Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dünde erkek arkımla bu konuyu konuştuk...
acaba 60'a kadar devam edebilcenmi dedi?
yoksa beyaz gömlek dar kot giyebildiğin 64-65 olduğunda bırakıcak mısın diye?:KK1:

uzun bir süre:) bende cvp veremedim :KK9: görces bakalım dedim sadece:KK9:

yok yok şimdi hesapladım.benim nisan 15 e kadar 60 'a inmem gerekiyor ki nerdeyse 1,5 ay var .diyelim ki verdim sonra güçlendirme evresi 160 gün daha ..eeeee cıxxx olmaz bir daha bu kadar eziyeti çekmemek adına eski kiloya dönmek yok..

bugün de +300..
regl olmama 1 hafta kaldı.. ondandır herhalde.. başka bi anlam veremiyorum, çünkü manyak gibi spor yapıyorum, sıfır kaçamak.. umarım regl olunca en azından eski kilomu görürüm..

oooo muhteşem bir duygu.müdürümüz ban kilodan dolayı çok takılırdı o :nazar:bile genç kız gibi oldun maşallh sakın bozma diyor...

ben zayıf sayılırdım 1 yıldır dikkat etmedim hamilelik lohusalık geçen arkadaşım şişko naber dedi hiç duymadığım bişey gözlerim doldu giyecek bir sürü şey var hiç oluyordu şimdi dar geliyorlar 1 ay sonra olacaklar inş çok hırslıyım şişko ne demek yaaaa daha yeni doğum yaptım bebeğim 4.5 aylık azıcık insaf sihirli değenek mi var elimde eski halime döniyim bi 6 ay geçeydide öyle başlasaydılar dimi ama

yok yok şimdi hesapladım.benim nisan 15 e kadar 60 'a inmem gerekiyor ki nerdeyse 1,5 ay var .diyelim ki verdim sonra güçlendirme evresi 160 gün daha ..eeeee cıxxx olmaz bir daha bu kadar eziyeti çekmemek adına eski kiloya dönmek yok..

hala vereceğime inanmıyor:KK70: bizim sorunumuz o:d
bende geçiştiryorum:d
10 martta ailemle tanışmaya gelecek:) ozamana kadar en azından 3,5 kilo daha vermek hedefim:)
nisanda da ben ailesiyle tanışıcam:) ozamana kadarda vermem lasım:KK70:
Mayısta da sözümüz var:KK16:

ama olay bunlar değil:KK70: temmuzda yeğenlerinin sünnet düğünü var:) ve ben sözlüsü olarak o kadar sülalenin içine ilk defa gireceğimden bu kadar inadım:KK70::KK70: bu kilolar gideceek:KK70::KK55:

hala vereceğime inanmıyor:d bizim sorunumuz o:d
10 martta ailemle tanışmaya gelecek:) ozamana kadar en azından 3,5 kilo daha vermek hedefim:)
nisanda da ben ailesiyle tanışıcam:) ozamana kadarda vermem lasım:d
mayısta da sözümüz var:KK16:

Ama olay bunlar değil:d temmuzda yeğenlerinin sünnet düğünü var:) ve ben sözlüsü olarak o kadar sülalenin içine ilk defa gireceğimden bu kadar inadım:d:d bu kilolar gideceek:d:KK55:

ben 4 şubatta başladım 10 hazirana kadar 13 kilo vericem inş 5 i gitti 8 i kaldı çok var daha siz kararlı olursanız olur ben kararlıyım hazirana ne varki 1 yıldır krallar gibi yedim eee şimdi tutma zamanı pişman olacağım bişey hiç yapmadım yapmayacağım inş canım tatlı isterse su içiyorum tarçınlı süt çok iyi geliyor

ama olay bunlar değil:KK70: temmuzda yeğenlerinin sünnet düğünü var:) ve ben sözlüsü olarak o kadar sülalenin içine ilk defa gireceğimden bu kadar inadım:KK70::KK70: bu kilolar gideceek:KK70::KK55:

eger dukana devam edip kaçamak yapmazsan istediğin kiloya temmuza kadar verirsin:KK3:ha gayret hepimiz yanındayız:KK1:

4 ayda alışır insan bu yeme tarzına sonrada alınmaz o hale gelip o bedeni bozmak için geçekten sapıtmak lazım yada benim gibi doğurmakkkk

canım 5 ay çok uzun bir süre değil mi?
doktora gittin mi?
normal mi yani doğumdan sonra regli olmamak?

canlarım günaydın ben doğum yapalı 8 ay oldu daha bende regl olmadım ama bazı anneler emzirmeye bağlı olarak regl olmuyorlar çünkü progestan hormonu fazla salgılanıyor süt olması için ondan dolayı olmuyoruzzz dr söylemişti :KK16:

