Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kzlarrr atak döneminde yumurta,süt ve yoğurdun sınırı var mıdır ? atagın 3.günündeyim ve gayet iyi hissediyorum kendimi, ilk günkü başağrıları mide gurultuları fln yok artk enazndan :) pazar günü tartılcam inşallah bikaç kilo vermişimdir. bide 15günlk seyir sonunda kaç kilo verilir aşağı yukarıı , türkiyeye döncem ve herkesn nekdr zayıflamşsn demesni istiyorm bidee hayalim 36 beden pantolon ya!!!:))

tebriklerrrrrr

bravo valla ben kesinlikle yogurda karistirip yiyemiyorum cok kötü tadi ((

biliyorum ben sütlaç yaptım... poğça yaptım... tatlı+tuzlu kurabiye yaptım... ekmek yaptım... krep yaptım... ama sadece kurabiyeyi beğendim

hadi ya hayret benim cok hosuma gidiyor krep , ekmek

bana yetiyor sorun yok
ama dediğin gibi; mesela bugün krep yapmadım dün yaptığım tarçınlı muffinlerden 3 tane yedim al sana 2 kaşık yulaf

aynen süpersinnn

link banada yollarmısın? hangi sayfa?

yolladim cnm ama yarim zaten vermis sanirim

gecmis olsun cnm ama tam olarak rahatsizligin nedir ki bu kadar igne vermis doktor üzüldüm:44:

valla hic kacamak yapmazsan 3 kilo verirsin bence

Hosbulduk canimm cok teşekkür ederim cevap için..
İsin açıkcası ben jambon salam gibi ürünler yasak diye biliyordum. Sen galiba yiyorsun jambon? Ben cok severim ama yak olmadıgından eminmisin acaba?

Bir de goji berry ne kadar fiyat olarak ve miktar oarak?

Teşekkürler cok cok

yumurta beyazında sınır yok, sarısı hergün 1 tane.. yoğurt ve diğer süt ürünleri toplam 500 gram günlük :)
atakta hergün tartılmanı tavsiye ederim, süper motive olursun :)
sporla desteklersen daha güzel verirsin kilolarını..
15 günlük seyirde ortalama 2 kilo veriliyor normalde ama metobolizma farkı var tabi ki..

Kızlar yardım lütfenn...
2 aydır çok güzel Dukan diyeti uyguladım 10 kg verdim.
Malum sömestre tatilde çocuklarla sosyal ortamlarda baya kaçırdım,börekler,tatlı (
Çok pişmanlık duyuyorum+1 kg aldım offf...
Şimdi ne yapmalıyım?
Sıfırdan atakla mı başlayayım yoksa S+P mı devam edeyim?
Deneyimlerinize ihtiyacım var çok üzgünüm

Çok teşekkürler. Valla takip edilmeye ihtiyacım var herseye tam uymayı düşünüyorum ama malum benim kilo vermem sorunlu biraz. Benle başlayanlar beni sollayıp geçince moralim çok bozuluyor. 3 kg verebilirsem süper olur 64 un altına indiğimi görsem tekrar vermeye basladim deyip moral olacak bana. Bir an önce Perşembe gelsin istiyorum. Bu arada kac yılında nerden mezunsun hocam. Ben 2000 selcuk. Öptüm seni ve tum dukancilari

şimdi öncelikle bugünkü menümü geçmedim:)
saf protein günümdeyim..

sabah: 1 yumurta+light peynir+süt
ara: meyveli çay
öğle: ızgara tavuk tek parça+ 1 ızgara köfte+yoğurt
ara:meyveli light yoğurt
akşam: krep+ton balığı
yatarkende kesin tarçınlı süt içerim ben

bugün ekstradan dediğim gibi 3 km yürüdüm tempolu:)
eve geldim 15 dk twister yaptım :)
vee leslie yaptım 5 mil:)

100 gr olsa yarına - ile uyanmak istiyoruuummmmmm:)

hadi ya bende bol bol yumurta, yogurt, süt yiyordum eyvahhh:))
spor yapmayı hiç sevmiyorum ya mekik leslie fln yapmaya çalışıyorum ama..
nys mayıs ayında üniv yaz etklnlgne katıldm mecbur vermem lazm artkk :)

oh o nekadar spor ya bravo valla. . sen seyirde misin ? seyirde yoğurt süt sınırlaması yok sanırım ??

