Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar günaydınlar :) Gununuz cok guzel olsun :)

Ben dun hem kabızlıgım gıtsın hem de tadı boyle mayhos mayhos tadını cok sevdıgım ıcın bır suru gojı berry yedım

Ve bunun etkısının cok buyuk oldugunu anladım ve neden kılo vermenın durdugu gunlerde gojı berry yemegı kesın dendıgının cunku sadece 100 gr verebıldım kı dun spor yaptım. Hem de kabızlıgım da gıtmedı o kadar gojı berry e ragmen Bugun eczaneden tavsiye edılen kabızlık hapını almayı dusunuyorum cunku bugun 6. gun ve tuvalette tık yok :)

O yuzden bugunu de atak yapıp yarın seyire baslamaya karar verdim :)

Hepınızı opuyorum; ve geri kalan gunlerımız ıcın hepımıze sabır :)

Son düzenleme:
vermen gereken kilo 10 dan az atak süresini 5 gün yapman yeterli atak süresini çok uzun tutmak izlenimlerime göre çok birşey değiştirmiyor sonuçta bünye atakda ne kadar atacaksa ilk etapda atıyor seyirde vermeye devam ediyorsun zaten gojiyide atak evresi boyunca günlük 1 kaşık tüketme hakkın var duraganlık olduğu dönemlerdede bırakmak lazım bununda etkisi bünyeden bünyeye değişiyor anladığım kadarıyla bende işe yaramıştı ben kabızlık için ilk günler yarım şişe sodaya sıcak su katıp sabah uyanınca birde yatmadan önce içtim sonra eucarbon içtim birkaç kez kısa sürede goji yedim 3. haftaya geldiğimde normale döndü meraklanma seninde dönecektir

dün seyir gunumdu çok sebze yedım patlıcan falan bugun 100 gr artmıs tıckerıde yenılemek gelmıyor ıcımden 64.4 oldum bugün atak günüm ptesıye 3 gun kaldı ben hala 63.9 bıle goremedım.haftada bır kılo seyrımden şaşmak ıstemıyorum ama kahvaltıda da bır tane sosis yemekten durduramadım kendımı jambonu sevmediğimden. 1 sosis saf proteını çok bozar mı kızlar

Jambonla ne kadar farkı olabilir ki sosisin.Bence takılma o kadar.

çok takılma bence çok etkisi olmaz sabahın ilk saatlerinde moralini bozma bişey olmaz o kadardan

Son düzenleme:
çok takılma bence çok etkisi olmaz sabahın ilk saatlerinde moralini bozma bişey olmaz o kadardan

teşekkürler zaten ne zaman sıkılsam foruma yazıyorum hele senın yazıların beni motive ediyor senin nasıl güçlendirmeye geçtin mi güçlendirme içinde ayrı bır tıckermı yapsak bende sımdıden guclendırme sayfalarını okuyorum kıtabın motıve olayım dıye hazıranda ınsallah ama sonbahara kadar guclendırme surecegınden bırbırımıze destek olmalıyız

benim artık son 500 gr herhalde haftaya geçerim güçlendirmeye arada birşeyler kaçırmassam ticker ı ben birkaç kez yapmaya çalıştım olmadı sonrada uğraşmadım birara bakıp yapmak lazım aslında en azından kimin alıp kimin almadığını görebiliriz geçen gün yabancı bir forum sitesinde bir bayan konu açmış güçlendirmeyle ilgili resimlerini falan koymuş güçlendirmede de kilo vermeye devam etmiş tabi alanlarda var onlarda yazmış ben çok merak ediyorum ne olacak ne bitecek ben şuana dek çok spor yapmadım güçlendirmeye sporda eklersem devam edermi verme merak ediyorum aslında şuan hedefin 2.5 kilo altındayım 500 daha versem 3 kilo altında olacağım birara 55 e inmeyi düşünmüştüm ama 57 de bırakacağım belki güçlendirmede 2 kilo veririm sporu ekleyerek 57 olursam 11800 vermiş olacağım toplamda 118 gün güçlendirme olacak off çok merak ediyorum ne olacak ama ben almayacağıma inanıyorum diyorum ki dediği gibi kiloları verdiysek aynı şekilde koruyabiliriz burda yazmak beni de çok motive ediyor kilo verenleri gördükçe çok seviniyorum inşallah hepimiz arzumuza ulaşırız

tamam bende itiraf ediyorum dun oglen iki tane cikolatali biskuvi yedim,aksamda esimin teklifini geri cevirmeyip bir top light dondurma yedim..kendime cok kizdim bugun:95: birazdan spora gidecegim orada acisini cikartacagim artik.Kizdigim nokta o kadar spor yapacagim dun yarisi dun yediklerime gidecek..

