetecek, emin ol. Benim mens. donemin tam 5 gun gecikti ve test bile yaptim :) Sakin uzme canini.
Aslinda sana adim adim ekran alintilarini da alip nasil yapilacagini hazirlayacaktim ama is yerinde uygun olmaz diye aksam yapacaktim. Is yerinde sadece kisa molalarimda bakiyorum foruma ve Dukan'a.
Ama kendi kendine ogrenmek en guzeli. Tebrikler...
off ya 60 mi tebrikler..ah ben de bi gorsem su 60misi walla bisi istemiyorum daha fazla
slm kızlar bende karbonhidrat diyetine basladım bu dukan diyetine benziyo biraz onda da kabızlık sorunu çekiliyo ve ben bi arkadasın tarifini size vermek istiyorum bende cok işe yaradı 1.5 litre suyun içine 3 poşet yeşil çay atıp 3 dk demleyin ve poşetleri çıkartın birde yarım limon atıyorum akşama kadar tüketiyorum soğuk soğuk kesinlikle tavsiye edrim kızlar
Gunaydinlarrr,
2 seyir gununden sonra kilomda hic azalma olmadi, bugun 2 atak gunumun ilk gunu sinra sizlerin tavsiye ettigi gibi 1+1 e gececegim.
Yulak kepegi ile sabahlari annemin yaptigi krep hayatimi kurtariyor valla :)
Bir de hala tuvalete cikamadim hap bile fayda etmedi8 gun oldu tik yok (
kiloda azalmayı herkesten yavaş görüyorum ama bugün farkettim kii selülitler gitmiiiş tamam bacaklarım hala çok kalın ama selülitten eser yok resmen çok mutlu oldum yahu
Ne kadar güzel ..... Ben hala tam sıkılaşmayı başaramadım.... Şu 10 ve daha fazla kilo verenlerde sarkma oldu mu spor yaptılar mı?
Ben zaten gün içinde 8.00-16.00 arası işteyim.sonra eve gelince yemekti çocuktu derken yürümeye zamanım yok....
eline sağlık Dukan.
Dukan Diyeti'nde ideal rejim planinin hesaplanmasi
The Dukan Diet: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight girin.
Eki Görüntüle 192086
Eki Görüntüle 192087
First name? ...................Adinizi yazin
Gender..........................Kadin - Female secin
Your target weight?.........Hedeflediginiz kiloyu buraya yazacaksiniz. Once "change" butonuna basip metrik olculerden bizim kullandigimiz "kg" birimini secin.
Calculate my true weight Free / GO..........Bu butona basip sonraki sayfaya otomatik gecmesini bekliyoruz.
Eki Görüntüle 192089
Yeni gelen sayfada bir öncekinde girdiginiz bazi veriler hazir olarak onunuze gelecek. Adinizi ve kadin oldugunuzu belirttikten sonra numaralandirdigim alanlarin doldurulmasina baslayabiliriz.
1. Suanki kilonuz (kg cinsinden gozukmuyorsa yandaki "change" butonundan metrik biriminizi secin)
2. E-posta adresiniz
Eki Görüntüle 192092
3. Ulasmak istediginiz kilonuz.
4. Kilo vermek icin hic diyet yaptiniz mi? (None: hic/ 1/ 2/ 3/ more: 3'ten fazla) Size uygun secenegi secersiniz.
5. Gebelik kilolariniz disinda bugune kadar ulastiginiz en yuksek kilonuz?
6. Herhangi bir hastalik hali disinda 18 yasindan sonra tartida gordugunuz en az kilonuz?
7. Normal sabit kilonuz (herhangi bir efor sarfetmeden ve spontan yediklerinizle)?
8. Boyunuz. {yine "change" ile santimetreye cevirebilirsiniz}
Eki Görüntüle 192096
9. Kilo vermek icin aceleniz varsa "yes", yoksa "no" :)
[bu soruya verilen cevaplar istatistiksel olarak karsilastirilabilir mi? %100 evet cikmaz mi?]
10. Ailenizde kilo alimina yatkinlik var mi?
11. Kac kez hamilelik gecirdiniz?
12. Yediklerinize dikkat ettiginizde, kolay kilo verebiliyor musunuz?
with ease..... kolay with difficulty..... zor
13. Az yemek yemek size yorgun hissettirir mi?
14. Sol bileginizi sag elinizin bas ve isaret parmagi ile sarin. Resimlerde de goruldugu gibi size uygun olanini secin. Ilkinde parmaklari ustuste biniyor, ikincisinde parmak uclari anca dokunuyor, ucuncusunde ise kavusmuyor.
Eki Görüntüle 192102
15. Dogum tarihinizi Yil / Ay / Gun olarak girin.
16. Bir kullanici adi secin. Sanirim 6 hane istiyordu.
17. Bir sifre belirleyin ve devaminda da bu sifreyi ikinci kez girin.
Veeeeeeee sonunda onaylayip hesaplama butonuna basin.
Bundan sonra size, diyetinizi nasil evrelendirmeniz gerektigini gosteren bir grafik onerecek.
Kayinvalidemin bilgileriyle bir ornek olusturdum, asagida gorebilirsiniz.
SEVGILER...
Eki Görüntüle 192110
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?