Hadi ya dukanın dediği gibi balona iğneyi batırdim desene.neyseki az yemiştim dengelerimOnuda.yarın 3.günüm şuan başım dönüyo hemen uyumak istiyorum.
bugünü atlattıktan sonra sorun olmaz zaten inaşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya dukanın dediği gibi balona iğneyi batırdim desene.neyseki az yemiştim dengelerimOnuda.yarın 3.günüm şuan başım dönüyo hemen uyumak istiyorum.
Kızlar günaydınlar :) Gununuz cok guzel olsun :)
Ben dun hem kabızlıgım gıtsın hem de tadı boyle mayhos mayhos tadını cok sevdıgım ıcın bır suru gojı berry yedım
Ve bunun etkısının cok buyuk oldugunu anladım ve neden kılo vermenın durdugu gunlerde gojı berry yemegı kesın dendıgının cunku sadece 100 gr verebıldım kı dun spor yaptım. Hem de kabızlıgım da gıtmedı o kadar gojı berry e ragmen Bugun eczaneden tavsiye edılen kabızlık hapını almayı dusunuyorum cunku bugun 6. gun ve tuvalette tık yok :)
O yuzden bugunu de atak yapıp yarın seyire baslamaya karar verdim :)
Hepınızı opuyorum; ve geri kalan gunlerımız ıcın hepımıze sabır :)
dün seyir gunumdu çok sebze yedım patlıcan falan bugun 100 gr artmıs tıckerıde yenılemek gelmıyor ıcımden 64.4 oldum bugün atak günüm ptesıye 3 gun kaldı ben hala 63.9 bıle goremedım.haftada bır kılo seyrımden şaşmak ıstemıyorum ama kahvaltıda da bır tane sosis yemekten durduramadım kendımı jambonu sevmediğimden. 1 sosis saf proteını çok bozar mı kızlar
dün seyir gunumdu çok sebze yedım patlıcan falan bugun 100 gr artmıs tıckerıde yenılemek gelmıyor ıcımden 64.4 oldum bugün atak günüm ptesıye 3 gun kaldı ben hala 63.9 bıle goremedım.haftada bır kılo seyrımden şaşmak ıstemıyorum ama kahvaltıda da bır tane sosis yemekten durduramadım kendımı jambonu sevmediğimden. 1 sosis saf proteını çok bozar mı kızlar
çok takılma bence çok etkisi olmaz sabahın ilk saatlerinde moralini bozma bişey olmaz o kadardan
teşekkürler zaten ne zaman sıkılsam foruma yazıyorum hele senın yazıların beni motive ediyor senin nasıl güçlendirmeye geçtin mi güçlendirme içinde ayrı bır tıckermı yapsak bende sımdıden guclendırme sayfalarını okuyorum kıtabın motıve olayım dıye hazıranda ınsallah ama sonbahara kadar guclendırme surecegınden bırbırımıze destek olmalıyız
Kızlar günaydınlar :) Gununuz cok guzel olsun :)
Ben dun hem kabızlıgım gıtsın hem de tadı boyle mayhos mayhos tadını cok sevdıgım ıcın bır suru gojı berry yedım
Ve bunun etkısının cok buyuk oldugunu anladım ve neden kılo vermenın durdugu gunlerde gojı berry yemegı kesın dendıgının cunku sadece 100 gr verebıldım kı dun spor yaptım. Hem de kabızlıgım da gıtmedı o kadar gojı berry e ragmen Bugun eczaneden tavsiye edılen kabızlık hapını almayı dusunuyorum cunku bugun 6. gun ve tuvalette tık yok :)
O yuzden bugunu de atak yapıp yarın seyire baslamaya karar verdim :)
Hepınızı opuyorum; ve geri kalan gunlerımız ıcın hepımıze sabır :)
benim artık son 500 gr herhalde haftaya geçerim güçlendirmeye arada birşeyler kaçırmassam ticker ı ben birkaç kez yapmaya çalıştım olmadı sonrada uğraşmadım birara bakıp yapmak lazım aslında en azından kimin alıp kimin almadığını görebiliriz geçen gün yabancı bir forum sitesinde bir bayan konu açmış güçlendirmeyle ilgili resimlerini falan koymuş güçlendirmede de kilo vermeye devam etmiş tabi alanlarda var onlarda yazmış ben çok merak ediyorum ne olacak ne bitecek ben şuana dek çok spor yapmadım güçlendirmeye sporda eklersem devam edermi verme merak ediyorum aslında şuan hedefin 2.5 kilo altındayım 500 daha versem 3 kilo altında olacağım birara 55 e inmeyi düşünmüştüm ama 57 de bırakacağım belki güçlendirmede 2 kilo veririm sporu ekleyerek 57 olursam 11800 vermiş olacağım toplamda 118 gün güçlendirme olacak off çok merak ediyorum ne olacak ama ben almayacağıma inanıyorum diyorum ki dediği gibi kiloları verdiysek aynı şekilde koruyabiliriz burda yazmak beni de çok motive ediyor kilo verenleri gördükçe çok seviniyorum inşallah hepimiz arzumuza ulaşırız
