Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

her ne kadar derdimiz kilolarımız da olsa çoğumuz anneyiz yada anne adayıyız.hepimizin anneler günü kutlu olsun .incecik güzel ,kendinden hoşnut anneler olalım.azmimiz ve irademizle de çocuklara örnek olalım.bu günü de kilolara bağladım pes bana.

çok sevindim senin adına.benide çevrem yoruyor hadı yeter artık ye bıraz herseydan az az.guclendirmedede verirsin dıye.halbuki simdi öylece herseyden bır lokma atsam agzıma hızlıca kilo alırım. bizim içn üzülüyorlar yemeyince onlarıda anlıyorum ama bende garantiye almadan guclendırme yapmadan bozmak ıstemıyorum. vücudumuzda bel cevresı en zor gıden yaglardan.hatta zayıflarda bile oluyor bel çevresi yağları.benimde bazı istemediğim bölgelerden gitti. ama totaldeki zayıflık onları takmamamı söylüyor. vücudumuz illaki toparlanacaktır dukan 6 ay verin diyor.bende 200 gr daha sebze günümün sonunda verdım. çevremde herkes bana özenip bu diyete başlıyor

çok teşekkür ederim desteğin içiaslında ben bu göbekle de rahat yaşarım hiç problem değil benim için evet göbeğim vücudun diğer bölgelerine göre biraz daha çok ama bu haliyle beni rahatsız etmiyor ve hatta kendimi ince hissediyorum ama kendime bir hedef belirledim ve o hedefe ulaşmazsam da ben rahat edemem.çevredekilere diyetten bahsediyorum ama bizim gibi mantığa hakim olmadıkları için kalori hesabı yapıp yaa bişi olmaz bunun kalorisi ne olacak ki diyolar.ne kadar nereye kadar anlatcan.ama neyse umarım bu ay hedefime ulaşırım da bunlardan da kurtulmuş olurum

tekrar soruyorum arkadaşlar lütfen cevap verin first vivident gibi sugar free sakızlar diyeti bozuyorr muuuu

canım tatlandırıcı yasak değil ve o sakız da sugar free(şekersiz) olduğu için yasak değildir rahat ol.benim de tatlı krizlerim tuttuğu zaman şekersiz sakızlardan alıp çiğniyorum yada light çamlıca gazoz veye light kola içiyorum biraz olsun kesiyoor.sen de afiyetle çiğne sakızını

Herkese gunaydin,

Tum annelerin anneler gunu kutlu olsun.

Dun 5 gunluk seyir donemine basladim ve 1. Gun bitti, bu sabah tartildigimda sadece 100 gr vermistim insan 400-500 gr lara alisinca 100 gr moral bozuyor, bu normal mi arkadaslar?

Ben 5+5 uygulayacagim o bana daha bir mantikli ve sicak geldi nedense :)

bu mesaj benim hayal kırıklığına uğrattı :) motivasyonumu aldı götürdü diyebilirim. kaç kilosun ki sen? ve uydun mu herşeye merak ettim :)

kahvarengi bence boşuna canını sıkıyorsunn yani burada 30 kişi yazıyor ve 29'u bu diyetle kolayca kilo veriyor 1'i takıldı uzun süredir kilo veremiyor diye sen 29'u yok sayrak umutsuzluğa kapılıyorsun.hem her insanın vücut direnci farklıdır.belki de sen buradaki birçok insandan çok daha kolay kilo verebileceksin.ayrıca sana psikolojinin metabolizma üzerindeki etkilerini hatırlatmak isterim.kilo veremem veremem diye baştan koşullandırma kendini.aksine kolay kilo verebileceğini düşünürsen daha rahat olur diye düşünüyorum.başarılar

teşekkürler senin ve herkesinde aneler günü kutlu olsun

valla ne yalan söyliim benim seyirin ilk günlerinde arttığı bile olmuştu o yüzden 100gr 100 gr'dır tadını çıkar.Tabi gene sen bilirsin ama bence 1+1 daha rahat oluyor, hem arada kilo vermen durunca 1+1'de atak yapabiliyorsun ama 5+5'te atak işe yaramayabiliyor.ben de bir ara 5+5 yapayım dedim ama 3.günü sıkılıp 3 protein'in ardından 3 gün de s+p yapıp 1+1'e geri dönmüştüm

Son düzenleme:

gayet normal canım önceki sayfalardada yazdığım gibi atak döneminde vücuttan su gittiği için 400-500gr gidiyordu proteine alıştı vücut şimdi işin içine sebzede girince neye uğradığını şaşırdıdukander ki,atak döneminde baskülde gördüğümüz o gidenler su,seyirde gidenler ise asıl kilo

haklısın. :) Tamam moral bozmak yok. umutluyuz inanıyoruz :)

BU ARADA ANNELERİN VE ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNN!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…