- 10 Mart 2011
- 864
- 403
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın valla durumu süper özetlemişsin bizde dün sahibinden com daki bulgaristan dan getiren kişiden aldık. ben daha önceden Ceren hanımdan orijinal Dukan almıştım.Bulgaristan dan gelen bayağı benziyor ama pakette Bulgarca yazdığı için tam nedir onu anlayamadık.
gerçekten lütfen bizi bırakma ssoleil Dukan'a çok hakimsin sen bak bizim yolumuz uzun güçlendirme evresinde de yazmaya vebizleri moitive etmeye devam et, hatta sen Dukan Turkey 'yi kur :)))
4 kilo daha eksik hissetmek istiyorum
bende ıdeal kilo 61 diyor dukan ama bende 60 ıstıyorum hatta 58 olsa ama ınsanlar çökersin şimdi bile iyi diyorlar.bende spor yapmadım dogru dürüst bu ay spor eklemelıyım hele guclendırme evresınde sporla sıkılassak dahada ınce görünürüz. dedıgın gıbı guclendırmede sporla kılo vermesekte beden olarak ıncelebılırız.sen basla guclendırmeye bu ay sonu umarım bende sana yetısırım .guclendırmede spor yaparız bol bol ama ınan hıc canım ıstemıyor.sporsuz verıyorum dıye şımarıorum.ama buda vücudum sıkı olmaz dıye endişelendiriyor. dukanın son sayfalarındaki hareketlere baslamayı ve ozellıkle guclendırmede uygulamayı düşünüyorum
Harikasın valla durumu süper özetlemişsin bizde dün sahibinden com daki bulgaristan dan getiren kişiden aldık. ben daha önceden Ceren hanımdan orijinal Dukan almıştım.Bulgaristan dan gelen bayağı benziyor ama pakette Bulgarca yazdığı için tam nedir onu anlayamadık.
o zaman devam aslında sıksan biraz bu ay geçersin belkide 3. evreye
vayy sen 86 danmı dustun o kılolara harıkasın valla ne kadar zamanda verdın bu kıloları
Gerçekten işe yarıyor mu yaa?Kitabını aldım ben ama denemedim daha sonunda hüsrana uğramak istemiyorum..
Dün ilk protein günümü tamamladım. Çok şükür henüz kilo almadım. Güçlendirme evresi çok rahat geçiyor. Size tavsiyem mümkün olduğunca az kaçamak yapın hatta benim gibi hiç yapmayın ve bir an önce güçlendirmeye geçin. :) ssoleil geçiyor. :)) inşallah hep birlikte bu diyeti tamamlayıp yeni kilolarımızı koruyacağız.
evet okudummm ve şaşırdım.Pazartesi başlıyorum bende hemen.Teşekkürleeerrkesinlikle işe yarıyor önceki sayfalara göz atarsan günlük yazdık yaşadıklarımızı
3 mile leslie yaptım yansın yağlar bi saatlik yürüyüşlerle bakalım azalma görecek miyim :26:
evet okudummm ve şaşırdım.Pazartesi başlıyorum bende hemen.Teşekkürleeerr
leslie ne demek
Merhaba arkadaşlar. Aranıza ben de katıldım. :) 2 gündür forumu okuyorum. en baştan başladım
266.sayfadayım. Ancak üyeliğim yeni aktifleştirildiği için yeni yazıyorum.hepinizi tanıyor sayılırım :)
Dukan diyetine dün başladım. Atak evresini 10 gün yapıcam. zaten 10 gündür başka bir diyet yapıyordum. Öğrenciyim. Tartım olmadığı için tartılamamştım 12 gündür.84 kiloydum. Bugün tartılma fırsatım oldu.79 kilo olmuşum. 79kilo ile başladım sayalım. hedefim en az 65. Hayatımın hiçbir evresinde zayıf olmadım zaten 5,5 kilo doğan bir bebekten ne beklenir değil mi :) diyet yapma girişimlerim olmuştu ama çok ta sadık kaldım diyemem. 25nisanda 1,5senelik erkek arkadaşımın beni terketmesiyle zayıflama kararı aldım ne hikmetse. :) Kitabım da bugün geldi. light yoğurt süt kullanıyorum. yulaf kepeğim yok tabiki de. (Bursa'dayım bildiğiniz bir yer varsa lütfen yardımcı olun) haşlanmış tavuk göğsü tavuk ciğeri yiyorum. yarın balık alıcam :) 1,5litre su da içiyorum. 2 gündür de 25dakika 5,5 kilometre hız ile yürüyorum. Meyveye taparım ve karpuz çıksın diye dört gözle beklediğim için zamanlamam biraz yanlış oldu sanırım. Yine de çabalicam. Bu diyete çok inandım. Tanıdığım 2 doktor bu diyet sayesinde 2-3 ay içerisinde incecik olmuşlar. Böyle duydum adını da.
Kendimi kısaca böyle anlattım. Umarım beni de aranıza alırsınız. Hepinize sağlıklı kilo vermeler...:)