Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

seyir döneminde karbonhidratr günlerinde rüşeym yiyebilir miyiz acaba bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? yoğurda ya da süte katılıp yendiği zaman zayıflamaya yardımcı oluyormuş

karbonhidrat günü nedir?
o tarz ürünlerden yulaf kepeği var sadece yalnız karbonhidrat günü diye bi şey yok ki sebze+protein günleri var seyirde

Günaydın kızlar,

Ben Fruktoz zannettiğim tatlandırıcının içeriğine bir bakayım diye elime aldım ve çooook mutlu oldum. :)

Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum, gerçi defalarca Splenda markası verilmişti. O yüzden oradan gideyim bari, Splenda'nın içeriği sukraloz'dur. Benim kullandığım tatlandırıcı da sukraloz. Bu zaten yeni teknoloji bir tatlandırıcı bileşimi, aspartam gibi pişince zararlı hale gelmiyor. Özellikle pişince de güvenilir olması için tavsiye ediliyor.

Neyse zaten siz de bir araştırırsınız. Ben Takita'nın Probiyotik lifli tatlandırıcısını kullanıyorum, size de tavsiye ederim. Splenda ile aynı içerik ve üstüne probiyotik olduğu için durmaya yaklaşan bağırsak hareketlerinizde size yardımcı da olabilir diye düşünüyorum. Migros, Tansaş, Carefour gibi marketlerde satılıyor. Farklı bir alternatif olabilir.

Ben yine de diyet bitince esmer şekerime dönerim. :)) Belki bu tatlandırıcı ile karışıtırırım ya da ara ara bu tatlandırıcıyı da kullanırım. Yine de tatlandırıcılar ne kadar bitkisel de deseler, kimyasal işlemlerden geçerek hazırlandığı için çok kullanmamakta fayda var. :)

Son düzenleme:
dün benimde kaçamaklarım oldu köfte yedim dısarıda yaglıydı ıkı parca patates kızartması attım agzıma 1 lıght bira içtim tartıya çıkmaya korktum bırde seyır gunumdü ama sadece 200 gr almısım 65.7 ucuz atlattım.bunu az su içmeme baglıyorum su tutulmadı vucudumda. kendıme kızıyorum şımardım 65 ten aşağı ınemıyorum. kacamakçı arkadaşlarım bugün bol su ve proteınle telafi günü,detoks günü. bu arada kavitasyon düşünüyordum arkadaşlar yararsız demişler.pasif jimnastik yapan var mı faydasını gördü mü?

atak dönemimin 7.gününe çok mutlu başladım,66.9kg a inmişim ,çok güzel bir duygu ...ama şunu da söylemeden edemiyeceğim ,beynim ekmek ekmek diye bağırıyor :) normalde çok hareketli bir insan değilim ve hiç spor yapmıyorum ,bunun için ne vaktim ne isteğim oluyor,ama dün gece lesslinin 1 millik yürüyüşünü yaptım ,müthiş eğlenceli ve yararlı ,bacaklarımın iç tarafında ve karnımda ağrı oldu eee bu ham vücuda olacak okadar ,iyice gaza geldim hanımlar,bu 6 gün boyunca hiç kaçamak yapmadım,atak dönemini 10 gün yapmayı hedefliyorum ,aslında yorgunluk ,açlık hissedilmediğinden bahsedilmiş ama ben kendimi yorgun hissediyorum ve baş ağrısı çekiyorum,gerçi bu hafta benim için çok stresli geçti ve uykusuz bu da etken olabilir bu şikayetlerşime,her neyse yolun drtte biri geride kaldı ,ben yulaf kepeğini bulamadım ve onsuz devam ediyorum ,pztesiciler nerdesiniz ne alemdesiniz,benimle başlayanlar ses versin....

Son düzenleme:
slm arkadaslar bugun atakta 8. gunum ve 8 gundur kabızlık sonurum gıtmedı hala tık yok:) 3 gundur sabah ac karnına kurt uzumude tuketıyorum ama olmuyor.sızdede aynı sorunlar varmı varsa ne yaptınız

ben doğanın kayısılı çayını içtim dün iki fincan ve hemen çıkabildim wc ye ,tavsiye ederim,4 gün boyunca ben de hiç çıkamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…