• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

moralini bozma tatlım bence bir kaç gün tartılma ve bu sırada en azından akşamları 20-25 dk spor yap leslie videolarını kullanabilirsin 1 mil yada 30 dk süren 2 mil programını uygulayabilirsin. eminim bedenine hareket kattığın zaman kendini daha hissedecek ve tartıda çıkan rakamlar moralini bozmayacaktır.

ayrıca dikkatimi çekti kilon çok fazla değil neredeyse benim hedef kilomdasın :) atak evresini 7 günden fazla yapmak riskli. bence seyir evresine 1 +1 geçip kaçamak yapmadan 1 hafta devam edip öyle tartılmanı dilerim. tartıdaki rakamların bir günü diğer güne uymayabilir gerçekten en sağlıklısı haftada 1 tartılmak :) inşallah dilediğin sonucu alırsın :16:

aslında 20 kilodan ziyade 22 kilo vermek istiyorum tabii başarabilirsem lessliyi yapmam gerek haklısın dün yemek yiyiyp yattım belki de ondan aldım bu kiloyu ,çok yorgundum bir daha asla yatmam ,desteğin için sağol canım ,bugün 8. günüm atakta o zaman ben bu günü 1+1 in protein günü olarak kabul edeyim yarın da sebze protein günü yapayım,bu diyet beni çok yordu sen de nasıl durumlar

Canım ben genelde brokoli yiyorum birkackez pirincsiz bol kıymalı domatesli sofasını karalahana sarması yedim bağırsaklar içn süper tabiimi kereniz yemenide olabilir Yafa kere izi Çiğdem rendeleyip yoğurtla karıştırıp tavuk yanında tuketebilirsin yasa kıymalı kabak yemeği bazen soganlama yiyorum oğlanları soğan kiyma biber domatesi kabinem yumurta kırıyorum yanindada salata eski sayfalara bakarsan birkaç arkadasın yemek tarifleri verdigi blogların linkleri var çok faydasını görürsün

Arkadaslar iphonedan yazıyorum azcikta hızlı olmuş sanırım komik çıkmış ifadeler umarım anlamissindir bu arada yurtdisindaysan dondurulmuş brokoli karnibahar pakette kullanırsın ve kereviiz sapını rahatlıkla tuketebilirsin kızlar kereviiz sapını Türkiye'de kullanan varmış ben hiç rastlamadım :8:

ideal kilo nasil hesaplaniyor acaba yazarsaniz sevinirim.

elinde kitap varsa dukan bahsetmiş zaten dukandiet.co.uk adresinde 9-10 soruluk bir yer var orayı doldurusan mail adresine kaç kilo olman gerektiği gelir(tabi site ingilizce.ingilizcen yoksa google'da çeviri sayfalarından yardım alabilirsin)

arkadaşlar ben de başladım bugün :42: yulaf kepeğini camp34 diye bi siteden sipariş ettim.
sabah yulaf kepekli yumurtalı garip bişey yedim :62: öğlen baharatladığım loru yedim ve akşama da balık yicem :27: herkese başarılar..
bu arada 60 kg. yum hedef 50:69:

bende takıldım 58.5 e inmiştim 58,9 oldu dahada inmiyor :) atak yapsammı diye düşündüm ama daha öncede takılıp sonra hızla indiği için şimdilik devam ediyorum biraz daha bekleyim bakalım bu ay zaten oldukça başarısızım gerçi kaçamak falan yaptım ama artık yapmıyorum son kilolar daha çok direnecek gibime geliyor

62,2 ile 62,9 arasında gidip geliyorum sanırım vücudum ikinci direnç dönemine giriyor bir şok yapsam mı düşünmekteyim ne dersiniz hedef kilomada 4 kilo kaldı yani :53:

oradan aldık malesef aradığımız kepek degil boşuna almamanı tavsiye ederim ama elinde krep falan yapmalık birşey istiyorsan o zaman hiç yoktan iyidir derim

görünce dayanamadım 1 paket sipariş ettim. :( 20 günden beri bu diyeti yapıyorum elimde yulaf kepeği yoktu napalım artık dediğin gibi en azından krep yaparım bari

öncelikle diyetinde başarılar diliyorum aldığın kepeğe gelince gittigidiyordaki yulaf samanından satıyor site bu şekilde ögütülmüşü malesef aradığımız ürün değil ve samansı olan çok kötü kesinlikle yenmiyor önceki sayfalarda kepeğin gerçek resimlerini eklemiştim alacağın kepeğin görüntüğsü yulaf ezmesinin ufaltılmışı gibi tadıda ona benziyor bu samansı olanları almayın zaten yerken çok rahatsız edecek gerçek kepeğin tadı güzel yerken bir zorluğu yok

arkadaşlar ben de başladım bugün :42: yulaf kepeğini camp34 diye bi siteden sipariş ettim.
sabah yulaf kepekli yumurtalı garip bişey yedim :62: öğlen baharatladığım loru yedim ve akşama da balık yicem :27: herkese başarılar..
bu arada 60 kg. yum hedef 50:69:

yulaf ununu çok az koyuyorum, 1 yumurta 1,5 kaşık y.kepeği ve tuz.:10:

aslında migrostan çavdar,yulaf ve ruşeym karışımlı almanyadan ithal edilen bi ekmek almıştım. onu yiyerekte kilo verdim ama yinede yulaf kepeği alma ihtiyacıda duydum en azından tatlı yaparken içine koyarım die. bi telaşla aldım bakalım kepeği ama nasıl bişi gelcek bakalım yarın :(

evet son kilolar ve sabrımın tükendiği kilolar zira kaçamaklara daha çok eğilimliyim helede regl öncesi :27:53: bir an önce hedefe ulaşıp ödül yemeklerinin hayallerini kurma çabası içindeyim yarın sabahda bir değişiklik olmazsa cakıcam yumruğu bedenime son kez :53:

bende takıldım 58.5 e inmiştim 58,9 oldu dahada inmiyor :) atak yapsammı diye düşündüm ama daha öncede takılıp sonra hızla indiği için şimdilik devam ediyorum biraz daha bekleyim bakalım bu ay zaten oldukça başarısızım gerçi kaçamak falan yaptım ama artık yapmıyorum son kilolar daha çok direnecek gibime geliyor

öncelikle diyetinde başarılar diliyorum aldığın kepeğe gelince gittigidiyordaki yulaf samanından satıyor site bu şekilde ögütülmüşü malesef aradığımız ürün değil ve samansı olan çok kötü kesinlikle yenmiyor önceki sayfalarda kepeğin gerçek resimlerini eklemiştim alacağın kepeğin görüntüğsü yulaf ezmesinin ufaltılmışı gibi tadıda ona benziyor bu samansı olanları almayın zaten yerken çok rahatsız edecek gerçek kepeğin tadı güzel yerken bir zorluğu yok

teşekkür ederim.. krepte kullanırım artık.umarım kabızlığa da ii gelir..offf

Back