Tebrik ederim , troid sorunun olmasına rağmen çok güzel kilo vermişsin. Troidden daha inatçı olmaya devam....
Süper kepeksorunu çözüldü o zaman peki oraya gitmeden yollamıyor mü rosman kargo falan
dayan sen 3. Kez diyete başlama kararı aldın sanırım ama her seferinde ısrarla köfteyi soruyosun sizin oralarda yiyecek başka birşey yokmu :d köfteyi sorup kaybolup bi zamn sonra gelip yine köfte soruyosun dikkatimi çektide istersen sana başka yiyecekler seçme konusunda yardımcı olalım
aynen öyle..yurtta kaldıgım ıcın yemek yapma ımkanım yok ve cok zor durumda kalıyorum
Emrivaki: ekmek falan kesinlikle yok. ayrıca atak evresinde sebze kesinlikle yasak. yiyebileceklerin yağsız kırmızı et :dana sığır gibi, tüm deniz ürünleri, ördek kaz hariç tüm kümes hayvanları(derisiz)
Kimse uyarmamış ama meyve de yasak ve dolayısıyla meyveli yoğurt ta. İçinde meyve parcacıkları varsa hele kesinlikle yasak. Meyve aromalı olanlar olursa belki diyor dukan. Ama yine de hızlı kilo vermek istiyorsan tavsiye etmiyor. Yağsız et çeşitlerinin yanında yağsız yoğurt süt ve peynirler yiyebilrsin. Light kolalı içecekler de serbest. Olmazsa olmazı en az 1,5litre su içmek. yaptığın sebze sosu bile yasak bana göre. arkadaşlar söylesin onu da.
yaa hep ayni seyi yapiyorum,ben bunu nasil asacagimbiraz zayifladigimda nasilsa spor yapiyorum diye hemen diet disina cikiyorum..Dun anneler gunu munasebetiyle cocuklarimla sabah kahvaltisina gittim orada gunlerdir etmedigim kahvaltinin acisini cikardim..oglen 1 saat zumba yaptim ama bir once ki gunde diyete hic uymamistim cikolatali light dondurma yemistim..bugun sabah tekrar diyete geri donuyorum iki gun atak yapip sonra seyir donemime donmek istiyorum..ama ben sinirlenince ya da stres yapinca hemen abur cubur yiyorum bu durumu atlatamiyorum:97:
uyardığın için saol kahverengi
diyetle ilgili blogları incelerken,(dukanimdiyetim kaldırılmış mı acaba açılmadı bugün) domates olmadığını,atak evresinin sonunda ohh kavuştum domatesime yazmış olduğunu görünce eyvah domateste yokmuş dedim,bugün kahvaltıda domates yoktu o yüzden. domateside diğer blogun tariflerinde görmüştüm dedim herhalde sebzeler yasak ama domatese izin var
meyveli yoğurtta,dün öğle yemeği zamanları dışarıdaydım ve vaktim yoktu acele aldım :26:
şimdilik tuzsuz yemek çok kötü,hele yumurtayı
bir de kendimi oruçlu sanıyorum,su içerken bişey yerken düşünüyorumama aç değilim,guruldamalarım yok
ilk başlarken 83.3tü düz olsun diye 83 aldım
bugün tartıldım saabah,82.6azıcık spor da yapmıştım,
misafirim de var bugün yanlarında yememek çok zor olacak,bir ısırığa bile izin yok çünkü :26: yaptığım börekten kurabiyeden pasta kremamdan tatmadım hiçşu akşamı bir atlatırsam çok iyi olacak, tarifler için de biraz daha dikkatli olayım,onca yapıyoruz boşa gitmesin
Yoldaslarim :) kendinize guveninizin arttigi fistik gibi oldugunuz istediginiz seyi giyebildiginiz gunleri dusunelim :)
Valla biz yine iyiyiz ac kalmiyoruz o fistik gibi mankenlerin oyuncularin hepsi ac geziyor zayif kalabilmek icin.
Hayatimizda belki bir defa disimizi boyle sikip sonra bunun odulunu alacagiz. Sonucu dusunelim. Sabir bol sabir herkese.
yaa hep ayni seyi yapiyorum,ben bunu nasil asacagimbiraz zayifladigimda nasilsa spor yapiyorum diye hemen diet disina cikiyorum..Dun anneler gunu munasebetiyle cocuklarimla sabah kahvaltisina gittim orada gunlerdir etmedigim kahvaltinin acisini cikardim..oglen 1 saat zumba yaptim ama bir once ki gunde diyete hic uymamistim cikolatali light dondurma yemistim..bugun sabah tekrar diyete geri donuyorum iki gun atak yapip sonra seyir donemime donmek istiyorum..ama ben sinirlenince ya da stres yapinca hemen abur cubur yiyorum bu durumu atlatamiyorum:97:
kızlarrr biliyorsunuz takıldı kaldım.haftasonu da hem motivasyonumun düşmüş olmasından hem de biraz vücudu şaşırtmak için hafif kaçamaklar yaptım..cuma günüyle hala aynı kilodayım 63.6, yani dukanı eksiksiz yapsam da aynı, kaçamak yaptığım 2 günün ardından da aynııı..ne saçma iştir anlmadım..şimdiki stratejim bugunden itibaren 5 günlük atak programi, yoksa bütün inancımı kaybetmiş olacağım, bugun 1.ayımın son günü ve sadece 2.3 gr verdim..Bu hafta 1-1,5 kilo verip psikoljik bariyerin altına inmek istiyorum..siz olmasanız walla bırakmıştım bu işi ..sevgiler ( ticker'ı değştirmek içimden gelmiyor, inşallah 1-2 günde 62 seviyesine sabitlerim )
Gunaydinlarrr,
2 seyir gununden sonra kilomda hic azalma olmadi, bugun 2 atak gunumun ilk gunu sinra sizlerin tavsiye ettigi gibi 1+1 e gececegim.
Yulak kepegi ile sabahlari annemin yaptigi krep hayatimi kurtariyor valla :)
Bir de hala tuvalete cikamadim hap bile fayda etmedi8 gun oldu tik yok (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?