Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada herkese kocaman günaydınnn...dün eve gittim hala 68 lerdeyim biraz su, biraz wc derken 67 yi gördüm tekrar.ama bu sabah kalktığımda yüzük çıkmııyordu parmağımdan o kadar şişmişim yani.ama ben suyu çok azalttım bugünlerde...zaten böbrekler problemli....gideyim su içeyim tırstım yine:)))

Günaydın kızlar.
Dün harika geçti diyetim açısından.
Sabah Dukan krebi arasında domates, light labne ve hindi jambon
Öğlen 6 ızgara köfte ve salata
Ara light ayran
Akşam tavuk sote ve yoğurt

Kızlar nedir bu yengeç surimi ben ilk kez duyuyorum. :44:

afiyet olsun...yağ olmasın..:KK19:

bu arada herkese kocaman günaydınnn...dün eve gittim hala 68 lerdeyim biraz su, biraz wc derken 67 yi gördüm tekrar.ama bu sabah kalktığımda yüzük çıkmııyordu parmağımdan o kadar şişmişim yani.ama ben suyu çok azalttım bugünlerde...zaten böbrekler problemli....gideyim su içeyim tırstım yine:)))

Regl din dimi sende canım. Tartılma bitene kadar bence. Bende aynı dönemdeyim ve Perşembeye kadar tartılmıyorum.

afiyet olsun...yağ olmasın..:KK19:

Aminnnnn :KK19:

Ben işlerime döneyim ara ara uğrarım kızlar.

Günaydın dukanın fıstıkları:KK16: benim 3 gündür aynı kilom dün okadar da sıkı yaptım ama bugün daha da sıkı yapıcam zaten pro günümdeyim.neyse artıya geçmesinde sabitleye sabitleye gitsin razıyım :KK9: herkese bol eksili kaçamaksız moral motivasyon dolu bi gün diliyorum :KK8:

Kızlar hatırlarsanız hastanede yakınım var..bu yüzden bu dukanada başlamak istemiyordum işte..
bugün oraya gidicem belki bu gece hastanedede kalabilirim..
sanırım benim diyet alt üst olucak.elimden geldiğince dikkat edicem..
kendinize iyi bakın dikkat edin kaçamak yapmayın.
ve hastam için dua edin lütfen..
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa zaman sıhhatine kavuşur inşallah:KK16:

Birazcık güzel şeyler yazayım regliden önce 68 i görmüştüm ama şu an 70 lerdeyim ama ben moralimi bozmuyorum ve bırakmıyorum diyetimi 1-2 gün sonra ineceğini biliyorum...Montumun göbek kısmı bol gelmeye başladı..Baharlık bir montum var geçen sene göbekten sıkıyordu bu sene atmayı düşünüyordum sığmam artık diye onu denedim rahatlıkla oldu hatta azcık bol bile geldi...Ve en güzel kısma gelince eşim kucağına aldı beni ve bana sen geçekten kilo vermişin dedi. :KK16::KK16::KK16::KK16:

çok güzel ya tebrik ederim :KK9:

kızlar sitede var zaten ay takvimi ile ilgilenen bir arkadaşımız, aycangül.
ay takvimine göre saç bakım ve tüy alma tarihleri veriyor,bunun yanında belli zamanlarda ay takvimine göre kilo alma/verme hızlanıyormuş. örneğin okuduğuma göre ayın 22sinden sonra kilo almaya meyilli olacakmışız, o yüzden diyete daha dikkat edelim derim.

konuların linklerini merak edenler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

canım yaptın mı bu mis tarifi,merak ettim açıkçası akşam ben de mi denesem naapsam :KK55:
aromam yok ama tarcın koyarım olmadı.. :KK1:
yaptım cnm ama pek tahmin ettiğim gibi olmadı,sert kaldı biraz pek yencek gibi değil,mesleki teacherın muffinini yapıcam:KK56: ay takvimi linkleride iyi olmuş sağol enteresan gerçekten :44:

günaydın cnm,aman suyunu ihmal etme çok fazla protein tüketiyoruz yeterli su tüketilmedimi Allah korusun kötü sonuçlar doğurabiliyo gut hastalığına kadar yolu var onun için dikkat et kendine:KK16:

hımm nasıl anlatsam ne desem suçumu itiraf etsem :18:

18 şubat benm doğum günümdü, 1 gün önceden çok tembih ettm kendime 'bozmucam bozmucam ' diye ama nişanlım benm için pasta yapmış (maşallah ona :nazar:(:-) )
Durum böyle oluncada mecbur yemek zorunda kaldım..Sona bugünde arkadaşlar süpriz yapıp bide üstüne mesai oluca aç karnıma yine pasta girdi :26::26:

