Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün sabah 200gr'cık daha verip yoluma 60.7 ile devam ediyorum.50'leri de dört gözle bekliyorum.bu arada bugün regl dönemi sona erde ve adet olduğumdan beri 61.8'i görmüştüm adetim bitince 60.7 oldum.önüm önüzdeki hafta 59.7 olmak dileğiyle

malesef bu ürünü bende tercüme edemedim ingilizce fransızca kolay oluyor ama bu zor tat olarak aynı zaten herkese tek tek tattırdımm :) ben yarın rossman a gidip stok yapmayı düşünüyorum gebzede varmış ve aldıklarımızın 3 te 1 i fiyatına geliyor arabayla gebzeye kadar tek gitmek işime gelmedi bugün çok bilmiyorum o tarafı artık yarın eşimle gidip alacağım inşallah aynı üründürde kurtuluruz bu dertten rossmandaki doğru kepekse artık karaborsa kepeklere ihtiyaç kalmaz yarın almış olursam gelince yazacağım nasıl olduğunu

yok yok gitmem biryerlere buranın banada katkısı çok ne ögrensem paylaşıyorum diyet böyle daha zevkli gidiyor ilk başlarda motivasyon kaybettiğim zamanlar burada sizlerin paylaşımlarıda benim diyetten kopmamı engelledi güçlendirmeye geçince mutlaka yazacağım gelişmeleri olayın en merak edilen kısımlarından biri son 500 gr kalmışken proteine yüklenip en kısa sürede geçmeye çalışacağım ama hafta sonları dışarda falan olunca evdeki gibi olmuyor yiyecekler ister istemez denge bozuluyor olmassa artık bu hafta sonu yanımda yemek taşıyacağım çarşamba günü korumaya geçmek istiyorum çarşamba kaçamak öğün hakkını kullanır perşembe protein yapar devam ederim diyorum ama bakalım kısmet son gr lar artık ve ben çok heyecanlıyım

gerçekten lütfen bizi bırakma ssoleil Dukan'a çok hakimsin sen bak bizim yolumuz uzun güçlendirme evresinde de yazmaya vebizleri moitive etmeye devam et, hatta sen Dukan Turkey 'yi kur :)))

vayy sen 86 danmı dustun o kılolara harıkasın valla ne kadar zamanda verdın bu kıloları

bende burgarıstana gıden arkadasıma sıparıs verdım umarım bulur sallamaz benıde alır ıstedıklerımı .bulursa soz sızede sıparıs verıcem ısteyen olursa

Dün ilk protein günümü tamamladım. Çok şükür henüz kilo almadım. Güçlendirme evresi çok rahat geçiyor. Size tavsiyem mümkün olduğunca az kaçamak yapın hatta benim gibi hiç yapmayın ve bir an önce güçlendirmeye geçin. :) ssoleil geçiyor. :)) inşallah hep birlikte bu diyeti tamamlayıp yeni kilolarımızı koruyacağız.

vayy sen 86 danmı dustun o kılolara harıkasın valla ne kadar zamanda verdın bu kıloları

teşekkürler.ben 86dan 69 a1 bucuk senede düştüm.ama baska rejimle daha önce yazmıstım burada doktor kontrolunde.sonra tekrar 80 e çıktım cunku asırı bozdum.sonra yıne rejımle 75lere dustum.ama dukanla 72-74 arası zamanımda tanıstım.8 marttta basladım.17 mart gıbı bozdum. sonra martın son haftası tekrar atakla baslayıp ıste 64lere düştüm. 8 mart olarak saysak bıle kı aslında martın 18den sonrasını ıkıncı baslangıc sayabılrız 72-73 lerden 64lere düştüm.dukan çok hızlı kilo vermemi sagladı.hepsinide yağdan verdim ölçüm yaptırıyorum çünkü.mayıs sonuna 60 hedefliyorum

çok iyi içim rahatlıyor sen yazdıkça ne kadar almayacağımı düşünsemde ister istemez ufak soru işareti oluyor yaşasın demekki almayacağız aslında herşey bize bağlı dukan rehberliğini yapmış dediklerini yaptıktan sonra herşey hızlı yavaş ilerliyor bir şekilde güçlendirme banada daha kitabı ilk okuduğumdan beri rahat geçecek gibi gelmişti çoğu şey sınırlıda olsa serbestleşiyor son 500 gr kaldı onuda veririmde en kısa sürede inşallah bende yazarım 3. evreyi

resmine bakılırsa gayet fitsin :) resimdeki sensen oldukça zayıf duruyor her ne kadar karanlık bir resim olsada eger çok az fazlan varsa sürelerini ona göre ayarlaman lazım kitapda yazıyor zaten bian resim gözüme çarptıda bakınca şaşırdım

evet okudummm ve şaşırdım.Pazartesi başlıyorum bende hemen.Teşekkürleeerr

Merhaba arkadaşlar. Aranıza ben de katıldım. :) 2 gündür forumu okuyorum. en baştan başladım
266.sayfadayım. Ancak üyeliğim yeni aktifleştirildiği için yeni yazıyorum.hepinizi tanıyor sayılırım :)

