oh be buldum
nasıl yaptın canım bana da söylermisin
meraba arkadaşlar,uzun zamandır uğrayamıyorum..ben 29 gündür güçlendirmedeyim...58.200 le geçtim güçlendirmeye...inanın en zor aşama güçlendirme bence..çünkü artık kendinizi tutamıyorsunuz...sanki diyette değilmişsiniz gibi geliyor ve tabi kaçamakların ardı arkası kesilmiyor...inanın ilk 10 gün bayağı bi yedim..her hafta bikaç ödül falan...bazen 59u da gördüm.ama genelde 58.5tan aşagı hep tartım.hatta dün saf protein perşembesinden sonra bu sabah 57.6ü gördüm.üstelik bugün yarın regl olacam...yani seyirdeki ve ataktaki arkadaşlar.sabredin,güçlendirmeye geçince arada kaçırsanız bile kilo olmuyor...bilgilendireyim dedim sizi arkadaşlar...öpüyyyoooruuuuum hepiniziii
kızlar ticker'ımı değiştirdim bakalım yapabilmişmiyim diye msj yazıyorum.bu arada yulaf kepeği hakkını benim gibi hamurişi haline getirmeden kullananlar için söylüyorum.önceleri klasik usul yoğurda karıştırıp yiyordum ama 2 gündür ara öğün olsun diye yediğim meyveli yoğurda karıştırıyorum.gayet farkedilmeden yeniyor.
biliyorum ben sütlaç yaptım... poğça yaptım... tatlı+tuzlu kurabiye yaptım... ekmek yaptım... krep yaptım... ama sadece kurabiyeyi beğendim
bana yetiyor sorun yok
ama dediğin gibi; mesela bugün krep yapmadım dün yaptığım tarçınlı muffinlerden 3 tane yedim al sana 2 kaşık yulaf
link banada yollarmısın? hangi sayfa?
kızlar ben bu akşam doktora gidiyorum... bakalım kan değerlerim ne alemde... 2 ay önce gittiğimde yerlerde sürünüyodu... hastaneye yatırıcaktı doktorum kan vermek için ama istermiyim hiç... aman kalsın dedim... 20 tüp kan solüsyonu verdi ve ben sadece 10 tanesini içebilmiştim... 20 iğneden de 11 tanesini vurulmuştum... bakalım şimdi ne alemdeyim... kırmızı etten dolayı yükselme sözkkonusudur inşallah... yoksa hiç iğne yada solüsyonla ugrasamam tam kilo veriyoken şişemem bi daha... dua edin benim için kıslar....
kzlarrr atak döneminde yumurta,süt ve yoğurdun sınırı var mıdır ? atagın 3.günündeyim ve gayet iyi hissediyorum kendimi, ilk günkü başağrıları mide gurultuları fln yok artk enazndan :) pazar günü tartılcam inşallah bikaç kilo vermişimdir. bide 15günlk seyir sonunda kaç kilo verilir aşağı yukarıı , türkiyeye döncem ve herkesn nekdr zayıflamşsn demesni istiyormbidee hayalim 36 beden pantolon ya!!!:))
merhaba öncelikle aramıza hoşgeldin... bence 15 kilo verebilirsin... atak haftasında 3-4 kilo versen sonra da haftada 1 er kiloyla devam etsen... ama dukanın sitesindeki testi yaparsan sana en net bilgiyi o verebilir... kaç gün atak yapacağın... kaç günlük seyir sonrasında güçlendirmeye geçeceğini ve ne zaman kilonun sabitleneceğini ancak DUKAN bilebilir... yolun açık olsun...
bu siteler sana yardımcı olacaktır... karar verdiğinde kitabı almayı ihmal etmemelisin...
dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(DUKAN TEST)
US - Dukan US
kzlarrr atak döneminde yumurta,süt ve yoğurdun sınırı var mıdır ? atagın 3.günündeyim ve gayet iyi hissediyorum kendimi, ilk günkü başağrıları mide gurultuları fln yok artk enazndan :) pazar günü tartılcam inşallah bikaç kilo vermişimdir. bide 15günlk seyir sonunda kaç kilo verilir aşağı yukarıı , türkiyeye döncem ve herkesn nekdr zayıflamşsn demesni istiyormbidee hayalim 36 beden pantolon ya!!!:))
Çok teşekkürler. Valla takip edilmeye ihtiyacım var herseye tam uymayı düşünüyorum ama malum benim kilo vermem sorunlu biraz. Benle başlayanlar beni sollayıp geçince moralim çok bozuluyor. 3 kg verebilirsem süper olur 64 un altına indiğimi görsem tekrar vermeye basladim deyip moral olacak bana. Bir an önce Perşembe gelsin istiyorum. Bu arada kac yılında nerden mezunsun hocam. Ben 2000 selcuk. Öptüm seni ve tum dukancilaricanım merhaba.senide alalım saflarımıza.bugün azıcık iyiyim ama öğleden sonraki derse girmedim.doktora gittim.tahlil sonuçlarımı aldım.çok şükür hala tiroid hastası değilim.kötü kolesterolüm minnacık fazla çıktı doğal olarak.ilginç bir şekilde ürik asit düşük çıktı.değerlerim fena değil.diyete devam yani.ah biz kadınlar.sabah bel ağrısından ölüyorum,sırtımda terli ama ben terimin soğumasını bekleyip hızlıca tartıldım.sonuç 65.8 çok mutlu oldum.(şu hasta halimle bile tartılmayı düşünüyor olmamda ayrı bir konu)bende bu haftasonu için endişe ediyordum,yarın bende gün vardı ama hastalık muhalefetiyle iptal ettim.pazar günüde diğer günüm var.Allah'tan ps günüm idare edebilirim.sen diyete başla ben seni takip ederim. perşembeye kadar inşallah aynı kiloda oluruz.
yumurta beyazında sınır yok, sarısı hergün 1 tane.. yoğurt ve diğer süt ürünleri toplam 500 gram günlük :)
atakta hergün tartılmanı tavsiye ederim, süper motive olursun :)
sporla desteklersen daha güzel verirsin kilolarını..
15 günlük seyirde ortalama 2 kilo veriliyor normalde ama metobolizma farkı var tabi ki..
şimdi öncelikle bugünkü menümü geçmedim:)
saf protein günümdeyim..
sabah: 1 yumurta+light peynir+süt
ara: meyveli çay
öğle: ızgara tavuk tek parça+ 1 ızgara köfte+yoğurt
ara:meyveli light yoğurt
akşam: krep+ton balığı
yatarkende kesin tarçınlı süt içerim ben
bugün ekstradan dediğim gibi 3 km yürüdüm tempolu:)
eve geldim 15 dk twister yaptım :)
vee leslie yaptım 5 mil:)
100 gr olsa yarına - ile uyanmak istiyoruuummmmmm:)
oh o nekadar spor ya bravo valla. . sen seyirde misin ? seyirde yoğurt süt sınırlaması yok sanırım ??
selam kızlar o kadar çok yazmışsınız ki okuyamadım
bu arada leslie bacımı herkese tavsiye ediyorum çok keyifli her akşam yapamasam da hafta 3-4 yapmaya çalışıyorum bir de kızların bahsettiği dans videosunun bir linkini alsam kıvıra kıvıra 1-2 gram daha versem iyi olcak
ya canım leslie indirebilceğim bir link var mı sende?
özelden atsan bana:)
Çok teşekkürler. Valla takip edilmeye ihtiyacım var herseye tam uymayı düşünüyorum ama malum benim kilo vermem sorunlu biraz. Benle başlayanlar beni sollayıp geçince moralim çok bozuluyor. 3 kg verebilirsem süper olur 64 un altına indiğimi görsem tekrar vermeye basladim deyip moral olacak bana. Bir an önce Perşembe gelsin istiyorum. Bu arada kac yılında nerden mezunsun hocam. Ben 2000 selcuk. Öptüm seni ve tum dukancilari
şu kıvıra kıvıra olanı ben pek beğenmedim aslında.. internette tae-bo videosu buldum.. muhteşem..selam kızlar o kadar çok yazmışsınız ki okuyamadım
bu arada leslie bacımı herkese tavsiye ediyorum çok keyifli her akşam yapamasam da hafta 3-4 yapmaya çalışıyorum bir de kızların bahsettiği dans videosunun bir linkini alsam kıvıra kıvıra 1-2 gram daha versem iyi olcak
şu kıvıra kıvıra olanı ben pek beğenmedim aslında.. internette tae-bo videosu buldum.. muhteşem..
ama tabi çok narin yapıya sahip insanlara göre değil.. bildiğin savaş sporu.. ama süper bişey..