Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Öyle deme benim kız kardeşim tam 1.84 boyunda ve o kadar da güzel duruyor ki bence kızında hiç üzülmesin bence o da çok güzel bir genç kız olacak. Hele de biraz spor yapıp , abur cubur dan da uzak durursa .......

arkadaşlar merhaba

biliyorsunuz aranızda çok yeniyimm.. artık haşlama tavuktan bıktığım için bugün tavuk köftesi yaptım pek güzel olmadı yagsız kupkuru

ama aklıma bişey takıldı köfteyi yaparken tek kişilik yaptım tabi içine yarım sogan ve 2 diş sarımsak koydum.. acaba atackt döneminde soğan ve sarımsak serbest mi bilenlerden cevap bekliorum lütfennn

cnm afiyet olsun :) bende dün akşam iki parça tavuk göğsünü cekip kıyma haline getirdim, iki diş sarımsak, küçücük bir soğan, bir yumurta ve baharatlarla karıştırıp tavuk köftesi yaptım, yağlı kağıtta fırında pişirdim. Benimkide lokum gibi oldu diyemem :) tavuk göğsü herşekilde sert bi et zaten. Yağsız yoğurda bulayarak yedim daha iyi oldu..
Kitapta atak evresinde tatlandırma amaçlı soğan sarımsak baharatlı otlar (maydonoz dereotu vs) baharatlar rahatlıkla kullanılabilir yazıyor. Önemli olan tatlandırma amaçlı azami ölçüde kullanmamız. Bugün atakta 3. günüm. Ne yiyeceğimi şaşırıyorum bende. Öğle yemeği olarak dün akşam yaptığım tavuk köftelerden yedim akşamada fırında alabalık pişirmeyi düşünüyorum. Seyire başlamayı iple çekiyorum sebzeleri özledimm

cnm kilo çizelgeni bitirdiğinde orda bi link veriyolar,daha sonra değişiklik yapmak için kaydedin diyolar,ben onu kısayol olarak kaydettim ve o adrese girince dırek sıfremı soran sayfa cıkıyo,sıfremı gırıp degısıklıgımı yapınca otomatık olarak burada da değişmiş oluyo.ama o linki almadıysan nasıl olur bılmıyorum,en olmadı baştan aynı çizelgeyi yapar sonundaki linki kaydedersin bidaha sıkıntı olmaz

vERDİĞİN BİLGİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

ayyy galiba sesimi duyan olmuş şu meşhur yulaf ürünleri markasının nefis yulaf ürünleri migrosa gelmişşşşşş

toz halindeki yulafı sıkıştırıp kurabiye gibi yapmışlar 19 liraya satılıyor kocaman bir pakette. dayanamadım aldım ve tadı çok güzel %97 yulaf içeriyor ve tadı kesinlikle yulaf kepeği gibi kötü değil. hergün 1 tane tüketsek süper olur

slm kızlar.dün bahsettiğim gibi arkadaşıma gittim ve dün saat 19:00 gibi diyeti bir bozdum(kaçamak olmaktan çıktı çünkü yediklerim) daha 1 saat önce durdurabildim kendimi.ay napcam yarın bilmiyorum hatta tartılmasam daha ii.bikaç gün diyeti bozan arkadaşlar olmuştu geri kilo almışlarmıydı ve kaç kilo almışlardı bilgi verirseniz sevinirim

tatlım ben 10 gün önce bozdum kaçamak yaptım sonra tekrar bozdum ve pazartesi başladım 6 gündür 2-3 kere kaçamak yaptım ama kilomda artış olmadı yalnız tartım 400 gram yağ oranı artmış diye uyarı verdi. artık ne kadar doğrudur bilemicem :)

edit : bugün dışarda ufak bir kaçamak daha yaptım ( çikolatalı panna cota :))) ) tabi 1,5 saat yürüyerek kendimi cezalandırdım :)

Son düzenleme:

ay çok sevindim umarım benim de artmaz hatta 300-400 artsa bile görünmez gözüme neler yemedim ki 1 günde ama neyse ben 1 hafta tartılmicam artış olursa da görmek istemiyorum hem bu kadar yemeye bir hafta az bile kendimi biraz cezalandırmalıyım sanırım

Fruktoz kullanan arkadaşlar, bilindiğin üzere fruktoz meyvelerde bulunan organik bir şeker türü. Aynı zamanda glikozun izomeri, yani içerikleri aynı, atom dizilişleri farklı. Yani ha şeker kullanmışsınız, ha fruktoz. Yapay tatlandırıcı kullanılması daha iyi olur. Mesela sorbitol içeren tatlandırıcıları tavsiye ederim. Hem kalorileri de çok düşük.

Aspartama gelirsek, evet, beyin hücreleri ile ilgili kısmı tartışılıyor fakat günlük dozu aşmazsanız herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Sonuçta her şeyin içinde kullanılıyor.

