Hosbulduk :)
91 kg'dan 87'ye indim. Tartiya uzerimde giysi olmadan sabahlari, tuvalet sonrasi cikiyorum. Hedefim kitabi okurken 75 idi. Cunku bunu kitap oneriyordu. Ancak daha sonra kitaptan edindigim linkte The Dukan Diet: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight 65 kg.a inmemi oneriyor.Eki Görüntüle 191018
Kitabi 25 Nisan'da almistim. Kitabin icerisinden bugun ogrendigime gore kisiye ozel kitap da hazirliyorlarmis. Bilsem bunu tercih ederdim. O yuzden dogru tercihleri yapmak icin bu kitap okunup bittikten sonra diyete baslamali. Simdi durup oylesine gecmek de vucudun savas gucunu azaltacagindan yolumdan donemem.
Yukaridaki grafigi 3 Mayis'ta olusturdum. Dr. Dukan'in onerisine gore grafigi olusturdugum gun rejime baslasaydim ve atak evresinin (6 gun oneriyor) sonunda 2.4 kg kaybetmis olacaktim. Ben 10 gunu sectim kendime; bunun sebebi ilk mesajimda bahsettigim 1 Mayis kacamagim. :)
Not: Yulaf kepegi yerine Eti'nin yulaf ezmesini kullaniyorum.
Hoşgeldin aramıza umarım sen de başarırsın..Ben de doğanın yulaf ezmesini ve buğday kepeğini kullanıyorum..değerleri etininkinden biraz daha az...