Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de leslie yapıyordum 10 güne yakın leslie 5 mil yaptım mutlaka etkisi olmuşltur ama bunun sonuçlarını çok çabuk gördüm..mesela leslie de evet terliyordum ama bunda vıcık vıcık oluyorum suratıma kadar terliyorum düşünün...arama motoruna ministry of sound pump it up-the ultimate dance workout yazın çıkar torrentden falan indirebilirsiniz.salsa çaçaça falan da var aralarda ,çççççççççççççççççççççççççççççççççoooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zevkli=)))bu video ile kk sayesinde tanıştığımı da eklemeden edemeyeceğim=)))te şek kür ler=)

ha şunu da ekleyeyim sporla her gün -300-500 arası gidiyor.bu iş sporsuz olmuyor....videoyla ilgili ise şunu eklemek istiyorum.çok kolay değil çok hareketli bi kısmı var mesela heat it up diye orada ilk gün çok zorlandım nefes nefese kaldım ama sonradan alışılıyor,hareketler karışık gelebilir ilk başta ama garanti ediyorum bu videonun işe yaramaması İMKANSIZ!!!denemeye değer..

mesela dün sabahtan akşama kadar dişçimdeydim bi dişime veda etmek zorunda kaldım çok da korkarım dişçiden kendimi kasmaktan ve bütün gün yürüyüp durmaktan mahvolmuştum eve geldiğimde bırakın sporu kendime çay koyucak halim yoktu ağrım vardı..7 gibi uyumuşum 1 saat(bu arada akşam 10 gibi başlıyorum spora) saat 8 oldu dişimden dolayı yoğurtlu bişeyler hazırlasdım yedim mecbur bi film yakaladım derken saat 10 10 buçuk olmuş benim kanım bi hızlandı,canım nasıl istedi videoyu yapmayı anlatamam,müzikler kulağımda döndü falan.kalkıp bi yarım saat yapayım dedim hepsini yapmam diye düşündüm.bi başladım ağzım kulaklarımda uça uça dans ediyorum:KK70:1 saat sürüyor bu arada...

bu videoyu hazırlayan kardeşi tanımam etmem bu arada.sadece 4 gün gibi kısa bi sürede o kadar etkisini gördüm ki herkes faydalansın istiyorum o kadar:)))

artık bırakacağım o derece moralim bozuldu yani.. perşembeye kadar ya kilo veririm yada bırakcam.. zaten meyvasızlık sinirlerimi iyice yıpratıyor.. bi de bu artılarla uğraşamıcam..

dur arkadaşım nereye bırakıyorsun hemen.bak ben 3gün atak yaptım.seyirin 4.günündeyim hiç tartılmadım hiç kilo verdiğimide düşünmüyorum.bünyelerimiz farklı birbirinden.birinin 3 öbürünün 5 kilo vermesine takılma.diyeti şimdi bu psikolojiyle bırakırsan 'nasılsa veremiyorum o zaman canımın istediğini yiyeyim' diyeceksin ve vermen gereken kilolara yenilerinin eklendiği bir kısır döngü içine gireceksin.(tecrübeyle sabittir.)geçen sene dünyanın parasını verip ankaranın çok ünlü bir diyetisyenine gittim.deli gibi bir diyet,yürüyüş,hiç kaçamak yok.sonuç:sadece 4 kilo verdim.halbuki ben tamam balık etliyim ama boğazımı tuttummu gayet güzel kiloda veriyordum.yani demem o ki aynı vücut zamanla değişiyor.şuandada metabolizma hızım bir tiroid hastasınınkiyle hemen hemen aynı.bana düşen koruyabileceğim makul bir kiloya inip sabitlemeye çalışmak.yoksa önümüzdeki senelerde bu iş benim için imkansıza yaklaşacak.sende moral bozmak yerine yaptıklarını ve hedeflerini yeniden gözden geçir.biraz daha uzun zamanda olsun.yeterki sonuç iyi olsun.biraz kendinden bahset ki sana daha fazla yardımcı olabilelim.

