Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya ben hepsını tek tek yaptım ama sıfre ısteyınc eegırdım olmuyo acaba uyemı olmam gereklıydı

Wee, bir oyun konsolu (nintendo wee oyun konsolu adiyla satiliyor). Yeni nesil evde eglence donanimi ya da buyukler icin oyuncak diyebiliriz.

Dukan diyetini yapmak icin kitabi okuman iyi olur. Cok sayfa var ama en azindan hizlica en eskilere goz atsan faydasi olur.

Tarif icin en iyi adres Simla'nin Blogu: dukan diyeti tariflerim

Ne kadar güzel ..... Ben hala tam sıkılaşmayı başaramadım.... Şu 10 ve daha fazla kilo verenlerde sarkma oldu mu spor yaptılar mı?
benim henüz 10 kiloyu bulmadı verdiğim kilo ama kilo vermeye başladığımda sanki selülitlerim dahada arttı gibi oldu ama sanırım buda yağların yakım hızıyla derinin kendini toplama hızının aynı olmamasından kaynaklanıyo.ama geçen hafta dikkat ettim de,alt kısımlar üst tarafıma gore daha az ıncelmıs olsada kalcalarım ve bacak arkaları baya baya gerginleşmiş

Arkadaslar ben 87 oldum ama grafikte degistiremiyorum. Ticker factoryde pin istiyor. Bilmiyorum ki

şifre unutulduğunda şifre hatırlatma gibi bi kısım yok sanırım sitede yani varsada hiç dikkatimi çekmedi.en temizi yeniden yapmak sanırım en son verilen linki ve şifreyi kaydedersiniz biyere,sonrasında sıkıntı olmaz

güzel fikir canım ama ekmeksiz nasıl olur acaba2köfte ve lorlu omlet sanırıo yarın ki kahvaltım bu diyet sayesinde evde kahvaltı yapmaya başladım

Simla'nin bu tarifini jambon yerine corek otu eklenmis lorla ve tursuyla yapabilirsin.

Ya da benim protein ekmegi tarifimle Simla'nin omletini (dukan diyeti tariflerim: SEBZELİ PEYNİRLİ OMLET) birlestirip kahvaltini renklendirebilirsin.

Kalp ekmeklerimi waffle makinasinda yaptim. Bir cirpma kabina 2 corba kasigi Soke marka Yulaf unu, 2 yumurta, buyuk bardakta Sutas yagsiz sut, 1 cay kasigi splenda, yarim cay kasigi Becel sodyumsuz tuz koydum. Bunlari cirptim. Sonra Eti yulaf ezmemi aldim elime ve koyulasmasi icin goz karari ne kadar gerekiyorsa ekledim. Tekrar cirptim.

Sonra waffleda pisirdim. Ailece herkes begendi. Benim icin tam bir protein kaynagi bu kalpler. Bunlardan bugun 3 kucuk kalp ile eski kasar peyniri yedim. Evdekilerden arta kalanlari da saklama kabina arasina yagli kagit koyarak yerlestirdim. Derin dondurucuya attim. Sabahlari ya da istenildigi zaman 2 tane cikarip mikrodalgada isitip afiyetle yeniyor.

:)))

iyi de yulaf unu var onda. Un kelimesi beni ürkütüyor da :) kepekle sanırım krep olmuyor o zaman. Un gerekiyor illa

dukanın gerçek kepeği var bende krep yapıyorum tam homojen bi karışım olmasada iyice çırpıp dökuyorum tavaya yapışmadan dağılmadan gayet güzel oluyo ama ben tatlandırıcı veya baska bışey koymadan sadece kepek,yumurta ve süt ile yapıyorum.

hiç yağ sürmüyor musun? bir de mikserle mi çırpıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…