aslında 20 kilodan ziyade 22 kilo vermek istiyorum tabii başarabilirsem lessliyi yapmam gerek haklısın dün yemek yiyiyp yattım belki de ondan aldım bu kiloyu ,çok yorgundum bir daha asla yatmam ,desteğin için sağol canım ,bugün 8. günüm atakta o zaman ben bu günü 1+1 in protein günü olarak kabul edeyim yarın da sebze protein günü yapayım,bu diyet beni çok yordu sen de nasıl durumlar
önce tebrik ederim canm cok güzel vermişsin, forumda onceki yazılarını gördüm. acaba atakta kaç kilo verdin sonra seyirde ne kadar verdin ve ne ne kadar zamanda verdin, sınırsız mı yedin gerçekten, lütfen anlatır mısınbence dukanın dediğinde belli süre sabit kal sonra tekrar atak yap bu arada.
aslında dukan sitesinde çıkan sonuca bağımlı kalmamızı söylüyor altına inmeye çalışmayın diyor ben şuanda tamda çıkan sonuçtayım altına inmeye çalışıyorum ama tartı ısrarla inmiyorsanırım hata yapıyoruz çıkan sonuca uymak lazım
canım dukanın sitesinde benim de ideal kilom 59 çıkmıştı ve ben de hedef olarak 58 koymuştum ama şimdilerde 59 olsa da olur diyorum.aslında ben mayısın 15-20 gibi bir süre belirledim kendime ve o zamana kadar kaçamaksız devam edip allah ne verdiyse artık diyip güçlendirmeye geçicem.bence eğer kendini 53'te iyi hissedeceksen olabilir aslında zaten eve döndüğünde sporla platesle sıkılaşıp çok daha ince bir görüntü elde edebileceğini düşünüyorum
sendemi yeni basladin seyire,sen kac kilo vermek istiyorsun su kilolardan kurtulsak ve normal yemegimize gecsek:)ben yemegi degilde meyveyi cok özledim simdiden .
ssloeil senın tarıfı denedım lımonlu keki ve 10 uzerınden 10bence sımdıye kadar peynırlı otlu muffın , tarcınlu havuclu muffin,ekmek,yulaf kepeği galetası ,yayla corbası ve yulaf kepeği galetası denemeleırm oldu yulaf kepeğiyle ama diet tadından en uzak en lezzetlı en basarılı tarıf olarak bunu buldum herkese sıddetele tavsıye edıorum bugun regl oldum o yuzden kacırdım bıraz 3 tane muffın yedım off ama yarın spor yapıcam erıtıcem bence herkes denesın tarıfı eskı sayfalarda var bu arada sanırım yumurta bana alerji yapmaya basladı ayaklarımda kasınmalar kızarık kabarmalar oluyor o yuzden yumurta mıktarını azaltıp yaptım kekı 10 numaraydı acaba hıc yumurtasız yapmak mumkunmu deneyen var mı kızlar
ssloeil senın tarıfı denedım lımonlu keki ve 10 uzerınden 10bence sımdıye kadar peynırlı otlu muffın , tarcınlu havuclu muffin,ekmek,yulaf kepeği galetası ,yayla corbası ve yulaf kepeği galetası denemeleırm oldu yulaf kepeğiyle ama diet tadından en uzak en lezzetlı en basarılı tarıf olarak bunu buldum herkese sıddetele tavsıye edıorum bugun regl oldum o yuzden kacırdım bıraz 3 tane muffın yedım off ama yarın spor yapıcam erıtıcem bence herkes denesın tarıfı eskı sayfalarda var bu arada sanırım yumurta bana alerji yapmaya basladı ayaklarımda kasınmalar kızarık kabarmalar oluyor o yuzden yumurta mıktarını azaltıp yaptım kekı 10 numaraydı acaba hıc yumurtasız yapmak mumkunmu deneyen var mı kızlar
afiyet olsun :) beğendiğine sevindim ben yumurtasız hiç denemedim ama geçen akşam bu tarifin içine 1 kaşıkda mısır nişastası ekledim tam kek kıvamında oldu daha çok begendim sıkıştıkça gerçekten kurtarıcı oluyor
arkadaslar bana kek,ekmek tarifleri yazabilirmisiniz?devamli bisey sorup istiyorum kusura bakmayin ben yeni basladim kitabimda gelmedi daha sizin kadar tecrübeli degilim yorum yapamiyorum ancak bisey soruyorum simdilik.