seyir saf protein günümdeyim.. demin ben armuda baktım armut bana.. sonra dayanamadım kokladım.. sora sen yoluna ben yoluma dedim çok acıklı sahneydi :)

sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emi.:KK1::KK1::KK1:tatlıları,pastaları,çikolataları sayısız ölçüsüz götür sonra armutla romantik dakikalar yaşa.(yanlış anlamayın götürme kısmını kendim için söylüyorum)bende kendimi markette zeytin almak için zeytinlerin tadına bakarken 'çok yedim bir sürü yağ aldım' paniği içinde bulmuştum.ah bir dengeyi yakalayabilsek hiç böyle eziyet çekmeyeceğiz ama...:KK50::KK50:

selam kizlar sizleri 2 haftadir hergün takip ediyorum, ve bu diyeti yapmak istiyorum ama $ekere gerçekten bagimliyim nasil olacak diye dü$üne dü$üne bir hal oldum, proteinlede aram çok iyi ekmegi hamur i$lerini baklagilleri aramam ama konu $eker olunca gerçekten yapamiyorum derdimi hiç kimse anlamiyor, iradesizim saniyorlar ama degilim resmen uyu$turucu gibi istiyorum, hergün karar veriyorum yarin ba$layacagim diye ama yarin olunca canim tatli çekince birakiyorum, bugün yine karar verdim ama bilemiyorum tutabilecekmiyim sözümü

arkadaşım inan bana yalnız değilsin.bende aşırı derecede tatlı bağımlısı bir insanım.arkadaşlarımla 'ben daha çok,hayır ben daha çok tatlı yerim' muhabbeti yapan biriyim.80 gr 3 çikolatayı arka arkaya yiyebilirim öyle söyleyeyim yani.ama tatlının seni götürdüğü son belli.artık kendine bir iyilik yapmanın vakti geldi.böyle hergün mutsuz olmak yerine bir süre mutsuz sonra mutlu olmayı tercih edebilirsin.birde bu iş zamanla olmaz.birden bırak,kilolarını ver.sonrada hayatının sonuna kadar usturuplu bir şekilde tatlı yiyerek yaşamayı öğren derim ben.şahsen bende şu anda bunu yapmaya çalışıyorum.:KK14::KK14:

Hoşgeldin canım, stevia ben kullanmadım ama güzel bi ürün. doğan bir tatlandırıcı olduğunu biliyorum, alabilirsin, ben Canderel tablet kullanıyorum.

teşekkürler. Canderal tableti fırınlanan kek, tatlı tariflerinde de kullanabiliyor muyuz? Tariflerde hep toz yada sıvı tatlandırıcıdan bahsediliyor.Herkese güzellikler...

kızlar ben şimdi güçlendirmeye geçtim.geçen arkadaşların deneyimlerine ihtiyacım var.şimdi biğün ödül yemegi ,2 öğünde pirinç makarna yada poaça yeniyo degilmi.bir gün yine saf protein ve geri kalan öğünlerde sebze +protein.2 öğün nişastalı gıdalar kısmını bana tam açıklayabilirmi biri acaba?

Eki Görüntüle 345280 Eki Görüntüle 345280

İşte benim yoğurdum :) Sulu kısmı dayanamayıp yediğim yer :)
Nasıl yaptığıma gelince 2 litre sütü hafif ısıttım. Küçük parmağımla sıcaklığına baktık annemle, anneme göre biraz sıcaktı, haklıymış da çünkü biraz sulu oldu yoğurt. Az biraz daha ılık olsaydı daha iyi olurmuş. Evde annemin mayaladığı yoğurttan bir çay bardağından fazla miktarda aldık ılık sütün içine katıp karıştırdık. Tencerenin kapağını kapattım. İyice sarıp sarmaladım. yaklaşık 4 saat bekledikten sonra dayanamayıp açtım, sonra buzdolabına koydum, sabah tadına baktım :) hazır yoğurtlar gibi kıvamı fazla değil ama yenmeyecek gibi de değil. Ben sevdim açıkçası :)

Alışveriş yaptığım markette sürekli light yoğurt bulamadığımdan isyan edip bu yolu denedim, iyi de oldu gibi zannımca :KK1:

heheh gayet iyi görünüyor bence :) tadı güzelse ve tavsiye ediyorsan ben de deneyebilirim.

ha şunu da ekleyeyim sporla her gün -300-500 arası gidiyor.bu iş sporsuz olmuyor....videoyla ilgili ise şunu eklemek istiyorum.çok kolay değil çok hareketli bi kısmı var mesela heat it up diye orada ilk gün çok zorlandım nefes nefese kaldım ama sonradan alışılıyor,hareketler karışık gelebilir ilk başta ama garanti ediyorum bu videonun işe yaramaması İMKANSIZ!!!denemeye değer..

