kızlar merhaba motivasyonum çok kötü azıcık tadına bakma huyum basladım.bugunde bol soslu kı bunlarda yag vardır tavuk salata yedım hellım peynırlı kızarmıs tavuklu salata.lıght pudıng falan.kendımı kötü hıssedıyorum 65e takıldım kaldım şımardım sanırım bırkac övgü derken.yarın yenıden çok konsantre olup sıkı başlamalıyım.ama yeterlı motıveyı bulamıyorum off bıraz motıve edın benı kızlar:)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wInICA3/weight.png
ben ankara da yaşıyorum.bugün fitiz marketten kendim görerek aldım yulaf kepeğini.daha önce de çongarınkini almıştım şu saman gibi olanı.ikisini karşılaştırdım.sanki fitiz den aldığım onun ince hali gibi geldi.yarın bir şeyler yapıp tadına da bakıcam.
canım sen neye göre fitiz den alınan yalnış kepek olduğunu söylüyorsun.
bendede oluyor boyleBenim bacaklarımda da kızarıklıklar çıktı. Hatta bazen mor ile kırmızı arasında bir renk alıyorlar. Diyete başladıktan aşağı yukarı ay kadar sonra çıktı. Bazı kırmızılıklar daha sonra çürük gibi olmaya başladılar.(çarpınca çürümüş gibi) Başka kimse de bu tarz şikayet var mı ?:26::26::26::26::26::26::26::26:
kızlar merhaba motivasyonum çok kötü azıcık tadına bakma huyum basladım.bugunde bol soslu kı bunlarda yag vardır tavuk salata yedım hellım peynırlı kızarmıs tavuklu salata.lıght pudıng falan.kendımı kötü hıssedıyorum 65e takıldım kaldım şımardım sanırım bırkac övgü derken.yarın yenıden çok konsantre olup sıkı başlamalıyım.ama yeterlı motıveyı bulamıyorum off bıraz motıve edın benı kızlar:)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wInICA3/weight.png
afiyet olsun :) beğendiğine sevindim ben yumurtasız hiç denemedim ama geçen akşam bu tarifin içine 1 kaşıkda mısır nişastası ekledim tam kek kıvamında oldu daha çok begendim sıkıştıkça gerçekten kurtarıcı oluyor
Kızlar selam..
9 mayısta başladığım diyette 63 kiloda 9.günüme girmiş bulunuyorum, bu şartlar altında daha ne kadar süre bu motivasyonu sürdürebilirim bilmiyorum ama 63.0 ibarisi ekranda görmekten nefret ediyorum. Ben her sabah uyanığımda tartılıyorum ama malesef son 9 gündür tık yok, ki muntazam bir şekilde tüm kurallara uyuyorum, sadece kabızlık sorunum var onunla ilgisi olabilir mi bilmiyorum..Paylaşmak istedim, işte böyle bakalım
tarifi tekrar paylaşman mümkünmü acaba
ay ay ay ıkındım sıkındım 200 gr ancak verdim ki dün biraz cozuttum dolapta tulumba tatlısı görünce tutamadım kendimi ki tatlı krizi evrelerindeyim hemdeneyseki geri almadım azıcık verdim
bende 200gr verdim dün protein günüydü bugün ve yarında devam edip 3 gün atak yapayım bari dedim epey yavaşladı son kilolarda gitsinde meyve yemek istiyorum artık :)tatlı krizin tuttuğu zamanlarda kek yiyebilirsin bence iyi geliyor
bende 3 günlük atak yapıyorum son kilolar hızlansın dimi keki bugün deneyeceğim cnm sağol
Kızlar selam..
9 mayısta başladığım diyette 63 kiloda 9.günüme girmiş bulunuyorum, bu şartlar altında daha ne kadar süre bu motivasyonu sürdürebilirim bilmiyorum ama 63.0 ibarisi ekranda görmekten nefret ediyorum. Ben her sabah uyanığımda tartılıyorum ama malesef son 9 gündür tık yok, ki muntazam bir şekilde tüm kurallara uyuyorum, sadece kabızlık sorunum var onunla ilgisi olabilir mi bilmiyorum..Paylaşmak istedim, işte böyle bakalım
Arkadaslar iphonedan yazıyorum azcikta hızlı olmuş sanırım komik çıkmış ifadeler umarım anlamissindir bu arada yurtdisindaysan dondurulmuş brokoli karnibahar pakette kullanırsın ve kereviiz sapını rahatlıkla tuketebilirsin kızlar kereviiz sapını Türkiye'de kullanan varmış ben hiç rastlamadım
arkadaşlar ben yeniyim.kilo çizelgesi nerden yapılıyor acaba? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?