• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar bende-daha doğrusu bizde eşimle daha bugün başladık diyete
eşime daha önce bahsetmiştim bu diyeti de,geçen akşam haberlerde kate middleton un bu diyetle 2beden inceldiğini duyunca tamam dedi :1:
akşam menüde 1tatlı kaşığından daha az yağda ve kendi suyunda pişirilmiş köri karabiberli tavuk vardı.
yanına yağsız domatesli-biberş-li-fesleğenli-sarmısaklı sos.
henüz kitabı almadım,birden başladığımız için nette yazılanları okuduk hemen.
atak döneminde neler yapılır nasıl olur onlara baktık.
çok şevkle başladım,bugün öğlen yanımda bir arkadaşım buram buram kokan simit yedi ayran içti bi gıdım istemedi canım :26: benim menümde meyveli yoğurt vardı.
aranızda çalışıpta bu diyeti sürdürenler varmı? çünkü eşim iş yerinde ne yapacak nasıl yiyecek bi çare bulamadık :26: sizler işyerinize götürüyor musunuz günü nasıl geçiriyorsunuz.

bir de şu konuyu anlamadım bir tek; 1+1, 2+2, ne demek? dönemlerin süresi mi?(örneğin 1gün seyir,1gün atak dönemimi)
benim vermek istediğim 20 kilo var,atak dönemimin bugün 1.günüydü :34:
ayrıca hipotiroidim,ama değerlerim normal değerler arasında hatta en son ölçümde hiperdi.
inş bende güzel sonuçlar alırım kloaylıklar inş diyettekilere :16:

Emrivaki hoşgeldin aramıza,umarım azimle devam eder ve sende bizler gibi adım adım mutlu sonuca yaklaşırsın.verecek 20 kilon olduğu için 7-10 gün arası atak yapman gerekir dukanın sitesinden kendin için uygun programı ve tahmini kilo verme süresine ait grafiği oluşturabilirsin.1+1 veya 5+5 olanlar atağı bitirdekten sonraki seyir evresinde genelde çoğumuz 1 gün saf protein diğer gün protein +sebze olacak sekılde 1+1 yapıyoruz ve bu istediğin kiloya ulasana kadar devam edıyor daha sonra guclendırme ve sonrasında protein persembesı olan 4. evre var.kitabı alırsan cok daha detaylı hepsını ogrenırsın ama ilk etapta sana bi ön bilgi olur belki işine yarar yazdıklarım:10:

Merhaba. Herkes cok guclu oldugumu soyler ama is aburcubura gelince dayanamadigimdan ben de kacamaklar yaptim. 10 gunluk atak evresini bitirdim ve P+S'nin 1. gunundeyim. 1+1 devam etmeyi dusunuyorum. Toplam 11 gunumde 3 kez (farkli gunlerde) Kit Kat, cerez ve un kurabiyesi yedim. Sonra buyuk sucluluk da hissediyorum yalniz.

Başlangıçtan bu yana kaç kilo verdiniz ? Birde kaçamaklarda yediklerinizin boyutu ne kadar ? Mesela bende kaçamaklar yapıyorum ama mesela çukulata yediysem 1 lokma falan ... (Bu hafta yaptığım kaçamaklar tam kaçamaktı gerçi ama :37::37::37::37::37::37: genelde birer lokma şeklinde kaçamaklar şeklinde yapıyorum.) eğer sen de bu şekilde yaptıysan çok problem olacağını sanmam.
En azından küçük yiyerek nefsini körelterek daha büyük saldırıları engellersin dimi ama ya:78::78::78::78::78::78::78::78::78:

Emrivaki hoşgeldin aramıza,umarım azimle devam eder ve sende bizler gibi adım adım mutlu sonuca yaklaşırsın.verecek 20 kilon olduğu için 7-10 gün arası atak yapman gerekir dukanın sitesinden kendin için uygun programı ve tahmini kilo verme süresine ait grafiği oluşturabilirsin.1+1 veya 5+5 olanlar atağı bitirdekten sonraki seyir evresinde genelde çoğumuz 1 gün saf protein diğer gün protein +sebze olacak sekılde 1+1 yapıyoruz ve bu istediğin kiloya ulasana kadar devam edıyor daha sonra guclendırme ve sonrasında protein persembesı olan 4. evre var.kitabı alırsan cok daha detaylı hepsını ogrenırsın ama ilk etapta sana bi ön bilgi olur belki işine yarar yazdıklarım:10:

çok teşekkür ederim yaramaz mı yazdıkların, anladım sonunda şu 1+1 leri :9:
zaten ilk niyetlendiğim zamanlarda okuduğumda,burdaki yorumlarda 1+1 daha iyi,5+5 sıkıcı diye yazılmıştı. bundanmış demekki :40:
dün hesaplattım dukanın sitesinde vermem gereken kiloyu o bana 65 dedi ama ben 60 olsa daha iyi diyorum :1: gerçi onun dediği kiloya göre vermem gereken kilom 15 olacak,o siteyi de burdan okumuştum. çok saool. :17:

merhaba kızlar bende-daha doğrusu bizde eşimle daha bugün başladık diyete
eşime daha önce bahsetmiştim bu diyeti de,geçen akşam haberlerde kate middleton un bu diyetle 2beden inceldiğini duyunca tamam dedi :1:
akşam menüde 1tatlı kaşığından daha az yağda ve kendi suyunda pişirilmiş köri karabiberli tavuk vardı.
yanına yağsız domatesli-biberş-li-fesleğenli-sarmısaklı sos.
henüz kitabı almadım,birden başladığımız için nette yazılanları okuduk hemen.
atak döneminde neler yapılır nasıl olur onlara baktık.
çok şevkle başladım,bugün öğlen yanımda bir arkadaşım buram buram kokan simit yedi ayran içti bi gıdım istemedi canım :26: benim menümde meyveli yoğurt vardı.
aranızda çalışıpta bu diyeti sürdürenler varmı? çünkü eşim iş yerinde ne yapacak nasıl yiyecek bi çare bulamadık :26: sizler işyerinize götürüyor musunuz günü nasıl geçiriyorsunuz.

bir de şu konuyu anlamadım bir tek; 1+1, 2+2, ne demek? dönemlerin süresi mi?(örneğin 1gün seyir,1gün atak dönemimi)
benim vermek istediğim 20 kilo var,atak dönemimin bugün 1.günüydü :34:
ayrıca hipotiroidim,ama değerlerim normal değerler arasında hatta en son ölçümde hiperdi.
inş bende güzel sonuçlar alırım kloaylıklar inş diyettekilere :16:

Ben işyerime haşlanmış söğüş et götürüyorum ve ayrıca işyerindeki mutfakta yoğurdum,peynirim ve yulaf kepeğim bulunuyor. Öğlenleri bu şekilde geçiştiriyorum. Ayrıca birşey bulamazsam ızgara köfte , tavuk,biftek, tavuk döner gibi şeyler sipariş veriyorum. Ayrıca yulaf kepeğinden krep yapabilirsiniz. O da acıktığınızda peynirle filan çok güzel oluyor bide yanına çay oooofff yeme de yanında yat. :37::37::37::37::37Tarifleri bu başlık altındaki önceki sayfalar da bulabilirsiniz. :82::82::82::82::82::82:

Başlangıçtan bu yana kaç kilo verdiniz ? Birde kaçamaklarda yediklerinizin boyutu ne kadar ? Mesela bende kaçamaklar yapıyorum ama mesela çukulata yediysem 1 lokma falan ... (Bu hafta yaptığım kaçamaklar tam kaçamaktı gerçi ama :37::37::37::37::37::37: genelde birer lokma şeklinde kaçamaklar şeklinde yapıyorum.) eğer sen de bu şekilde yaptıysan çok problem olacağını sanmam.
En azından küçük yiyerek nefsini körelterek daha büyük saldırıları engellersin dimi ama ya:78::78::78::78::78::78::78::78::78:

4 kg verdim. Gecen Pazar daha abartili kacirmistim (cerez, KK gofret, vs.) Bugun 2,5 KK gofret. dun yarim muz. :(

Dikkat ettim, Dukan'in ya da Nil Gun'un kitabini okudugum zaman daha guvende oluyorum... :) Kesinlikle diyetimi pekistiriyor.

4 kg verdim. Gecen Pazar daha abartili kacirmistim (cerez, KK gofret, vs.) Bugun 2,5 KK gofret. dun yarim muz. :(

Dikkat ettim, Dukan'in ya da Nil Gun'un kitabini okudugum zaman daha guvende oluyorum... :) Kesinlikle diyetimi pekistiriyor.

Seni ne motive ediyorsa oku arkadaşım. İkimizinde uzun bir yolu var. Kesinlikle motivasyon şart:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81: Başka türlü yolu tamamlayamayız.:55::55::55::55::55:
TAM GAZ DEVAMMMMMMMMMMMMM.....

