• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu mesaj benim hayal kırıklığına uğrattı :) motivasyonumu aldı götürdü diyebilirim. kaç kilosun ki sen? ve uydun mu herşeye merak ettim :)

motivasyonunu düşürme benim yüzümdeeen sorun yaşayan tek kişiyim ben burda neredeyse e o da daha önceki başarısız diyet denemelerimden ve şimdiye kadar 70 altına hiç düşmediğimden kaynaklanıyo muhtemelen bu kadar çok kişi olumlu benimkini götürür heralde ben tiroitten dolayı yavaş veren arkadaşa moral vermeye çalışmıştım sadece :1:

kırmızı biber derken???pul biber mi?.bir onu denemedim inşallah işe yarar.şu goji bile kar etmedi bence sebzesizlik yapıyo bunu çare yok katlanıcaz.

pul biber evet pul biber vücut metabolizmasını hızlandırır ve bağırsak faaliyetlerini de artırır o yüzden fayda sağlıyo ama tabi acı sevmeyen ya da alerjisi olan için bu ihtimal zor :26:
gojiyi sabah aç karnına ılık suyla yediğimde etki gördüm ben ama goji yer yemez kahvaltı yaptığımda işe yaramadı aradan yarım saat kadar zaman geçtikten sonra kahvaltı yaptığımda direk tuvalete çıktım çok rahat

İleri sayfaları henüz okumadım ama yeni okuyan veya adres veren olduysa da kaçıranlar için bende adres vereyim...
ANKARA için yulaf kepeği bulabileceğiniz yer ( sanırım diğer illere kargo da yapabiliyorlar) Fitiz diyet market ( google dana rama yapabilirsiniz internet sitesi de var ) tunalı da oradan bulabilirsin başka ürünler de var organik light diabetik v.s ( fiyat 6 veya 6.5 tu 400 g.)

Ben İstanbulda oturuyorum. Fitiz diyet'in İnternet sayfasındaki istekleriniz ,dilekleriniz kısmında "İstanbulda oturduğumu ve nasıl sipariş verebileceğimi sordum. Hemen bana yanıt verdiler (Banka hesaplarıyla beraber. Ben hesaplarına parayı gönderdim. Yarım saat geçmeden parayı aldıklarını ve siparişi hemen göndereceklerini söyleyen bir mail aldım. Ertesi günde paket geldi.):52::52::52::52::52::52:

slm kızlar sızlr kacar kılo verdınız toplamda

Ben bu sabah tartıldım ve 76.5' u gördüm. Böylece tam 10 kilo gitmiş oldu. (27 Şubat'tan bu yana).:66::66::66::66::66::66::66::66::66: Hem de şu son günlerde yaptığım küçük küçük kaçamakları (lahmacun , yaş pasta, baklava ....:37::37::37::37::37::37::37::37:) düşünürsem benim için çok güzel birşey.:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:)

Ama yediklerimden hiç suçluluk duymadım. Çünkü ne zaman suçluluk duysam kilo vermem duruyordu. Piskolojinin de pozitif olması da demek bu kilo verme işini etkiliyor.

Bu arada 2. ay sonundaki tahlillerimi de yaptırdım veeeee herşey mükemmel.:65::65::65::65::65::65::65:

Merhaba arkadaşlar. Aranıza ben de katıldım. :) 2 gündür forumu okuyorum. en baştan başladım
266.sayfadayım. Ancak üyeliğim yeni aktifleştirildiği için yeni yazıyorum.hepinizi tanıyor sayılırım :)

Dukan diyetine dün başladım. Atak evresini 10 gün yapıcam. zaten 10 gündür başka bir diyet yapıyordum. Öğrenciyim. Tartım olmadığı için tartılamamştım 12 gündür.84 kiloydum. Bugün tartılma fırsatım oldu.79 kilo olmuşum. 79kilo ile başladım sayalım. hedefim en az 65. Hayatımın hiçbir evresinde zayıf olmadım :( zaten 5,5 kilo doğan bir bebekten ne beklenir değil mi :) diyet yapma girişimlerim olmuştu ama çok ta sadık kaldım diyemem. 25nisanda 1,5senelik erkek arkadaşımın beni terketmesiyle zayıflama kararı aldım ne hikmetse. :) Kitabım da bugün geldi. light yoğurt süt kullanıyorum. yulaf kepeğim yok tabiki de. (Bursa'dayım bildiğiniz bir yer varsa lütfen yardımcı olun) haşlanmış tavuk göğsü tavuk ciğeri yiyorum. yarın balık alıcam :) 1,5litre su da içiyorum. 2 gündür de 25dakika 5,5 kilometre hız ile yürüyorum. Meyveye taparım ve karpuz çıksın diye dört gözle beklediğim için zamanlamam biraz yanlış oldu sanırım. Yine de çabalicam. Bu diyete çok inandım. Tanıdığım 2 doktor bu diyet sayesinde 2-3 ay içerisinde incecik olmuşlar. Böyle duydum adını da.
Kendimi kısaca böyle anlattım. Umarım beni de aranıza alırsınız. Hepinize sağlıklı kilo vermeler...:)

Armıza hoş geldin. :16::16::16::16::16::16::16:

Herkesciklere gunaydin :)

Dun bu diyetteki 6. Atak gunumu tamamladim ve bugun seyir donemine geciyorum.