mesela dün sabahtan akşama kadar dişçimdeydim bi dişime veda etmek zorunda kaldım çok da korkarım dişçiden kendimi kasmaktan ve bütün gün yürüyüp durmaktan mahvolmuştum eve geldiğimde bırakın sporu kendime çay koyucak halim yoktu ağrım vardı..7 gibi uyumuşum 1 saat(bu arada akşam 10 gibi başlıyorum spora) saat 8 oldu dişimden dolayı yoğurtlu bişeyler hazırlasdım yedim mecbur bi film yakaladım derken saat 10 10 buçuk olmuş benim kanım bi hızlandı,canım nasıl istedi videoyu yapmayı anlatamam,müzikler kulağımda döndü falan.kalkıp bi yarım saat yapayım dedim hepsini yapmam diye düşündüm.bi başladım ağzım kulaklarımda uça uça dans ediyorum:KK70:1 saat sürüyor bu arada...

bu videoyu hazırlayan kardeşi tanımam etmem bu arada.sadece 4 gün gibi kısa bi sürede o kadar etkisini gördüm ki herkes faydalansın istiyorum o kadar:)))

youtbdan baktım şimdi bu şahane birşey :KK70: paylaşımın için çok çok teşekkürler.
bu arada light meyveli yoğurt bulamayan arkadaşlar carrefoura da baksınlar.eşim sağolsun götürdü bir haftalık tüm light ürünleri depoladım:KK52:

Son düzenleme:
selam kızlar.ben 167 boyunda 65 kiloyum.18 kilo yağım var.eski sporcu olduğum için kas oranım çok fazla.kilomu göstermiyorum ama tartıda 60 ı bari görmek istiyorum .Normalde de çok fazla yemek yemiyorum bu diyetle kesin kilo verir miyim ? örnek listesi olan varsa paylaşabilir mi ? Şimdiden çok teşekkür ederim

selam kızlar.ben 167 boyunda 65 kiloyum.18 kilo yağım var.eski sporcu olduğum için kas oranım çok fazla.kilomu göstermiyorum ama tartıda 60 ı bari görmek istiyorum .Normalde de çok fazla yemek yemiyorum bu diyetle kesin kilo verir miyim ? örnek listesi olan varsa paylaşabilir mi ? Şimdiden çok teşekkür ederim

merhaba.kas oranının fazla olması çok iyi birşey metabolizmanız hızlı çalışır.vermek istediğiniz kilo 5kg.çok fazla değil.kronik bir kilo probleminiz yoksa günde 6 öğünlük bir programla zayıflamanız sizin için daha iyi olur.dukan çok uzun bir diyet programı.örnek bir diyet listesi yok.kilo ve boyunuzu ve de vermek istediğiniz kiloyu düşünürsek sizin için 3gün atak yeterlidir.bu 3günde sadece k.et,tavuk,balık,süt,yoğurt,yumurta yiyeceksiniz.ondan sonra hedef kilonuza ulaşıncaya kadar seyir evresi.buradada 1gün yukarıda saydığım proteinler ve uygun şekilde pişirilmiş sebzeler,1gün sadece protein yiyeceksiniz. hedef kiloya ulaşınca verdiğiniz kilo *10 hesabına göre (ör:4 kg verdiniz.4*10=40gün)güçlendirme evresi var.burada günde 1porsiyon meyve ve 2öğün nişastalı gıda ile 2ödül öğünü de diyetinize ekleniyor.sonra koruma evresi.artık herşeyi yiyebilirsinizancak haftada 1gün saf protein,günde 3kaşık yulaf kepeği ve asansöre binme yasağı var.tabi yukarıdaki evrelerde önce 1.5-sonra 2kaşık olmak üzere hergün yulaf kepeği yiyeceksiniz.kabaca diyet böyle.yinede yapmak isterseniz siz bilirsiniz.

peki güçlendirme veya koruma evresine geçen var mı bu diyette?ben seyir evresindeyim.başladğımda 55.5 kgydim şimdi 51,3kgyim.16 marta kadr seyirdeyim.koruma evresinde olanların tecrübelerini okumak isterim.çok zor oluyor mu ideal kiloda kalmk,kolayca kilolar geri mi geliyor meraktayım.teşk

