Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben kendımden bikaç örnek verıyım,ocakta patlıcan közleyip sade yada sarımsaklı yogurtla veya neredeyse hiç denecek kadar yağ ile kıymalı yemegını yapıyorum,aynı sekılde karnıbaharında yemegını yapıyorum,semizotunu çiğ olarak yada haslayarak sarımsaklı yogurtla(brokoliyide aynı şekilde),yeşil fasulyeyi hindi etli yada sade yemek olarak,arkadasların bloglarında tavuklu kabak dolması vardı henuz denemedım yakında onuda denıycem,şimdilik aklıma gelenler bunlar normaldede pek sebzeyle aram olmadıgı ıcın bende cok fazla cesıtlendıremıyorum

Herkese selam :87:

Evimden uzak olduğum bu dönem içerisinde 2 kere taşınmak zorunda kaldım. Sıkıntılı bol gripli, uçuklu, ağlamalı günler geçiriyorum. Stres ve telaş içindeyim. Yetiştirmem gereken tezim ve karşılarında ter dökmem gereken bir jürim var. (Bahaneleri geçelimm ) Bu durum doğal olarak diyetime de yansımış. 1,5 ayda ancak 3 kilo civarı verebilmişim. Baya sinir bozucu bir sonuç. Daha vermem gereken 8 kilo var maşallah... Evet hantal görüntümden kurtuldum iyi durumdayım ancak hedefe ulaşabilmiş değilim...
Bu arada saf proteinle beslenemiyorum ve yeme düzenim evdekine oranla daha bozuk. Neyse ki genede kilo almamışım, vermişim.

Bir sorum olacak; dukanın sitesinde 53 kilo olmam yeterliymiş öyle çıkmıştı testin sonucunda ancak ben hedefimi en baştan 50 olarak koymuştum. Sizce dukanı mı dinliyim yoksa kendi bildigimi mi okuyayım??

Sevgiler

Tesekkur ederim,benimde sıkıntım yurt disinda yasiyor olmam ve burada Turkiyede ki gibi bol sebze yok..bir kabaktan uc kisilik yemek cikiyor,gelde dolma yapispanak bazen buluyorum..Taze fasulyenin tazesinin kilosu 15 lira filan..o yuzden fikir almak istedim.

önce tebrik ederim canm cok güzel vermişsin, forumda onceki yazılarını gördüm. acaba atakta kaç kilo verdin sonra seyirde ne kadar verdin ve ne ne kadar zamanda verdin, sınırsız mı yedin gerçekten, lütfen anlatır mısın bence dukanın dediğinde belli süre sabit kal sonra tekrar atak yap bu arada.

aslında dukan sitesinde çıkan sonuca bağımlı kalmamızı söylüyor altına inmeye çalışmayın diyor ben şuanda tamda çıkan sonuçtayım altına inmeye çalışıyorum ama tartı ısrarla inmiyor sanırım hata yapıyoruz çıkan sonuca uymak lazım

gunaydin herkese
benimde kilo vermem ertelendi biraz
dun yemege davetliydik minimum yedim ayip olmasin diye
neyseki israr etmediler bugunde misafirim var :26:gelde diyet yap haftasonuda regl olucasiskinligim basladi sanirim ben regl sonrasi tartida indigimi gorebilicem bu sabah 58.2 geldim oysa 57 ye inmistim
umarim regl sonu tekrar 57 hatta 56 yi gorebilirim bugunu atlatirsam yeter
dukanin sitesinde kac kilo olmam gerektigine bakmamistim hic ssloeil cim sen yazmissin nasil bakiyorsun birde ben denesem ne diycek merak ediyorum

canim sebze secenegin bol aslinda
nisastali sebzeler disinda her sebzeyi yiyebiliyorsun kereviz yapraklari ispanak karnabahar bruksel lahanasi yada normal lahana patlican kabak yiyebilirsin
tazesini bulamiyorsan dondurulmus sebzeler alcok pratik oluyor

