• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aslinda sana adim adim ekran alintilarini da alip nasil yapilacagini hazirlayacaktim ama is yerinde uygun olmaz diye aksam yapacaktim. Is yerinde sadece kisa molalarimda bakiyorum foruma ve Dukan'a.

Ama kendi kendine ogrenmek en guzeli. Tebrikler...

sen gene de yap bence. herkese yardımcı olur dukan

slm kızlar bende karbonhidrat diyetine basladım bu dukan diyetine benziyo biraz onda da kabızlık sorunu çekiliyo ve ben bi arkadasın tarifini size vermek istiyorum bende cok işe yaradı 1.5 litre suyun içine 3 poşet yeşil çay atıp 3 dk demleyin ve poşetleri çıkartın birde yarım limon atıyorum akşama kadar tüketiyorum soğuk soğuk kesinlikle tavsiye edrim kızlar

off ya 60 mi tebrikler..ah ben de bi gorsem su 60misi walla bisi istemiyorum daha fazla:52:

canım ben de senin gibi 63'te takılıp kalmıştım ama o uğursuz 63 sınırını bir kere kırınca daha rahat ve daha hızlı gidiyor kilolar.sen atak yaptın mı.bence şansını denemelisin.ben de 15-20gün 63'te takılınca 3 gün atak ve spor yaptım ve 61.7'ye düşüp motivasyonumu arttır4mıştım ama inan 60 olmak çok zor değil senin için.2 yada 3 hafta sonra ulaşmış olursun bence.
kolaylıklar

slm kızlar bende karbonhidrat diyetine basladım bu dukan diyetine benziyo biraz onda da kabızlık sorunu çekiliyo ve ben bi arkadasın tarifini size vermek istiyorum bende cok işe yaradı 1.5 litre suyun içine 3 poşet yeşil çay atıp 3 dk demleyin ve poşetleri çıkartın birde yarım limon atıyorum akşama kadar tüketiyorum soğuk soğuk kesinlikle tavsiye edrim kızlar

bunu mutlaka denicem çünkü ciddi bir sorun.teşekkürler:16:

Gunaydinlarrr,

2 seyir gununden sonra kilomda hic azalma olmadi, bugun 2 atak gunumun ilk gunu sinra sizlerin tavsiye ettigi gibi 1+1 e gececegim.

Yulak kepegi ile sabahlari annemin yaptigi krep hayatimi kurtariyor valla :)

Bir de hala tuvalete cikamadim hap bile fayda etmedi :( 8 gun oldu tik yok :((

aktarlarda çalışan çeşitli bitki ve sandaloz karışımlı tozlar var 1 kaşık yoğurda veya süte kat bi de bunu dene bakalım baya işe yarıyor.:80::80:

Arkadaslar. Dr. Dukan'in sitesindeki ideal evre ve kilo verimi hesabinin nasil yapilacagini ekran alintilariyla hazirlayip yarim saat icinde buraya ekleyecegim.

Cok ilginc bende de kabizlik tersine giden ve beni endiselendirmeye baslayan bir durum soz konusu. Yediklerimden kaynaklaniyor diye dusunuyorum.

kiloda azalmayı herkesten yavaş görüyorum ama bugün farkettim kii selülitler gitmiiiş tamam bacaklarım hala çok kalın ama selülitten eser yok resmen çok mutlu oldum yahu :51::32:

Ne kadar güzel ..... Ben hala tam sıkılaşmayı başaramadım.... Şu 10 ve daha fazla kilo verenlerde sarkma oldu mu spor yaptılar mı?

Ne kadar güzel ..... Ben hala tam sıkılaşmayı başaramadım.... Şu 10 ve daha fazla kilo verenlerde sarkma oldu mu spor yaptılar mı?

vallahi ne desem yalan ama sanırım yürüyüş yapılmıştı verenler tarafından da ben evde walk at home videolarıyla yürüyorum ama düzenli yapmıyorum şimdi yalan yok her gün yürümem gerekirken haftada 4 günü geçmez yaptığım günler yani ama gitmiş yine de :51:

Dukan Diyeti'nde ideal rejim planinin hesaplanmasi

The Dukan Diet: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight girin.