Bu gazla kesin verirsin sen ne hırs yapmışın böle :KK9::KK9::KK9:

canlarım günaydın ben doğum yapalı 8 ay oldu daha bende regl olmadım ama bazı anneler emzirmeye bağlı olarak regl olmuyorlar çünkü progestan hormonu fazla salgılanıyor süt olması için ondan dolayı olmuyoruzzz dr söylemişti :KK16:
olsak nasıl rahat ederiz daha kolay kilo veririz dimi?

kızlarrr dün yine kuzenime gitmek zorunda kaldım başladı hemen ben hayatımda böyle saçma diyet görmedim zaten böyle zayıflanmaz doğum yaptığın için veremezsinki sen kilo sanki hollywood yıldızımısın dedi bana güleyimmi ağlayımmı bilemedim valla :KK15:

kızlarrr dün yine kuzenime gitmek zorunda kaldım başladı hemen ben hayatımda böyle saçma diyet görmedim zaten böyle zayıflanmaz doğum yaptığın için veremezsinki sen kilo sanki hollywood yıldızımısın dedi bana güleyimmi ağlayımmı bilemedim valla :KK15:

Kulaklarını tıkamakla yetin bence şekerim :KK34::KK34::KK34: Bizim işyerindeki bir bayanda pazar günü kahvaltı yapıyorduk ben iki yumurta aldım haşlanmış peynir jambon ve krebim vardı abartılı değildi bana dioki yumurtanın sarısı kilo aldırıyor...Tamam yağ var ama bir kaşık sıvı yağdaki kadar değil heralde dimi insanlar sırf moralini bozmaya uğraşıyor...Bu arada bu bayan da kilo vermek için uğraşıyor...4 kilo fazlası var kompleks yapmış durumda ben cevap bile vermedim sende öyle yap kaile almak bile hata bölelerini...

Sİnir oluyorum boyle insanlara. Gayet de guzel verirsin arkadasim. Üstelik dogum yaptığın icin daha kolay verirsin. Ben 30 kg verdim dogum ve sonrasında. Benim arkadasim 2 kere sezaryen oldu şimdi çok zayıf kilo almaya çalışıyor. Ama inadına dikkat et sen de. Bol bol su iç.

ama olay bunlar değil:KK70: temmuzda yeğenlerinin sünnet düğünü var:) ve ben sözlüsü olarak o kadar sülalenin içine ilk defa gireceğimden bu kadar inadım:KK70::KK70: bu kilolar gideceek:KK70::KK55:[/Q

benimkiside sana benzer bi konu kaynımın nişanı var nisanda herkesin önüne fok balığı gibi çıkmamak için inat ettimmm en azından nisana kadar 6 7 kg vermem lazım verirmiyimki acaba :KK5:

gül canım böyle youmlara:KK3:...sen kilo verince ve kuzenin verdiğin kiloları görünce yüzü nasıl olcak acaba merak ettim...seni motive etmesi gerekirken bu davranış niye ayrıca anlamadım biraz kıskançlık kokusu mu aldım ne :KK47:

Kulaklarını tıkamakla yetin bence şekerim :KK34::KK34::KK34: Bizim işyerindeki bir bayanda pazar günü kahvaltı yapıyorduk ben iki yumurta aldım haşlanmış peynir jambon ve krebim vardı abartılı değildi bana dioki yumurtanın sarısı kilo aldırıyor...Tamam yağ var ama bir kaşık sıvı yağdaki kadar değil heralde dimi insanlar sırf moralini bozmaya uğraşıyor...Bu arada bu bayan da kilo vermek için uğraşıyor...4 kilo fazlası var kompleks yapmış durumda ben cevap bile vermedim sende öyle yap kaile almak bile hata bölelerini...

zaten cevap bile vermedim ne diyeceğimi bilemedim resmen fesatlık ya valla ben olsam verirsin canım ha gayret derdim ki dedimde geçen sene kendisi 87 kiloyken bu sene 55 kg kendisi zayıfladı diye benim zayıflamamı istemiyor bu kadarıda fesatlık valla halbuki ben ne kadar destek olmuştum:KK50:

kızlarrr... ben bildiğiniz üzre bekarım... ama regl olmadığım yada olamadığımda deliririm çok asabi bişi olurum... iki gün gecikmesin sinir sistemim dağılır... nasıl dayanılır doğum sonrası regl olmama işine :KK50:

zaten cevap bile vermedim ne diyeceğimi bilemedim resmen fesatlık ya valla ben olsam verirsin canım ha gayret derdim ki dedimde geçen sene kendisi 87 kiloyken bu sene 55 kg kendisi zayıfladı diye benim zayıflamamı istemiyor bu kadarıda fesatlık valla halbuki ben ne kadar destek olmuştum:KK50:

İnsanlar senin kadar iyi niyetli değil de ondan...Aldırma boşver...

X