bu mesaj benim hayal kırıklığına uğrattı :) motivasyonumu aldı götürdü diyebilirim. kaç kilosun ki sen? ve uydun mu herşeye merak ettim :)
motivasyonunu düşürme benim yüzümdeeen sorun yaşayan tek kişiyim ben burda neredeyse e o da daha önceki başarısız diyet denemelerimden ve şimdiye kadar 70 altına hiç düşmediğimden kaynaklanıyo muhtemelen bu kadar çok kişi olumlu benimkini götürür heralde ben tiroitten dolayı yavaş veren arkadaşa moral vermeye çalışmıştım sadece
kırmızı biber derken???pul biber mi?.bir onu denemedim inşallah işe yarar.şu goji bile kar etmedi bence sebzesizlik yapıyo bunu çare yok katlanıcaz.
pul biber evet pul biber vücut metabolizmasını hızlandırır ve bağırsak faaliyetlerini de artırır o yüzden fayda sağlıyo ama tabi acı sevmeyen ya da alerjisi olan için bu ihtimal zor :26:
gojiyi sabah aç karnına ılık suyla yediğimde etki gördüm ben ama goji yer yemez kahvaltı yaptığımda işe yaramadı aradan yarım saat kadar zaman geçtikten sonra kahvaltı yaptığımda direk tuvalete çıktım çok rahat