Selam kızlar,
Rejimini kaçamaklarla bozan yada ara veren arkadaşlara bir bilgi olarak vermek istedim. Tabi bünyeden bünyeye farklılık olabilir ama ben 1-1,5 ay gibi bir ara verdim ve herşeyi yememe rağmen 3 günlük atak evresinden sonra sadece 1 kilo almış olduğumu anladım. aslında atak evresine başlamadan önce bayağı farketti gibiydi ama onlar vücutta toplanan sularmış. çünkü 3 günde farketmez o kadar.. ama siz siz olun bence son raddesine kadar yapın ve koruyun ki, o çok özlenen günler kısa sürmesin ve eski sıkıntılı günler çabuk ve katlı geri gelmesin...
diyetin en tehlikeli dönemi bu çünkü. insanlar sizi farkedince ve siz nasılsa zayıfladım, ufak kaçamaklardan bişi olmaz diye rehavete kapılınca kilolaaaa hoooop geri geliyorrr

kiloları ben icat ettimmm...patladı gittiii oluyoooo

arkadaşlar ben hipoglisemi hastasıyım ve insülin direncim çoook yüksek. zaten kilo veremememin en önemli sebebi bu.
diyabet doktorum bu markayı önerdi. Zannedersen Dukan'da bunu tavsiye ediyor.
ben kullanıyorum, çook memnunum.. hem granül hemde tablet olarak. bilgileri bu şekilde;

SPLENDA® sevdiğiniz o tatlı lezzete sahip ama kandaki glikozu arttırmıyor!
Şekerden yapılmış olmasına rağmen, SPLENDA® Tatlandırıcı'daki madde sukraloz, vücut tarafından karbonhidrat olarak algılanmaz. Sukraloz molekülü kararlı olduğundan, enerji için metabolize edilmez ve kalori açığa çıkarmaz. Diyabetli olan ve olmayan insanlarda yapılan çalışmalar, sukraloz'un ensülin seviyesinde, rejim veya yemek sonrası kandaki glikoz düzeyinde veya kanda uzun vadeli glikoz kontrolünde etkili olmadığını göstermiştir.

Sukraloz sağlıklı bir diyetin parçası olarak, diyabetliler dahil herkes tarafından kullanılabilir. Sukraloz'un varlığı, düşük kalorili yiyecek ve içecek yelpazesinin genişlemesini sağlar. Böylece diyabetlilerde, lezzetten ödün vermeden diyet yapabilirler.

SPLENDA® granül maltodextrin adı verilen, hacim kazandırıcı ve mısır nişastasından elde edilen bir madde içermektedir. Bu maddenin yiyeceğe eklediği karbonat en alt düzeydedir; 0,5 gramlık çay kaşığı şekerdeki 5 gram karbonhidrat ve 20 kalori yerine, 0,5 gram karbonhidrat ve sadece 2 kalori verir.

SPLENDA® ürünleri diyabet hastaları ve her yaştan çocuklar dahil olmak üzere tüm aile tarafından kullanılabilir.

Canım uyarın için çok teşekkür ederim.Tekrar yazmaktan üzüntü duyuyorum,ama ben şanssız annelerdenim.1 ay boyunca çok emzirmeme rağmen sütüm hep azdı,ve artık günde 10 cc bile çıkmıyor.Maalesef çocugum son 1 aydır mama ile besleniyor.
Bu sebeple rejime başlamayı uygun gördüm...

Selam bende de troid ile birlikte hipoglisemi var :)))
Bende hep splenda kullanıyorum. Hem lezzetli hem de aspartam gibi içeceklerin tadını bir garip yapmıyor.
Bu arada bugün 38 beden elbise aldım çokkkkk mutluyum :)))

slm arkadaslar bende arnıza enı katıldım benım atkta 7. gunum 3 gun daha yapmam gerek cunku cok kılo vermem gerek ınsallah bende sızın gıbı verebılılrım .3 gun sonra p.s ye gecıcem kıtabta aldım ama kafam karısıyo bazı yrlede mesele atakı en fazla 10 gun onerıyor dukan p.s bı gun sınırlaması varmı bılgısı olanlar paylasabılırse sevnırım

seyir dönemini ulaşmak istediğiniz kiloya düşene kadar devam ettireceksiniz

Bu arada Yulaf Kepeğini nerden bulabiliriz?
Siz nerden alıyorsunuz?

yurt dışından getirip sahibinden de satan ceren hanımdan aldık,elinde kısıtlı sayıda vardı sadece bi kaçımız alabildik.orjinal dukanın sitesindeki yulaf kepeğinden.onun dısında turkıyede satılanları kullanan arkadaslar orjınali gibi olmadıgını soyluyolar ama ben dıgerlerınden hic kullanmadım tam fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…