Dukan diyetine dün başladım. Atak evresini 10 gün yapıcam. zaten 10 gündür başka bir diyet yapıyordum. Öğrenciyim. Tartım olmadığı için tartılamamştım 12 gündür.84 kiloydum. Bugün tartılma fırsatım oldu.79 kilo olmuşum. 79kilo ile başladım sayalım. hedefim en az 65. Hayatımın hiçbir evresinde zayıf olmadım zaten 5,5 kilo doğan bir bebekten ne beklenir değil mi :) diyet yapma girişimlerim olmuştu ama çok ta sadık kaldım diyemem. 25nisanda 1,5senelik erkek arkadaşımın beni terketmesiyle zayıflama kararı aldım ne hikmetse. :) Kitabım da bugün geldi. light yoğurt süt kullanıyorum. yulaf kepeğim yok tabiki de. (Bursa'dayım bildiğiniz bir yer varsa lütfen yardımcı olun) haşlanmış tavuk göğsü tavuk ciğeri yiyorum. yarın balık alıcam :) 1,5litre su da içiyorum. 2 gündür de 25dakika 5,5 kilometre hız ile yürüyorum. Meyveye taparım ve karpuz çıksın diye dört gözle beklediğim için zamanlamam biraz yanlış oldu sanırım. Yine de çabalicam. Bu diyete çok inandım. Tanıdığım 2 doktor bu diyet sayesinde 2-3 ay içerisinde incecik olmuşlar. Böyle duydum adını da.
Kendimi kısaca böyle anlattım. Umarım beni de aranıza alırsınız. Hepinize sağlıklı kilo vermeler...:)

Son düzenleme:
Merhaba

28 Nisan 2011'de (Persembe) Dukan formulunu uygulamaya basladim. Ama henuz baslamadiysaniz, kitabi bitirdikten sonra baslamanizi oneririm. Diyete basladigimda kitapta atak ve seyir evresinin anlatildigi bolumleri bitirmistim. Bugun itibariyle 9. gundeyim. Kitabi bitirdikten sonra baslasaydim muhtemelen bu 9 gunluk surecte yaptigim 2 akil almaz diyet kacamagini yapmazdim. Ne yaptim: 1 Mayis Pazar gunu (Dukan'in 4. atak gunu) gece cikolata, cerez, olmamasi gereken ne varsa yedim ve mide fesatiyla gece uyuyamadim. Pazartesi tum gucuyle mide asiditem benimle ugrasti.

Ve dun gece 2 KitKat, 1 tuzlu kurabiye ve 1 kasik salata ile ikinci kacamagimi yaptim.

Yapilmamasi gerekenler yani :)

Bugun kitabin 171. sayfasina geldim ve anladim ki devam ettikce kitaba daha iyi baglaniyorsunuz. Herkesin farklıdır elbette ama beni en cok etkileyen 157. sayfadan sonra obez kisiler icin soyledigi ve tam da neden diyetisyene gitmedigimin ve kalori kisitlamasi yaparak kilo vermeye calismadigimin sebeplerini anlatabilecek satir aralari yakaladim. Bugun icin Dukan Diyetine inancimi daha artirdigimi soyleyebilirim. Bir saglikci olarak surekli protein aliminin lipid metabolizmasindaki degisimler ve kanda keton cisimciklerini artirmasi, hatta agizdaki kotu kokudan da anlayacaginiz uzere (aseton kokusu) buna atak evresinde cok kisa surede yakalanilmasi beni korkutmustu. Ama iste satir aralarindan bazilarinda bunu da vurguladigini gorunce icim rahatladi. Elbette atak evresinin maksimum 10 gun olmasi da bu yuzden.

Ben de obezim. OBEZ... Bununla basa cikmak, tedavi olmak icin de cok sebebim var sizin gibi.

Doktor kontrolleriniz saglikli oldugunuzu gosteriyor ise Dukan Diyeti kitabini once bastan sona okumanizi, sonra da tekrar basa donup baslamanizi oneririm.

Bir de OBEZ nicin obez olur? Bunu gozden gecirmekte fayda var. Size ikinci bir kitap onerecegim. Kuraldisi Yayinlari'ndan "AC OLAN BEDENIN DEGIL, DUYGULARIN"; Nil Gün.

Eger siz de benim gibi kendinizi aslinda bir diyetisyen kadar bilgili oldugu halde yeni bir yasam tarzi olusturmada zorlaniyor hissediyor ve asiri yeme krizlerine takiliyorsaniz, bu kitap da isinize yarayacak.

Hayatimda ilk kez bir forumda yaziyorum. Ancak bu diyet basliginda surekli takipciniz olacagim kesin. :)

Sevgiler

öncelikle hosgeldın aramıza bursanın hangı semtındesın bende gemlikteyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…