slm valla aynı kabızlık sorunu bendede var tık yok normalde adet gunlerımde cır cır olurdum otamatıkman dun oldum adet hala tık yok kojı bende yıyorum ac karnına ama bunyeden bunyeye degıdıyor demek bende oda fayda etmedı bu eczaneden alacagın ılcanın adını yazarmısın bırımı avsıye ettı olmazsa bende alıyım

ne güzel ben bu hafta ıyıce cozuttum o yüzden hiç yamak gelmiyo foruma içimden neyse regil dönemi krizine tutuldum ama önümüzdeki hafta toparlıcam kendimi allahtam 1 kilodan az geri dönüş yaşadım moral oldu o kaymaklı fıstıklı katmerden sonra mucize az artış olması ama bu ay bu iş bitecek toplıcam kendimi etrafımdaki insanlar kafamı karıstırıyor cok zayıflamışsın bu kiloda kal diyorlar yüzüm çökmüş oysaki hetefime 4 kilo var napsam bilemedim

bana ta 64 lerden beri aynı şeyi söylüyorlar kal böyle çok oldu ama benim kilo almadan önceki halim oratalama 56 olduğu için çok takmadım eski halime dönmek istedim insanların gözü kiloya alıştığından sanırım birden inince çok geliyor gözlerine sonuçta senin nasıl hissettiğin önemli

4 kilo daha eksik hissetmek istiyorum

kızlar doğa'dan kayısılı form çay var onu denediniz mi?ben de o işe yarıyor gerçi goji berry'e başladıktan sonra gerek kalmadı o çaylara ama olsun zor durumlarda ben de sahiden işe yarıyor.Tabi içinde sinameki olduğu için uzun süre kullanılmaması gerekiyormuş.uzun süreli kullanımlardan sonra bağırsak tembelliğine neden oluyormuş ve artık ilaç falan da işe yaramıyormuş o yüzden çok zor durumda kalmadıkça içmiyorum ben

bende ıdeal kilo 61 diyor dukan ama bende 60 ıstıyorum hatta 58 olsa ama ınsanlar çökersin şimdi bile iyi diyorlar.bende spor yapmadım dogru dürüst bu ay spor eklemelıyım hele guclendırme evresınde sporla sıkılassak dahada ınce görünürüz. dedıgın gıbı guclendırmede sporla kılo vermesekte beden olarak ıncelebılırız.sen basla guclendırmeye bu ay sonu umarım bende sana yetısırım .guclendırmede spor yaparız bol bol ama ınan hıc canım ıstemıyor.sporsuz verıyorum dıye şımarıorum.ama buda vücudum sıkı olmaz dıye endişelendiriyor. dukanın son sayfalarındaki hareketlere baslamayı ve ozellıkle guclendırmede uygulamayı düşünüyorum

Harikasın valla durumu süper özetlemişsin bizde dün sahibinden com daki bulgaristan dan getiren kişiden aldık. ben daha önceden Ceren hanımdan orijinal Dukan almıştım.Bulgaristan dan gelen bayağı benziyor ama pakette Bulgarca yazdığı için tam nedir onu anlayamadık.

gerçekten lütfen bizi bırakma ssoleil Dukan'a çok hakimsin sen bak bizim yolumuz uzun güçlendirme evresinde de yazmaya vebizleri moitive etmeye devam et, hatta sen Dukan Turkey 'yi kur :)))

Benimde 37 günde 9 kg oldu hala vermem gereken yaklaşık bir 30-35 kg var.
1+1 yapıyorum ve gerçekten sebzeli günlerde kilo verilmiyor pek. Ama bende hiç hareket yok. Eğer hareket yapabilmiş olsaydım günde yarım saat yürüyüş mesela verdiğim kilo 11-12 civarı olurdu. Allahtan kabızlık problemi çekmiyorum. Yulaf ve goji bu konuda etkili bence.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

inşallah biran önce yetişirsin ben spor yapmak istiyorum aslında evde aletlerde var ama ben ne zaman yapmaya kalksam kızım mızırdanmaya başlıyor uyuyuncada yemek falan sabah o uyurken yapacağım artık bir fırsat yaratmam lazım sporsuz vermekte gevşetiyo tabi oda bir gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…