Ben işyerime haşlanmış söğüş et götürüyorum ve ayrıca işyerindeki mutfakta yoğurdum,peynirim ve yulaf kepeğim bulunuyor. Öğlenleri bu şekilde geçiştiriyorum. Ayrıca birşey bulamazsam ızgara köfte , tavuk,biftek, tavuk döner gibi şeyler sipariş veriyorum. Ayrıca yulaf kepeğinden krep yapabilirsiniz. O da acıktığınızda peynirle filan çok güzel oluyor bide yanına çay oooofff yeme de yanında yat. :37::37::37::37::37Tarifleri bu başlık altındaki önceki sayfalar da bulabilirsiniz. :82::82::82::82::82::82:

aaaa evet krep çok güzel,arasına domates olur bir gün,bir gün de tavuk mesela :46: mmmm
tavuk döner demişsin ama ekmek arası mı yani?
yoğrtta yanında gönderebilirim,içine şimdilik biz meyve koyamıyoruz sanırım atakta olduğumuz için.

Forumda da zaten linkleri var ama yeni baslayanlara kolaylik olsun diye tarifleriyle inanilmaz katkisi olan 2 linki hatirlatmakta fayda var.

dukan diyeti tariflerim

Hafiflik Hallerim: Ocak 2011

akşam keşfettim dukandiyetim.blogunu
güzel tarifler var burda da,çorbası tatlısı kurabiyesi...alacağım çok tarif var :97:

aaaa evet krep çok güzel,arasına domates olur bir gün,bir gün de tavuk mesela :46: mmmm
tavuk döner demişsin ama ekmek arası mı yani?
yoğrtta yanında gönderebilirim,içine şimdilik biz meyve koyamıyoruz sanırım atakta olduğumuz için.

akşam keşfettim dukandiyetim.blogunu
güzel tarifler var burda da,çorbası tatlısı kurabiyesi...alacağım çok tarif var :97:

KREP ama yulaf kepeğinden yapılmış olacak. Birde tavuk döneri porsyon olarak istiyorum. Ekmek arası olarak yemeyi çok özledim çoooook...:27::27::27::27::27::27:

arkadaşlar yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum.dün ve bugün diyeti bozdum korkunç bi vicdan zabındayım. dün biraz bulgur pilavı ve bi dilim pasta yedim.bugünde çin yemekleri :(((( şimdi diyete nasıl geri dönmeliyim.fikri bilgisi olan yardım edebilir mi lütfennn :(((

2 gunde kilonuzun çok fazla değişmiş olacağını sanmıyorum,sanırım seyirdesiniz,bence 1+1 aynen devam edin.ben 5 gunluk mecburı diyet bozma durumundan sonra aynen devam ettim 1 gun sonra eski kiloma döndü ama tabi bu surede kilo verememiş oldum oda kaybım oldu.

2 gunde kilonuzun çok fazla değişmiş olacağını sanmıyorum,sanırım seyirdesiniz,bence 1+1 aynen devam edin.ben 5 gunluk mecburı diyet bozma durumundan sonra aynen devam ettim 1 gun sonra eski kiloma döndü ama tabi bu surede kilo verememiş oldum oda kaybım oldu.

içimi rahatlattın goldenvenus çok teşekkürler ben de acaba 2 veya 3 gün saf protein mi yapsam diye düşünüyordum.o zaman aynen devam ediyorum.yuppiiii

Herkese merhaba

uzuuunca bir aradan sonra nihayet siteye bakma fırsatım oldu. okadar cok ilerlemiş ki konular hepsini okuyamadım. İşlerim bitince inşallah tekrar aktif olarak katılacagım.

Anneler günü sebebiyle aylardır gidemedigim evime gitmiş bulunuyorum. Tartım 57 kiloyu gösteriyor tam olarak.. Evden ayrı kaldıgım süre içerisinde çok yavaş kilo vermişim. 3 ayda ancak 4 kilo.. Dukan diyetine göre baya yavaş. Ayda 4 kilo civarı veriyordum çünkü. Neyse ben kalan son 4 kilomu askıya almaya karar verdim. Yurt ortamında yapamıyorum çok zorlanıyorum. o nedenle 3. evreye geçmiş bulunmaktayım bu gün. 3. evrede bulunan arkadaşlar rica etsem deneyimlerinizi menulerinizi kısaca özetleyebilir misiniz? yanlış bişey yapmak istemem.

Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum.
Sevgiler :16:

Back