ben de leslie yapıyordum 10 güne yakın leslie 5 mil yaptım mutlaka etkisi olmuşltur ama bunun sonuçlarını çok çabuk gördüm..mesela leslie de evet terliyordum ama bunda vıcık vıcık oluyorum suratıma kadar terliyorum düşünün...arama motoruna ministry of sound pump it up-the ultimate dance workout yazın çıkar torrentden falan indirebilirsiniz.salsa çaçaça falan da var aralarda ,çççççççççççççççççççççççççççççççççoooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zevkli=)))bu video ile kk sayesinde tanıştığımı da eklemeden edemeyeceğim=)))te şek kür ler=)
ha şunu da ekleyeyim sporla her gün -300-500 arası gidiyor.bu iş sporsuz olmuyor....videoyla ilgili ise şunu eklemek istiyorum.çok kolay değil çok hareketli bi kısmı var mesela heat it up diye orada ilk gün çok zorlandım nefes nefese kaldım ama sonradan alışılıyor,hareketler karışık gelebilir ilk başta ama garanti ediyorum bu videonun işe yaramaması İMKANSIZ!!!denemeye değer..
mesela dün sabahtan akşama kadar dişçimdeydim bi dişime veda etmek zorunda kaldım çok da korkarım dişçiden kendimi kasmaktan ve bütün gün yürüyüp durmaktan mahvolmuştum eve geldiğimde bırakın sporu kendime çay koyucak halim yoktu ağrım vardı..7 gibi uyumuşum 1 saat(bu arada akşam 10 gibi başlıyorum spora) saat 8 oldu dişimden dolayı yoğurtlu bişeyler hazırlasdım yedim mecbur bi film yakaladım derken saat 10 10 buçuk olmuş benim kanım bi hızlandı,canım nasıl istedi videoyu yapmayı anlatamam,müzikler kulağımda döndü falan.kalkıp bi yarım saat yapayım dedim hepsini yapmam diye düşündüm.bi başladım ağzım kulaklarımda uça uça dans ediyorum1 saat sürüyor bu arada...
bu videoyu hazırlayan kardeşi tanımam etmem bu arada.sadece 4 gün gibi kısa bi sürede o kadar etkisini gördüm ki herkes faydalansın istiyorum o kadar:)))