moralini bozma tatlım bence bir kaç gün tartılma ve bu sırada en azından akşamları 20-25 dk spor yap leslie videolarını kullanabilirsin 1 mil yada 30 dk süren 2 mil programını uygulayabilirsin. eminim bedenine hareket kattığın zaman kendini daha hissedecek ve tartıda çıkan rakamlar moralini bozmayacaktır.
ayrıca dikkatimi çekti kilon çok fazla değil neredeyse benim hedef kilomdasın :) atak evresini 7 günden fazla yapmak riskli. bence seyir evresine 1 +1 geçip kaçamak yapmadan 1 hafta devam edip öyle tartılmanı dilerim. tartıdaki rakamların bir günü diğer güne uymayabilir gerçekten en sağlıklısı haftada 1 tartılmak :) inşallah dilediğin sonucu alırsın
aslında 20 kilodan ziyade 22 kilo vermek istiyorum tabii başarabilirsem lessliyi yapmam gerek haklısın dün yemek yiyiyp yattım belki de ondan aldım bu kiloyu ,çok yorgundum bir daha asla yatmam ,desteğin için sağol canım ,bugün 8. günüm atakta o zaman ben bu günü 1+1 in protein günü olarak kabul edeyim yarın da sebze protein günü yapayım,bu diyet beni çok yordu sen de nasıl durumlar