Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba...
Ben hiç kaçamak yapmadım(tatlı-karbonhidrat olarak yani,arada hafif yağlı et yedim tavuk but ya da normal kıymadan kofte gibi...)Bugün atak doneminin 9.günündeyim.Sabah sadece 1.5 kilo verdiğimi gördüm.Bana az geldi...Genelde insanlar 5 günde 3-4 kilo veriyorlar....Sizce sebebi ne olabilir?
Yine de azimle devam ediyorum.Cumartesi 1+1 e başlıyorum inşallah...
Bu arada kitapta 2+0 ya da 2+5 in alt kısmı daha kilolu bayanlar için ideal olduğu yazıyor...Deneyen var mı?:26:

bir de kızlar bu dıyette ılk 2 evreyı atlattıktan sonra güçlendirme evresini ve koruma evresini , yanı son iki evreyı uygulamayan var mı ? uygulamazsak tekrardan gerı mı alınır kılolar ?
bende yapmak ıstıyorum da bu dıyetı

Son düzenleme:
4 aşamayıda yapman gerekiyor fazlasıyla alırsın kiloları dukanda yazmış bunu zaten kaçamak yaptığımızda bile aldığımıza göre ben kesin alınacağını düşünüyorum zaten hangi diyeti yaparsan yap koruma diyeti uygulamassan kilolar geri gelir

rossmannı aradım kepek gelmiş arkadaşın söylediği gibi 2 çeşit varmış biri 4 küsür biride 6 küsür küsüratlarını unuttum aradaki fiyat farkı marka farkındanmış kargoyla parasını yollarsanız aynı şekilde kargoyla adresinize yolluyorlarmış online satışları olmadığı için havale kabul etmiyorlarmış bu şekilde alan çokmuş rosmandan kepek alan arkadaş mümkünse hangi markayı aldığını yazarmı tabi varsa resminide eklerse çok iyi olur ben yarın olmassa cumartesi bir şekilde gidip alacağım sizden önce alırsam yazarım nasıl olduğunu gebze şubesinde var istanbulda oturanlar imkan varsa gidip alabilirsiniz

aldığın ürün aradığımız ürün değil bende almıştım tadı iyi ama gerçek kepekle alakası yok unla karışık kepek çongarın sattığı unlu kepekle aynı birebir karşılaştırdım önceki sayfalarda yazmıştım görmedin sanırım :)

Son düzenleme:
off ya birde alabilirsek çok mutlu olacağım rossmandaki kepeği kilosuna 30 lira verdik 40 verdiğim oldu aradaki farka bakın hatta ebaydan geçen hafta 1250 gr a 100 liranın üstünde ödedim ulaşımda yüksek olduğu için harcadıklarımı hesaplamak bile istemiyorum

sevgili ssoleil; tesekkur ederım keske daha once gormus olsaydım; cunku kalktım taa beylıkduzunden nısantasına gıttım yulaflı kepek ugruna :)

Bu arada goji berry ve bugday kepegıne ragmen tuvalete cıkamıyorum

bendede duraklama basladı 1 marttan berı rejımdeyım ve hıc bozmadım ama eskıdende cok dıyet denemıstım arada sasırtma dıyorduk 1 ogun bozuyodum sonra devam tekrar .bı suredır dusunuyorum bu sasırtmacaların faydalı olabılecegını ama bırazda ucunu kacırırım dıye korkuyorum sen kacamak olarak nasıl yaptın yanı 1 ogun herseyı yedın mı yoksa onun bunun accık ucundan mı tattın? bı hamburger mı yesem dıyorum bazen sasırtma olsun dıye ama kıtapta dukan koruma evresınde bıle bazı yıyeceklerı yasaklıyor patataes kızartması gıbı onu sasırtmada bıle olsa yememem lazım dıyorum KIZLAR SIZ NELER YEDINIZ KACAMAKLARDA NASIL NE MIKTARLARDA BILGI VERIRSENNIZ SEVINIRIM

