Hosbulduk :)
91 kg'dan 87'ye indim. Tartiya uzerimde giysi olmadan sabahlari, tuvalet sonrasi cikiyorum. Hedefim kitabi okurken 75 idi. Cunku bunu kitap oneriyordu. Ancak daha sonra kitaptan edindigim linkte The Dukan Diet: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight 65 kg.a inmemi oneriyor.Eki Görüntüle 191018
Kitabi 25 Nisan'da almistim. Kitabin icerisinden bugun ogrendigime gore kisiye ozel kitap da hazirliyorlarmis. Bilsem bunu tercih ederdim. O yuzden dogru tercihleri yapmak icin bu kitap okunup bittikten sonra diyete baslamali. Simdi durup oylesine gecmek de vucudun savas gucunu azaltacagindan yolumdan donemem.
Yukaridaki grafigi 3 Mayis'ta olusturdum. Dr. Dukan'in onerisine gore grafigi olusturdugum gun rejime baslasaydim ve atak evresinin (6 gun oneriyor) sonunda 2.4 kg kaybetmis olacaktim. Ben 10 gunu sectim kendime; bunun sebebi ilk mesajimda bahsettigim 1 Mayis kacamagim. :)
Not: Yulaf kepegi yerine Eti'nin yulaf ezmesini kullaniyorum.
500 grlık paketmiş yarın almaya gideceğim yazacağım durumunu ama rossman bu ürünü daha önce satıyormuş bitmişti yeniden gelmiş alanlar gerçek diyor ama ben yinede görünce tam yazacağım:)
tamam canım haber beklıorum ınsallah dogru urundur de bıter bu çile.gecende bır arkadas yazmıstı ben gıdıp alırım beylıkduzundeyım arabayla alırım ıstanbuldakılere yardım dıye bende beylıkduzundeyım haberlerınızı beklıorum
Kızlar hazır köfte kullanan zararını görmeyen var mı...??????
Cevap verın noluuuuuuur
Canim o benim :) sevgili ssoleil yarin urunun bizim aradigimiz urun oldugunu soylerse cunku ben urunu hic tanimiyorum, pazartesi gidip alabilirim cunku evdeyim o gun. Ve beylikduzu ve florya civari yani evim ve isyerim civari arkadaslara yardimci olabilirim hepimiz ayni sikintidayiz hepimizin amaci ortak :)
valla cok ıyı olur boylece faiş fiyatlar odemeyız artık ınsallah dogru urundur haberlerınızı beklıorum
günaydın benim için aydınlık bir gün başlangıcı merhaba 63lü kilolar. 63.8'e indim. yarın dukana baslamamım ıkıncı ayı.8 martta başlamıştım. yine böyle erken uyandıgım bir sabah neti karıstırıp kendımden ümidi kestiğim günlerde diyet arıyordum değişiklik arıyordum. dukana rastladım nette ve ertesi gün kitap alıp başladım.ajandama baktım 8 martta 74 çıkmışım. hatta arada 70 inip bozup tekrar 73 e çıkıp onuda vermemi eklersek ıkı ayda 13 kilo(3 kılo alıp verdıgımıde eklersek) vermişim. bu çok güzel bir duygu. bunları bu aralar yeni başlayan arkadaslar ıcın yazdım.bı kac ay once bızde sızın gıbı umarım bu diyet te bu sefer işe yarar dediğimiz zamanlardaydık. doktor dıyetıyle bır yılda 10 verıyorsun.ama bunda bır kac ayda. şok diyet değil cünku giden yağdan ölçümlerden biliyorum. burda motıvasyonu yüksek kaçamaklardan alıp vermelerden bızı frenleyen sistemi var.çabuk kılo verdıgını görünce gaza geliyorsun. tabiki zor bır asama dıyette olmak benımde hala güvensizliklerim oluyor. ama burda paylasınca ınsan güçleniyor.benımde ılk defa bir foruma yazışımda. şimdi ne zaman onca kiloya hala kaçamak yapsam veya kendımle barısık olmasam buraya yazıyorum terapi oluyor.yeni başlayanlara ıkı ay sonra sizinde bu duyguları paylaşmanızı dilerim umarım bende ıkı ay sonra tecrubelı arkadaslarla güçlendirmede olacağım
herkese selam,
Bol bol kilolarin gittigi güzel günler herkese...
Önerilerinize ve bilgilerinize ihtiyacim var. Ben yurt disinda kaliyorum ve Türkiye´ye 5 senedir gitmiyorum.Ailemde Türkiye´de ve onlarida 5 senedir görmedim. Onlari cok özledim. Esimle, ailem konusmuyorlar, kirginliklari var. Benide tek basima göndermek istemiyor.: Iddaaya girdik. 65 kilodan 55 kiloya düsersem izin verecek. Ben ve cocuklarim anneme ve babama (kokusuna hasret kaldigim VATANIMA) kavusacagim. Ve bende ilk basta kendim daha sonra ailem icin kilolarimdan kurtulmak istiyorum. Elimde maalesef kitap yok. Internetten edindigim bilgiler var. 5 gündür bu diyeti yapiyorum. 2 kilom gitti ,diyete devam. Sizce atak dönemini kac gün devam etmeliyim. 7 günmü? 10 günmü? simdiden bilgilerinizi paylastiniz icin cok tesekkürler...
Selamlar. Balık aldımm. ızgaram yok. tost makinesinde yapabiliyorum ama birazck ta olsn zeytinyağı sürerek yapıyordum. acaba hiç yağ sürmesem olmaz mı. bir de malumunuz balıkla yoğurt tehlikeli. gün içinde çok yoğurt yediysem sonra balık yesem tehlikeli olur mu???
Selamlar. Balık aldımm. ızgaram yok. tost makinesinde yapabiliyorum ama birazck ta olsn zeytinyağı sürerek yapıyordum. acaba hiç yağ sürmesem olmaz mı. bir de malumunuz balıkla yoğurt tehlikeli. gün içinde çok yoğurt yediysem sonra balık yesem tehlikeli olur mu???
Merhaba.Fırının yok değil mi?
Krep ya da kek yaparken ben de zeytinyağı sürüyorum tepsi ya da tavalara.Sonra peçeteyle siliyorum.Öyle yapabilirsin bir sorun olmaz bence.
Bir de yanlış olabilir ama ben de balık yediğim günler diğer öğünlerde yoğurt yemiş oluyorum,şuana kadar birşey olmadı şükür.
Ama aynı öğünde yemiyorum.Eğer balığın bayat olmadığına eminsen bir sorun olmaz bence.
Canim balik cok taze degilse yogurt yenilmez ve sut icilmez yoksa zehirler benim bildigim bu..
rossman gebze mağazasını aradım. ellerinde yulaf kepeği var biri 6,50 (500gr)biri 4,25 (500gr) . fiyat farkı birisinin organik olmasından kaynaklanıyormuş. ikisi de almanyadan geliyor. Oradaki bayan aralarında çok ta fark olmadığını söyledi. Biz parayı kargoyla yolluyoruz. Onlar da aynı gün içerisinde bize kargo yapıyorlar. ben 4 paket istedim. 4,25lik olandan. kargo parasıyla beraber 35tlye filan gelecek 2 kilosu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?