Tebrik ediyorum arkadaslar cok guzel kilolar vermisssiniz.. Peki diyete baslamadan once Dukan' in sitesinden hedef kilonuza su tarihte ulasicaksiniz diye gisteren cizelgelemeyi yapmismiydiniz?? Cizelgelemeyi yapan arkadaslar ordaki hesaplamayla gore nasil gitti diyetiniz?
bir de kızlar bu dıyette ılk 2 evreyı atlattıktan sonra güçlendirme evresini ve koruma evresini , yanı son iki evreyı uygulamayan var mı ? uygulamazsak tekrardan gerı mı alınır kılolar ?
bende yapmak ıstıyorum da bu dıyetı
Kızlar selam;
Bugun zencefil aktarın rumeli cad şişli deki şubesine gittim ve son kalan 1 adet yulaf kepeğini alabilmeyi başardım.
Ordaki adam telefonunu verdi, getireceğiz yine dedi. Aldığım ürün una çok benziyor. Açıkçası yula unu ile karıştırmışlar mı diye şüphe etmedim değil.
aldığın ürün aradığımız ürün değil bende almıştım tadı iyi ama gerçek kepekle alakası yok unla karışık kepek çongarın sattığı unlu kepekle aynı birebir karşılaştırdım önceki sayfalarda yazmıştım görmedin sanırım :)
dayanabildigim kadar dayanıyorum.Bugün eğitimde kuzu tandır vardı yağsız taraflarından yedim akşamada tavuk sis yersem yanlış bir menü seçmiş olurmuyum.
ilk başlarda kilolar hızlı hızlı gidince epey gaza geliyor insan istiyorki hep öyle gitsin tabi bazı noktalarda vücut dukanında dediği gibi depolarından kullandığını farkedip direniyor ben şaşrıtmak mı lazım diye hafta sonu önüme geleni yemiştim pazt sabah 60.3 e fırlamıştım dün sabah itibariyle57.9 a indim nisan ayı boyunca doğru düzgün kilo veremedim ama bu ay hızlandı tekrar hazır hızlanmışken 900 gr mıda verip 3. evreye geçecegim ilk hedef 60 dı zaten 3 kilo altına inmiş olacağım 55 e zorlayacaktım ama artık kasmıycam vücut diyete alıştı iyice zaten şuanki kilomda çok iyi istediğime kavuştum çoktan çok istersem sonbaharda 2 kg için yine yaparım artık kaçamak yaptığınız zamanlarda diyetin gidişini bozmadan devam ederseniz birkaç gün içinde aldıklarınız geri gidiyor hatta bazen ertesi gün bile iniyor tartı belkide bu hafta sonu yediklerimden hiç pişmanlık duymayıp kendimi kasmadığımdan fazlasıyla attım üstümden canınız çok tatlı istediğinde süte yağı azaltılmış kakao ekleyip içebilirsiniz ben öyle yapıyorum yeni başlayan herkese hızlı kilo vermeler diliyorum :)
sevgili ssoleil; tesekkur ederım keske daha once gormus olsaydım; cunku kalktım taa beylıkduzunden nısantasına gıttım yulaflı kepek ugruna :)
Bu arada goji berry ve bugday kepegıne ragmen tuvalete cıkamıyorum
dr bana daha önce doğumdan sonra eucarbon vermişti çok zorda kalınca eucarbon alırsın eczaneden ilk günler ben arada bir eucarbon kullanmıştım yemeklerden önce 2 tane 3 . haftaya girince otomatikmen normale döndü vücut rossmana kepek gelmiş gebze şubesinden temin edebilirsin gitme ihtimalin yoksa telefonla bilgi veriyorlar çongardaki filizdeki zencefildeki camp34deki (camp34 deki hariç hepsini aldım oda resminden belli zaten ) kepekler aradığımız değil hepsini aldım ben iyi bari 1 paket kalmış onu alabilmişsin ben ilk günler her gördüğümden epey alıyordum
bendede duraklama basladı 1 marttan berı rejımdeyım ve hıc bozmadım ama eskıdende cok dıyet denemıstım arada sasırtma dıyorduk 1 ogun bozuyodum sonra devam tekrar .bı suredır dusunuyorum bu sasırtmacaların faydalı olabılecegını ama bırazda ucunu kacırırım dıye korkuyorum sen kacamak olarak nasıl yaptın yanı 1 ogun herseyı yedın mı yoksa onun bunun accık ucundan mı tattın? bı hamburger mı yesem dıyorum bazen sasırtma olsun dıye ama kıtapta dukan koruma evresınde bıle bazı yıyeceklerı yasaklıyor patataes kızartması gıbı onu sasırtmada bıle olsa yememem lazım dıyorum KIZLAR SIZ NELER YEDINIZ KACAMAKLARDA NASIL NE MIKTARLARDA BILGI VERIRSENNIZ SEVINIRIM
ben bozdum işte diyeti ya uff kumpir yedim işte sinir diyet kaaaç aylık irademi yedim resmen!!
off ya birde alabilirsek çok mutlu olacağım rossmandaki kepeği kilosuna 30 lira verdik 40 verdiğim oldu aradaki farka bakın hatta ebaydan geçen hafta 1250 gr a 100 liranın üstünde ödedim ulaşımda yüksek olduğu için harcadıklarımı hesaplamak bile istemiyorum
sevgili ssoleil; tesekkur ederım keske daha once gormus olsaydım; cunku kalktım taa beylıkduzunden nısantasına gıttım yulaflı kepek ugruna :)
Bu arada goji berry ve bugday kepegıne ragmen tuvalete cıkamıyorum
afiyet olsun barrocum bende kumpiri cok severim
simdi diyeti bozdum diye uzulme nasil olsa vericeksin kendini kucuk bir mola vermis kabul et
iki gun dikkat edersin olur biter ben diyet suresince neler yemedimki kacamaksiz tek gunum olmamistir
selam kislarr
son bir hafta diyetime ara vermistim baska bir diyetle devam ettim
gecen bir ay suresince kilo verememistim duraklamayi kiramadim bir turlu birde pes edip oyle yemistimki 2 kiloda ustune almis oldum ama corba diyetiyle aldiklarimida verdim ustune 1 kiloda fazladan vermis oldum simdi 56.6 yim
hedefim 60 olmakti 58 e indirdim derken 56 oldum bundan sonra diyet yapmadan yediklerime dikkat ederek korumak istiyorum kilo almamak icin yine protein agirlikli beslenicem zaten proteini cok ta seviyorum haftada iki gun serbest persembe gunleri saf protein seklinde devam edicem
kilomuda 56 -58 alt ve ust sinir olarak belirledim
kuzu eti 3. aşamaya kadar yasak tavuk şiş iyi seçim ama kuzu eti yememelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?