merhaba.kas oranının fazla olması çok iyi birşey metabolizmanız hızlı çalışır.vermek istediğiniz kilo 5kg.çok fazla değil.kronik bir kilo probleminiz yoksa günde 6 öğünlük bir programla zayıflamanız sizin için daha iyi olur.dukan çok uzun bir diyet programı.örnek bir diyet listesi yok.kilo ve boyunuzu ve de vermek istediğiniz kiloyu düşünürsek sizin için 3gün atak yeterlidir.bu 3günde sadece k.et,tavuk,balık,süt,yoğurt,yumurta yiyeceksiniz.ondan sonra hedef kilonuza ulaşıncaya kadar seyir evresi.buradada 1gün yukarıda saydığım proteinler ve uygun şekilde pişirilmiş sebzeler,1gün sadece protein yiyeceksiniz. hedef kiloya ulaşınca verdiğiniz kilo *10 hesabına göre (ör:4 kg verdiniz.4*10=40gün)güçlendirme evresi var.burada günde 1porsiyon meyve ve 2öğün nişastalı gıda ile 2ödül öğünü de diyetinize ekleniyor.sonra koruma evresi.artık herşeyi yiyebilirsinizancak haftada 1gün saf protein,günde 3kaşık yulaf kepeği ve asansöre binme yasağı var.tabi yukarıdaki evrelerde önce 1.5-sonra 2kaşık olmak üzere hergün yulaf kepeği yiyeceksiniz.kabaca diyet böyle.yinede yapmak isterseniz siz bilirsiniz.

çok teşekkür ederim.Her gün 45 dakika 5-5.5 km hızla yürüyüş yapıyorum.Umarım istediğim sonuca ulaşırım .

Örnek Menü

Sabah Kahvaltısı
2 Haşlanmış Yumurta
Yağsız Beyaz Peynir
Yulaf Kepeği Krebi
Çay
Ara Öğün
Tatlandırıcılı Yoğurt
Öğle Yemeği
Sınırsız Izgara Köfte
Light Cola
Akşam Yemeği
Yulaf Ezmeli Yayla Çorbası
Haşlanmış Tavuk
Yulaf Kepeği Krebi

merhaba tavuk, balık, et sınırsız tabi bu sadece size gre değişir... atak evresi 3gün yapsanız yeterli ben 5 gün yaptım şimdi seyirdeyiz... hedef 10 kilo bakalımm kolay gelsinnn

Örnek Menü

Sabah Kahvaltısı
2 Haşlanmış Yumurta
Yağsız Beyaz Peynir
Yulaf Kepeği Krebi
Çay
Ara Öğün
Tatlandırıcılı Yoğurt
Öğle Yemeği
Sınırsız Izgara Köfte
Light Cola
Akşam Yemeği
Yulaf Ezmeli Yayla Çorbası
Haşlanmış Tavuk
Yulaf Kepeği Krebi

merhaba tavuk, balık, et sınırsız tabi bu sadece size gre değişir... atak evresi 3gün yapsanız yeterli ben 5 gün yaptım şimdi seyirdeyiz... hedef 10 kilo bakalımm kolay gelsinnn

Liste çok iyi oldu çünkü sınırsız olunca ayar kaçabiliyo en azından belirli menü olmalı .Çok teşekkür ederim umarım istediğiniz kiloya bir an önce ulaşırsınız ,kolay gelsin

arkadaşım inan bana yalnız değilsin.bende aşırı derecede tatlı bağımlısı bir insanım.arkadaşlarımla 'ben daha çok,hayır ben daha çok tatlı yerim' muhabbeti yapan biriyim.80 gr 3 çikolatayı arka arkaya yiyebilirim öyle söyleyeyim yani.ama tatlının seni götürdüğü son belli.artık kendine bir iyilik yapmanın vakti geldi.böyle hergün mutsuz olmak yerine bir süre mutsuz sonra mutlu olmayı tercih edebilirsin.birde bu iş zamanla olmaz.birden bırak,kilolarını ver.sonrada hayatının sonuna kadar usturuplu bir şekilde tatlı yiyerek yaşamayı öğren derim ben.şahsen bende şu anda bunu yapmaya çalışıyorum.:KK14::KK14:

benim gibileride varmi$ demekki :) ben kendimi tek saniyordum bu konuda, bende bir yemede 200gr yiyebilen biriyim hele nutella ah ah yarin bir hafta olacak yemiyeli ama burnumda tütüyor, i$tahi açik biri deglim benim en sevdigim yemek tatli zaten o olduktan sonra hiç ama hiç yemek aramam

kizlar bugün ilk günümdü aslinda yapacagima inanmadim deneme gibiydi ama fena degildim bir bakarmisiniz menüme

sabah (geç kalktim)
2 dilim sucuk (izgarada yaptim ve peçeteyle tüm yagini aldim ta$ gibi oldu)
2 kk diyet peynir
1 kk peynir
1.5 köfte kadar balik (yagsiz)

ara
yarim bardak diyet sütle kahve
150gr diyet yogurt
2 çatal et
1.5 kk diyet peynir

ak$am
1 tane ha$lanmi$ tavuk budu

kaçamagim ise malesef ak$am yemegini geç yedik ve gözüm döndü resmen ve 1 avuç kelogs (k fleks) yedim :KK47::KK47:

peynir çok oldu biliyorum ama nede olsa tatliyi birakmak benim için sigarayi birakmak gibi etki yapti ve sürekli bir$eyler yemek istedim vede buna ragmen çok gergin ve sinirliydim :KK47:

