Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar 61 kiloyum ve 6 kilo vermek istiyorum kaç gün atak yapmam gerek...birde bu 2 + 2 4+ 4 bunlar nedir

tebrik ediyorum canım darısı birazdan benim başıma.günüm var oraya gideceğim ama hala belim ve bacağım çok ağrıyor.son 1 saattirde midem senelerdir yaşamadığım kadar şiddetli ağrıyor.ama arkadaşlarımı çok özledim azimle gideceğim yani.diyete başladığım günden bu yana yaşadığım sağlık sorunlarının teadüf olmasını diliyorum.dünkü planım giderken yanımda akşam çocuklara yaptığım somondan artanlar(yanına arkadaşım mutlaka bir sebze salatası yapmıştır) ve tatlı olarak light meyveli yoğurt götürmek.ama mide ağrım geçmezse zaten birşey yiyemem.çok korkuyorum yıllardır kilo kaybetmek için uğraşırken sağlığımı kaybetmekten.

baş ağrısı bende protein günlerinde oluyordu. ama 2.atak gününü anlatamam öğleden sonra bir başladı ertesin kahvaltıda seyir kahvaltısı yapana dek..
hayatımda böyle bir baş ağrısı yaşamamıştım bende sanki migren gibi bi ağrı.. çok şükür o kadar şiddetli yaşamasamda sp günleri tutuyor..
yarın bir doktora gidip tahlillerini yaptırmalısın bence hem için rahat eder..geçmiş olsun.

kızlar günaydın ço moralim bozuk bugün atağımın 4.günü kaçamağım olmadığı halde ancak 1.300 verebildim :KK43: üstüne üstlük bugün 100 gramda fazla çıktım zaten zar zor motive oldum bugün gıcık oldumm vallahii acaba veremeyecekmiyim ben bu kiloları :KK50:

4 gün ne ki? biz bu kiloları 4 günde almadık..biraz sabır :KK34:

arkadaslar bende kıtap ve yulafı siparıs verdım yarın elıme ulasıcak. bu yöntemle kılo veren arkadaslar varsa yazsın luten ıse yarıyormumerak edıyorum...:):)

Kızlar pazar demedim, hafta sonu demedim, yorgunum demedim, dinlenmek yok dedim... girdim mutfağa dukan menüsü yaptım kendime :KK56:
tuzlu yaptım tatlı yaptım ekmeğimi (muffin) yaptım :21:

:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

Lorlu muffin

$IMG_1222.jpg

Kaymaçina

$IMG_1221.jpg

Ispanak sufle

$IMG_1223.jpg

kızlar 5.atak günümmm:)
yarın tartılcam da dogru düzgün bitartı yok eczanelerde tartılıorm hepsi birbirinden farklı çıkıo ya offf nasl anlıcaksam nekdr verdiğimi fln!:S

serram ya ben yanlış anladım ya sen bi yerde yanlış yapıyorsun... öncelikle kitaı alıp iyice okumanı tavsiye edyorum... sebebi ise bu dyette KARBONHİDRAT serbest değil YASAK... bunu ancak protein diyeti olrak adlandırabiliriz... et-süt-peynir-yoğurt-yumurta-tavuk vs şeklinde beslenmelisin ki bu diyette başarılı olabilesin... kesinlikle karbonhidratı hayatından çıkarmalısın... testi mutlaka yap ki ne zaman hangi kiloda olman gerektiğini bilebilirsin... ayrıca tavuk bulyon yasak sırf yağdan ibaret o... bunun yerine tavuk haşlayıp suyunu kullanmanı tavsiye ederim... bu diyette un-şeker-tuz-yağ hayatından mutlaka çıkmalı... yolun açık olsun vericek kilon oldukça az kısa sürede başarılı olabileceğine inanıyorum ama doğru yolda ilerlersen... kolay gelsin...

nerede yanlış yaptığımı anlamadım açıkçası ben daha 6 yıl önce karbonhidrat diyeti yapmıştım. şuan dukan yapıyorum karbonhidrat yemiyorum normal zamanlarda karbonhidratı yerdim diyorum sen yanlış anladın galiba diyeti gayet güzel uyguladığımı düşünüyorum.tavuk, light peynir yumurta köfte ağırlıklı gidiyorum tabiki yulaf kepeği... hiçbir şekilde karbonhidrat almadım zaten tatlandırıcı bile nadir kullanıyorum meyveli yoğurt hiç yemedim.tablet bulyana gelince bir tencere çorbada çeyrek tablet bence zararsız olur bunun dışında çünki hiçbir şekilde yağ kullanmıyorum... yinede tavsiyelerin için teşekkürler sevgiler....

kızlar 3 gün atak yaptım dün seyirimin ilk günüydü ya şok a gitmiştim tartı ya çıktım 65 gösterdi yani aynı kiloda gösterdi ama vücudumda hafiflik var.tartılırken üztümde kabanım falanda vardı bunun farkı vardır dimi ya şoka gittim şok oldum çıktım yani:KK53:

kızlar 5.atak günümmm:)
yarın tartılcam da dogru düzgün bitartı yok eczanelerde tartılıorm hepsi birbirinden farklı çıkıo ya offf nasl anlıcaksam nekdr verdiğimi fln!:S

eve dijital tartı edinebilirsen kafan karışmasını engeller,sabahlar wc den sonra çamaşırlarınla tartılırsan o zaman günlük olarak veriyomusun alıyomusun takip edebilirsin,farklı tartılarda farklı kıyafet ve günün farklı saatinde hep farklı çıkar

kızlar 3 gün atak yaptım dün seyirimin ilk günüydü ya şok a gitmiştim tartı ya çıktım 65 gösterdi yani aynı kiloda gösterdi ama vücudumda hafiflik var.tartılırken üztümde kabanım falanda vardı bunun farkı vardır dimi ya şoka gittim şok oldum çıktım yani:KK53:

bırak kabanı,sabah pijamalarını çıkarınca bile farkediyo :KK9:

ayh o yaptığın kaçamağın etkisi olmasın :pP ama bnce birkilo kıyafet ayakkabı eder ztn ..