ne güzel ben bu hafta ıyıce cozuttum o yüzden hiç yamak gelmiyo foruma içimden neyse regil dönemi krizine tutuldum ama önümüzdeki hafta toparlıcam kendimi allahtam 1 kilodan az geri dönüş yaşadım moral oldu o kaymaklı fıstıklı katmerden sonra mucize az artış olması ama bu ay bu iş bitecek toplıcam kendimi etrafımdaki insanlar kafamı karıstırıyor cok zayıflamışsın bu kiloda kal diyorlar yüzüm çökmüş oysaki hetefime 4 kilo var napsam bilemedim
bana ta 64 lerden beri aynı şeyi söylüyorlar kal böyle çok oldu ama benim kilo almadan önceki halim oratalama 56 olduğu için çok takmadım eski halime dönmek istedim insanların gözü kiloya alıştığından sanırım birden inince çok geliyor gözlerine sonuçta senin nasıl hissettiğin önemli
slm valla aynı kabızlık sorunu bendede var tık yok normalde adet gunlerımde cır cır olurdum otamatıkman dun oldum adet hala tık yok kojı bende yıyorum ac karnına ama bunyeden bunyeye degıdıyor demek bende oda fayda etmedı bu eczaneden alacagın ılcanın adını yazarmısın bırımı avsıye ettı olmazsa bende alıyım
benim artık son 500 gr herhalde haftaya geçerim güçlendirmeye arada birşeyler kaçırmassam ticker ı ben birkaç kez yapmaya çalıştım olmadı sonrada uğraşmadım birara bakıp yapmak lazım aslında en azından kimin alıp kimin almadığını görebiliriz geçen gün yabancı bir forum sitesinde bir bayan konu açmış güçlendirmeyle ilgili resimlerini falan koymuş güçlendirmede de kilo vermeye devam etmiş tabi alanlarda var onlarda yazmış ben çok merak ediyorum ne olacak ne bitecek ben şuana dek çok spor yapmadım güçlendirmeye sporda eklersem devam edermi verme merak ediyorum aslında şuan hedefin 2.5 kilo altındayım 500 daha versem 3 kilo altında olacağım birara 55 e inmeyi düşünmüştüm ama 57 de bırakacağım belki güçlendirmede 2 kilo veririm sporu ekleyerek 57 olursam 11800 vermiş olacağım toplamda 118 gün güçlendirme olacak off çok merak ediyorum ne olacak ama ben almayacağıma inanıyorum diyorum ki dediği gibi kiloları verdiysek aynı şekilde koruyabiliriz burda yazmak beni de çok motive ediyor kilo verenleri gördükçe çok seviniyorum inşallah hepimiz arzumuza ulaşırız
dr bana daha önce doğumdan sonra eucarbon vermişti çok zorda kalınca eucarbon alırsın eczaneden ilk günler ben arada bir eucarbon kullanmıştım yemeklerden önce 2 tane 3 . haftaya girince otomatikmen normale döndü vücut rossmana kepek gelmiş gebze şubesinden temin edebilirsin gitme ihtimalin yoksa telefonla bilgi veriyorlar çongardaki filizdeki zencefildeki camp34deki (camp34 deki hariç hepsini aldım oda resminden belli zaten ) kepekler aradığımız değil hepsini aldım ben iyi bari 1 paket kalmış onu alabilmişsin ben ilk günler her gördüğümden epey alıyordum
bende ıdeal kilo 61 diyor dukan ama bende 60 ıstıyorum hatta 58 olsa ama ınsanlar çökersin şimdi bile iyi diyorlar.bende spor yapmadım dogru dürüst bu ay spor eklemelıyım hele guclendırme evresınde sporla sıkılassak dahada ınce görünürüz. dedıgın gıbı guclendırmede sporla kılo vermesekte beden olarak ıncelebılırız.sen basla guclendırmeye bu ay sonu umarım bende sana yetısırım .guclendırmede spor yaparız bol bol ama ınan hıc canım ıstemıyor.sporsuz verıyorum dıye şımarıorum.ama buda vücudum sıkı olmaz dıye endişelendiriyor. dukanın son sayfalarındaki hareketlere baslamayı ve ozellıkle guclendırmede uygulamayı düşünüyorum