Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu tarif de muflinler yumuşak oluyor mu[/QUOT
ne yumuşak,ne sert aynı kek gibi oldu benimkiler:)
gözün aydın canım.darısı ---bekleyen herkese olsun.ben seyirin ilk günü tartıldım başka tartılmadım.salı sabahı kilo bildirimi için tartılacağım.inşallah bende görürüm --leri.
Kizaaar tatlı canı isteyenlere bomba gibi bı haberim var ama dukana uygun mü degilmi bilemedim. Daha dogrusu bana uygun geldi bı zarar göremedim. Teklifim şu: yagsiz sutle ve tatlandiriciyla yapılmış toz olarak(sekersiz)satılan toz salep. ustunede tarcin ne güzel olur. Ne dersiniz uyarmi dukana yorumlarınızı bekliyorum
Kizaaar tatlı canı isteyenlere bomba gibi bı haberim var ama dukana uygun mü degilmi bilemedim. Daha dogrusu bana uygun geldi bı zarar göremedim. Teklifim şu: yagsiz sutle ve tatlandiriciyla yapılmış toz olarak(sekersiz)satılan toz salep. ustunede tarcin ne güzel olur. Ne dersiniz uyarmi dukana yorumlarınızı bekliyorum
selam kizlar sizleri 2 haftadir hergün takip ediyorum, ve bu diyeti yapmak istiyorum ama $ekere gerçekten bagimliyim nasil olacak diye dü$üne dü$üne bir hal oldum, proteinlede aram çok iyi ekmegi hamur i$lerini baklagilleri aramam ama konu $eker olunca gerçekten yapamiyorum derdimi hiç kimse anlamiyor, iradesizim saniyorlar ama degilim resmen uyu$turucu gibi istiyorum, hergün karar veriyorum yarin ba$layacagim diye ama yarin olunca canim tatli çekince birakiyorum, bugün yine karar verdim ama bilemiyorum tutabilecekmiyim sözümü
herkese günaydın,
tartıda 200 gr daha eksilmenin verdiği mutlulukla güne başladım
dün ctesi olması sebebiyle günümün çoğunu dışarda geçirdim bu nedenle de sporumu yapamadım,bugün telafili olarak toplam 1 saatle güne başlıyorum.
bende 2 günde 300 grm verdim çok mutluyum .kızım 26 günde 4.5 kilo verdi dukan sayesinde
selam kızınla hemen hemen aynı gidiyoruz :)
ben de 18 ocakta başlamıştım.toplamda 5.1 kg gitti hedefe kalan 4.5 ,çoğu gitti azı kaldı
Yoğurdum olduu :) 2. denememde daha güzel olacağına inanıyorum :) tadına baktım o da idare eder. Fotoyu ise pillerim şarj olsun hemen yükleyeceğimmm
selam kizlar sizleri 2 haftadir hergün takip ediyorum, ve bu diyeti yapmak istiyorum ama $ekere gerçekten bagimliyim nasil olacak diye dü$üne dü$üne bir hal oldum, proteinlede aram çok iyi ekmegi hamur i$lerini baklagilleri aramam ama konu $eker olunca gerçekten yapamiyorum derdimi hiç kimse anlamiyor, iradesizim saniyorlar ama degilim resmen uyu$turucu gibi istiyorum, hergün karar veriyorum yarin ba$layacagim diye ama yarin olunca canim tatli çekince birakiyorum, bugün yine karar verdim ama bilemiyorum tutabilecekmiyim sözümü
slm kızlar nasılsınız .
Bekliyoruz fotoyu tadı hazır yoğurtlardan daha mı iyi acaba ben hazır yoğurtlardan bişey anlamıyorum sevmiyorum hiç
Benim gibi şeker olmadan yaşamayan biri dayanabiliyorsa sende dayanırsın inan buna öncelikle hem tatlandırıcılar şekeri aratmıyor maşallah...
Günaydın fadimecim ben çok iyiyim atak -2,5 ile bitti bugün seyirin ilk günü...Gerçi dukanın testinde 3 kilo vermem gerekiyor gibi görünüyordu ama buna takılmıyorum ben önemli olan veriyor olmam ve hala ısrarla devam ediyor olmam