$1.JPG

$2.JPG

First name? ...................Adinizi yazin

Gender..........................Kadin - Female secin

Your target weight?.........Hedeflediginiz kiloyu buraya yazacaksiniz. Once "change" butonuna basip metrik olculerden bizim kullandigimiz "kg" birimini secin.

Calculate my true weight Free / GO..........Bu butona basip sonraki sayfaya otomatik gecmesini bekliyoruz.

$3.JPG

Yeni gelen sayfada bir öncekinde girdiginiz bazi veriler hazir olarak onunuze gelecek. Adinizi ve kadin oldugunuzu belirttikten sonra numaralandirdigim alanlarin doldurulmasina baslayabiliriz.

1. Suanki kilonuz (kg cinsinden gozukmuyorsa yandaki "change" butonundan metrik biriminizi secin)

2. E-posta adresiniz

$4.JPG

3. Ulasmak istediginiz kilonuz.

4. Kilo vermek icin hic diyet yaptiniz mi? (None: hic/ 1/ 2/ 3/ more: 3'ten fazla) Size uygun secenegi secersiniz.

5. Gebelik kilolariniz disinda bugune kadar ulastiginiz en yuksek kilonuz?

6. Herhangi bir hastalik hali disinda 18 yasindan sonra tartida gordugunuz en az kilonuz?

7. Normal sabit kilonuz (herhangi bir efor sarfetmeden ve spontan yediklerinizle)?

8. Boyunuz. {yine "change" ile santimetreye cevirebilirsiniz}

$5.JPG

9. Kilo vermek icin aceleniz varsa "yes", yoksa "no" :)
[bu soruya verilen cevaplar istatistiksel olarak karsilastirilabilir mi? %100 evet cikmaz mi? :D ]

10. Ailenizde kilo alimina yatkinlik var mi?

11. Kac kez hamilelik gecirdiniz?

12. Yediklerinize dikkat ettiginizde, kolay kilo verebiliyor musunuz?
with ease..... kolay with difficulty..... zor

13. Az yemek yemek size yorgun hissettirir mi?

14. Sol bileginizi sag elinizin bas ve isaret parmagi ile sarin. Resimlerde de goruldugu gibi size uygun olanini secin. Ilkinde parmaklari ustuste biniyor, ikincisinde parmak uclari anca dokunuyor, ucuncusunde ise kavusmuyor.

$6.JPG

15. Dogum tarihinizi Yil / Ay / Gun olarak girin.

16. Bir kullanici adi secin. Sanirim 6 hane istiyordu.

17. Bir sifre belirleyin ve devaminda da bu sifreyi ikinci kez girin.

Veeeeeeee sonunda onaylayip hesaplama butonuna basin.

Bundan sonra size, diyetinizi nasil evrelendirmeniz gerektigini gosteren bir grafik onerecek.

Kayinvalidemin bilgileriyle bir ornek olusturdum, asagida gorebilirsiniz.

SEVGILER...

$ULKU.jpg

Ben zaten gün içinde 8.00-16.00 arası işteyim.sonra eve gelince yemekti çocuktu derken yürümeye zamanım yok....

Birkac ay once eve Wee konsol almistik. Once cok pahali diye dusunmustum. Ne gerek ki?!

Sonralari evde bir hareketlenme basladi. Hep birlikte bagimlisi olduk. Arkadaslarim daha sonra cikan XBOX almislar. Onlar da ayni seyleri soyluyorlar. Ben de ne selulıt kaldi ne eski cuval gibi sarkmalar. Dusunun ki ben bir obezim. 95 seyretmistim. Ilk once Wee ile 4 kilo verdim. Eger kilo vermek icin oynarsaniz cok daha fazlasini verirsiniz. Ben sadece oyun oynarken verdim bunu. Bir kisi 90li kilolarda selulitsiz ve siki olabilirmis ve bunu da wee tutkusu yaparmis. :)

