5 gün yeterli bence.. Zaten 7 gün de yapsan çok bir fark olmayacaktır. Bence 5 gün yap ve hemen seyire geçip yediklerine çok dikkat ederek hiç kaçamak yapmadan 1+1 devam et.. 2 ayda çok rahat verirsin.. Spor yap mutlaka ve hemeeeeennn annene kavuşş...
benim merak ettiğim bu diyet ne kadar süre devam ediyor?? yapanlar kaç kilo verdiler?? geri aldılar mı??:97:
benim merak ettiğim bu diyet ne kadar süre devam ediyor?? yapanlar kaç kilo verdiler?? geri aldılar mı??:97:
ben,mart 26 da 74 kiloyla başladım.troit sorunum var kilo vermem çok zor ama bu sefer ben troitten daha inatçıyım zorda olsa yılmamaya kararlıyım.hiç kaçamak yapmadım,kitabıda aldım ve defalarca okudum.şu an 67,400 hedefim 60 .işim çok zor gibi.100gram verip 200 gram aldığımgünler oluyor sizlerin paylaşımlarınız bana cesaret verdi.tuvalet sorunu olmasa daha hızlı ilerlerim ama yok oişi çözemedim.oysa tüm önerilerinize uydum ilaçlar hariç.
dediğiniz gibi kaaç sayfa yazı var hepsini okumadım biraz okudum ama tam olarak bitti şu kadar kilo verdim diyen yok. herkes yarın başlayacağım.. bugün kaçamak yaptım... kitap alacağım vs.. kesin sonuç almış biri var mı diye sordum. kitabı alacağım zaten.. ama bitti şu kadar zamanda şu kadar kilo verdim almadım diyen birilerini arıyorum..kusura bakmayın ama burada kaç sayfa yazı var okudunuz mu acaba sayfaları?
sayfalarda sorularınızın tamamı var.
diyeti yapacaksanız kitabını alıp sonra başlamanız sizin için en iyisi olacaktır sadece forumda okuduklarınızla yapmak sağlıklı olmaz.
vereceğiniz kiloya göre atak evresi yapıp ardından istediğiniz kiloya inene kadar seyir evresini sürdürmeniz gerekiyo sonrasında güçlendirme evresi var ve hayır geri alma olmaz tabi yazılanlara uyarsanız yarıda kesip bırakırsanız almayacağınızın garantisini veremez kimse.
merhaba 24 gündür diyeti uyguluyorum 6 kgverdim kilo ne kadar fazla olursa o kadar hızlı gidiyor önceleri.en az 16 kg daha vermek istiyorum.sanki benim ki biraz ağır mı gitti ne.ama insülin direncim var.buna da şükür.spor da yapıyorum umarım daha da hızlanır
benim tiroit gibi engel oluşturacak bi rahatsızlığım olmamasına rağmen 5 nisandan beri 3.2 kilo verebildim
inşallah düşersiniz istediğiniz kiloya
tuvalete çıkma konusunda sporun faydasını gördüm ben kırmızı biberin bir de o da çözülür de rahatlarsınız inşallah kilonuzu da fazla gösterebilir kabızlık zaten...
benim tiroit gibi engel oluşturacak bi rahatsızlığım olmamasına rağmen 5 nisandan beri 3.2 kilo verebildim
inşallah düşersiniz istediğiniz kiloya
tuvalete çıkma konusunda sporun faydasını gördüm ben kırmızı biberin bir de o da çözülür de rahatlarsınız inşallah kilonuzu da fazla gösterebilir kabızlık zaten...
çok teşekkür ederim iyi dileklerine kızımda 64.7 ile başladı 6 gün atak yaptı ve bugün seyirinin 18. günü. Hiç spor yapmamasına rağmen sonuctan memnun.24 günde 6 kilo iyi bence.. sağlıklı olsun da yavaş olsun. sporda yapıyormuşsun ne güzel verirsin istediğin kadar inşallah..
sabahları maydonoz limon iç ve liptonun form plus çayıyla kayısı çayını karıştırıp iç. bol ve soğuk su. umarım faydası oluurrrkırmızı biber derken???pul biber mi?.bir onu denemedim inşallah işe yarar.şu goji bile kar etmedi bence sebzesizlik yapıyo bunu çare yok katlanıcaz.
sabahları maydonoz limon iç ve liptonun form plus çayıyla kayısı çayını karıştırıp iç. bol ve soğuk su. umarım faydası oluurrr
Kizlarr iyi aksamlar,
Ingiltere prensesi sevgili Kate de Dukan diyeti ile kilo vermis :)
Annesi canım bu diyeti yapan.bu diyetle yanılmıyorsam 10-15kilo verdi.
O zaman o dukanın kendisine gitmiştircanım bu akşam haberlerde söyledi,gelinliğine girmek için bu diyeti yapmış ve 1 ayda 2 beden incelmiş.Bende merak ettim inceliyim bakıyım neler yapıomuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?