Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yardım lütfenn...
2 aydır çok güzel Dukan diyeti uyguladım 10 kg verdim.
Malum sömestre tatilde çocuklarla sosyal ortamlarda baya kaçırdım,börekler,tatlı (
Çok pişmanlık duyuyorum+1 kg aldım offf...
Şimdi ne yapmalıyım?
Sıfırdan atakla mı başlayayım yoksa S+P mı devam edeyim?
Deneyimlerinize ihtiyacım var çok üzgünüm
şimdi öncelikle bugünkü menümü geçmedim:)
saf protein günümdeyim..
sabah: 1 yumurta+light peynir+süt
ara: meyveli çay
öğle: ızgara tavuk tek parça+ 1 ızgara köfte+yoğurt
ara:meyveli light yoğurt
akşam: krep+ton balığı
yatarkende kesin tarçınlı süt içerim ben
bugün ekstradan dediğim gibi 3 km yürüdüm tempolu:)
eve geldim 15 dk twister yaptım :)
vee leslie yaptım 5 mil:)
100 gr olsa yarına - ile uyanmak istiyoruuummmmmm:)
şu kıvıra kıvıra olanı ben pek beğenmedim aslında.. internette tae-bo videosu buldum.. muhteşem..
ama tabi çok narin yapıya sahip insanlara göre değil.. bildiğin savaş sporu.. ama süper bişey..
ben genel olarak bir sınırlama koymadım ki:)
bu diyetin sloganı izinlilerden sınırsız ye değil miydi?
sınırı sevmeyenler için değilmiydii
birde 2 yoğurt yesem 220gr zaten
seyirdeyim evet:) 8. günüm :)
vee bugüüünnn kakaolu- tarçınlı muffin yaptııımmm harikaaa olmuştuu:))))
Eki Görüntüle 349408
buda saygı değer keklerim resimleri 7 tane çıkmıştı aslında ama birini tadına bakmak amaçlı yedim
kzlarrr atak döneminde yumurta,süt ve yoğurdun sınırı var mıdır ? atagın 3.günündeyim ve gayet iyi hissediyorum kendimi, ilk günkü başağrıları mide gurultuları fln yok artk enazndan :) pazar günü tartılcam inşallah bikaç kilo vermişimdir. bide 15günlk seyir sonunda kaç kilo verilir aşağı yukarıı , türkiyeye döncem ve herkesn nekdr zayıflamşsn demesni istiyorm bidee hayalim 36 beden pantolon ya!!!:))
aynı gündeyiz canım yaaa valla ben bugün sabah 2 akşam 2 olmak üzere 4 yumurta yedim.yoğurd 2 kase yiyorum ama bugün yoğurdum yoktu.benim şuan miğdem açlıktan fena napıcam bilemiyorum uykum gelsede yatsam
Atak 2. Gunün gecesinde bu saatte meyveli light yoğurt yedim! Atakta yasak degildi di mı?? :18:
tatlı krizim tuttu
ayy kaderdaşız desene :) takip edelim birbirimizii :)
4yumurta fazla deilmi ya:S burda bi arkadaşın sölediğine göre sadece biryumurta sarısı yemelyz bigünde.. bak bnde sabah krep, öğlen tavuk ve 2kutu yogurt yedim, arada sütlü kahve, akşamda et ve tavklarım bittiğinden bi yumurta yedim :) anlamıorm ki çok mu yiyorum az mı yiyorum?? Ayrıca toplam süt ürünleri yani yogurt ve süt tbi 500gr ı geçmeyecekmş gündee..
valla acıkılıo tbi ama hemen dişlerini fırçala öğünlerden snra agznda tat kalmadgndan yemek isteği gelmioo , ya enazndan bnde işe yarıooo
yemeyeydin iyiydii .. kalk bisaat spor fln yap vicdanın rahatlar :)
gitt bi kıyafet giy ve aynaya bakk, dha iisi olabileceginiii düşün, snra git su iç 3-4 bardakk ! :)
Mevlam bana da noluosa terapist oldm herkesi motive etmeye adadım kendimii
kaderdaşımtmm edelim iyi olur valla.valla 4 yumurta çok olabilir diyet dışı olabilir ama ben diyete uymaya çalışıyorum çünkü inan bu ben değilim.ağzıma ekmek sürmüyorum hiç bişey yemiyorum.ben bunuda yemezsem yığılırım yere zaten ayağa kalkdıkça başım dönüo gözüm kararıyo napım ama inan vücudumda 3 günde fark var.çünkü ben normalde çok yiyen hamur işi abur cabur yapan seven alan biriyim heleki çikolata ayy neler neler düşünmek istemiyorm ya hergün bunları yiyen bi insan 1 yumurtayla ayakda durabilirmi.yalnız kendi bünyeme göre konuşuyorum vücudum az yemeğe dayanmıyor ama benim yüzümden alıştı yemeğe
bak bugün yediklerim sabah 2 yumurta az peynir
öğle ızgara köfte 2 şiş
akşam 2 yumurta az peynir
diğer 2 atak günümde aralarda yoğurt vardı bugün yoğurdum bittiği için 2 yumurta yedim akşam ve dün akşam krep yedim onuda sevmedim saman gibi geldi bu yüzden atağıda bitirsem mi bugün 4 mü yapsam bilemedim sen nasıl yapıcan kaderdaşım ayy çok konuştum kaç kilo vermek istiyosunn
kıyafet giymeme gerek kalmadı kuzum hemmen etrafımdaki o zayıf ve alımlı hanımları düşündüm geçti
bende yemek krizine girdiğimde açıp manken resimlerine bakıyorummm! o an ölüm orucu bile tutabilecek kdr motive oluyorum zaten :))
bende eltilerimi düşünüyorum kıskandığımdan değilde çok zayıflar be kardeşim bide üstüne üstlük kardeşler
bende eltilerimi düşünüyorum kıskandığımdan değilde çok zayıflar be kardeşim bide üstüne üstlük kardeşler
sen dukan testini yaptınmı? orda kaç gün atak kaç gün seyir yapman gerektiğini sölüyor. ben yapmıştım o testi bana 4 gün atak 60 gün seyir çıktı :)) bi 9-10 kilo vermek istiyorum incecik 36 beden olayım istiyorum açıkcası..şuan 68-69flnm sanrm. ama bnm üstümde bişe yok bacaklarım kalın ve kalça var tbii kesnlkle spor yapmalıyım ama hiç sevmiyorum. zaten yürümeye halim yok şu yediklerimle bide spor yapamıorm işte
ayrıca bende hamurişlerine bayılırım ama allahtan evmden kilometrelerce uzaktayım :))
ayh onların ki genetikmiş iştee be:))