Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aslında 20 kilodan ziyade 22 kilo vermek istiyorum tabii başarabilirsem lessliyi yapmam gerek haklısın dün yemek yiyiyp yattım belki de ondan aldım bu kiloyu ,çok yorgundum bir daha asla yatmam ,desteğin için sağol canım ,bugün 8. günüm atakta o zaman ben bu günü 1+1 in protein günü olarak kabul edeyim yarın da sebze protein günü yapayım,bu diyet beni çok yordu sen de nasıl durumlar

Arkadaslar iphonedan yazıyorum azcikta hızlı olmuş sanırım komik çıkmış ifadeler umarım anlamissindir bu arada yurtdisindaysan dondurulmuş brokoli karnibahar pakette kullanırsın ve kereviiz sapını rahatlıkla tuketebilirsin kızlar kereviiz sapını Türkiye'de kullanan varmış ben hiç rastlamadım

ideal kilo nasil hesaplaniyor acaba yazarsaniz sevinirim.

elinde kitap varsa dukan bahsetmiş zaten dukandiet.co.uk adresinde 9-10 soruluk bir yer var orayı doldurusan mail adresine kaç kilo olman gerektiği gelir(tabi site ingilizce.ingilizcen yoksa google'da çeviri sayfalarından yardım alabilirsin)

arkadaşlar ben de başladım bugün yulaf kepeğini camp34 diye bi siteden sipariş ettim.
sabah yulaf kepekli yumurtalı garip bişey yedim öğlen baharatladığım loru yedim ve akşama da balık yicem herkese başarılar..
bu arada 60 kg. yum hedef 50

bende takıldım 58.5 e inmiştim 58,9 oldu dahada inmiyor :) atak yapsammı diye düşündüm ama daha öncede takılıp sonra hızla indiği için şimdilik devam ediyorum biraz daha bekleyim bakalım bu ay zaten oldukça başarısızım gerçi kaçamak falan yaptım ama artık yapmıyorum son kilolar daha çok direnecek gibime geliyor

62,2 ile 62,9 arasında gidip geliyorum sanırım vücudum ikinci direnç dönemine giriyor bir şok yapsam mı düşünmekteyim ne dersiniz hedef kilomada 4 kilo kaldı yani

oradan aldık malesef aradığımız kepek degil boşuna almamanı tavsiye ederim ama elinde krep falan yapmalık birşey istiyorsan o zaman hiç yoktan iyidir derim

görünce dayanamadım 1 paket sipariş ettim. 20 günden beri bu diyeti yapıyorum elimde yulaf kepeği yoktu napalım artık dediğin gibi en azından krep yaparım bari

öncelikle diyetinde başarılar diliyorum aldığın kepeğe gelince gittigidiyordaki yulaf samanından satıyor site bu şekilde ögütülmüşü malesef aradığımız ürün değil ve samansı olan çok kötü kesinlikle yenmiyor önceki sayfalarda kepeğin gerçek resimlerini eklemiştim alacağın kepeğin görüntüğsü yulaf ezmesinin ufaltılmışı gibi tadıda ona benziyor bu samansı olanları almayın zaten yerken çok rahatsız edecek gerçek kepeğin tadı güzel yerken bir zorluğu yok

evet son kilolar ve sabrımın tükendiği kilolar zira kaçamaklara daha çok eğilimliyim helede regl öncesi 53: bir an önce hedefe ulaşıp ödül yemeklerinin hayallerini kurma çabası içindeyim yarın sabahda bir değişiklik olmazsa cakıcam yumruğu bedenime son kez

teşekkür ederim.. krepte kullanırım artık.umarım kabızlığa da ii gelir..offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…