hoşgeldin olursun olursun merak etme istemen inanman ve sabırlı olman önemli bunları yaparsan olursun 65 e iner sonrada benim gibi biraz daha ineyim diye çabalarsın benimde bu diyette en çok zorlanacağımı düşündüğüm nokta meyveydi tartı indikçe meyve falan düşünmüyorsun meraklanma kısa sürede alışıyorsun diyete
Merhaba arkadaşlar. Aranıza ben de katıldım. :) 2 gündür forumu okuyorum. en baştan başladım
266.sayfadayım. Ancak üyeliğim yeni aktifleştirildiği için yeni yazıyorum.hepinizi tanıyor sayılırım :)
Dukan diyetine dün başladım. Atak evresini 10 gün yapıcam. zaten 10 gündür başka bir diyet yapıyordum. Öğrenciyim. Tartım olmadığı için tartılamamştım 12 gündür.84 kiloydum. Bugün tartılma fırsatım oldu.79 kilo olmuşum. 79kilo ile başladım sayalım. hedefim en az 65. Hayatımın hiçbir evresinde zayıf olmadım zaten 5,5 kilo doğan bir bebekten ne beklenir değil mi :) diyet yapma girişimlerim olmuştu ama çok ta sadık kaldım diyemem. 25nisanda 1,5senelik erkek arkadaşımın beni terketmesiyle zayıflama kararı aldım ne hikmetse. :) Kitabım da bugün geldi. light yoğurt süt kullanıyorum. yulaf kepeğim yok tabiki de. (Bursa'dayım bildiğiniz bir yer varsa lütfen yardımcı olun) haşlanmış tavuk göğsü tavuk ciğeri yiyorum. yarın balık alıcam :) 1,5litre su da içiyorum. 2 gündür de 25dakika 5,5 kilometre hız ile yürüyorum. Meyveye taparım ve karpuz çıksın diye dört gözle beklediğim için zamanlamam biraz yanlış oldu sanırım. Yine de çabalicam. Bu diyete çok inandım. Tanıdığım 2 doktor bu diyet sayesinde 2-3 ay içerisinde incecik olmuşlar. Böyle duydum adını da.
Kendimi kısaca böyle anlattım. Umarım beni de aranıza alırsınız. Hepinize sağlıklı kilo vermeler...:)