Haftasonlari dengem bozuluyor. bugün 10. günüm daha 1 tatli kasigi zeytinyag disinda hic kacamak yapmadim. ama bugün canim biseyler yapmak istedi dedim cayin yaninda, amannnn belki bir daha denerim ama, sanirim ilk heyecan ilk ask hüsrani benim ki :KK1::KK1::KK1::KK1:

1 milyon tarif var neredeyse, dukan amcam olayi asmis, kac kisi var bu adamin dietinde bilmiyorum ki, sanirim sadece türkiyede 3 milyon insan dukan diet yapiyor :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Canım 1 kasik zeytin yağı kaçamak sayılmaz. Aksine günlük 1.5 kasik yağ hakkımız var. Haberin olsun doya doya ye

birde bunu deniyim, olmadi muffin kagitlarindan alirim, sorun degil silikon olmasi da, bakalim, haftaya artik, bugün cok keyfim kacti muffin olayina :KK1::KK1::KK1::KK1:
Sevgili arkadaslarım icinde yulaf kepeği ve sut(yoğurtta olabilir) olan tariflerinizi yaparken sut yada yoğurt hangisini kullanacaksanız kepekle onceden karıştırıp 10 dk şişmesini beklerseniz kek yada pogacalariniz daha yumuşak ve dolgun olurlar. 10 dk dan sonra diğer yumurta tatlandirici gibi karistirdiginiz malzemelerinize kepekli karışımı ilave edin birde böyle deneyin bakalım

Selam kızlar,

Diyet nasıl gidiyor?

Benimkisi aynen devam. Artık sağlıklı beslenmek hayat biçimim oldu. O kadar güzel oldu ki bu beslenme şekli. Diyeti bozmak ya da kaçamak falan yapmak aklımın ucundan dahi geçmiyor. Güzel güzel ilerliyorum. Kilo verme hızım düşük. Ayda 3-4 kilo ancak gidiyor artık ama bu hiç de sorun değil zaten olması gereken de bu.

İnşallah yaza istediğimiz formda bir vücutla gireceğiz :nazar:

nerede yanlış yaptığımı anlamadım açıkçası ben daha 6 yıl önce karbonhidrat diyeti yapmıştım. şuan dukan yapıyorum karbonhidrat yemiyorum normal zamanlarda karbonhidratı yerdim diyorum sen yanlış anladın galiba diyeti gayet güzel uyguladığımı düşünüyorum.tavuk, light peynir yumurta köfte ağırlıklı gidiyorum tabiki yulaf kepeği... hiçbir şekilde karbonhidrat almadım zaten tatlandırıcı bile nadir kullanıyorum meyveli yoğurt hiç yemedim.tablet bulyana gelince bir tencere çorbada çeyrek tablet bence zararsız olur bunun dışında çünki hiçbir şekilde yağ kullanmıyorum... yinede tavsiyelerin için teşekkürler sevgiler....

tamamdır şimdi oldu ben yanlş anlamışım...

kızlar günaydın ço moralim bozuk bugün atağımın 4.günü kaçamağım olmadığı halde ancak 1.300 verebildim :KK43: üstüne üstlük bugün 100 gramda fazla çıktım zaten zar zor motive oldum bugün gıcık oldumm vallahii acaba veremeyecekmiyim ben bu kiloları :KK50:
Daha ne ne güzel vermissin iste. Bana dukan testi 2 günde 700 gr beeceksin diyo. Atak kac gun yapicaksin testte ne çıkarsa onu yap çünkü vücudundaki ödem gittikten sonra atağı ne kadar uzatsan da eksi göremezsin ondan sonra seyire başladıktan 1 hafta sonra tartil ki haftada 1 kg gidip gitmediğini kontrol edebilesin. Benim bazen 6 gun hiç eksi göremeyip 7. Gun pat diye 1 kilo gittiği haftalar olmuştur. Seyirin ilk 12 -14 gunu kilo verme olamayabiliyor bazen. Bu vücudun direnciyle alakalı

Selam kızlar,

Diyet nasıl gidiyor?

Benimkisi aynen devam. Artık sağlıklı beslenmek hayat biçimim oldu. O kadar güzel oldu ki bu beslenme şekli. Diyeti bozmak ya da kaçamak falan yapmak aklımın ucundan dahi geçmiyor. Güzel güzel ilerliyorum. Kilo verme hızım düşük. Ayda 3-4 kilo ancak gidiyor artık ama bu hiç de sorun değil zaten olması gereken de bu.

İnşallah yaza istediğimiz formda bir vücutla gireceğiz :nazar:
Bilgecim ne durumdasın alttaki kilon dogrumu yoksa güncellemedinmi ne kadar verdin. Sanırım ben 3-4 kg fazlam icin haftaya yine dukana geciyorum

kızlar evde oturmaktan nefret ettim bugun... karnım deli gibi acıktı... canım hep bişeyler istiyo ama yemiyorum... su içiyorum yoğurt yiyiyorum deli oldum... ekmeğimi btiremediğim için küflenmiş ve çöp oldu... :=((( poğaça yapmaya çalıştım şu an frında bakalım çıkınca nasıl olucak...yarın eklerim artık resimlerini şimdi denedim becremedim... aklım çalışmıyo beynimden sadece yiyecekler geçiyo... bugun neden böyle oldum yaa :=((((

X