Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bu akşam doktora gidiyorum... bakalım kan değerlerim ne alemde... 2 ay önce gittiğimde yerlerde sürünüyodu... hastaneye yatırıcaktı doktorum kan vermek için ama istermiyim hiç... aman kalsın dedim... 20 tüp kan solüsyonu verdi ve ben sadece 10 tanesini içebilmiştim... 20 iğneden de 11 tanesini vurulmuştum... bakalım şimdi ne alemdeyim... kırmızı etten dolayı yükselme sözkkonusudur inşallah... yoksa hiç iğne yada solüsyonla ugrasamam tam kilo veriyoken şişemem bi daha... dua edin benim için kıslar....
abboowww.... çılgınsın sen bende bu akşam hastaneye gidicem... koşturarak yetişmem lazım... sonra 19,30 oryantal dersim başlıyo... 20.30 o bitiyo halk oyunları dersim başlıyoo.... ohh ohhhşuan google mapten hesapladım ve işten çıkınca 3km yürücem:d
insan yürücek diye mutlu olur mu
yarın 100 gr bile olsa - görmek istiyoruuum
kızlar ben bu akşam doktora gidiyorum... bakalım kan değerlerim ne alemde... 2 ay önce gittiğimde yerlerde sürünüyodu... hastaneye yatırıcaktı doktorum kan vermek için ama istermiyim hiç... aman kalsın dedim... 20 tüp kan solüsyonu verdi ve ben sadece 10 tanesini içebilmiştim... 20 iğneden de 11 tanesini vurulmuştum... bakalım şimdi ne alemdeyim... kırmızı etten dolayı yükselme sözkkonusudur inşallah... yoksa hiç iğne yada solüsyonla ugrasamam tam kilo veriyoken şişemem bi daha... dua edin benim için kıslar....
aynen bende süperim...dualarımız seninnle canım:)
benimde önümüzdeki hafta kontrolüm var ve bende değerlerimin iyi çıkacağını düşünüyorum çünkü kendimi iyi hissediyorrum:)))
abboowww.... çılgınsın sen bende bu akşam hastaneye gidicem... koşturarak yetişmem lazım... sonra 19,30 oryantal dersim başlıyo... 20.30 o bitiyo halk oyunları dersim başlıyoo.... ohh ohhh
şimdilik kullanmıyorum ama bugun gitmemin sebeplerinden biri de bu... çünkü benim max 1 yıl içinde vücut değerlerimin normal seviyelerde olması lazım... anne olmak istiyorum... eksik neyim varsa tamamlamak fazlalıklarımı da yok etmek istiyorum... bakalım bugun doktor amcam bana neler önericek...canım c vit alıyomusun, gojy berry ve ya vitamin hapı gibi bişeyler.eğer vücutta yeterli c vit olmazsa vücut etlerde demir emilimini gerçekleştiremiyo yediğimiz etler kan yapıcı özelliğini gösteremiyo belki biliyosundur ama belki haberin yoktur diye hatırlatıyım dedşm,hazır o kadar et yerken boşa gitmesin benim geçen sefer bütün değerlerim olumlu yönde değişmişti doktor bile bi ton soru sormuştu diyetle ilgili
ne ankarası ayol bursadayım ben... bikaç ay sonrasında da istanbulda olucam :13:oh oh sen benden hareketlisin
ama 2 haftayı devirip 4 kilo bile vermemek üzer beni:d hareketime hareket katıcaam
o ankarada gittiğin oryantal kurslarını yaz bana seneye ihtiyacım olacaak
kaydet demeyi unutuyo olabilrmsin...
şimdilik kullanmıyorum ama bugun gitmemin sebeplerinden biri de bu... çünkü benim max 1 yıl içinde vücut değerlerimin normal seviyelerde olması lazım... anne olmak istiyorum... eksik neyim varsa tamamlamak fazlalıklarımı da yok etmek istiyorum... bakalım bugun doktor amcam bana neler önericek...
meraba arkadaşlar,uzun zamandır uğrayamıyorum..ben 29 gündür güçlendirmedeyim...58.200 le geçtim güçlendirmeye...inanın en zor aşama güçlendirme bence..çünkü artık kendinizi tutamıyorsunuz...sanki diyette değilmişsiniz gibi geliyor ve tabi kaçamakların ardı arkası kesilmiyor...inanın ilk 10 gün bayağı bi yedim..her hafta bikaç ödül falan...bazen 59u da gördüm.ama genelde 58.5tan aşagı hep tartım.hatta dün saf protein perşembesinden sonra bu sabah 57.6 ü gördüm.üstelik bugün yarın regl olacam...yani seyirdeki ve ataktaki arkadaşlar.sabredin,güçlendirmeye geçince arada kaçırsanız bile kilo olmuyor...bilgilendireyim dedim sizi arkadaşlar...öpüyyyoooruuuuum hepiniziii
allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...şimdiden geçmiş olsun cnm,seneyede inşallah hayırlısıyla anne olursun,seneye bende düşünüyorum bakalım bu sene kilomu verip sabitleyip hamilelik için yer açıcam
ne ankarası ayol bursadayım ben... bikaç ay sonrasında da istanbulda olucam :13:
deli yaa...okadar çok ankaralı varkiii
karıştıı tamam sen artık İstanbullusuun
amma ballandırdınız bu akşam bende markete uğramalıyım... yoğurdum peynirim bitmiş bi bohçada ben alyım bariii
bana da yetmiyor bugün araştırdım hatta acaba yeni güncelleme var mı diyee
poaça, muffin yapıyorum.pazardan yapıyorum 1 haftalık hakkımı..3 küçük poaça 1 muffinim oluyo..ama gün içerisinde acıkıyorum..yoğurt pek sevmediğimden atıştırmalık olarak kepek hakkımı kullanıyorum yani.yooo bugun keyifsizim pek tadım yok öyle okuyorum sadece... ayrıca nasıl yetmiyo yahu... ne yiyiyosunuz ki o kadar
benim face açılmıyo işyerinde, yasaklı , evdede zaten fırsat olmuyoocanım facebook sayfalarından hangisi ben bugün gördüm daha facebook olduğunu
tatlı kurabiyeyi nasıl yapmıştın canımbiliyorum ben sütlaç yaptım... poğça yaptım... tatlı+tuzlu kurabiye yaptım... ekmek yaptım... krep yaptım... ama sadece kurabiyeyi beğendim