günaydın kızlar...
ben geeçen hafta cuma günü 61.7'ydim ve cuma ve cumartesi diyet dışı yemeklerden bayağı bayağı yedim.dün protein günümdü ve dün tartılmadım ama bugün tutamadım kendimi tartıldımne göreyim 63.1 bu mümkün mü kızlar yani 24 saat yedim diye 1.5 kilo almış olabilir miyim yaa çok şaşkınınm

dün 66.9 çıktım bugün 68.4 bu nasıl bir iş ya,hiç kaçamak yapmadım,atak döneminin 8.günündeyim ,anlam veremiyorum kızlar ,aynısını yaşayan var mı,şişkinlik desem değil,wc ye de çıktım ,bol su da içtim bu ne şimdi ya ,offfff durağana girmek normal ama üzerine almak niye,bana akıl verin ne olur ,zaten pes etme noktasına geldim

canım adet dönemin yaklaşmış olabilir yada yediğinden daha az boşaltım yapmış olabilirsinbelki de yarın 2 kg birden gitmiş olcak bir wc operasyonundan sonra.bunu kestiremezsin o yüzden ben pes etme derim ki o 1.5 kg'nin kesin bir nedeni vardır ama şunu söyliim sana onlar kesinlikle gerialdığın kilolar değil.dediğim gibi vücut su tutmuş olabilir adet dönemin yaklaşmış olabilir bunun gibi biçok sebepten tartı fazla gösteriyor olabilir ama sabır gerek sonunda kazanan sen olacaksın
kolaylıklar

moralini bozma tatlım bence bir kaç gün tartılma ve bu sırada en azından akşamları 20-25 dk spor yap leslie videolarını kullanabilirsin 1 mil yada 30 dk süren 2 mil programını uygulayabilirsin. eminim bedenine hareket kattığın zaman kendini daha hissedecek ve tartıda çıkan rakamlar moralini bozmayacaktır.

ayrıca dikkatimi çekti kilon çok fazla değil neredeyse benim hedef kilomdasın :) atak evresini 7 günden fazla yapmak riskli. bence seyir evresine 1 +1 geçip kaçamak yapmadan 1 hafta devam edip öyle tartılmanı dilerim. tartıdaki rakamların bir günü diğer güne uymayabilir gerçekten en sağlıklısı haftada 1 tartılmak :) inşallah dilediğin sonucu alırsın

tatlım ben de diyete başlamadan önce kaç kilo olmam gerektiği ile ilgili dukan'ın kendi sitesindeki soruları cevaplamıştım.dukandiet.co.uk adresinden ulaşabilirsin

canım dukanın sitesinde benim de ideal kilom 59 çıkmıştı ve ben de hedef olarak 58 koymuştum ama şimdilerde 59 olsa da olur diyorum.aslında ben mayısın 15-20 gibi bir süre belirledim kendime ve o zamana kadar kaçamaksız devam edip allah ne verdiyse artık diyip güçlendirmeye geçicem.bence eğer kendini 53'te iyi hissedeceksen olabilir aslında zaten eve döndüğünde sporla platesle sıkılaşıp çok daha ince bir görüntü elde edebileceğini düşünüyorum

Son düzenleme:
Canım ben genelde brokoli yiyorum birkackez pirincsiz bol kıymalı domatesli sofasını karalahana sarması yedim bağırsaklar içn süper tabiimi kereniz yemenide olabilir Yafa kere izi Çiğdem rendeleyip yoğurtla karıştırıp tavuk yanında tuketebilirsin yasa kıymalı kabak yemeği bazen soganlama yiyorum oğlanları soğan kiyma biber domatesi kabinem yumurta kırıyorum yanindada salata eski sayfalara bakarsan birkaç arkadasın yemek tarifleri verdigi blogların linkleri var çok faydasını görürsün

adetimin bittiği gün başladım zaten diyete ,dün salatalık turşusu yedim 4 5 tane acaba ondan mı ,ya da akşam yemeğini yer yemez yatıp uyudum belki ondan desteğin için teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…