çok etkiler mi bilmiyorum(-ki etkiler ) ama umarım tekrar kilo almamışımdır şuan en çok onu düşünüyorum :KK50:

ohh afiyet olsun ....bundan sonra dikkat edersin hiç bişeycikler olmaz bozma moralini :KK1:

hımm nasıl anlatsam ne desem suçumu itiraf etsem :18:

18 şubat benm doğum günümdü, 1 gün önceden çok tembih ettm kendime 'bozmucam bozmucam ' diye ama nişanlım benm için pasta yapmış (maşallah ona :nazar:(:-) )
Durum böyle oluncada mecbur yemek zorunda kaldım..Sona bugünde arkadaşlar süpriz yapıp bide üstüne mesai oluca aç karnıma yine pasta girdi :26::26:

çok etkiler mi bilmiyorum(-ki etkiler ) ama umarım tekrar kilo almamışımdır şuan en çok onu düşünüyorum :KK50:

bozma moralini ..bundan sonra dikkat edersin bişeycikler olmaz

dün tartıda 68.8 i görünce bi hafta uraşcam artık diye düşünmüştüm. sabah baktım 68.2 çıktım. ay tekrar 67li rakamlara dönüyorum. ders alayım diye tickerımıda değiştirmedim. dün akşam sarımsaklı yoğurtlu karnıbaharımı yedim. eşimede kızartım. elllliimi bile sürmedim.

1 aydır giymediğim eteğimi giydim bu sabah. aaaaa bol geldi. bende çıkardım hemen. eskiden dar olduu için yukarı çıkan ama şimdi tam gelen eteğimi giydim. :KK52:

Kızlar hatırlarsanız hastanede yakınım var..bu yüzden bu dukanada başlamak istemiyordum işte..
bugün oraya gidicem belki bu gece hastanedede kalabilirim..
sanırım benim diyet alt üst olucak.elimden geldiğince dikkat edicem..
kendinize iyi bakın dikkat edin kaçamak yapmayın.
ve hastam için dua edin lütfen..

hastana acil şifalar diliyorurum

arkadaşlar hiç dikkat ettinizmi sanki benim saçlarım uzadı gibi

proteinde uzatırmış zaten
öğer öyleyse süper bişi.benim normelde hiç uzamaz gibi.
bir kesim veya boyayı aylar boyunca kullanabiliyorum :KK52:

dün tartıda 68.8 i görünce bi hafta uraşcam artık diye düşünmüştüm. sabah baktım 68.2 çıktım. ay tekrar 67li rakamlara dönüyorum. ders alayım diye tickerımıda değiştirmedim. dün akşam sarımsaklı yoğurtlu karnıbaharımı yedim. eşimede kızartım. elllliimi bile sürmedim.

1 aydır giymediğim eteğimi giydim bu sabah. aaaaa bol geldi. bende çıkardım hemen. eskiden dar olduu için yukarı çıkan ama şimdi tam gelen eteğimi giydim. :KK52:

veee sana kocamaaaan :nazar:

maaşşallaaahhhhh, darısı bize olsun inşşşaalllaaahhhh:KK1:

Dün bizim şekerpareyi deneyemedik çünkü akşam misafir geldi:KK43:
reglide oldum tatlı krizi üst seviyelerde:KK43:
baş ağrısı ve karın ağrısı da cabası... :KK43:

zor 3-4 gün beni bekliyor:KK43: :2:

buarada regli dönemimde yapılan sporun zararı olur mu?
perşembe günü spor salonu üyeliğim aktive oluyorda ona göre gidim?

Dün bizim şekerpareyi deneyemedik çünkü akşam misafir geldi:KK43:
reglide oldum tatlı krizi üst seviyelerde:KK43:
baş ağrısı ve karın ağrısı da cabası... :KK43:

zor 3-4 gün beni bekliyor:KK43: :2:

buarada regli dönemimde yapılan sporun zararı olur mu?
perşembe günü spor salonu üyeliğim aktive oluyorda ona göre gidim?

normalinden fazla hareket ediceğinden fazla kanaman olabilir.. fakat regl dönemi metabolizmanın en hızlı çalıştığı dönem... ne kadar spor o kadar yağ yakımı yani :KK34: tabi bu fazlaca eksileri regl sonrası 4 yada 5. gün görebilrisin...

Son düzenleme:
X