O zaman o dukanın kendisine gitmiştir
kızlaar bugün uyandığımda 500 gr daha gittiğini gördümseyir evresinde hiç bu kadar hızlı düştüğünü görmemiştim tartının.3 günde toplamda 1.100 inidğini gördüm ama reglim yeni bitti bence biraz da ödem atıyorum ondan bu kadar hızlı çünkü normalde protein günlerimde daha fazla verirken 3 gündür bol miktarda yeşillik biber domates tükettiğim halde s+protein günlerimde daha fazla verdiğimi gördüm ama artık çevremdekilerin(özellikle eşimin) kendini öldürme yeter artık bu kadar yeter demeleri ve bana bari şundan ye bir parçacık ye ne olursun ye demeleri beni çook ama çook yordu.onlar öyle dedikçe ben nasıl gizli saklı diyete uygun bişeyler yerim de onlarla sofraya oturmak zorunda kalmam die düşünmekten yoruldum açıkcası.bir de dün arkadaşlarım geldi ve bariz göbeğin duruyor bacakların incelmiş bir de göğüslerin gitmiş demeleri beni iyice çileden çıkardı ve sinirlenip hayır belimden de 2 beden inceldim bu da benim için büyük başarı diyince kızma canım biz senin için diyoruz demezler mi iyice sinirlendim valla.neyse bunu diyen arkadaşım bu diyete başlamış ve 3 gün sonra bırakmıştı ne denir bilmiyorum ama YA SABIR diyorum
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.ilk başladığım zaman benden daha deneyimli arkadaşların çizelgelerine bakıp üzülürdüm ah nolur şu anda ben de yolun sonuna yaklaşmış olsaydım diye imrenirdim amma ve lakin çizelgemdeki küçük kaplumbağa o kadar hızlı yol aldı kihenüz 2. ayımı doldurmadan hedefime 2.200 kaldı bu diyetle bu yüzden herkese rağmen MUTLUYUM.ben kendimi dukanla böyle inceyken daha çok seviyorum.emin olun hedefinize bu diyetle daha rahat ve daha hızlı ulaşacaksınız.herkese kolay kilo vermeler diliyorum
sevgiler
çok sevindim senin adına.benide çevrem yoruyor hadı yeter artık ye bıraz herseydan az az.guclendirmedede verirsin dıye.halbuki simdi öylece herseyden bır lokma atsam agzıma hızlıca kilo alırım. bizim içn üzülüyorlar yemeyince onlarıda anlıyorum ama bende garantiye almadan guclendırme yapmadan bozmak ıstemıyorum. vücudumuzda bel cevresı en zor gıden yaglardan.hatta zayıflarda bile oluyor bel çevresi yağları.benimde bazı istemediğim bölgelerden gitti. ama totaldeki zayıflık onları takmamamı söylüyor. vücudumuz illaki toparlanacaktır dukan 6 ay verin diyor.bende 200 gr daha sebze günümün sonunda verdım. çevremde herkes bana özenip bu diyete başlıyor
tekrar soruyorum arkadaşlar lütfen cevap verin first vivident gibi sugar free sakızlar diyeti bozuyorr muuuu
bu mesaj benim hayal kırıklığına uğrattı :) motivasyonumu aldı götürdü diyebilirim. kaç kilosun ki sen? ve uydun mu herşeye merak ettim :)
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..
Can Yücel'e sormuşlar:
Neden hep babalarla ilgilişiirler yazıyorsunuz?
Anne sevgisini anlatan şiirler yazmıyorsunuz?
Şairin cevabı şu olmuş:
Anneme olan sevgimi anlatabilecek kadar şair değilim
Herkese gunaydin,
Tum annelerin anneler gunu kutlu olsun.
Dun 5 gunluk seyir donemine basladim ve 1. Gun bitti, bu sabah tartildigimda sadece 100 gr vermistiminsan 400-500 gr lara alisinca 100 gr moral bozuyor, bu normal mi arkadaslar?
Ben 5+5 uygulayacagim o bana daha bir mantikli ve sicak geldi nedense :)
O zaman ben dun seyir yaptim bugun de yemis oldum yani 2 seyir 2 atak uygulayip 1+1 e gecebilir miyim??
Herkese gunaydin,
Tum annelerin anneler gunu kutlu olsun.
Dun 5 gunluk seyir donemine basladim ve 1. Gun bitti, bu sabah tartildigimda sadece 100 gr vermistiminsan 400-500 gr lara alisinca 100 gr moral bozuyor, bu normal mi arkadaslar?
Ben 5+5 uygulayacagim o bana daha bir mantikli ve sicak geldi nedense :)
kahvarengi bence boşuna canını sıkıyorsunn yani burada 30 kişi yazıyor ve 29'u bu diyetle kolayca kilo veriyor 1'i takıldı uzun süredir kilo veremiyor diye sen 29'u yok sayrak umutsuzluğa kapılıyorsun.hem her insanın vücut direnci farklıdır.belki de sen buradaki birçok insandan çok daha kolay kilo verebileceksin.ayrıca sana psikolojinin metabolizma üzerindeki etkilerini hatırlatmak isterim.kilo veremem veremem diye baştan koşullandırma kendini.aksine kolay kilo verebileceğini düşünürsen daha rahat olur diye düşünüyorum.başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?