Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar valla hepinizin azmine hayran kaldim. :KK9: :KK9: devam devam :KK16:
bugun coook uzun sure sonra ilk kez 6li bir rakam gordum cok heyecanliyim :KK1:

kilo bildirimim

baslangic tarihi: 12 ocak 2012
baslangic kilo 77.5
hedef kilo: 58
simdiki kilo: 69.7

herkese bol bol eksiler diliyoruuumm :KK34:

ayy deme öyle yaa, ben de juke istiyorum..şuan terios var ama o küçük geliyo, satıp juke alalım istiyorummm

Konu araba sanirim, en büyük ilgi alanim, bizim VW Tiguan var. tavsiye ederim, siddetle, süper rahat .... NIssan nin parcalari biraz pahali ve her zaman bulunmuyor.
valla Almanya da oldugum icin mi bilmiyorum, ama almanlar araba isini biliyor :KK1:
japon arabalari cok tercihim degil... ama tabii karar senin :KK42::KK42:

Omur cum senin de mi ticker in bozuk ? ya ben yapiyorum olmuyor, sayfami bozuldu ne oldu anlamiyorum :KK43::KK43::KK43:

degismiyor, tabela ? acaba herkesin ki mi öyle bir tek bana mi oldu ???

canım sitede sorun var bende yapamıyorum günlerdirr:KK43:
aslında yönetime bildirilmeliiiEn Büyük KK

Konu araba sanirim, en büyük ilgi alanim, bizim VW Tiguan var. tavsiye ederim, siddetle, süper rahat .... NIssan nin parcalari biraz pahali ve her zaman bulunmuyor.
valla Almanya da oldugum icin mi bilmiyorum, ama almanlar araba isini biliyor :KK1:
japon arabalari cok tercihim degil... ama tabii karar senin :KK42::KK42:

honda jazzz var benim yeni aldım otomatik vites bayanlar için ideal çokta memnunum tavsiye ederim

Omur cum senin de mi ticker in bozuk ? ya ben yapiyorum olmuyor, sayfami bozuldu ne oldu anlamiyorum :KK43::KK43::KK43:

degismiyor, tabela ? acaba herkesin ki mi öyle bir tek bana mi oldu ???

biz hiç ekleyemedik zayıflama çizelgesini :KK43: bozukluk var dediler dünden beri bekliyoruz

başlangıç kilo 101 3
başlangıç tarih 16 ocak 2012
şimdiki kilom 97
hedef kilom 70

Son düzenleme:
kızlaaarr günaydın kilo bildirimimi yapayımm
başlangıç tarihim: 16.02.2012 73kg
şimdiki kilom: 71kg
hedef kilom: 60 kg
inşallahhh :KK16:

bende kilo bildirimi yapiyim
başlangıç tarihim 5 şubat ve 73.7kilo
hedef kilom 60 şimdiki kilom 67.8nasıl bilmiyorum tecrübeli dukancılar yorumlarsa sevinirim hepinize sevgiler güzel güzel kilo vermeler inş....

benimde cetvelim bozuktu hatta kopyalayıp next yaptım eror verdi.sonra amaaaan boşver dedim bi baktım olmuş :KK52:

yok canım o açıdan demedim, bu sabah kilo bildirimi yapıyoruzya, şimdi bu kilo asıl kilom değil acaba dün sabahki kilomumu bildirsem ona karar veremedim, onu kastetmiştim
daha önceki listede bu tarz istisna durumlarda gördüğümüz en düşük kiloyu söylüyordukta
yoksa diyeti bırakmak gibi bişey söz konusu değil........

Anacım korktum bende bırakacaksın diye. :KK19:

Günaydın. sonunda başında 3 yıl aradan sonra başında 6 olan bir kılom olabildi.

23/02/2011 kilom 69,5

Tebrikler.

utanıyorum. evet çok utanıyorum.

hedef kilo 60

güncel kilo 68.2

geçen haftaya göre +400

aferin bana :88:

yılmak yok. 3 gün atak yapacağım. haftaya 66 lı bir rakam yazmayı umuyorum.

ommur 66 deme bana sakın. bak 66yı anmak yok taam mı :KK57:

Atak yapma canım sp den devam et bana kalırsa. Atak hakkını kullanma şimdi.
Dukan 15 günlük duraklamalardan sonra atak yapın diyor.

ay tekrar yükleyim resimleri, o olmadı ama silmemede izin vermiyor sistem....

Vayyyy süpersin canım ya maşallah.

hedef kilom 60 şimdiki kilom 67.8nasıl bilmiyorum tecrübeli dukancılar yorumlarsa sevinirim hepinize sevgiler güzel güzel kilo vermeler inş....

Süper bir sonuç yaklaşık 6 kilo ve 3 haftada sadece tebrikler valla.

bu arada diyete başlayalı 10.günüm ilk defa zero cola içeceğim ve yanında sipariş ettiğim köfteleri
köftede yağ yok ve sadece baharatlar var ve 5 adet normalmi yoksa hepsini yememelimiyim

bu arada hafta sonunun yaklaşması beni kötü etkiliyo.çünkü kendimi yemek açısından mutsuz hissediyorum:KK50:

bugün 19.günün ve 5.9 kg vermişsin.daha ne olsun.tebrik ederim.ben senden bir gün sonra 6şubatta başladım.67.9 ile başladım en az gördüğüm kilo 65.8 idi.bugünse 66.7yim.kaçamak yok,regl yakın değil.sen düşün artık gerisini.

bende dukan yapanlardanım 8 kılo vermıstım dukanla bırakalı 7 ay oldu.. uzun zamandır kasılmalarım oluyodu. dr a gıttım kalsıyumum eksık cıktı.. fazla proteın alımında vucut idrarla fazla kalsıyum atıyomus. buda kalsıyum eksıklıgıne sebep oluyms tabı sadece sebep bumu bılmıyrm genıs bı arastırma yapılcak kızlar dıyetı yapmayın demıyrm ama mutlaka bu diyette yogurt sut peynır kalsıyumlu gıdalarada oncelık gosterın.. sevgıler.

günaydın dukancılarr :-)

Başlangıç
Tarih :13/02/2012
Kilo : 77,5 kg

Hedef : 67 kg

Güncel
Tarih :23/02/2012
Kilo :75,100

honda jazzz var benim yeni aldım otomatik vites bayanlar için ideal çokta memnunum tavsiye ederim

benimde jazz'ım var.3 ay önce almıştık.ama mevzu olan arabalar ankaradaki avm'lerin çekilişle dağıtacakları ve forumdan birkaç kişinin katıldıklarını söyledikleri arabalardı.şu anda ankamall'un honda crz'sinin çekilişini bekliyoruz.onuda eşim için istiyorum LÜTFEENNNN!!!(evrene bir msj gönderdim.):KK1::KK1:

X