Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gül canım böyle youmlara:KK3:...sen kilo verince ve kuzenin verdiğin kiloları görünce yüzü nasıl olcak acaba merak ettim...seni motive etmesi gerekirken bu davranış niye ayrıca anlamadım biraz kıskançlık kokusu mu aldım ne :KK47:

aynen canım azıcık fesattır kendisi her zaman ön planda olmak ister birde herkes diyecek aa doğum yaptın kilo verdin falan bu çatlayacak tabii :KK1:

kızlarrr dün yine kuzenime gitmek zorunda kaldım başladı hemen ben hayatımda böyle saçma diyet görmedim zaten böyle zayıflanmaz doğum yaptığın için veremezsinki sen kilo sanki hollywood yıldızımısın dedi bana güleyimmi ağlayımmı bilemedim valla :KK15:

doğum yaptın kilo veremezsin mi? ne kadar saçma konuşmuş öyle.. kusura bakma da..
ben 8 ay önce doğum yaptım ve dün-bugün toplam +1300le bile 16 kilo verdim.. ki normal kilom uzun zamandır 78di, şuan 64 kilodayım..
ve ben bunu doğuma bağlıyorum.. emzirerek verdim tüm kilolarımı, 3 kilo dışında.. 3 kiloyu dukanla verdim..

bence daha kolay veririz çünkü metabolizma daha hızlı çalışıyor regl olunca ne zaman bırakırız emzirmeyi o zaman regl oluruz ancak ama o zamana kadar bu kilolardan kurtulmam lazım :KK5:

bende 73 tüm şimdi 68 im kızım 5 aylık 6 aya epey vericem inş sütümde var arada mamada veriyorum olacak inş arkadaşım

kızlarrr... ben bildiğiniz üzre bekarım... ama regl olmadığım yada olamadığımda deliririm çok asabi bişi olurum... iki gün gecikmesin sinir sistemim dağılır... nasıl dayanılır doğum sonrası regl olmama işine :KK50:

tatlım bende öyle olurdum ama bu öyle bişey değil valla hissetmiyorum bile hatta unuttum regl günleriim ne zamandı neredeyse 1 senedir olmuyorum ya insan hissetmiyor inan bana hiç bi yere hiç bi etkisi yok :KK9:

kızlarrr dün yine kuzenime gitmek zorunda kaldım başladı hemen ben hayatımda böyle saçma diyet görmedim zaten böyle zayıflanmaz doğum yaptığın için veremezsinki sen kilo sanki hollywood yıldızımısın dedi bana güleyimmi ağlayımmı bilemedim valla :KK15:

evet evimizin yıldızıyız çok şükür kimse için deil kendimize saygımızdan vericez bu kiloları

aynen canım azıcık fesattır kendisi her zaman ön planda olmak ister birde herkes diyecek aa doğum yaptın kilo verdin falan bu çatlayacak tabii :KK1:

o zaman sende onu çatır çatır çatlat da görsün .azimli insan neler başarır.ben senin yeinde olsam derim ki; sen de bir zamanlar kiloluydun sen verdiğine göre ben hayli hayli veririm.:KK36:

yok emzirme bırakılınca regl olunacak diye bişy yok :) ben 8 aydır emziriyorum, sütüm de maşaAllah 2 bebeği doyuracak kadar, ama 4.ayımda regl oldum :)
bünye farkı.. bazıları 15 ayda regl olur, bazıları doğumdan 40 gün sonra..
ve ondan sonra kilolar daha güzel gidiyor tabi :)

tatlım bende öyle olurdum ama bu öyle bişey değil valla hissetmiyorum bile hatta unuttum regl günleriim ne zamandı neredeyse 1 senedir olmuyorum ya insan hissetmiyor inan bana hiç bi yere hiç bi etkisi yok :KK9:

regly olunduğunu burda okuyunca hatırladım desem:KK3:tek derdim olsam kilo veririm ümidi yoksa benimde aklıma gelmiyor eksikliğini hissetmiyorum

o zaman sende onu çatır çatır çatlat da görsün .azimli insan neler başarır.ben senin yeinde olsam derim ki; sen de bir zamanlar kiloluydun sen verdiğine göre ben hayli hayli veririm.:KK36:

valla iyi niyettendir herhalde başına kakmadım ama hakediyo böyle insanlar valla zayıflayımda görsün bakalım çatlasın :KK52:

Allah'ıımm ne kadar temiz kalbim var... Annem dün geceden bana et haşlamış baharatlamış koymuş çantama Allah ondan razı olsun... yoğurdumuda koymuş ama nasıl az göründü gözüme kesin doymam ben bununla dedim bari yoğurdu yemiyim ara öğün yaparım 4 gibi yerim diye... sonra çaycımız ofisin kapısını açtığı anda içimden borani geçti... dedim şöyle bi havuç yada kabak borani olsa... gerçi patlıcanda olabilir ama o yağlı oluyo dşye hayal kuruyodum tam... müdürüm sordu -fadime hanım yemekte ne var dedi... hatun başladı ıspanak borani... tavuk haşlama... anammmm dedim borani dedi... ben istiyorum dedim küçük bi kaseyi doldur hemen yiycem dedim... onunla birlikte haşlanmış etimi de yedim... ohh misler gibi... çok şükür bu öğünü de doyarak atlattım (hemde az dediğim et bana yine çok geldi) midem küçülüyo galiba benim ya... ama ben bu durumdan çok memnunum... :KK9::KK9::KK9::KK9:

Allah'ıımm ne kadar temiz kalbim var... Annem dün geceden bana et haşlamış baharatlamış koymuş çantama Allah ondan razı olsun... yoğurdumuda koymuş ama nasıl az göründü gözüme kesin doymam ben bununla dedim bari yoğurdu yemiyim ara öğün yaparım 4 gibi yerim diye... sonra çaycımız ofisin kapısını açtığı anda içimden borani geçti... dedim şöyle bi havuç yada kabak borani olsa... gerçi patlıcanda olabilir ama o yağlı oluyo dşye hayal kuruyodum tam... müdürüm sordu -fadime hanım yemekte ne var dedi... hatun başladı ıspanak borani... tavuk haşlama... anammmm dedim borani dedi... ben istiyorum dedim küçük bi kaseyi doldur hemen yiycem dedim... onunla birlikte haşlanmış etimi de yedim... ohh misler gibi... çok şükür bu öğünü de doyarak atlattım (hemde az dediğim et bana yine çok geldi) midem küçülüyo galiba benim ya... ama ben bu durumdan çok memnunum... :KK9::KK9::KK9::KK9:

afiyet bal şeker olsunnnnn :KK9:

afiyet olsun canım sana..oh ne güzel sevdiğin şeylerle doyurmuşsun karnını:21: ben hergün tavuk yemekten gıdaklıycam:KK9:

Son düzenleme:
X