Günaydın kızlar,
Ben Fruktoz zannettiğim tatlandırıcının içeriğine bir bakayım diye elime aldım ve çooook mutlu oldum. :)
Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum, gerçi defalarca Splenda markası verilmişti. O yüzden oradan gideyim bari, Splenda'nın içeriği sukraloz'dur. Benim kullandığım tatlandırıcı da sukraloz. Bu zaten yeni teknoloji bir tatlandırıcı bileşimi, aspartam gibi pişince zararlı hale gelmiyor. Özellikle pişince de güvenilir olması için tavsiye ediliyor.
Neyse zaten siz de bir araştırırsınız. Ben Takita'nın Probiyotik lifli tatlandırıcısını kullanıyorum, size de tavsiye ederim. Splenda ile aynı içerik ve üstüne probiyotik olduğu için durmaya yaklaşan bağırsak hareketlerinizde size yardımcı da olabilir diye düşünüyorum. Migros, Tansaş, Carefour gibi marketlerde satılıyor. Farklı bir alternatif olabilir.
Ben yine de diyet bitince esmer şekerime dönerim. :)) Belki bu tatlandırıcı ile karışıtırırım ya da ara ara bu tatlandırıcıyı da kullanırım. Yine de tatlandırıcılar ne kadar bitkisel de deseler, kimyasal işlemlerden geçerek hazırlandığı için çok kullanmamakta fayda var. :)
limonlu kek
1 su bardağından biraz az toz splenda
6 kaşık kepek
1 paket kabartma tozu
4 yumurta
1 çay bardağı ligt süt
yarım limon suyu
1 limon kabuğu rendesi
yarım paket ligt labne
ve son yaptığıma 3 kaşık ligt yogurtla 1 kaşık mısır nişastası ekledim
hepsini karıştırıp 45 dk falan pişiriyorsun
ayrıca bazen içine 1 tatlı kaşığı toz zencefil 2 tatlı kaşığı hindistan cevizi birazda tarçın ekliyorum
aynı tarifi limonları çıkartrıp 2 kaşık az yağlı kakaoylada yapabilirsin artık neli seviyorsan ona göre ayarlayabilirsin her şekilde güzel oluyor bence
cok tesekkur ederim tarif icin,yarin deniycem.
dün 66.9 çıktım bugün 68.4 bu nasıl bir iş ya,hiç kaçamak yapmadım,atak döneminin 8.günündeyim ,anlam veremiyorum kızlar ,aynısını yaşayan var mı,şişkinlik desem değil,wc ye de çıktım ,bol su da içtim bu ne şimdi ya ,offfff durağana girmek normal ama üzerine almak niye,bana akıl verin ne olur ,zaten pes etme noktasına geldim
Arkadaslar iphonedan yazıyorum azcikta hızlı olmuş sanırım komik çıkmış ifadeler umarım anlamissindir bu arada yurtdisindaysan dondurulmuş brokoli karnibahar pakette kullanırsın ve kereviiz sapını rahatlıkla tuketebilirsin kızlar kereviiz sapını Türkiye'de kullanan varmış ben hiç rastlamadım
Gereğinden çok daha az yemiş olabilirmisin, belli bir kalorinin altında yiyince yada öğün atlayınca da vücut alarma geçiyor , kilo vermeyi durduruyor diye duymuştum.
oradan aldık malesef aradığımız kepek degil boşuna almamanı tavsiye ederim ama elinde krep falan yapmalık birşey istiyorsan o zaman hiç yoktan iyidir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?