Bu sabahki goruntuden cok mutlu oldum cok, bugun benim dogumgunum valla hediye gibi geldi tartida 61.5 kg i gormek :)

6 gunde 2,5 kg verdim oyle 4-5 kg i goremedim ama sanirim vermem gereken kiloya bagli bir durum bu.
Ve belki spor yapabilseydim ve de bir gun kacamak yapip avuclar dolusu goji berry yemeseydim :) daha fazla giderdi belki ama simdi denedim ve eski 38 beden etegime sigdim daha ne isteyeyim :) kalan kilolara odaklanip onlari gonderme vakti simdi :)

Kendimi cok iyi hissediyorum :)

Doğum günün kutlu olsun ve yeni yaşın sana incecik bir vücut getirsin.:46::46::46::46::46::46::46:

3 gün oldu başlayalı ama başlangıçta tartışmadığım için ne durumdayım bilmiyorum açıkçası.
Ama bugün çok yorgun hissediyorum.
yalnız merak ettiğim bi şey var First vivident sugar free sakız çok çiğniyorum ben gün içinde (ağız kokusu fobim olduğu için)
Umarım diyeti bozmuyordur

Şekersiz sakızdan birşey olacağını sanmam.

benim merak ettiğim bu diyet ne kadar süre devam ediyor?? yapanlar kaç kilo verdiler?? geri aldılar mı??:97:

Ben 27 Şubat ta başladım ve 10 kilo verdim. Arada kaçamaklarım olduğu halde geri almadım. ( arada 500gr. ileri geri oynadığı oluyor ama o da olması gereken şey sanırım :51::51::51::51::51::51:)

ben,mart 26 da 74 kiloyla başladım.troit sorunum var kilo vermem çok zor ama bu sefer ben troitten daha inatçıyım zorda olsa yılmamaya kararlıyım.hiç kaçamak yapmadım,kitabıda aldım ve defalarca okudum.şu an 67,400 hedefim 60 .işim çok zor gibi.100gram verip 200 gram aldığımgünler oluyor sizlerin paylaşımlarınız bana cesaret verdi.tuvalet sorunu olmasa daha hızlı ilerlerim ama yok oişi çözemedim.oysa tüm önerilerinize uydum ilaçlar hariç.

Tebrik ederim , troid sorunun olmasına rağmen çok güzel kilo vermişsin. Troidden daha inatçı olmaya devam....:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::65::65::65::65::65::65::65:

kızlar rossman gebzeden kepek aldım orijinal kepekler bir organik vardı birde normal organik olandan kalmadı sonuncuları ben aldım haftaya gelcekmiş diğerlerinden var alabilirsiniz dışardayım şimdi size haber vereyim diye girdim
Süper kepeksorunu çözüldü o zaman peki oraya gitmeden yollamıyor mü rosman kargo falan

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..

227061_213144425370095_201854219832449_794387_7062326_n.jpg

Can Yücel'e sormuşlar:
Neden hep babalarla ilgilişiirler yazıyorsunuz?
Anne sevgisini anlatan şiirler yazmıyorsunuz?
Şairin cevabı şu olmuş:
Anneme olan sevgimi anlatabilecek kadar şair değilim

Tüm annelerin , anne adaylarının ve ileride anne olmayı hayal edenlerin ANNELER GÜNÜ kutlu olsun.:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

tekrar soruyorum arkadaşlar lütfen cevap verin first vivident gibi sugar free sakızlar diyeti bozuyorr muuuu

Merhaba
Ben de surekli cigniyorum. Henuz sorun yasamadim. Hatta Pazar gunleri Kit Kat yemelerim devam ediyor. Sanirim benim icin bir ask olan tatlilardan ancak 1 hafta uzak kalabiliyorum. :) Benim disimda kacamak yapan var mi merak ediyorum.

Ben bu sabah tartıldım ve 76.5' u gördüm. Böylece tam 10 kilo gitmiş oldu. (27 Şubat'tan bu yana).:66::66::66::66::66::66::66::66::66: Hem de şu son günlerde yaptığım küçük küçük kaçamakları (lahmacun , yaş pasta, baklava ....:37::37::37::37::37::37::37::37:) düşünürsem benim için çok güzel birşey.:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:)

Ama yediklerimden hiç suçluluk duymadım. Çünkü ne zaman suçluluk duysam kilo vermem duruyordu. Piskolojinin de pozitif olması da demek bu kilo verme işini etkiliyor.

Bu arada 2. ay sonundaki tahlillerimi de yaptırdım veeeee herşey mükemmel.:65::65::65::65::65::65::65:

Merhaba. Herkes cok guclu oldugumu soyler ama is aburcubura gelince dayanamadigimdan ben de kacamaklar yaptim. 10 gunluk atak evresini bitirdim ve P+S'nin 1. gunundeyim. 1+1 devam etmeyi dusunuyorum. Toplam 11 gunumde 3 kez (farkli gunlerde) Kit Kat, cerez ve un kurabiyesi yedim. Sonra buyuk sucluluk da hissediyorum yalniz.

Back