canim benimki cok sorun ediyor uzunum diye
istedigi ayakkabilari alamiyor dahada uzun olucam diye
birde henuz 15 oldu dahada uzarsa 180 gecer bir bayan icin fazla uzun hos durmaz sanirim
sut urunlerini cok sevdigi halde istedigi kadar yiyemiyor uzarim diyeve tum arkadaslari 50-55 mis bir kendisi 60lardaymis anliycagin fazla komplexli biraz buyurse kurtulur saniyorum
seninde kilo vermen ilerlemis cok iyi veriyorsun
bravo canim 9 lari gormene gr lar kalmiss haftaya olur insallahh tebrikler
arkadaşlar merhaba
biliyorsunuz aranızda çok yeniyimm.. artık haşlama tavuktan bıktığım için bugün tavuk köftesi yaptım pek güzel olmadı yagsız kupkuru
ama aklıma bişey takıldı köfteyi yaparken tek kişilik yaptım tabi içine yarım sogan ve 2 diş sarımsak koydum.. acaba atackt döneminde soğan ve sarımsak serbest mi bilenlerden cevap bekliorum lütfennn
Arkadaşlar,
Öncelikle herkese mutlu, keyifli ve hafif günler. Ben kilo çizelgemi güncelleyemiyorum çünkü bir türlü ticker factory sitesindeki şifremi girebileceğim yeri bulamadım. Lütfen bana yardımcı olun.:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
cnm kilo çizelgeni bitirdiğinde orda bi link veriyolar,daha sonra değişiklik yapmak için kaydedin diyolar,ben onu kısayol olarak kaydettim ve o adrese girince dırek sıfremı soran sayfa cıkıyo,sıfremı gırıp degısıklıgımı yapınca otomatık olarak burada da değişmiş oluyo.ama o linki almadıysan nasıl olur bılmıyorum,en olmadı baştan aynı çizelgeyi yapar sonundaki linki kaydedersin bidaha sıkıntı olmaz
Maşallah tatlım ya süpermiş ölçüleri tam aksini düşünmesi lazım
buarada marketlerden birine alman markası yulaf ezmesi gelmiş ben anlamakta güçlük çekiyorum bir dünya yulaf ürünü varken yabancı markalarda ( kepek - kraker - gofret - sandviç - crunch tarzında ) halen yulaf ezmesi ithal ediyorlar hani satışı çok yüksek bir ürün olsa tamam diyeceğim ama bir bakıyorum ithal ürün yine ezme yine ezme. bizim markalar 3-4 lirayken ne diye 10 -15 tl verelim aynı ürüne buda bir soru işareti.
slm kızlar.dün bahsettiğim gibi arkadaşıma gittim ve dün saat 19:00 gibi diyeti bir bozdum(kaçamak olmaktan çıktı çünkü yediklerim) daha 1 saat önce durdurabildim kendimi.ay napcam yarın bilmiyorum hatta tartılmasam daha ii.bikaç gün diyeti bozan arkadaşlar olmuştu geri kilo almışlarmıydı ve kaç kilo almışlardı bilgi verirseniz sevinirim
kitapda goji berry yok sitesinde yazıyor yemende sakınca yok önerilen birşey protein günlerinde 1 kaşık ps günlerinde 2 kaşık yiyebilirsin
tatlım ben 10 gün önce bozdum kaçamak yaptım sonra tekrar bozdum ve pazartesi başladım 6 gündür 2-3 kere kaçamak yaptım ama kilomda artış olmadı yalnız tartım 400 gram yağ oranı artmış diye uyarı verdi. artık ne kadar doğrudur bilemicem :)
Ya aslına Fruktoz kullanmasak daha iyi; ama ben de Fruktoz kullanıyorum. Dukan aspartam öneriyor aslında. Onun da henüz yan etkileri kanıtlanmasa da beyin hücreleri için zararlı olabileceği tartışılıyor. O yüzden ben probiyotik tatlandırıcı (Fruktoz) kullanıyorum, hem de sindirim sistemime destek vermiş oluyorum diye düşünüyorum.
Canım uyarın için çok teşekkür ederim.Tekrar yazmaktan üzüntü duyuyorum,ama ben şanssız annelerdenim.1 ay boyunca çok emzirmeme rağmen sütüm hep azdı,ve artık günde 10 cc bile çıkmıyor.Maalesef çocugum son 1 aydır mama ile besleniyor.Sevgili MalloryX
Yazının altındaki çizelgede 1 aylık bir bebeğin olduğu yazıyor. Eğer öyleyse öncelikle bebişini güle güle büyüt demek istiyorum. Sonra da Dukan Kitabında emzirme dönemi ile ilgili (eğer emziriyorsan) kısmı yazmak istiyorum.
"Ne kadar çok kilo alınmış olunursa olunsun, yeni doğmuş çocuğun sağlığına etkileri nedeniyle emzirme sırasında herhangi bir rejim yapmak kesinlikle önerilmez."
Sevgiler...
arkadaşlar ben hipoglisemi hastasıyım ve insülin direncim çoook yüksek. zaten kilo veremememin en önemli sebebi bu.
diyabet doktorum bu markayı önerdi. Zannedersen Dukan'da bunu tavsiye ediyor.
ben kullanıyorum, çook memnunum.. hem granül hemde tablet olarak. bilgileri bu şekilde;
SPLENDA® sevdiğiniz o tatlı lezzete sahip ama kandaki glikozu arttırmıyor!
Şekerden yapılmış olmasına rağmen, SPLENDA® Tatlandırıcı'daki madde sukraloz, vücut tarafından karbonhidrat olarak algılanmaz. Sukraloz molekülü kararlı olduğundan, enerji için metabolize edilmez ve kalori açığa çıkarmaz. Diyabetli olan ve olmayan insanlarda yapılan çalışmalar, sukraloz'un ensülin seviyesinde, rejim veya yemek sonrası kandaki glikoz düzeyinde veya kanda uzun vadeli glikoz kontrolünde etkili olmadığını göstermiştir.
Sukraloz sağlıklı bir diyetin parçası olarak, diyabetliler dahil herkes tarafından kullanılabilir. Sukraloz'un varlığı, düşük kalorili yiyecek ve içecek yelpazesinin genişlemesini sağlar. Böylece diyabetlilerde, lezzetten ödün vermeden diyet yapabilirler.
SPLENDA® granül maltodextrin adı verilen, hacim kazandırıcı ve mısır nişastasından elde edilen bir madde içermektedir. Bu maddenin yiyeceğe eklediği karbonat en alt düzeydedir; 0,5 gramlık çay kaşığı şekerdeki 5 gram karbonhidrat ve 20 kalori yerine, 0,5 gram karbonhidrat ve sadece 2 kalori verir.
SPLENDA® ürünleri diyabet hastaları ve her yaştan çocuklar dahil olmak üzere tüm aile tarafından kullanılabilir.
slm arkadaslar bende arnıza enı katıldım benım atkta 7. gunum 3 gun daha yapmam gerek cunku cok kılo vermem gerek ınsallah bende sızın gıbı verebılılrım .3 gun sonra p.s ye gecıcem kıtabta aldım ama kafam karısıyo bazı yrlede mesele atakı en fazla 10 gun onerıyor dukan p.s bı gun sınırlaması varmı bılgısı olanlar paylasabılırse sevnırım
Bu arada Yulaf Kepeğini nerden bulabiliriz?
Siz nerden alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?