Imkaniniz varsa mukemmel oneririm. Ama Xbox daha yeni ve daha fonksiyonel. Onu oneririm tabiki :)

Bu wee dediğiniz nedir anlatrmısınız hiçbişey anlamadım :( birde dukan diyetini uygulamak istiyorum ama yağsız tuzsuz eti nasıl pişiricem ben haşlama da ye ye nereye kdr :( öğrenciyim birisi yemek tarifleri konusunda yardımcı olabilir mi siz cevap yazar yazmaz başlamayı düşünüyorum 88 kiloyum ya napıcam bilmiyorum :59:

Dukan Diyeti'nde ideal rejim planinin hesaplanmasi

The Dukan Diet: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight girin.

Eki Görüntüle 192086

Eki Görüntüle 192087

First name? ...................Adinizi yazin

Gender..........................Kadin - Female secin

Your target weight?.........Hedeflediginiz kiloyu buraya yazacaksiniz. Once "change" butonuna basip metrik olculerden bizim kullandigimiz "kg" birimini secin.

Calculate my true weight Free / GO..........Bu butona basip sonraki sayfaya otomatik gecmesini bekliyoruz.

Eki Görüntüle 192089

Yeni gelen sayfada bir öncekinde girdiginiz bazi veriler hazir olarak onunuze gelecek. Adinizi ve kadin oldugunuzu belirttikten sonra numaralandirdigim alanlarin doldurulmasina baslayabiliriz.

1. Suanki kilonuz (kg cinsinden gozukmuyorsa yandaki "change" butonundan metrik biriminizi secin)

2. E-posta adresiniz

Eki Görüntüle 192092

3. Ulasmak istediginiz kilonuz.

4. Kilo vermek icin hic diyet yaptiniz mi? (None: hic/ 1/ 2/ 3/ more: 3'ten fazla) Size uygun secenegi secersiniz.

5. Gebelik kilolariniz disinda bugune kadar ulastiginiz en yuksek kilonuz?

6. Herhangi bir hastalik hali disinda 18 yasindan sonra tartida gordugunuz en az kilonuz?

7. Normal sabit kilonuz (herhangi bir efor sarfetmeden ve spontan yediklerinizle)?

8. Boyunuz. {yine "change" ile santimetreye cevirebilirsiniz}

Eki Görüntüle 192096

9. Kilo vermek icin aceleniz varsa "yes", yoksa "no" :)
[bu soruya verilen cevaplar istatistiksel olarak karsilastirilabilir mi? %100 evet cikmaz mi? :D ]

10. Ailenizde kilo alimina yatkinlik var mi?

11. Kac kez hamilelik gecirdiniz?

12. Yediklerinize dikkat ettiginizde, kolay kilo verebiliyor musunuz?
with ease..... kolay with difficulty..... zor

13. Az yemek yemek size yorgun hissettirir mi?

14. Sol bileginizi sag elinizin bas ve isaret parmagi ile sarin. Resimlerde de goruldugu gibi size uygun olanini secin. Ilkinde parmaklari ustuste biniyor, ikincisinde parmak uclari anca dokunuyor, ucuncusunde ise kavusmuyor.

Eki Görüntüle 192102

15. Dogum tarihinizi Yil / Ay / Gun olarak girin.

16. Bir kullanici adi secin. Sanirim 6 hane istiyordu.

17. Bir sifre belirleyin ve devaminda da bu sifreyi ikinci kez girin.

Veeeeeeee sonunda onaylayip hesaplama butonuna basin.

Bundan sonra size, diyetinizi nasil evrelendirmeniz gerektigini gosteren bir grafik onerecek.

Kayinvalidemin bilgileriyle bir ornek olusturdum, asagida gorebilirsiniz.

SEVGILER...

Eki Görüntüle 192110

canım emeğine sağlık.
Kızlar lor peyniri aldım yarın protein günüm lor peynirini nasıl kullanabilirim önerebileceginız tarif var mı

Back