Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar lütfen tabloda olduğu sıralamaya göre yazalım kilolarımızı... yoksa karışıklık olabilir... anlayabiliyorum ama yinede karışıklık olmasın... yazarken de belirtelim lütfen... başlangıç-hedef-güncel diye... mcx...Eki Görüntüle 346891

canım hazır uğraşıyorsun bence başlama sırasına göre en eskiden en yeniye de sıralarsan hoş durur diye düşünüyorum:KK66:

slm kızlarr:) ben de dükana başladım ama henüz daha ikinci günüm...umarım zayıflayabilirimm..benim gibi 13.02.2012 de başlayan arkadaşlar varsa birlikte devam etmek isterim..tek başına hem çok sıkıcı hem de her gün ne yiycem diye düşünmek çok yorucu..en azından farklı tarifler ve menüleri paylaşabiliriz..bu konuda iyi ki açılmış bi kaç gündür büyük bi kısmını okumaya çalıştım kilo verenleri gördükçe de motive oldumm..beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

Hoşgeldin.
Tek başına değilsin artık.

Perşembe günü sabah güncel kilomuzu bildiriyoruz o halde kızlar.
Hadi bakalım bol eksili günlere. :KK9:

oldumu :KK1:
$1 hafta.jpg

süper olmus vallahiii ellerine saglik, ne zamanda bir güncellestiricez ? hafta da 1 mi ? ayda 1 mi ? ve sana mi bildiricez ?
her çarşamba akşamından perşembe günü saat 13.00 e kadar bildirimler yapılacak... perşembe saat 14.00 de paylaşılıcak...
ister özelden mesajla... ister miray_hur q mynet.com 'a mail atarak... ister konumuza cevap yazarak (buraya yazdığımızda belki gözden kaçanlar olabilir) ama dikkat edicem söz veriyorum... birde tabloda oldugu gibi mutlaka yazalım lütfen...

Yeni olduğum için özelden mesaj atamıyorum. benide listeye eklerseniz sevinirim.

başlangıç
tarih: 10.02.2012
kilo.74
hedef:60
güncel
tarih:14.02.2012
kilo:72
HERKESE GÜZELLİKLER...

ben kendi canımın istediklerini ciddi araştırıyorum artık:)
sizlede paylaşım...

Vanilyalı Milkshake

1 su bardağı yağsız süt
3 yemek kaşığı vanilyalı yoğurt
3 damla vanilya aroması
bir avuç buz.

malzemeleri blender ile karıştırılır:)) elinizee alınırr saatlerceeee içilirr:)))

Yeni olduğum için özelden mesaj atamıyorum. benide listeye eklerseniz sevinirim.

başlangıç
tarih: 10.02.2012
kilo.74
hedef:60
güncel
tarih:14.02.2012
kilo:72
HERKESE GÜZELLİKLER...
listedesin oprah2... perşembe bildirimleri yayınlandığında sende adını görebilirsin tabloda...

ben kendi canımın istediklerini ciddi araştırıyorum artık:)
sizlede paylaşım...

Vanilyalı Milkshake

1 su bardağı yağsız süt
3 yemek kaşığı vanilyalı yoğurt
3 damla vanilya aroması
bir avuç buz.

malzemeleri blender ile karıştırılır:)) elinizee alınırr saatlerceeee içilirr:)))
bide saatlerce yani :KK1: afiyet olsun.... :KK9:

yarim eline sağlık perşemde yeniden bildirim yapacam yazdığım geçen haftanın kilosuydy çünkü :)

eveet ilk güçlendirmede dün ilk gündü.
özlediğim baklagiller ile açılışı yaptım :KK1: barbunya yedim bi tabak, süper de oldu...
bugün öğlen yemekhaneye gittim, mantarlı et sote vardı, suyundan değil de tanelerinden yedim etin yağlarını ayırarak, zaten çok yağlı da değildi. inş yanlış davranmamıştırım.
bu arada bugün sp yarın ps derdi olmaması çok güzelmiş. yiyeceğimi şaşırıyor bazen öğlen sadece yoğurt yiyodum, şimdi hiç olmadı yoğurt yanında salata doyuyorum :KK1:
bakalım bu haftanın sonunda neler olacak, inş kilo almam :KK55:

X