Merhaba arkadaşlar ;

Birkaç gündür takipteyim dukan diyetini anlamaya çalışıyorum ki neredeyse tüm sayfaları da okudum hatta dukanın kendi sitesinden plan bile çıkardım (:-)

Kendi başıma yapayım dedim ama bi kaç gün içinde bırakırm korkusuyla aranıza katılmaya karar verdim. Size katılmak hem motivasyon olur hemde kendimi sorumlu hisseder daha çok sarılırm diyete diye düşündüm bilmem iyi yaptım mı ? (:-)

Yarın bende sizin aranıza katılcam ,yulaf kepeğimi aldım hem psikolojimide hazrladım olcak bu sefer inşallah (:-)

Hepimize kolay gelsiinn (:-) :KK64:

Merhaba arkadaşlar ;

Birkaç gündür takipteyim dukan diyetini anlamaya çalışıyorum ki neredeyse tüm sayfaları da okudum hatta dukanın kendi sitesinden plan bile çıkardım (:-)

Kendi başıma yapayım dedim ama bi kaç gün içinde bırakırm korkusuyla aranıza katılmaya karar verdim. Size katılmak hem motivasyon olur hemde kendimi sorumlu hisseder daha çok sarılırm diyete diye düşündüm bilmem iyi yaptım mı ? (:-)

Yarın bende sizin aranıza katılcam ,yulaf kepeğimi aldım hem psikolojimide hazrladım olcak bu sefer inşallah (:-)

öncelikle hoşgeldin, vermen gereken kiloda çok değilmiş merak etme kolaylıkla verirsin
ama bence sadece buradan okuduklarınla yetinme ve en kısa zamanda bir kitap al, sürekli elini altında dursun,
daha bunun atağı var, seyiri var, güçlendirmesi var, koruması var, varda var....

Merhaba arkadaşlar ;

Hoşgeldin:)
çok doğru bir karar vermişsin bence,motivasyon ve destek anlamında burası süper;kitabını almadıysan ben de almanı tavsiye ederim;elinin altında olması çok iyi oluyor,ben tüm kitabı iki kez okudum ve hala arasıra bakma ihtiyacı duyuyorum;yarın güzel bir başlangıç yapmanı dilerim:)

kizlar bugün ilk günümdü aslinda yapacagima inanmadim deneme gibiydi ama fena degildim bir bakarmisiniz menüme

sabah (geç kalktim)
2 dilim sucuk (izgarada yaptim ve peçeteyle tüm yagini aldim ta$ gibi oldu)
2 kk diyet peynir
1 kk peynir
1.5 köfte kadar balik (yagsiz)

ara
yarim bardak diyet sütle kahve
150gr diyet yogurt
2 çatal et
1.5 kk diyet peynir

ak$am
1 tane ha$lanmi$ tavuk budu

kaçamagim ise malesef ak$am yemegini geç yedik ve gözüm döndü resmen ve 1 avuç kelogs (k fleks) yedim :KK47::KK47:

peynir çok oldu biliyorum ama nede olsa tatliyi birakmak benim için sigarayi birakmak gibi etki yapti ve sürekli bir$eyler yemek istedim vede buna ragmen çok gergin ve sinirliydim :KK47:

merhabalar ilk başta hiç yapılamacak gibi gelse de inan yapılıyo... ama sucuk yoookk.. mutlaka yulaf kepeği almalısın... tok tutuyo. peynir yağsız yemende de sakınca yok...sabah kahvaltıda eğer sıkıntı yoksa mutlaka yumurta ye omlet yapın, krep olabilirr... arada light yoğurt,süt işe yarıyor ve acıkmıyosunuz.. yapabilirsin ama kitabı alıp okuyun bi de bölüm başında yeni başlayanlara açıklama ve tarifler var.. okuyun...bu kadar insan yapıyo ....

X