• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok su içmeme konusunda emin misin?Çünkü duraklama oldukça suyu artırın deniliyor genelde.
Ben hergün en az 2 içiyorum da yanlış ı yapıyorum acaba.Arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz?

Valla bende kitap yok ama hangi diyet olursa olsun muhakkak bol su icin diyorlar..ben 3lt su iciyorum +750 ml yesil cay toplamda.

ilk başlarda kilolar hızlı hızlı gidince epey gaza geliyor insan istiyorki hep öyle gitsin tabi bazı noktalarda vücut dukanında dediği gibi depolarından kullandığını farkedip direniyor ben şaşrıtmak mı lazım diye hafta sonu önüme geleni yemiştim pazt sabah 60.3 e fırlamıştım dün sabah itibariyle :nazar:57.9 a indim :D nisan ayı boyunca doğru düzgün kilo veremedim ama bu ay hızlandı tekrar hazır hızlanmışken 900 gr mıda verip 3. evreye geçecegim ilk hedef 60 dı zaten 3 kilo altına inmiş olacağım 55 e zorlayacaktım ama artık kasmıycam vücut diyete alıştı iyice zaten şuanki kilomda çok iyi istediğime kavuştum çoktan çok istersem sonbaharda 2 kg için yine yaparım artık kaçamak yaptığınız zamanlarda diyetin gidişini bozmadan devam ederseniz birkaç gün içinde aldıklarınız geri gidiyor hatta bazen ertesi gün bile iniyor tartı belkide bu hafta sonu yediklerimden hiç pişmanlık duymayıp kendimi kasmadığımdan fazlasıyla attım üstümden canınız çok tatlı istediğinde süte yağı azaltılmış kakao ekleyip içebilirsiniz ben öyle yapıyorum yeni başlayan herkese hızlı kilo vermeler diliyorum :)

bende senin gibi yapıyorum beyin gücüde önemli veremiyorum diye takıldığında vücududa etkiliyor o yüzden bende form cayı ertesı gun dıkkat etmelerle arada aldıklarımı verebılecegıme artık eskı kılolarıma fırlamayacagıma ınanmaya başladım.ama kızlar lıght pudıng dr oetker ın mutlaka tatlı krızıne cözüm yağ oranı 0.4 civarındaydı.karbonhıdratı 12 ama zaten 30 a kadar ıznımız var dıger seylerden kısıp yenılebılrı hemde tartıyı etkılemedı bende. tadıda çok güzel.senın adına çok sevındım umarım bende su 5 kıloyu verecegım hazıranda bende güçlendirmeye geçeceğim

Kızlar herkese gunaydın;

Sabah kalktım tartıldım; 62,2 kg olmusum yani 1,8 kg gitmiş 4 günde; sizce bu kilo iyi midir?

4 gundur tuvalete cıkamadıgım ıcın sabah kahvaltıdan once gojı berry yedım umarım ıyı gelır :(

Kızlar bır de bugun yerımden kıpırdayamıyorum o kadar halsızım sızce bu dıyetle ılgısı var mı ben olmaz dıyorum cunku sonucta et sut yogurt nıye gucsuzlestırsın kı benı.

Son düzenleme:
Bir de kızlarr :) yulaf kepegı bulamadım tabıı dun o kadar yere gırdım cıktım ben de kabızlık olayını gıdersın dıye bugday kepegı aldım; sabah kahvaltısı ıcın 1 yemek kasıgı bugday kepegı, 2 yemek kasıgı sut ve ıcıne lor peynırı koyarak tavada krep gıbı yapayım dedım bıraz yapıstı ama ben tadını sevdım :)

Kızlar, 5. Gün ve hala kilo almadım. Bugun protein perşembesi. Çok dikkat ediyorum. Ancak güçlendirme evresine geçtiğimden beri diyet bitmiş gibi hissediyorum. Hiç zorlayıcı değil. Siz de inşallah bir an önce hedefinize ulaşırsınız.

kızlaaaar dün sebze günüm olazsına ve adet dönemim henüz bitmemiş olmasına rağmen 400 gr gitmiş. bugün 60.9 da olsaa 61'in altına inmiş bulunuyorum:64::64::64::64:artık 50'leri görsem nasıl mutlu olucam anlatamam:66::66::66:artık alışveriş yapmak istiyorummm:66::66::66::66:

Son düzenleme:
şöyle düşün hangi diyetle 4 günde bu kadar kilo verebilirdin bence gayet güzel herkes farklı veriyor üstelik senin kilonda fazla değil kilo fazlası çok olan daha çok veriyor çevremdeki gözlenimim bu yönde halsizliğe gelince çoğumuzda benzeri tepkiler oldu kısa sürede geçiyor sonuçta vücuttan karbonhidratı şekeri falan kestin vücut alışık olmadığı bir beslenme şekliyle karşı karşıya hiç moralini bozma geçecek

Kızlar herkese gunaydın;

Sabah kalktım tartıldım; 62,2 kg olmusum yani 1,8 kg gitmiş 4 günde; sizce bu kilo iyi midir?