Arkadaşlar ben dünden beri yakınıyordum kabızlık problemim var diye. Annem -hemşiredir kendisi- bi ilaç verdi. Daha doğrusu toz. Bi şeylerle karıştırıp yiyip içebiliyorsun. Ben bu öğlen suyla içtim. Bir haftadır doğru düzgün tuvalete gidemeyen ben affedersiniz ama tuvaletten cıkmadım. Eğer kabızlık sorunu olan varsa mutlaka üstünde yazdığı gibi içmeli bunu . "Magnesie Calcinee " ismi. Tadı biraz kötü ama olsun. Araştırın derim :)

oh o nekadar spor ya bravo valla. . sen seyirde misin ? seyirde yoğurt süt sınırlaması yok sanırım ??

ben genel olarak bir sınırlama koymadım ki:)
bu diyetin sloganı izinlilerden sınırsız ye değil miydi?
sınırı sevmeyenler için değilmiydii

birde 2 yoğurt yesem 220gr zaten

seyirdeyim evet:) 8. günüm :)

vee bugüüünnn kakaolu- tarçınlı muffin yaptııımmm harikaaa olmuştuu:))))

buda saygı değer keklerim resimleri 7 tane çıkmıştı aslında ama birini tadına bakmak amaçlı yedim

selam kızlar o kadar çok yazmışsınız ki okuyamadım
bu arada leslie bacımı herkese tavsiye ediyorum çok keyifli her akşam yapamasam da hafta 3-4 yapmaya çalışıyorum bir de kızların bahsettiği dans videosunun bir linkini alsam kıvıra kıvıra 1-2 gram daha versem iyi olcak

ya canım leslie indirebilceğim bir link var mı sende?
özelden atsan bana:)

ben daha önceki diyetlerimde ne yapardım biliyor musun?p.tesi günü diyete başlayacağım ya c.tesi,pazar günü deli gibi abur cubur yerdim.bir daha hayatımın sonuna kadar yiyemeyeceğim ya!!!verilecek kilolarıma yenilerini ekleyerek başlardım.sen sakın öyle yapma perşembeye kadar tamam mı?söyledim ya ben çok yavaş veriyorum,seni geçemem.bende 99 Erzurum Atatürk üni. mezunuyum.insan bir şekilde zayıflıyor ama zayıf kalmak çok zor .benim en büyük sorunum bu.

şu kıvıra kıvıra olanı ben pek beğenmedim aslında.. internette tae-bo videosu buldum.. muhteşem..
ama tabi çok narin yapıya sahip insanlara göre değil.. bildiğin savaş sporu.. ama süper bişey..

şu kıvıra kıvıra olanı ben pek beğenmedim aslında.. internette tae-bo videosu buldum.. muhteşem..
ama tabi çok narin yapıya sahip insanlara göre değil.. bildiğin savaş sporu.. ama süper bişey..

zumba izledim şimdi az biraz kıvırayım keyifli görünüyor

Bugün bir çorba yaptım tadı muhteşem ki ben süt çorbasını sevmemm :)

2 yemek kaşığı yulaf kepeğini kırmızılaşana kadar kavurdum. Üstüne yavaş yavaş light sütü ekledim. Tavuk köftesi yaparken tavuk pirzoladan ayırdığım kemikler vardı onları da haşladım. Süt kepek karışımına 4 kepçe de ondan ekledim. İyice kaynattım. İçmek için yarını sabırsızlıkla bekliyorum. Sadece tadına bakabildim böhüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…