dr bana daha önce doğumdan sonra eucarbon vermişti çok zorda kalınca eucarbon alırsın eczaneden ilk günler ben arada bir eucarbon kullanmıştım yemeklerden önce 2 tane 3 . haftaya girince otomatikmen normale döndü vücut rossmana kepek gelmiş gebze şubesinden temin edebilirsin gitme ihtimalin yoksa telefonla bilgi veriyorlar çongardaki filizdeki zencefildeki camp34deki (camp34 deki hariç hepsini aldım oda resminden belli zaten ) kepekler aradığımız değil hepsini aldım ben iyi bari 1 paket kalmış onu alabilmişsin ben ilk günler her gördüğümden epey alıyordum

sevgili ssoleil; tesekkur ederım keske daha once gormus olsaydım; cunku kalktım taa beylıkduzunden nısantasına gıttım yulaflı kepek ugruna :)

aaa gebze subesıne de gelmıs mı?? gıder alırım valla hatta oraya gıdemeyecek kızlar varsa arabayla gıdecegım ıcın ekstra bırkac tane daha alıp avrupa yakasındaki kızlara ulastırabılırım ben beylikdüzünde oturuyorum.

Bu arada evet Allahtan 1 tane kalmıs cunku olsa kesın bır kere gıtmısken 4-5 tane alırdım ben de :)

ben hafta sonu 2 gün boyunca elime her geçeni yedim 2 paket cips çikolatalı pasta çekirdek 3 tane çikolata çiğköfte kokoreç kahvaltıda beyaz ekmek erik elma kuru incir aklımda kalan bunlar 57 yi görememiştim çarşamba sabahı gördüm pazt sabah kilom 60.3 e çıkmıştı hiçbirinide ucundan tatmadım patlayana kadar yedim yani ama bu şekilde yemeyin mide ağrısından ölecektim kıvrandım durdum birden hepsini doldurunca mideye fena çarptı hatta siz bana uymayın az az yeyin belki ters teper benim nisan ayı kötü geçti epey arada kaçamaklarım oldu ama bu kadar kötü geçeceğini tahmin etmemiştim o yüzden birde böyle deneyim dedim diğer zamanlardaki kaçamaklar bu kadar büyük değildi ucundan alıyordum genelde

Son düzenleme:
selam kislarr
son bir hafta diyetime ara vermistim baska bir diyetle devam ettim
gecen bir ay suresince kilo verememistim duraklamayi kiramadim bir turlu birde pes edip oyle yemistimki 2 kiloda ustune almis oldum ama corba diyetiyle aldiklarimida verdim ustune 1 kiloda fazladan vermis oldum simdi 56.6 yim
hedefim 60 olmakti 58 e indirdim derken 56 oldum bundan sonra diyet yapmadan yediklerime dikkat ederek korumak istiyorum kilo almamak icin yine protein agirlikli beslenicem zaten proteini cok ta seviyorum haftada iki gun serbest persembe gunleri saf protein seklinde devam edicem
kilomuda 56 -58 alt ve ust sinir olarak belirledim

Son düzenleme:
ben bozdum işte diyeti ya uff kumpir yedim işte sinir diyet kaaaç aylık irademi yedim resmen!!

afiyet olsun barrocum bende kumpiri cok severim
simdi diyeti bozdum diye uzulme nasil olsa vericeksin kendini kucuk bir mola vermis kabul et
iki gun dikkat edersin olur biter ben diyet suresince neler yemedimki kacamaksiz tek gunum olmamistir

Son düzenleme:

Kizlar az daha sabredin yollayacagim..Birde goji berry isteyen olurda ondanda yollarim ok

afiyet olsun barrocum bende kumpiri cok severim
simdi diyeti bozdum diye uzulme nasil olsa vericeksin kendini kucuk bir mola vermis kabul et
iki gun dikkat edersin olur biter ben diyet suresince neler yemedimki kacamaksiz tek gunum olmamistir

çok yavaş veriyorum ben bi de üstüne yedim gitti kumpiri amaaan artık çok geç

ben o civarlara bir inebilsem işte
maşallah inşallah istediğin gibi sabitlersin bi daha almazsın hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…