4 gundur tuvalete cıkamadıgım ıcın sabah kahvaltıdan once gojı berry yedım umarım ıyı gelır :(

Kızlar bır de bugun yerımden kıpırdayamıyorum o kadar halsızım sızce bu dıyetle ılgısı var mı ben olmaz dıyorum cunku sonucta et sut yogurt nıye gucsuzlestırsın kı benı.

Bir kac birsey;sabah bir bardak suya yarim limon sıkip ictiginizde.yarim saat sonra siskinlik,odem ve gaz gibi butun sorunlarinizdan kurtuluyorsunuz..Ayrica Dr.Adnan Sarac'in 15-16 dal maydanoz ve yine yarim limon suyu bir bardak icme suyunu blendirda iyice cekip ictiginizde metabolizmanin daha hizli calisacagini 3-4 gun sonrada saclarinzda ve cildinizde parlaklik,canlilik olacagini soyledi.Ben 1+1 de sebze gunlerinde bu karisimi icecegim(suzmeden icilmesi gerekiyormus)
Seyir doneminde hic kilo vermedim ben :31: ustelik 54'ten 55 olmusum..tamam vucudum kuculuyor,belim 4 cm inceldi ama tartida daha bir numara yok..sanirim fazla spor yaptigim icin kemiklerim agirlasiyor.

ben atakla başladım maydanoz limona az miktarda olunca tatlandırmak için kullanılabiliyor her sabah içiyorum:28:

slm kızlar sızlr kacar kılo verdınız toplamda

canım ben 16 martta başladım bu diyete 5 günlük atak dönemimde toplam 4 kg verdim 21 martta güçlendirmeye geçtim ve toplamda 5.6 kg'da seyir evresinde verdim.bugün seyirdeki 46. günüm eğer 21 mayıs'ta istediğim kiloya ulaşmış olursam toplam 2 ay seyir ve 5 gün atak yapmış olucam
herkese kolay gelsin

Son düzenleme:
Tebrik ediyorum arkadaslar cok guzel kilolar vermisssiniz.. Peki diyete baslamadan once Dukan' in sitesinden hedef kilonuza su tarihte ulasicaksiniz diye gisteren cizelgelemeyi yapmismiydiniz?? Cizelgelemeyi yapan arkadaslar ordaki hesaplamayla gore nasil gitti diyetiniz?

Tebrik ediyorum arkadaslar cok guzel kilolar vermisssiniz.. Peki diyete baslamadan once Dukan' in sitesinden hedef kilonuza su tarihte ulasicaksiniz diye gisteren cizelgelemeyi yapmismiydiniz?? Cizelgelemeyi yapan arkadaslar ordaki hesaplamayla gore nasil gitti diyetiniz?

dukan'a göre benim hedef kilom 59 olmalıymış ama ben 58'i hedefeledim.ayrıca atak için bana 3 gün demişti ama ben 5 gün yaptım:1:ve gene dukan hocamız benim hiç kaçamak yapmadan 2 mayısta hedefime ulaşabileceğimi söylemişti ama benim aralarda kaçamaklarım(abartılı kaçamaklarım:9::9::9:) olduğu için hala hedef kiloma ulaşmış değilim.ama eğer kaçamaklarım olmasaydı ve hedef kilom 59 olsaydı ve dukanın dediği gibi yürüyüşlerimi de yapabilseydim(hiç spor yapmadım) eminim dediği tarihte güçlendirmeye geçebilirdim şimdilik hala seyirle diyetime devam ediyorum.

slm bıze dun bılgı verecktın fıyat arastırması yapacagım demıstın ne oldu haberını beklıyoruz
Oyle soylemistim degil mi:91:yalniz birseyi atlamisim bugun kepek almaya gittim sadece 5 paket kalmis onumuzde ki hafta sanirim istedigim sayida gelecek..ben mayisin 20 si gibi bir koli gonderecegim aklimda ki plan o (cok pahali olursa gondermem zaten yazmistim)isteyen istanbul'dan alir ok.

Kızlar selam;

Bugun zencefil aktarın rumeli cad şişli deki şubesine gittim ve son kalan 1 adet yulaf kepeğini alabilmeyi başardım.

Ordaki adam telefonunu verdi, getireceğiz yine dedi. Aldığım ürün una çok benziyor. Açıkçası yula unu ile karıştırmışlar mı diye şüphe etmedim değil.

hep aynı şey işte bende ne zamandır diyet yapıyorum herkes aman ne olacak sanki şunu yesen bi şey olmaz ye ye diye sıkıştırıyo ama fark oluyo işte o kaçamaklarla dayanmak lazım inşallah zorluk çekmezsin yarın da sonraki zamanlarda da :34:

dayanabildigim kadar dayanıyorum.Bugün eğitimde kuzu tandır vardı yağsız taraflarından yedim akşamada tavuk sis yersem yanlış bir menü seçmiş olurmuyum.

Back