- 23 Ağustos 2009
- 69
- 0
- 41
blackcat 24.01.2012 73,6 71,5 60
selam blackcat boyun kaç acaba aynı kilo ile başlamışız şu an bende 71 kiloyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
blackcat 24.01.2012 73,6 71,5 60
kızlar lütfen tabloda olduğu sıralamaya göre yazalım kilolarımızı... yoksa karışıklık olabilir... anlayabiliyorum ama yinede karışıklık olmasın... yazarken de belirtelim lütfen... başlangıç-hedef-güncel diye... mcx...Eki Görüntüle 346891
slm kızlarr:) ben de dükana başladım ama henüz daha ikinci günüm...umarım zayıflayabilirimm..benim gibi 13.02.2012 de başlayan arkadaşlar varsa birlikte devam etmek isterim..tek başına hem çok sıkıcı hem de her gün ne yiycem diye düşünmek çok yorucu..en azından farklı tarifler ve menüleri paylaşabiliriz..bu konuda iyi ki açılmış bi kaç gündür büyük bi kısmını okumaya çalıştım kilo verenleri gördükçe de motive oldumm..beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
ellerine sağlık cnm =) hatta herkesinnn =)
hepimize hayırlı uğurlu olsun...evet canım eline sağlık sanki daha düzenli duruyor:)
hepimize hayırlı uğurlu olsun...
her çarşamba akşamından perşembe günü saat 13.00 e kadar bildirimler yapılacak... perşembe saat 14.00 de paylaşılıcak...süper olmus vallahiii ellerine saglik, ne zamanda bir güncellestiricez ? hafta da 1 mi ? ayda 1 mi ? ve sana mi bildiricez ?
listedesin oprah2... perşembe bildirimleri yayınlandığında sende adını görebilirsin tabloda...Yeni olduğum için özelden mesaj atamıyorum. benide listeye eklerseniz sevinirim.
başlangıç
tarih: 10.02.2012
kilo.74
hedef:60
güncel
tarih:14.02.2012
kilo:72
HERKESE GÜZELLİKLER...
listedesin oprah2... perşembe bildirimleri yayınlandığında sende adını görebilirsin tabloda...
bide saatlerce yani afiyet olsun....ben kendi canımın istediklerini ciddi araştırıyorum artık:)
sizlede paylaşım...
Vanilyalı Milkshake
1 su bardağı yağsız süt
3 yemek kaşığı vanilyalı yoğurt
3 damla vanilya aroması
bir avuç buz.
malzemeleri blender ile karıştırılır:)) elinizee alınırr saatlerceeee içilirr:)))
bide saatlerce yani afiyet olsun....