Aramıza hoşgeldin emrivaki
Ben tuzu kesemedim,azalttım sadece..bir de etlerin yanına acılı salçalı sosları (ya da kendime yoğurtlu soslar yaptım) kullandım ben,yemek yaparken de doğruyordum domates 1 tane yemeye,ya da salça koyuyordum...Yağlı olmamalarına dikkat ettim sadece..Ama tabii tatlandırmak için azcık yiyordum..sadece domates yemedim hiç...
Bir de light meyveli yoğurtlardan ben de ara öğünlerimde kullanıyorum.Atakta da seyirde de...Tanelerini yemiyorum sadece..Çok tavsiye edilen birşey değil biliyorum ben de yavaş veriyorum zaten ama yine de kendini çok da kasma yoksa vazgeçersen daha kötü diye düşünüyorum....
kızlar rossman gebzeden kepek aldım orijinal kepekler bir organik vardı birde normal organik olandan kalmadı sonuncuları ben aldım haftaya gelcekmiş diğerlerinden var alabilirsiniz dışardayım şimdi size haber vereyim diye girdim
Selam
bende bir haftadır dukan araştırıyorum
ama açıkcası tam kafa basmadı
nette bir yerlerde kitabın dowlandı var dediler ama bulmadım
24 kg fazlam var bu durumda diyeti 216 gün mü sürdüreceğim?
birde ilk 10 gün için yenilmesi gerekenleri buldum ama doğrumu bilmiyorum
okuyan yapan var ise bakabilirmi
1 et
2 tavuk
3 yağsız et
4 et
5 balık
6 kabuklu deniz ürünü
7 yumurta
8 yoğurt süt
9 marul yeşillik
10 marul yeşillik
kısaca bu tarz bir listeme buldum ne kadar doğru??
35 gün sonunda 59.9 da olsa tartıda 50 leri görmek,yeniden eski kıyafetlerımın bazılarını gıyebılmek çok güzel bi duyguymuş
anladım zor tabi senin işin benimle aynı dönemlerde başladığını hatırlıyorum sen kaç kilo verdin
35 gün sonunda 59.9 da olsa tartıda 50 leri görmek,yeniden eski kıyafetlerımın bazılarını gıyebılmek çok güzel bi duyguymuş
başardııımmmmmbayağı zor oldu ama çeviri yapmak
kimse yardım etmeyince:26: iş başa düştü dedim
3 günlük atak verdi 22 08 2011 de 64 kiloya inecekmişim öööle dio dukan amca144 gün sonunda istediğim kilonun sabitlenmesi de bitiyo
aslında ben 58 istiyodum ama 64 çıkardı
yarın digital tartıma kavuşuyorum. Ve atak evremiin 6. günüde tartılacağım. Bakalım kaç kilo olmuşum. Hayal kırıklığına uğramaktan inanılmaz korkuyorum.Atağa başladığım ilk gün tuvalete çıkmıştım ama 4gündür çıkamıyorum. Ve regl öncesindeyim(o da gecikti nedense). Sonucu sizlerle paylaşmak için inanılmaz sabırsızlanıyorum. Yarın yulaf kepeklerim de gelmiş olacak rossmandan. Yarın o yönden güzel bir gün olacak.. Umarım kilo yönünden de yüzüm güler. şu kelebek uçsun biraz daha ilerilere :) Krep yapmayı çok istiyorum biranönce.
Yanlız o yulaf kepekleri nasıl yumurta ile bütünleşip koyu bir kıvam alacak onu merak ediyorum. Bana deneyimleriniz sonucu en iyi krep tarifini verir misiniz. Kitapta ve geri sayfaalrda var ama belki birileri daha güzel bir tarif oluşturmuştur diye soruyorum. Teşekkürler :)
bende aynen takıp ettıgım zamanlarda uzun duraklamalar yasadım 3 gun atak yaptım degısme olmadı fakat 3 gun spor yaptım hıc yapmadıgım halde o zaman yıne vermeye basladım bıde sporu dene ıstersen ataktan once faydasını goruceksın zaten spor yapıyor ısen 3 gun ıcın normalın ıkı katı yap goruceksın degısecek
herkese günaydın.dün atak dönemimi bitirdim seyiri 1+1 olarak yapmayı düşünüyorum.sizce bugünde protein yapıp yarın mı sebzeye geçmeliyim bana yardımci olurmusunuz?
Selam
bende bir haftadır dukan araştırıyorum
ama açıkcası tam kafa basmadı
nette bir yerlerde kitabın dowlandı var dediler ama bulmadım
24 kg fazlam var bu durumda diyeti 216 gün mü sürdüreceğim?
birde ilk 10 gün için yenilmesi gerekenleri buldum ama doğrumu bilmiyorum
okuyan yapan var ise bakabilirmi
1 et
2 tavuk
3 yağsız et
4 et
5 balık
6 kabuklu deniz ürünü
7 yumurta
8 yoğurt süt
9 marul yeşillik
10 marul yeşillik
kısaca bu tarz bir listeme buldum ne kadar doğru??
50'leri görmek çok güzel gözün aydın canım tebrikler ben de bu sabah tam 60 çıktım ve kendi kendime ne olurdu sanki 59.9 çıksaydı diye de söylendim umarım yarına ben de 50 leri görmüş olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?