Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba bu leslie nasıl yapılıyor bilgisayarı açıp karşısında olduğun yerde hareketler mi yapıyorsun büyük bir alan gerekiyormu bunun için ?

Cevabın için teşekkür ederim Atak sırasında 3-4 kilo vermiştim sanırım. Benim gibi eti, yağı sıkı biri için gayet süper gelmişti sonuçlar.. Sınırsız yemedim açıkçası, yavaş yavaş yiyorum çok çiğnemeye özen gösteriyorum ve yemek öncesinde su içtiğim için doydugumu hissettiğimde tabagım bitmemiş bile olsa bırakıyorum. Acıkınca tekrar yiyorum ancak aynı yemeği değil farklı bişeyleri.. Toplamda 12 kilo kadar verdim ruya gibiydi ama gerçek oldu çok seviniyorum Sanada azim ve sabır diliyorum kardeşim

Hayırlısıyla evime gidebilirsem tezimi uzatmadan o zaman 50 ye inmeyi deniyim diyorum. Eger uzarsa çalışmam o zaman değil 53 şu anki kilomda kalıp 3. aşamaya geçeyim diyorum. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama çok zorlanıyorum burda ya...

Ben bu kiloda bile çok mutluyum çünkü insani bi bedene indim.. yanlardan taşanlarım yok oldu, göbeğim kat kat idi artık o katlar da yok. açıkçası 4-5 kilo daha verirsem kendi bednime yani 36 bedene inerim çok daha güzel olur. kısacası hayati tehlikeyi atlattım şu an kendimi şımartıyorum. azmettim hakettim şımartılmayı ya, dimi ama

Sevgiler

Son düzenleme:
sendemi yeni basladin seyire,sen kac kilo vermek istiyorsun su kilolardan kurtulsak ve normal yemegimize gecsek:)ben yemegi degilde meyveyi cok özledim simdiden .

bende seyire başlayalı yaklaşık 2 hafta oldu sanırım 2 kilo verdim bu surecte.evet bende bıran önce ıdeal kiloma gelip güçlendirme evresine geçmek ıstıyorum artık

ssloeil senın tarıfı denedım lımonlu keki ve 10 uzerınden 10 bence sımdıye kadar peynırlı otlu muffın , tarcınlu havuclu muffin,ekmek,yulaf kepeği galetası ,yayla corbası ve yulaf kepeği galetası denemeleırm oldu yulaf kepeğiyle ama diet tadından en uzak en lezzetlı en basarılı tarıf olarak bunu buldum herkese sıddetele tavsıye edıorum bugun regl oldum o yuzden kacırdım bıraz 3 tane muffın yedım off ama yarın spor yapıcam erıtıcem bence herkes denesın tarıfı eskı sayfalarda var bu arada sanırım yumurta bana alerji yapmaya basladı ayaklarımda kasınmalar kızarık kabarmalar oluyor o yuzden yumurta mıktarını azaltıp yaptım kekı 10 numaraydı acaba hıc yumurtasız yapmak mumkunmu deneyen var mı kızlar

bende aynı şeyi krepler için soracaktım yumurta alerjimden sanırım yüzüm döktü hep kaşınıyo her tarafım cildim kötüleşti baya bi

afiyet olsun :) beğendiğine sevindim ben yumurtasız hiç denemedim ama geçen akşam bu tarifin içine 1 kaşıkda mısır nişastası ekledim tam kek kıvamında oldu daha çok begendim sıkıştıkça gerçekten kurtarıcı oluyor

superdı valla cok saol tarıf ıcın gercı ben bıraz ıslak yumusak olmasını sevıyorum hatta keklerımın dıbı bıraz pudıngımsıydı daha bıle hosuma gıttı hep ustu daha kıvamlı dıbı daha sıvı oluyo seviyorum böyle bıde nişastayla deneyeyım belkı labne mıktarını arttırısam yumurtasızda olur deneyıp yazıcam

limonlu kek
1 su bardağından biraz az toz splenda

6 kaşık kepek
1 paket kabartma tozu
4 yumurta
1 çay bardağı ligt süt
yarım limon suyu

1 limon kabuğu rendesi

yarım paket ligt labne

ve son yaptığıma 3 kaşık ligt yogurtla 1 kaşık mısır nişastası ekledim

hepsini karıştırıp 45 dk falan pişiriyorsun

ayrıca bazen içine 1 tatlı kaşığı toz zencefil 2 tatlı kaşığı hindistan cevizi birazda tarçın ekliyorum

aynı tarifi limonları çıkartrıp 2 kaşık az yağlı kakaoylada yapabilirsin artık neli seviyorsan ona göre ayarlayabilirsin her şekilde güzel oluyor bence

arkadaslar bana kek,ekmek tarifleri yazabilirmisiniz?devamli bisey sorup istiyorum kusura bakmayin ben yeni basladim kitabimda gelmedi daha sizin kadar tecrübeli degilim yorum yapamiyorum ancak bisey soruyorum simdilik.

bugün tepsili köfte tarifini denedim içine ek olarak kuru soğanla biraz kişniş ekledim süper oldu tarif için teşekkürler :) köfteyi kuru kuru yemektense bu şekilde yemek çok daha zevkli oldu :)

cok tesekkur ederim tarif icin,yarin deniycem.

Gereğinden çok daha az yemiş olabilirmisin, belli bir kalorinin altında yiyince yada öğün atlayınca da vücut alarma geçiyor , kilo vermeyi durduruyor diye duymuştum.

Aaa olurmu kerevizin en güzel yeri bence. Kerevizin kök kısmını ayrı pişiririm ama yaprak ve sap kısmını saklarım ve buzluğa atarım. Et yada tavuk haşlarken içine biraz koyuyorum sonuç mükemmel. Ayrıca şehriye çorbsına da ince ince kıyıp atınca da muhteşem oluyor. Hem lezzet , hem de vitamin

Benim bacaklarımda da kızarıklıklar çıktı. Hatta bazen mor ile kırmızı arasında bir renk alıyorlar. Diyete başladıktan aşağı yukarı ay kadar sonra çıktı. Bazı kırmızılıklar daha sonra çürük gibi olmaya başladılar.(çarpınca çürümüş gibi) Başka kimse de bu tarz şikayet var mı ?:26::26::26::26::26::26::26::26:

oradan aldık malesef aradığımız kepek degil boşuna almamanı tavsiye ederim ama elinde krep falan yapmalık birşey istiyorsan o zaman hiç yoktan iyidir derim

ben ankara da yaşıyorum.bugün fitiz marketten kendim görerek aldım yulaf kepeğini.daha önce de çongarınkini almıştım şu saman gibi olanı.ikisini karşılaştırdım.sanki fitiz den aldığım onun ince hali gibi geldi.yarın bir şeyler yapıp tadına da bakıcam.
canım sen neye göre fitiz den alınan yalnış kepek olduğunu söylüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…